Σάββατο 16 Απριλίου 2011

Επικαιρότητα
Τα σχόλιά σας εδώ...

206 σχόλια:

  1. Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΑΣΘΕΝΗΣ ΓΙ ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΠΕΙ ΣΤΟ ΓΥΨΟ...... Γ. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ 1967.....
    Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΕΝΤΑΤΙΚΗ...... Γ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ 2011......
    ΖΗΤΩ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΩΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙΣ ΠΛΟΥΣΙΟΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. Να γίνεις εργολάβος και να παίρνεις απευθείας αναθέσεις από το δημόσιο έτσι αλέκο?
    -Να κάνεις εκπομπή στην τηλεόραση και να βγάζεις τα άπλυτα των άλλων αλλά να κρύβεις τα δικά σου έτσι μάκη?
    -Να βγάλεις παράνομο χρήμα και να προσπαθήσεις να το πας στην Ελβετία χωρίς να σε πάρουν χαμπάρι, έτσι δεν είναι θέμο?
    -Να γίνεις τραγουδιστής και να.....
    δηλώνεις...
    το 1 στα 100 από αυτά που βγάζεις έτσι δεν είναι τόλη?
    -Να παίρνεις από τους γερμανούς μίζες και να ξεπουλάς την πατρίδα σου έτσι δεν είναι άκη?
    -Να παίρνεις φακελάκια από τα φτωχαδάκια για να τους γιατρέψεις, έτσι δεν είναι κύριοι γιατροί της Ελλάδος? Σίγουρα δεν είναι όλοι.
    -Να τρέχεις τους ελεύθερους επαγγελματίες στα δικαστήρια χωρίς να δίνεις λύση έτσι δεν είναι δικαστές και δικηγόροι?
    -Να μην καλύπτεις τις επιταγές που έχεις κόψει να δημιουργείς ΑΕ και ΕΠΕ xωρίς να έχεις καθόλου κεφάλαιο έτσι δεν είναι Γιώργο?
    -Να παίρνεις επιδοτήσεις και να κάνεις εταιρίες στο εξωτερικό έτσι δεν είναι Γιάννη?
    -Να δημιουργείς of sor (αυτό δεν ξέρω ούτε πως γράφεται) έτσι δεν είναι Βουλ...ακη?
    -Να παίρνεις λίμνες από το λαό και να τις ανταλάσεις με ολυμπιακά ακίνητα έτσι δεν είναι εφραίμ?
    -Να γράφεις συνταγές και σε πεθαμένους έτσι δεν είναι Κώστα?
    -Να πουλήσεις αρχαία από την πατρίδα σου έτσι δεν είναι Κώστα?
    -Να παίρνεις ασφάλιστρα και να τα επενδύεις στο εξωτερικό και να πτωχεύεις την επιχείριση σου έτσι δεν είναι Νίκο?
    ...........
    αυτά και εκατοντάδες ακόμη πράγματα που θα πάρει μέρες για να τα γράψουμε έτσι δεν είναι κύριοι βουλευτές?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΝΑ ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΟΝ ΝΙΚΟ ΠΑΠΑΖΟΓΛΟΥ ΠΟΥ ΤΟ ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ ΓΙΑ ΕΚΕΙΝΑ ΤΑ ΤΑΞΙΔΙΑ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΠΟΥ ΑΠΛΟΧΕΡΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΦΕΡΕ ΟΛ'ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΣΥΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΘΛΙΑ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΜΕ ΝΤΟΜΑΤΕΣ ΚΑΙ ΒΡΟΜΟΛΟΓΑ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΤΟΥ 87 ΣΤΟ ΚΑΣΤΡΟ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΠΙΦΥΛΑΞΑΝ ΟΙ ΛΕΥΚΑΔΙΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΙ,ΚΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΠΩΣ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΑΚΟΜΗ ΤΟΝ ΨΑΧΝΟΥΜΕ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΜΠΑΝΑΝΙΑ ΤΗΣ ΛΕΥΚΑΔΑΣ.ΕΜΕΙΣ ΧΑΣΑΜΕ..ΤΟ ΞΕΡΩ.ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΝΙΚΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Xθες το βράδυ, στον τηλεοπτικό σταθμό ΚΟΝΤΡΑ, ο γνωστός φοροτεχνικός κ. Ντουκάκης, έδωσε πληροφορίες για κάποια από τα μέτρα που σκοπεύει να ανακοινώσει η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ μετά τις γιορτές. Ας σημειωθεί ότι τα μέτρα αυτά, που αναφέρονται πιο κάτω, αφορούν μόνο τη φορολογία εισοδήματος. Υπάρχουν φυσικά και τα άλλα μέτρα που θα κτυπήσουν το ίδιο το εισόδημα και τον δημόσιο πλούτο της χώρας.
    Δηλαδή το σύνολο του "οδικού χάρτη" που εμπνεύστηκε ο κ. Παπανδρέου.
    Όπως είπε λοιπόν ο πιο πάνω φοροτεχνικός (τα οποία αναδημοσιεύουμε με επιφύλαξη, γιατί αυτά που είπε είναι απάνθρωπα και δεν μπορούμε να τα διανοηθούμε), η κυβέρνηση σκοπεύει:
    Να ανεβάσει τον ΦΠΑ σε 25% και μάλιστα να ανεβάσει ταυτόχρονα και άλλες κατηγορίες που αυτή τη στιγμή είναι σε χαμηλό συντελεστή.
    Να καταργήσει τις εκπτώσεις από το εισόδημα για ιατρικές και νοσοκομειακές δαπάνες.
    Να καταργήσει τα αφορολόγητα των ανηλίκων τέκνων.
    Να καταργήσει την απαλλαγή με βάση τις αποδείξεις που συγκεντρώνουμε. Δηλαδή στο εξής δεν θα έχει κανένα νόημα να μαζεύουμε αποδείξεις.
    Να καταργήσει τις απαλλαγές των δωρεών προς δημόσιο, πολιτιστικούς συλλόγους κ.λ.π.
    Να καταργήσει την απαλλαγή του ενοικίου πρώτης κατοικίας, καθώς και του ενοικίου των σπουδαστών.
    Να καταργήσει την απαλλαγή των διδάκτρων στα φροντιστήρια κ.λ.π.
    Να καταργήσει την απαλλαγή των ασφαλίστρων ζωής.
    Να καταργήσει τις φοροαπαλλαγές στις ακριτικές περιοχές.
    Να καταργήσει την απαλλαγή των διατροφών.
    Να μειώσει το αφορολόγητο των 12.000 ευρώ σε 3.000 ευρώ περίπου κ.λ.π.
    Από όλα αυτά το ΠΑΣΟΚ σκοπεύει να συγκεντρώσει 7-8 δις ευρώ, προφανώς για να πάνε στις τσέπες των τοκογλύφων.
    Για όποιον αμφιβάλει ας αναζητήσει το βίντεο του τηλεοπτικού σταθμού.
    Καλό Πάσχα λοιπόν και καλή Ανάσταση του λαού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΚΥΡΙΕ ΔΗΜΑΡΧΕ.ΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΝΙΡΙΚΟΣ,ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΟ ΝΕΡΟ ΑΙΩΝΩΝ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΓΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΟΡΑ ΟΙ ΙΤΑΛΟΙ ΣΗΜΕΡΑ [ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ 71] ΚΑΙ ΤΩΡΑ 81 ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΕΠΕΣΤΡΕΨΑΝ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ [ΠΑΤΡΑ] ΠΑΡ ΟΤΙ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ ΠΗΓΑΝ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ ΜΕ ΛΑΘΡΟΜΠΟΡΙΚΟ ΣΚΑΦΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ.
    ΟΛΟΙ ΕΧΟΥΝ ΠΛΕΟΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ Η ΧΩΡΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΑ ΜΕΤΡΑ.
    ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ Μ@@@@@ΛΟ ???????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΠΛΗΡΩΣΕΙ.
    ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΤΟΥ ''ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ'' ..... ΛΟΓΩ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ.
    ΑΝΤΕ ΤΟ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΡΥΘΜΙΣΗ ΜΕ ΠΕΝΤΑΡΟΔΕΚΑΡΕΣ.
    ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΤΕΤΟΙΕΣ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΑΛΛΟΥΣ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΕΣ ΜΕ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΗ ΔΗΜΑΡΧΟ.
    ΙΣΩΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΣΥΜΨΗΦΙΣΜΟΣ ...... ΨΗΦΩΝ ΜΕ ΥΔΩΡ ΚΑΙ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗ ΜΩΛΟΣ ΓΕΦΥΡΑΣ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΟΙ ΤΣΟΥΚΑΛΑΔΕΣ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΠΟΤΕ ΝΕΡΟ
    ΚΥΡΙΕ ΔΗΜΑΡΧΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΜΗΝΑ ΑΛΛΑ ΜΗΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ;Η ΕΣΤΩ ΣΤΟΥΣ ΓΥΡΩ ΔΡΟΜΟΥΣ ΠΟΥ ΠΑΡΚΑΡΟΥΝ ΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΤΟΥΣ ΟΙ ΑΣΥΝΕΙΔΗΤΟΙ ΟΔΗΓΟΙ ΚΑΙ ΤΑ ΑΝΑΠΗΡΙΚΑ ΑΜΑΞΙΔΙΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟ ΠΟΥ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ.ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΟΤΙ ΦΤΙΑΞΑΜΕ ΤΙΣ ΠΛΑΤΕΙΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΚΙ ΑΥΤΟΙ ΠΡΟΣΒΑΣΗ.ΤΑ ΙΔΙΑ ΤΡΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΜΑΝΑΔΕΣ ΜΕ ΤΑ ΚΑΡΟΤΣΙΑ.ΚΥΡΙΕ ΡΟΚΚΟ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΙ ΓΙ ΑΥΤΟ.ΚΡΙΜΑ ΕΙΝΑΙ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Καταραμένε Παπαδόπουλε.!
    40 χρόνια μετά, και ακόμα τυραννάς τα καημένα παιδιά της νέας τάξης.
    Γιατί βρε άθλιε;
    Κανείς δεν θυμάται ότι μου στέρησες την λάμπα πετρελαίου και τον χωματόδρομο μου, που τόσο αγαπούσα, και μου έφερες ηλεκτρικό, άσφαλτο και τηλέφωνο στην καλύβα μου, και που μου έδωσες 20ετες άτοκο δάνειο για να την κάνω σπίτι, με μόνο όρο να έχει την τουαλέτα μέσα.
    Και ειλικρινά τσατίζομαι γιατί το κάθαρμα ο χουντικός κατάφερνε να φτιάχνει τα έργα σχεδόν δωρεάν, χρησιμοποιώντας την ΜΟΜΑ... Γιατί ρε χάλασες την πιάτσα? σε πείραζε να δώσεις την δουλειά σε κανένα εργολάβο.
    Ποιός σου είπε ρε καθίκι ότι θέλαμε να γίνουμε Βιομηχανική χώρα και ξεκίνησες να φτιάχνεις σε όλη την Ελλάδα Βιομηχανικές περιοχές ξεκινώντας από τα Οινόφυτα? Αλλά ξέρω γιατί τα έκανες... Γιά να βρίσκουν χιλιάδες Έλληνες δουλειά εκεί τόσα χιλιόμετρα από την Αθήνα και να ταλαιπωρούνται... Ποιός σου είπε ρε ότι θέλαμε να παράγουμε προϊόντα? Εμείς να καταναλώνουμε θέλαμε! Ακούς εκεί η Ελλάδα Βιομηχανική χώρα... Κάθαρμα ε κάθαρμα!
    Δεν φτάνει αυτό γελοίε δικτάτορα, αλλά διεγραψες τα αγροτικά χρέη του πατερα μου.
    Σαν να μην έφταναν όλα, αυτά έστελνες και εκείνο τον ηλίθιο τον Μακαρέζο και έκανε συμφωνίες ακόμη και με τους Κινέζους με του Βορειοβιετναμέζους και τους πουλούσες και το σιτάρι που έβγαζε η χωρα.
    Τί κατάφερες άτιμε;
    Τόλμησες και πήρες και βραβείο οικονομικής ανάπτυξης το 73 χωρίς να πάρεις δάνεια και να αφήσεις χρέη, και το θυμήθηκα το 2002, όταν ο μεγάλος Σημίτης έφτασε στον ίδιο πληθωρισμό με σένα που τόσο ύπουλα μας είχες φέρει, έστω και με λίγο πειραγμένα στοιχεία.... Τι όλα θα τα λέμε στις κουφάλες τους Ευρωπαίους! Ειχες ταπεινωσει το δολλαριο επι χρονια. Οι ελληνες δουλευαν το ελληνικο τσιμεντο στην αραβια.
    Αχρείε Παπαδόπουλε, αφού έφαγες, έφαγες, μας φλόμωσες στο ψέμα, στο τέλος είχες και το θράσος να μην αφήσεις καμμιά περιουσία και το μόνο σου περιουσιακό στοιχείονα ήταν η στολή σου! Και αντί να την δωρήσεις τρομάρα σου στο Κράτος είχες ζητήσει να σε θάψουν με αυτήν!
    Εκείνο που δεν κατάλαβα είναι γιατί έβγαλες τα πετρέλαια στον Πρίνο και ξεκίνησες να μας βάζεις σε περιπέτειες με τους γείτονες μας Τούρκους?;
    Φυσικά και τα εργοστάσια που πρόσθεσες πχ στην Πτολεμαΐδα η τα υδροηλεκτρικα και εκείνο που συμφώνησες και πλήρωσες στους Φιλίππους με τους Ρώσους για τον ίδιο λόγο τα έκανες, άθλιο υποκείμενο. Χωρια τα σταδια αθλητισμου σε ολη τη χωρα.
    Ρε ζώον ποιός σου είπε ότι ήθελα να μπορώ να κοιμάμαι με την πόρτα ανοιχτή και να μην φοβάμαι μην μπει κανένας μέσα το βράδυ γιά πλιάτσικο? Ακους εκεί να μου κάνει κουμάντο στον αν θα αμπαρώσω την πόρτα... Ποιός σου είπε ότι ήθελα να νιώθω ασφαλής παλιοφασίστα?
    Τέλος σιχαμερέ φασίστα αντί να κάνεις μνημεία για τον Ζαχαριάδη και όλα τα καλά παιδιά που πάλεψαν να μην υπάρχει Έλληνας πάνω από τον Όλυμπο, εσύ τους έστειλες εξορία και ακύρωσες όλα τα σχέδια τους που θα μας έκαναν ένα ευτυχισμένο παράδεισο με κολεχτίβες και κολχόζ, όπως τα κατάφεραν οι πλούσιοι γείτονες μας οι Βούλγαροι οι Αλβανοί οι Ρουμάνοι και λοιποί τυχεροί, ενώ σήμερα έχουν και συντάξεις και μνημεία και μουσεία και πουτανες.
    Αλλά μετά την γκέλα του πολέμου του Γιομ Κιπουρ, πλήγωσες ανεπανόρθωτα τους φίλους μου τους ισραηλίτες . Και έβαλαν να σε ρίξει ο Ιωαννίδης - και καλά σου έκανε άθλιε! Ακούς εκεί να μην δώσεις διευκολύνσεις στους Αμερικάνους και τους Εβραίους γιά χάρη των Αράβων!!!!!
    Όλα αυτά τα γράφω γιατί μετά από 47 χρόνια εξακολουθώ να ακούω τον παλαβό τον γείτονα μου, που μου πρήζει τα αρχ..ια, να βγαίνει και να φωνάζει κάθε τέτοια μέρα ΖΗΤΩ Η 21 AΠΡΙΛΙΟΥ!!!
    Ούστ Φασισταριά ... Εγώ είμαι Δημοκράτης και ας πεινάω, και ας μου έχει βγάλει στο σφυρί η Τράπεζα το σπίτι, και ας είμαι άνεργος και ας ταλαιπωρούμε από τον δυνάστη-υπάλληλο του ΟΑΕΔ όταν πάω γιά το επίδομα ανεργίας και ας κοιμάμαι κλειδαμπαρωμένος το βράδυ μπας και κάνει ντου κανένας Αλβανός...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΠΑΖΟΓΛΟΥ?ΤΟ 87 ΣΤΟ ΚΑΣΤΡΟ.
    ΑΝ ΝΑΙ ΤΟΤΕ ΑΣ ΚΑΝΕΙ 10 ΡΙΧΤΕΡ Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΣΑΣ ΒΟΥΛΙΑΞΕΙ. ΑΝΑΞΙΟΙ ΣΕ ΟΛΑ ΕΙΣΑΣΤΕ ΟΙ ΝΕΟΠΟΛΟΥΤΟΙ-ΦΤΩΧΟΙ ΛΕΥΚΑΔΙΤΕΣ.ΑΝΟΙΞΤΕ ΤΑ ΑΥΤΙΑ ΣΑΣ ΚΟΥΦΑΛΟΓΑ ΚΙ ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΑ ΠΟΙΗΜΑΤΑ-ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΤΟΥ ΠΑΠΑΖΟΓΛΟΥ. ΞΕΝΕΡΩΤΟΙ ΛΕΥΚΑΔΙΤΕΣ..ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ. ΟΙ ΠΡΑΞΕΙΣ ΣΑΣ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΥΝ ΤΟ ΠΟΙΟΝ ΣΑΣ. ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΝΙΚΟΛΑ ΚΙ ΑΜΑ ΒΡΕΙΣ ΛΕΥΚΑΔΙΤΕΣ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ (ΧΛΩΜΟ ΤΟ ΒΛΕΠΩ ) ΔΩΣΤΟΥΣ ΕΝΑ ΓΕΡΟ ΦΤΥΣΙΜΟ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΕΜΑΣ ΠΟΥ ΣΕ ΛΑΤΡΕΨΑΜΕ ΓΙΑΤΙ ΗΣΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΡΩΤΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Εγώ έχω μία απορία ,και όποιος θέλει και μπορεί ας απάντηση,με επιχειρήματα ΟΧΙ με
    βρίσιμο.
    Γιατί ΣΗΜΕΡΑ που έχουμε τόση ελευθερία και μπορούμε να μιλήσουμε ΟΠΩΣ θέλουμε,
    υπάρχουν άνθρωποι που νοσταλγούν τα χρόνια της δικτατορίας?????????
    Μήπως γιατί είδαν ΟΛΟΥΣ τους σωτήρες του Πολυτεχνείου να......
    γίνονται...
    βουλευτές, υπουργοί να παίρνουν μόρια και να διορίζονται στο δημόσιο ΧΩΡΙΣ προσόντα???????
    Η μήπως όσοι έζησαν την εποχή εκείνη έχουν μέτρο σύγκρισης με τα σημερινά δεδομένα,
    δηλαδή την σοσιαλιστική κυβέρνηση????????
    Τι έγιναν τα λεφτά που υπήρχαν που πήγαν???????
    Μη μας πούν οτι δεν ήξεραν ,γιατί αν δεν μπορούσαν να μάθουν αυτοί ,ποιος μπορούσε?????
    Εγώ που έζησα την δικτατορία δεν είχα κανένα πρόβλημα ,αν και το επαγγελματικό μου
    σωματείο είχε διαλυθεί .
    Τώρα τι γίνεται ?????? ΑΥΞΗΣΗ ΤΩΝ ΕΞΟΔΩΝ ,ΜΕΙΩΣΗ ΤΩΝ ΕΣΟΔΩΝ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ,
    ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΩΝ ΜΙΚΡΩΝ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΑΝΕΡΓΙΑ.
    Πέσαμε στο γκρεμό η όχι ακόμη ,αλλά πηγαίνουμε ολοταχώς??????????
    ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Φασιστάκια μη σας χ...ω μέρα που ναι και σας και τον παπαδόπουλο και τον γύψο σας.Γύψο στα μυαλά σας τα βλαμμένα μπας και έρθουν στα ίσια τους.
    Χριστός ασβέστη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΑΝΩΝΥΜΕ 9:19 Μ.Μ. ΑΜΑ ΚΑΝΕΤΕ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΘΑ ΜΠΟΥΚΑΡΕΙ ΤΟ ΝΑΤΟ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΞΕΣΚΙΣΕΙ (ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΘΑ ΚΑΝΕΙ).ΠΑΝΕ ΟΙ ΕΠΟΧΕΣ ΠΟΥ Η ΑΜΕΡΙΚΑ ΕΦΑΡΜΟΖΕ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΕΣ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΕΣ (ΤΟΥ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ,ΟΠΩΣ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΙΝΟΣΕΤ ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΑΛΛΕΣ).ΣΗΜΕΡΑ Η ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ.ΠΑΝΕ ΟΙ ΕΠΟΧΕΣ ΠΟΥ Η ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΦΕΡΤΗ ΧΟΥΝΤΑ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΣΕ ΤΗΝ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ ΤΟΥ ΝΙΞΟΝ ΚΑΙ ΕΚΑΝΕ ΜΕΓΑΛΟΜΠΙΖΝΕΣ ΜΕ ΤΩΝ ΩΝΑΣΗ,ΣΗΜΕΡΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΔΝΤ ΠΟΥ ΤΑ ΧΟΥΝΤΟΘΡΕΜΜΑΤΑ ΤΥΠΟΥ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ΨΗΦΙΣΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΦΑΝΑΤΙΚΑ.
    Ο ΡΟΛΟΣ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΒΡΩΜΙΚΟΣ ΚΑΙ ΔΟΥΛΟΠΡΕΠΗΣ ΞΕΦΤΙΛΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ.
    ΧΟΥΝΤΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΟΥ ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΒΛΕΠΩ ΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ ΝΑ ΒΟΜΒΑΡΔΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΑΝΟΙΓΩ ΣΑΜΠΑΝΙΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. υπαρχουν τρεις κατηγοριες ανθρωπων με αποψη σχετικα με την χουντα.
    1η αυτοι που θελουν το σημερινο μπαχαλο και αγωνιζονται να μην καταργηθει γιατι θα χασουν πολλα.
    2η αυτοι που ιδεολογικα ειναι αντιθετοι με μαυρες χουντες αλλα ονειρευονται κοκκινομαυρες αναρχες με ολιγον σταλιν, μαρξ, ερμηνευομενους αυτους ποικιλοτροπα.
    3η αυτοι που εχουν μπουχτισει απο την φαυλοδημοκρατια των κλεφτων των μιζαδορων, των βολεμενων, και γενικα των κρατικοδιαιτων τεμπεληδων με διαδοχους πολιτικους δικην βασιλειας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΡΕ ΡΕ ΚΑΤΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΤΟΥ Κ@@ΟΥ....
    Ο ΚΥΚΛΟΣ ΕΚΛΕΙΣΕ ΧΑΙΒΑΝΙΑ....
    ΚΑΝΤΕ ΥΠΟΜΟΝΗ ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.....ΧΡΕΩΚΟΠΗΜΕΝΗ.
    ΧΟΡΤΑΣΤΕ ΜΕ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΑΠΟ ΤΑ ΜΜΕ ΟΤΑΝ ΠΕΙΝΑΤΕ ΚΑΙ ΜΗΝ ΜΙΛΑΤΕ.
    400 ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΦΤΑΣΑΝ....
    ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΤΑ ΞΑΝΑΝΟΙΩΣΤΕ ΒΛΑΚΕΣ ΖΗΤΟΥΛΕΣ ΜΕ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΛΑ.
    ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΘΑ ΣΑΣ ΑΓΟΡΑΣΟΥΝ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΣΕΙΣ ΘΑ ΕΙΣΤΕ ΤΑ ΣΚΛΑΒΑΚΙΑ ΤΩΝ ΟΘΩΜΑΝΩΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΚΕΙ ΝΑ ΠΛΕΟΥΝ ΣΕ ΠΕΛΑΓΗ ΕΥΤΥΧΙΑΣ.
    ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΦΤΑΙΕΙ Ε ΤΣΙΠΡΑΚΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΑΝΑΡΧΙΑ......
    ΤΩΡΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΑΝΟΙΞΕ ΜΙΑ ΜΟΛΟΤΩΦ ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΣΑΜΠΑΝΙΑ ΚΡΕΜΑΣΕ ΚΑΙ ΚΑΝΑ ΑΕΡΟΠΑΝΟ ΓΙΑ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΕΡΑΤΟ ΤΗΣ ΚΕΡΑΤΕΑΣ..... ΚΑΙ ΤΗΣ ΛΕΥΚΑΔΑΣ ΠΟΥ 30 ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΒΡΗΚΕ ΠΟΥ ΝΑ ΡΙΧΝΕΙ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ.
    Ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΡΙΤΟ ΚΟΜΜΑ ΟΤΑΝ ΓΙΝΟΥΝ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΔΕΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΚΑΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΕΧΕΙΣ ΣΥΜΒΑΛΛΕΙ ΚΑΙ ΕΣΥ ΜΕ ΤΙΣ Μ@@@ΙΕΣ ΣΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Εσύ με το ''χριστός ασβέστη'' απο την θυρίδα του ΣΥΡΙΖΑ τα παίρνεις?
    Μάλον βολεμένος επίσης αργόμισθος στο δημόσιο είναι η δεύτερη ''δουλειά σου''...... και κοροιδεύεις τον κοσμάκη.
    Έχει τετοιους πολλούς αντιστασιακούς το δημόσιο με το μήνας μπαίνει μήνας βγαίνει και αρκετοι από αυτούς δεν πατάνε καθόλου γιατί το παίζουν συνδικαλιστές......
    Μην ξεχάσεις το κασκώλ του Αραφάτ σύντροφε και δεν θα έχεις κάλυψη προσώπου την κατάλληλη στιγμή.
    Ο άλλος παραπάνω σου λέει που έφτασες τον Καρατζαφέρη ξέχασε όμως την χρυσή αυγή που και αυτή θα μπεί στο κοινοβούλιο όπως μπήκε και στον Δήμο Αθηνών.
    Συμφωνω ότι με τις μα..ιες σας σπρώχνετε τον κόσμο ακροδεξιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΧΕΣΤΗΚΑΝΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΚΑΠΟΙΟΙ.
    ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΠΕΡΝΑΝΕ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΜΑΣ.
    ΤΕΡΜΑ ΤΑ ΚΟΡΟΙΔΑ ΓΙΑΥΤΟ ΒΟΛΕΨΟΥ ΧΩΡΙΣ ΒΑΡΒΑΡΟΥΣ ΚΑΙ ΖΗΤΑ ΑΥΞΗΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΤΟ ΠΟΥΛΟ.
    ΚΑΠΟΙΟΙ ΧΟΥΝΤΙΚΟΙ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΚΑΙ ΤΡΙΒΟΥΝ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΠΟΛΛΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ.
    ΜΗΝ ΟΝΕΙΡΕΥΕΣΕ ΛΟΙΠΟΝ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΙΑΚΟΣ ΣΕ ΧΟΥΝΤΕΣ ΚΑΙ ΕΚΤΡΟΠΕΣ ΤΟΥ ΄΄ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑΤΟΣ΄΄.
    Η ΜΑΧΗ ΘΑ ΔΟΘΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΡΑΤΖΟΛΑ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΕΔΩ ΚΑΡΑΒΙΑ ΠΝΙΓΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΣΥΡΙΖΑ ΧΤΕΝΙΖΟΝΤΑΙ.
    ΑΝΤΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΧΟΥΝΤΑ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΙΑΚΟΥΣ ΛΑΓΟΥΣ ΤΗΣ ΣΥΓΧΡΟΝΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Μπορεί ο κόσμος να καίγεται, τα spreads να ανεβαίνουν στα ύψη, το χρηματιστήριο να καταβαραθρώνεται, ο Γιώργος Παπανδρέου πάντως, έχει βρει τρόπο να λύσει τα... προβλήματα της χώρας. Χθες το απόγευμα άνθρωπος του Fimotro, τον...
    εντόπισε σε γνωστό Γυμναστήριο του Αμαρουσίου να παίζει Σκουός μαζί με τον αδερφό του Αντρίκο! Δεν πρόκειται περί πλάκας. Φωτο-ρεπόρτερ καμικάζι τον έχει ήδη φωτογραφίσει για εφημερίδα της Κυριακής. Καλά κρασιά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Δώδεκα δισεκατομμύρια ευρώ ζητούν από την κυβέρνηση οι συνδικαλιστές της ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ προκειμένου να σταματήσουν να εγείρουν οποιεσδήποτε αξιώσεις από την επιχείρηση εν όψει και της νέας μετοχοποίησης.
    Σύμφωνα με τις συνδικαλιστές τα 12 δισεκατομμύρια είναι περιουσία των εργαζομένων καθώς τα προηγούμενα χρόνια είχαν ενσωματώσει τα ασφαλιστικά τους δικαιώματα.
    Σε περίπτωση που δεν ικανοποιηθεί η απαίτησή τους, απειλούν να προσφύγουν με ομαδικές αγωγές στη δικαιοσύνη κατά του δημοσίου για να διεκδικήσουν τα χρήματα τους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΑΥΤΟΙ ΤΗΣ ΔΕΗ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΔΩΔΕΚΑ ΚΑΡΥΔΙΑ ΣΑΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΜΗ.
    ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΠΙΣΩ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΛΑΜΒΑΝΑΝ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΕΔΩ ΜΙΣΟ ΑΙΩΝΑ ΠΡΙΝ ΚΑΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΡΕΥΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΑΝ ΠΟΤΕ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΧΡΟΝΙΑ ......
    ΝΥΧΤΩΣΕ ΧΩΡΙΣ ΦΕΓΓΑΡΙ ΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΕΙΝΑΙ ΒΑΘΥ.......
    ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ 400 ΕΚ. ΔΡΑΧΜΕΣ ΠΟΥ ΠΗΡΕ ''ΔΩΡΟ'' ΕΠΙ ΑΝΔΡΕΑ ΕΚΕΙΝΟΣ Ο ΠΕΡΙΒΟΗΤΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΠΩΣ ΤΟΝ ΛΕΝΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Κάποια φασιστοειδή προσπαθούν να εκμεταλλευτούν την οικονομική κρίση και το ΔΝΤ (που οι ίδιοι ψήφισαν για να έρθει) ώστε να εξασφαλίσουν πολιτικά ωφέλη.Την ίδια ώρα τα στελέχη αυτών των παράνομων φασιστικών γκρουπούσκουλων γλεντάνε σε χουντογλέντια,όπως έκανε η πολιτευτής του λάος Πιερίας Χρυσούλα Ζαρογιάννη προ ημερών σε χασαποταβέρνα στην Κατερίνη για να εορτάσει την επέτειο της χούντας.
    Δεν πα να βγει και πρωθυπουργός λοιπόν ο καρατζαφέρης.Καλύτερα.Να γίνει εμφύλιος να ξεκαθαρίσει η κατάσταση.Και αυτή τη φορά δεν θα 'χετε τους Άγγλους να σας βοηθήσουν.
    Και τότε θα δούμε ποιοί είναι οι λαγοί.Αν και για κότες μου φαίνεστε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Πατρίδα θρησκεία οικογένεια και δεν με ενδιαφέρει αν με πείτε χουντικό γιατί δεν είμαι.
    Χωρίς να πιστεύουμε σ΄αυτά δεν υπάρχει ελπίδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΠΟΣΟ ΕΝΟΙΚΙΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΟΙΑ ΑΚΙΝΗΤΑ???
    ΚΑΠΟΙΟΙ ΜΑΛΟΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΨΙΧΟΥΛΑ???
    ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΜΑΓΚΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. ΠΡΟΣ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΙΑΡΗ
    Προφανως εννοεις τον κυριο Μαυρακη για το θεμα του Αχελωου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Τελικά δεν ήταν μόνο η αποστολή του Γιώργου Παπακωνσταντίνου στην Αμερική που στοίχισε στο ελληνικό κράτος ο κούκος αηδόνι, αλλά και το συνεργείο της ΕΡΤ που τον ακολούθησε. Ούτε ένα, ούτε δύο, αλλά συνολικά 13.000 ευρώ κόστισε η αποστολή της...
    κρατικής τηλεόρασης που κλήθηκε να καλύψει τηλεοπτικά την επίσκεψη του Υπουργού Οικονομικών στις ΗΠΑ. Στο ποσό συμπεριλαμβάνονται τα έξοδα για τη μετάβαση των τεχνικών και των δημοσιογράφων αλλά και το κόστος για τα κυκλώματα που άνοιξαν για να μεταδοθεί το οπτικοακουστικό υλικό στην Ελλάδα. Μπορεί το συνολικό κόστος της αποστολής να βαρύνει τον προϋπολογισμό της ΕΡΤ, αλλά τα εν λόγω πλάνα παραχωρήθηκαν με τη γνωστή μέθοδο του pool σε όλα τα ιδιωτικά κανάλια, τα οποία εξασφάλισαν το οπτικοακουστικό υλικό, εντελώς δωρεάν. Αραγε ο Υπουργός που πρόσφατα ανακοίνωσε την ένταξη της ΕΡΤ στο μεσοπρόθεσμο πρόγραμμα αναδιάρθρωσης, δεν γνωρίζει ότι το τηλεοπτικό συνεργείο που τον ακολουθεί, κοστίζει πανάκριβα στην κρατική τηλεόραση, ενώ παράλληλα τα πλάνα διανέμονται δωρεάν (και αφορολόγητα) στους ιδιωτικούς σταθμούς;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Εσύ που σου αρέσει να γίνει εμφύλιος δεν κάνεις εξέταση ούρων πρώτα και μετά πάρε και κάνα δυό τζούρες για να φτιαχτείς.
    Με 2,9% που έχεις που θα πας καραμήτρο;
    Εδώ βλέπεις ότι τα δυό κόμματα χάνουν κι εσύ παίρνεις τον πούλο....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. ΔΟΞΑ ΚAI ΤΙΜΗ ΣΤΟΝ ΛΑΚΗ ΣΑΝΤΑ.
    ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΤΟΝ ΦΑΣΙΣΜΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΔΕΝ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ.
    ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΜΩΣ ΤΟΣΑΟ ΒΡΩΜΙΑΡΗΔΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΝΕΤΑΙ ΤΙΠΟΤΑ.
    ΚΑΚΟ ΠΡΑΜΑ Η ΣΥΝΗΘΕΙΑ ΝΑ ΖΕΙΣ ΜΕΣ ΤΗΝ ΒΡΩΜΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. ΓΙΑ ΤΑ ΕΝΟΙΚΙΑ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΡΩΤΗΣΤΕ ΠΡΩΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΤΙΚΟ ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΕΝΟΙΚΙΑΖΜΕΝΟ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΑΒΕΡΩΦ.
    ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΜΑΥΡΑ ΛΑΧΑΝΑ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Ανώνυμε 2:01 π.μ. ευχαρίστως θα κάνω εξέταση ούρων στα μούτρα σου...Ούτε ανήκω στο 2,9 ούτε αναγνωρίζω εκλογικά ποσοστά,αντίθετα αυτοί που μετράνε εκλογικά ποσοστά είναι οι μπουμπούκηδες και οι καρατζαφεραίοι γιατί εκμεταλλευόμενοι την βουλευτική ασυλία μπορούν να πουλάνε τα κωλοβιβλία τους αφορολόγητα...Συν τις μίζες που παίρνουν απ'την φιλοστρατιωτική και φιλοαστυνομική προπαγάνδα τους (ενώ οι ίδιοι δεν υπηρέτησαν στο στρατό,όπως ο βουλευτής του λα.ο.σ. Αϊβαλιώτης)αλλά και απ' το υπουργείο εθνικής άμυνας και τις χώρες/εμπόρους όπλων της Ελλάδας,όπως η Γαλλία,συν τις βίζιτες που κάνουν οι γυναίκες τους στα χρεωκοπημένα κανάλια,το έβγαλαν το μεροκάματο..Άντε γλύψτε καμιά κατουρημένη ποδιά,κατρουλούδες που μπήκατε στη βουλή και πουλάτε τα κωλοβιβλία σας με το κιλό,λες και είναι λουκάνικα.Χοιρινά,έ χοιρινά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. PALI TO SYRIZAKI STIS EPALXEIS TIS M...IAS.
    XIPNA RE MPOYFE SE DOYLEYEI KAI SENA TO SISTIMA.
    EXTROS EINAI OI KONOMISMENOI SYNTROFOI POY SE EKLEBAN 50 XRONIA.
    TOYS ALLOYS TOYS XEROYME TOYS SYNTROFOYS OMOS NA MATHOYME PREPEI POY MAS DOYLEYOYN.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. ΔΗΜΑΡΧΕ,Ε ΔΗΜΑΡΧΕ.ΑΝ ΔΕΝ ΠΑΣ ΣΤΟΥΣ ΣΥΝΔΗΜΟΤΕΣ ΣΟΥ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΣΤΕΝΑ ΟΠΩΣ ΓΥΡΝΑΣ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ ΚΑΙ ΖΗΤΑΣ ΨΗΦΟ,ΝΑ ΣΚΟΥΠΙΖΟΥΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΤΑΝΕ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΤΟΥ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΩΡΑ ΤΟΥΣ,ΑΝ ΔΕΝ ΠΑΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΕΙΣ ΟΤΙ ΟΙ ΠΛΑΚΕΣ ΠΟΥ ΕΠΙΣΚΕΥΑΣΤΙΚΑΝ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΛΑ ΤΑ ΣΤΕΝΑ[ΚΙΝΗΣΗ ΕΝΤΙΠΩΣΙΑΣΜΟΥ]ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ Τ'ΑΜΑΞΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΩΣΕΙΣ ΕΝΤΟΛΗ ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΟΙ ΚΑΤΑΣΚΗΝΟΤΕΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΟΙ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΜΗΝΑ,ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ,ΚΑΙ Ν'ΑΦΗΣΕΙΣ ΤΑ ΠΑΧΙΑ ΛΟΓΙΑ.Η ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ ΘΕΛΕΙΣ Η ΔΗΜΟΤΕΣ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. ΤΙ ΕΛΕΓΕ Ο ΧΑΡΙ ΚΛΥΝΝ, 30 ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΙΝ .

    · Aν οι μισοί Έλληνες ξέρανε πως ζουν οι άλλοι μισοί, θα ήταν κι αυτοί απατεώνες.
    · Tι να πεις για τους Έλληνες. Κάθονται δυο ολόκληρες ώρες για να πιουν στιγμιαίο καφέ!
    · Στην Ελλάδα την άγνοια τη λέμε ψυχραιμία.
    · O νεοέλληνας είναι το άτομο εκείνο που......
    έχει δυο τηλεοράσεις στο σπίτι του, δυο αυτοκίνητα στο πεζοδρόμιό του, και δυο κατοστάρικα στην τσέπη του.
    · Tα δυο μεγάλα προβλήματα που αντιμετωπίζει σήμερα ο Έλληνας, είναι πως θα χάσει δέκα κιλά και που θα βρει πάρκινγκ.
    · Με αυτοκόλλητο στο κούτελο θα κυκλοφοράμε όλοι για να φαίνεται ποιος έκανε φορολογική δήλωση και ποιος όχι.
    «Εδώ και δύο χρόνια που το ΠΑΣΟΚ εγινε κυβερνηση έχει αρχίσει το μεγάλο κακό που θα μετατρέψει σιγά-σιγά τους Έλληνες σε λαό πιθήκων, σε λαό ψηφοφόρων, δημοσίων υπαλλήλων, καταναλωτών, κρατικοδίαιτων επιχειρηματιών, κομπιναδόρων και συνδικαλισταράδων.
    Σε είκοσι-τριάντα χρόνια από σήμερα Ανδρέας Παπανδρέου μπορεί να μην υπάρχει............
    Θα υπάρχει όμως μια Ελλάδα πτωχευμένη κι ένας λαός στα όρια της οικονομικής και της ηθικής εξαθλίωσης.»
    Απομαγνητοφωνημένο από το 1983και την παράσταση "ΑΛΛΑΓΗ ΚΑΙ ΠΑΣΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ", στη Μπουάτ "ΔΙΑΓΩΝΙΟΣ" στην Πλάκα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Μετά την ταινία που θα γυριστεί στο Hollywood για τη ζωή του Οσάμα Μπιν Λάντεν, μια νέα ταινία πήρε το πράσινο φως, για τη ζωή ενός άλλου μεγάλου ηγέτη!
    Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες η ταινία θα έχει τίτλο Forest GAP και θα εξιστορεί τις περιπέτειες ενός ανθρώπου χαμηλών διανοητικών ικανοτήτων που.....
    γεννιέται στην Αμερική (με ρίζες από Ελλάδα και Πολωνία) και καταφέρνει, όχι μόνον να γίνει Πρωθυπουργός της Ελλάδας, αλλά να φθάσει στα όρια της εξαθλίωσης έναν ολόκληρο λαό με τις απίθανες γκάφες, τα ψέμματα και την παροιμιώδη αφέλειά του!
    Οι πρώτες σκέψεις ήταν να γυριστεί ταινία καταστροφής, (προσφέρεται το θέμα), αλλά τελικά οι παραγωγοί κατέληξαν να γυρίσουν μια «ταινία για γέλια και για κλάματα» (βγαλμένη από τη ζωή, όπως υποστηρίζουν χαρακτηριστικά!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. ΜΑΛΟΝ ΕΔΩ ΠΟΥ ΦΤΑΣΑΜΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΑΝΑΓΥΡΙΣΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΗΣ ΘΑΝΑΤΙΚΗΣ ΠΟΙΝΗΣ.......
    ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΛΟΠΗ 1000 ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ.
    ΜΠΑΜ ΚΙ ΕΞΩ ΠΟΥ ΛΕΝΕ......
    ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΑΝ ΕΦΑΡΜΟΣΘΕΙ ΑΥΤΗ Η ΠΟΙΝΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΞΑΝΑΓΙΝΟΥΜΕ ΚΡΑΤΟΣ.
    ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΘΑΝΑΤΩΣΕΙ ΠΟΙΟΝ???
    ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΔΕΝ ΘΑΝΑΤΩΝΟΥΜΕ.....
    ΑΥΤΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΓΙΑ ΟΣΟ ΖΟΥΝ ΝΑ ΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΙΝΑΚΙΟ ΤΗΣ ΦΑΚΗΣ ΣΕ ΚΑΤΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ ΕΡΓΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΝ ΠΩΣ ΒΓΑΙΝΕΙ ΤΟ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ.
    ΤΑ ΠΕΡΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΠΑΠΑΡΟΛΟΓΙΕΣ ΝΑ ΞΕΧΑΣΤΟΥΝ ΠΑΡΑΥΤΑ.
    ΑΥΤΑ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ...........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. ΔΗΜΑΡΧΕ,Ε ΔΗΜΑΡΧΕ.ΟΙ ΠΙΣΙΝΕΣ ΓΕΜΙΣΑΝ ΝΕΡΟ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ.ΘΑ ΠΑΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΜΕΤΡΗΣΗ ΤΑ ΥΔΡΟΜΕΤΡΑ ΤΟΥΣ?ΞΕΚΙΝΑ ΑΠΟ ΤΟΝ Α.ΓΙΑΝΝΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Ε..Ε..ΕΡΧΕΤΕ.ΟΣΦΥΟΚΑΜΤΕΣ ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ.ΒΑΛΤΕ ΤΑ ΚΑΛΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΤΕ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΣΤΟ ΣΚΥΨΙΜΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. ΛΕΓΕΤΑΙ ΟΤΙ Η ΧΟΥΝΤΑ ΠΡΟΔΩΣΕ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ......
    ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΙΟΣ ΤΗΝ ΠΡΟΔΩΣΕ ΤΩΡΑ????
    ΝΤΡΟΠΗ ΡΕ ''ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ'' ΚΟΛΟΚΛΕΦΤΕΣ ΛΑΜΟΓΙΑ.
    ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΝ ΣΤΡΟΣ ΚΑΝ ΡΕ ΠΑΣΟΚΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΕΤΕ.
    ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΔΩΣΩ ΤΗΝ ΚΟΛΟΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΜΕΛΟΥΣ ΠΟΥ ΜΟΥ ΔΩΣΑΤΕ ΕΞΥΜΝΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟ....... ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΒΑΓΓΕΛΑΚΗ ΜΟΥ ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙΣ ΑΜΗΧΑΝΟΣ ΔΗΘΕΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. ρε σεις μεγανισιωτες πεστε στον πρωθυπουργο ποσο φτωχοτερους σας εκανε η μπιρμπιλω??
    οταν βρισκομαστε μεταξυ μας τα λεμε αλλα τωρα πολυ φοβαμε οτι κανεις δεν θα μιλησει για την κυρια που δεν εχει ''κυριο''.............
    σταματηστε το γλειψιμο γιατι στο τελος τον φουφωτο ξεσκουφωτο θα παρετε και μην περιμενετε οτι τα ταξιματα θα γινουν εργα.
    φραγκο δεν υπαρχει αλλα οπου παει ο γαπ ταζει για να μην του την πουν εκεινη την ωρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Με πήρε τηλέφωνο χθες φίλος μου από την Κύπρο, δημοσιογράφος στο μεγαλύτερο κυπριακό κανάλι και με έκανε να ντραπώ:
    «Ρε συ τι κότες είσαστε; Ούτε να ορίσετε το χωράφι σας δεν σας αφήνουν οι Τούρκοι; Εμείς η μικρή Κύπρος ορίσαμε τη δική μας ΑΟΖ, την αποκλειστική οικονομική ζώνη της Κύπρου και αρχίσαμε τις έρευνες για φυσικό αέριο και πετρέλαια, και δεν υποκύψαμε στις απειλές της Τουρκίας. Εσείς τι φοβηθήκατε;»
    Τον έστειλα στον Δρούτσα στο υπουργό Εξωτερικών και στον Παπανδρέου να πάρει την απάντηση στο ερώτημά του, ξέροντας ότι δεν θα την πάρει ποτέ γιατί είναι πολύ πικρή για όλους μας.
    Η μυστική συμφωνία έχει γίνει μεταξύ Παπανδρέου – Ερντογάν.
    «Θα σε στηρίξω στις προσεχείς εκλογές να ξαναβγείς προσφέροντάς σου την ανοχή μας σε γκρίζες ζώνες: υφαλοκρηπίδα και ΑΟΖ (Γιώργος προς τον Ταγίπ), θα σε αφήσω ήσυχο με το Αιγαίο και δεν θα σε αναγκάσω σε πολεμικά έξοδα με αναχαιτίσεις αεροπλάνων κ.λ.π. (Ταγίπ προς Γιωργάκη).
    Και κάπως έτσι πάει η αποκλειστική οικονομική μας ζώνη στο Αιγαίο, που σημαίνει ότι δεν μπορούμε να κάνουμε ούτε καν έρευνα για ορυκτό πλούτο στον ελληνικό υποθαλάσσιο χώρο.
    Οι Κύπριοι όμως, που δεν έχουν τις στρατιωτικές δυνάμεις για να επιβάλλουν με το έτσι θέλω τις απόψεις τους στην Τουρκία, έχουν κάτι άλλο που ίσως δεν έχουμε εμείς. (Ή αυτοί που μας κυβερνούν). Μυαλό και ψυχή.
    Τι έκαναν λοιπόν, μόλις οι Τούρκοι άρχισαν να αντιδρούν και να τους απειλούν; Για να μην ξαναλλάξουν οι Κύπριοι τη δική τους ΑΟΖ, η Κυβέρνηση της Λευκωσίας ζήτησε τη βοήθεια της Ευρωπαϊκής Ένωσης κάλεσε παράλληλα μια μεγάλη αμερικανική εταιρεία να κάνει τις έρευνες στην Κύπρο και αμέσως οι Τούρκοι μπήκαν στο καβούκι τους….
    Κ.ΧΑΡΔΑΒΕΛΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. ΚΑΤΩ Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΛΗΡΩΜΕΝΩΝ ΤΣΑΤΣΩΝ ΤΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. οι μεσα με τα κουστουμια και τα ταγερακια και οι εξω χαλαροι με αθλητικα και τα καθημερινα και στην μεση η κλουβα των ματ
    αλλα αυτη δεν ειναι η ελλεδα των τελευτεων χρονων με κλαδικεσ ,νοδε τουδε και το κακο συμαπαντημα

    και στο τελοσ αλλοι εφαγαν τισ συναγριδεσ,οι μεσα,και οιαπεξω το πρασορυζο...........

    ο αγραμματοσ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. TO ΤΑΞΙΜΟ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΚΛΕΙΣΕ ΣΠΙΤΙΑ ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ...ΤΟ ΔΩΣΙΜΟ ΜΟΝΟ ΕΚΛΕΙΣΕ...!!! ΚΑΤΙ ΞΕΡΕΙ Η ΜΙΜΗ Η ΛΙΑΝΗ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΣΦΟΥΓΚΟΚΩΛΑΡΙΟΙ ΠΟΥ ΤΗΝ ΠΡΟΣΚΥΝΑΓΑΝΕ...!!!!
    Ο...ΞΕΣΚΟΥΦΩΤΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. Εδρεψε δαφνες αντιδημοκρατικες ο ΥΠΕΡΟΧΟΣ δημαρχος Λευκαδος,στην σημερινη επισκεψη του ΑΞΕΠΕΡΑΣΤΟΥ πρωθυπουργου!Στο πνευματικο κεντρο του δημου Λευκαδας επετραπη η εισοδος μονον στους κομματικους .Καμμια δημοτικη αντιπολιτευση και κανενας απο τους περιφερειακους συμβουλους!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. ΚΑΤΩ Η ΧΟΥΝΤΑ ΓΕΝΙΚΩΣ.Η ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΧΟΥΝΤΑ.ΚΑΤΩ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ.ΜΑΛ..ΕΣ ΜΑΖΙ ΤΑ ΦΑΓΑΤΕ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΤΑ ΤΡΩΤΕ,ΜΗ ΚΟΡΟΪΔΕΥΟΜΑΣΤΕ...ΤΙ ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΔΕΣ,ΔΝΤ ΚΑΙ ΜΑΛ...ΕΣ.ΑΚΟΜΑ ΚΑΤΑΒΡΟΧΘΙΖΕΤΕ ΣΑΝ ΛΕΧΩΝΕΣ.ΕΧΕΤΕ ΠΑΝΤΑ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ...ΦΑΙΝΕΣΤΕ ΑΛΛΩΣΤΕ...ΤΡΕΧΕΤΕ ΠΙΣΩ ΑΠ ΤΟΥΣ ΓΙΩΡΓΑΚΗΔΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΑΜΑΡΑΔΕΣ ΚΑΙ ΓΛΥΦΕΤΕ ΟΠΟΥ ΦΤΑΝΕΙ Η ΓΛΩΣΣΑ ΣΑΣ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ!ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΕΔΩ ΣΤΗ ΛΕΥΚΑΔΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ GIORGAKI ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΑΡΑΤΡΕΧΑΜΕΝΟΙ.ΕΧΕΤΕ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ,ΕΙΣΤΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. ΤΑ ΕΡΠΕΤΑ ΒΓΗΚΑΝ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ,ΝΑ ΥΠΟΔΕΧΤΟΥΝ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΕΡΠΕΤΟ,ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΠΛΟ ΛΟΓΟ ΟΤΙ ΤΑ ΕΡΠΕΤΑ ΔΕΝ ΚΑΝΙΒΑΛΙΖΟΥΝ ΤΟ ΕΙΔΟΣ ΤΟΥΣ,ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΖΩΝΤΑΝΑ.ΟΤΑΝ ΟΜΩΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΤΩΜΑΤΑ,ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΙΝΑΙ ΠΤΩΜΑΤΟΦΑΓΑ.ΓΙ'ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΠΤΩΜΑΤΑ!ΜΟΝΟ ΛΙΓΑ ΖΟΜΠΙ ΣΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟΥ,ΠΟΛΛΟΥΣ ΠΕΡΙΕΡΓΟΥΣ..ΦΥΣΙΚΟ ΓΙΑΤΙ Ο ΜΙΚΡΟΑΣΤΟΣ ΣΤΕΡΕΙΤΕ ΘΕΑΜΑΤΟΣ,ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΙ ΠΟΥ ΕΛΠΙΖΟΥΝ ΣΤΟΝ ΝΟΜΟ ΡΑΓΚΟΥΣΗ 350/2011 ΓΙΑ ΕΛΛΗΝΟΠΟΙΗΣΗ 1.500.000 ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ,ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΜΠΑΤΣΑΡΙΑ-ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΠΟΥ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΤΑ ΞΙΝΟΥΝ,ΠΙΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΕΖΑΚΙ ΑΠΟ ΤΑ ΔΥΟ ΤΡΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ Η ΛΕΥΚΑΔΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. ........ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΜΟΝΟ ΔΥΟ ΤΡΙΑ ΠΡΕΖΑΚΙΑ Η ΛΕΥΚΑΔΑ.
    ΕΧΕΙΣ ΚΑΙΡΟ ΝΑ ΒΓΕΙΣ ΒΡΑΔΥ ΕΞΩ Η ΕΙΣΑΙ ΤΥΦΛΟΣ?
    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΕΡΠΕΤΑ ΑΔΙΚΕΙΣ ΤΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΖΩΑ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΛΕΓΑΜΕΝΟΙ ΜΟΙΑΖΟΥΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΜΕ ΠΙΡΑΝΧΑΣ.
    ΒΑΓΓΕΛΗ ΓΙΑΤΙ ΥΠΗΡΕΤΕΙΣ ΚΥΡΙΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ??????????????.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. Η ΛΕΥΚΑΔΑ ΗΤΑΝ,ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΜΕΣΑ Σ'ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΠΟΥΡ...Ο ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ.ΤΑ ΙΟΝΙΑ ΝΗΣΙΑ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΤΑ ΜΕΓΙΣΤΑ ΣΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΕΚΔΗΜΟΚΡΑΤΙΣΜΟ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ''ΧΩΡΑΣ'' ΠΟΥ ΟΤΑΝ ΤΟ ΙΟΝΙΟ ΗΤΑΝ ΕΥΡΩΠΗ,Η ΕΛΛΑΔΑ ΗΤΑΝ ΚΟΤΕΤΣΙ.ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ Η ΜΙΚΡΗ ΜΑΣ ΛΕΥΚΑΔΑ ΕΧΕΙ ΠΕΡΙ ΤΟΥΣ 97 (ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ) ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ,ΧΩΡΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΙΗΤΕΣ,ΔΙΑΝΟΟΥΜΕΝΟΥΣ,ΣΥΓΓΡΑΦΕΙΣ ΚΤΛ
    ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΘΑ ΠΡΟΤΙΜΟΥΣΑ ΤΟ ΙΟΝΙΟ ΝΑ ΗΤΑΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΡΑΤΟΣ Η ΕΣΤΩ ΝΑ ΕΙΧΕ ΠΡΟΣΑΡΤΗΘΕΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΑΛΛΗ ΠΙΟ ΣΟΒΑΡΗ ΧΩΡΑ,ΟΠΩΣ Η ΙΤΑΛΙΑ,ΑΝΤΙ ΝΑ ''ΒΟΥΛΙΑΖΕΙ'' ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ,ΑΠ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΜΑΛΙΣΤΑ ΠΟΥ ΑΠΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΑΠΟΨΗΣ ''ΣΗΚΩΝΕΙ'' ΕΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΜΕΡΟΣ ΤΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΦΟΡΟΛΟΓΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΟΥΡΙΣΜΟ.ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΕΘΕΙ ΖΗΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑΣ ΑΠ ΤΟΥΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥΣ ΚΥΡΙΑΡΧΟΥΣ ΜΑΣ.ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΟΙΤΑΞΟΥΜΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ,ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΥΛΛΟΓΙΚΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ,ΩΣ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΩΝ ΝΗΣΙΩΝ ΑΥΤΩΝ.ΤΙ ΔΙΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΙ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ.ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ ΤΑ ΜΕΓΙΣΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΧΡΕΩΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ.ΛΥΣΕΙΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΑΠΟ ΜΕΡΑ ΣΕ ΜΕΡΑ.ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΩΣ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΝΑ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΠΟΙΗΘΟΥΜΕ ΠΡΙΝ ΔΟΥΜΕ ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΜΑΣ ΣΕ ΜΙΚΡΕΣ ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΣΕ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΠΛΟΥΣΙΩΝ.ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΟΤΙ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΓΙΑ ΠΟΥΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΣΙΓΟΥΡΟ.ΞΥΠΝΑΤΕ ΣΥΝΤΟΠΙΤΕΣ-ΑΔΕΡΦΙΑ ΤΩΝ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. Προς Ανώνυμο 11:33
    α)Ρε αδερφέ έχεις κάποια στοιχεία οτι προσφέρουμε οικονομικά περισσότερο από τις υπόλοιπες περιοχές της Ελλάδας;Γιατί ως η περιφέρεια με τη μεγαλύτερη ανεργεία στη χώρα αυτό μου φαίνεται κομματάκι δύσκολο.
    β)Εχεις σκεφτεί τι παράγουμε ακριβώς;Από πού παίρνουμε ρεύμα και νερό;Με την κατάρρευση της πρωτογενούς παραγωγής του νησιού το μόνο που μας ζει είναι ο τουρισμός,και η πλειοψηφία των επισκεπτών του νησιού είναι Ελληνες.
    γ)Οσον αφορά το μορφωτικό επίπεδο,περασμένα μεγαλεία...Δε θέλω να σε απογοητεύσω,αλλά εδώ και αρκετά χρόνια τα νησιά του Ιονίου (συμπεριλαμβανομένης και της πατρίδας μας) βγάζουν τους πιο αμόρφωτους Ελληνες.Αν θες να το διαπιστώσεις δες μελέτες για τα αποτελέσματα των πανελληνίων εξετάσεων.Μάλιστα,η τελευταία είχε δημοσιευθεί και σε τοπικό ιστότοπο πριν μερικούς μήνες.Αντιθέτως τα καλύτερα αποτελέσματα τα είχαν οι μαθητές των νομών Τρικάλων και Καρδίτσας (ξέρεις,οι...βλάχοι όπως αρεσκόμαστε να τους λέμε).Τα κακά του "ευκολου" χρήματος από τον τουρισμό... Επίσης δε θα τανε άσχημα να κοίταζες λίγο τους δείκτες εγκληματικότητας της "πολιτισμένης" Ζακύνθου (και μάλιστα βαριάς μορφής:φόνοι,οπλοκατοχή κτλ).Μόνο οι νομοί Ρεθύμνου και Χανίων την ξεπερνούν...
    δ)Οταν τα νησιά μας ενώθηκαν με τη Μητέρα Ελλάδα,πολιτισμικά ήταν πιο ανεπτυγμένα από τον ελλάδικό κορμό(αν και αυτό ισχύει κυρίως για τη Κέρκυρα και δευτερευόντως για την Κεφαλλονιά,εδώ κλαρίνα ακούγαμε και ακούμε,τσάμικα στον τόπο χορεύαμε και χορεύουμε,τη Τζαβέλαινα και άλλα κλέφτικα ρουμελιώτικα τραγουδάγαμε και τραγουδάμε..).Ωστόσο οικονομικά το νησί μέχρι και μεταπολεμικά ήταν σε άθλια κατασταση.Μην ξεχνάς τα μπουλούκια εργατών που πήγαιναν σαν τσαπιστάδες στην πλούσια Αιτωλοακαρνανία και γύρναγαν κουβαλώντας στάρι για να ταίσουν τα παιδιά τους.Δεν είναι τυχαίο που ο λαογράφος του νησιού μας,ο Κοντομίχης,γράφει οτι το Ξηρόμερο έσωσε τη Λευκάδα από την πείνα.Μια ανάγνωση των βιβλίων του είναι διδακτικότατη...
    ε)Καλά μην ορκίζεσαι και οτι η Ιταλία είναι σοβαρή χώρα,ή οτι εκεί δένουνε τα σκυλιά με τα λουκάνικα...Ειδικά από Νάπολη και κάτω,θα έλεγα οτι είμαστε σε απείρως καλύτερη κατάσταση.Ενα ταξιδάκι προς τα κει θα σε πείσει...Γι αυτό ας μην κάνουμε γενικεύσεις...
    στ)Δε νομίζω οτι ο μακαρίτης ο Σάντας θα τανε χαρούμενος διαβάζοντας απόψεις σαν τις δικές σου.Γιατί η Λευκάδα εκτός από παραδείγματα δημοκρατίας (Παναγούλης,γιατρός Γρηγόρης κτλ) έδωσε και παραδειγματα πατριωτισμού (Δήμος Τσέλιος,Βαλαωρίτης,Σάντας κτλ)...

    Ενας ΕΛΛΗΝΑΣ ΛΕΥΚΑΔΙΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. Ειρωνικά σχόλια για την Ελλάδα δεν κάνει μόνο ο ευρωπαϊκός τύπος. Κάνει και ο τουρκικός. Η εφημερίδα Sabah φιλοξενεί δημοσίευμα, σύμφωνα με το οποίο η «Ελλάδα δεν μπορεί να πληρώσει το χρέος της στην Τουρκία».
    Σύμφωνα με την τουρκική εφημερίδα, «η Ελλάδα που έχει χτυπηθεί από την οικονομική κρίση, δεν μπορεί να πληρώσει χρέος 264 εκατομμυρίων ευρώ στην Τουρκία για το φυσικό αέριο.
    Πρόκειται για τα τέλη διέλευσης, που οφείλει η χώρα μας στην Τουρκία για φυσικό αέριο, το οποίο προμηθεύεται από το Αζερμπαϊτζάν τα τελευταία χρόνια.
    «Η τουρκική εταιρεία αερίου BOTAŞ, τον τελευταίο χρόνο διεξάγει σκληρές διαπραγματεύσεις με την Ελλάδα για την αποπληρωμή του χρέους και σε περίπτωση μη καταβολής του, σχεδιάζει να αποταθεί σε διεθνή διαιτησία», αναφέρεται στο δημοσίευμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. πίστευτο φονικό στην ξενοκρατούμενη από λαθρομετανάστες και νομιμοποιηθέντες λαθρομετανάστες, περιοχή δυτικά της Ομόνοιας: Θύμα ένας 44χρονος Ελληνας που ετοιμαζόταν να πάει τη γυναίκα του στο μαιευτήριο για να φέρει στη ζωή το δεύτερο παιδί τους ο οποίος δολοφονήθηκε από λαθρομετανάστες με μαχαίρι προκειμένου να του κλέψουν την κάμερα, ενώ άνοιγε το αυτοκίνητό του να πάει στο μαιευτήριο να γεννήσει η γυναίκα του!
    Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία, τρεις μελαψοί αλλοδαποί όπως αναφέρουν οι αυτόπτες μάρτυρες ο τραγικός οικογενειάρχης στις 5 τα ξημερώματα, κατέβηκε εσπευσμένα να ετοιμάσει το αυτοκίνητό του για να πάει την γυναίκα του στο μαιαυτήριο για την πιο ευτυχισμένη μερά της ζωής τους. Το σκηνικό μεταξύ Γ' Σεπτεμβρίου 57 όπου ήταν το σπίτι του και Ιουλιανού που είχε το αυτοκίνητό του, στο κέντρο της Αθήνας, εκεί όπου οι εναπομείναντες Έλληνες είνια μία μικρή μειοψηφία.
    Ο 44χρονος βγήκε από το σπίτι του στην οδό Ηπείρου και πήγαινε σε πάρκινγκ στην οδού Ιουλιανού, που είχε το αυτοκίνητό του, όταν δέχθηκε επίθεση από τρία άτομα. Οι δράστες τον μαχαίρωσαν πισώπλατα τρεις φορές του άρπαξαν τη κάμερακαι εξαφανίστηκαν.
    Η γυναίκα του και η πεθερά του που τον περίμεναν στο διαμέρισμα, επειδή άργησε να εμφανιστεί, κατέβησαν να τον περιμένουν στον δρόμο και εκεί τον βρήκαν νεκρό.
    Οι δύο γυναίκες έπαθαν ισχυρό σοκ, ενώ γείτονες κάλεσαν ασθενοφόρο που τον μετέφεραν στο νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Λίγο αργότερα η τραγική γυναίκα έφερε στο κόσμο ένα ορφανό Ελληνόπουλo.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. Ξέρετε τι λέει, όπου βρεθεί κι όπου σταθεί η υπουργός Ενέργειας, Τίνα Μπιρμπίλη; «Εγώ δεν θα τραβιέμαι σε όλη μου τη ζωή στα δικαστήρια για τη ΔΕΗ».
    Και τι εννοεί η παμμέγιστη Τίνα – που έγινε υπουργός γιατί σήκωνε βαράκια στο ίδιο γυμναστήριο με τον Γιωργάκη; Ότι ως αρμόδια υπουργός θα πρέπει αυτή να βάλει την τελική υπογραφή για να πουληθεί, το όποιο κομμάτι – φιλέτο σε ξένους για να εξοφλήσουμε ένα μικρό μέρος του χρέους μας σε ΔΝΤ και Κομισιόν. Και βέβαια, φοβάται ότι τα επόμενα χρόνια θα την τραβάνε στα δικαστήρια διάφοροι τύποι της αντιπολίτευσης, συνδικαλιστές, βουλευτές Κοζάνης και Φλώρινας, ακόμα και κάτοικοι των χωριών του νομού Κοζάνης. Δεν ξέρω αν έχει δίκιο ή άδικο ο γίγαντας αυτός της πολιτικής, Τίνα Μπιρμπίλη. Εκείνο που ξέρω είναι ότι δουλειά έτσι δεν γίνεται. Όχι 50 δισ. ευρώ δεν μπορούμε να μαζέψουμε από το ξεπούλημα της κρατικής περιουσίας, αλλά ούτε ευρώ κάλπικο.
    Πως θα έρθει δηλαδή ο ξένος να αγοράσει και να επενδύσει στην Ελλάδα όταν ο υπουργός φοβάται να βάλει την υπογραφή του και τα δικαστήρια για να αποφασίσουν επί της ένστασης του κάθε πολίτη θα πρέπει να συνεδριάζουν επί 10 χρόνια για να φτάσει η υπόθεση στον Άρειο Πάγο ή στο ΣτΕ.
    Εκτός κι αν γίνεται αυτό που συμβαίνει ήδη στη Σητεία με την περίφημη Μονή Τοπλού. Όπου η Μονή που έχει μετατραπεί σε μια οργανωμένη επιχείρηση τύπου Βατοπέδι, πουλάει σε αγγλική τουριστική εταιρεία την καλύτερη έκταση στη Σητεία με τις πιο αδιαφανείς διαδικασίες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. Είναι «κοινό μυστικό» στο υπουργείο Πολιτισμού ότι η εταιρεία «Στάδιον», έχει τις… ευλογίες του υπουργού Π. Γερουλάνου στο διαγωνισμό για τη θέση του τεχνικού συμβούλου του υπουργείου για τα έργα του ΕΣΠΑ. Εμείς απλώς θα υπενθυμίσουμε ότι...
    στις 27 Ιανουαρίου 2008, 17 βουλευτές του ΠΑΣΟΚ (Καρχιμάκης, Μπόλαρης, Αηδόνης, Χ. Αράπογλου, Παντούλας, Παπαχρήστος, Στρατάκης, Γρηγοράκος, Τιμοσίδης, Τσιρώνης, Χάιδος, Σκουλάς, Κεγκέρογλου, Κατρίνης, Βαρβαρίγος, Γ. Πεταλωτής και Γ. Δριβελέγκας) υπέβαλαν ερώτηση στους τότε υπουργούς Πολιτισμού, Οικονομίας και Δικαιοσύνης με θέμα «νέες αποκαλύψεις για σκάνδαλα στο υπουργείο Πολιτισμού…». Οι βουλευτές ζητούσαν «να ελεγχθεί η νομιμότητα της ανάθεσης, η κοστολόγηση και η πορεία των μεγάλων έργων του Υπουργείου των οποίων τον έλεγχο είχε ο κ. Χρήστος Ζαχόπουλος και τα οποία αναλάμβαναν σχεδόν στο σύνολό τους οι εταιρείες «Ελληνοτεχνική Α.Ε.» και «Στάδιον» ως ελεγκτές και σύμβουλοι ταυτόχρονα, εταιρείες στις οποίες φέρονται να συμμετείχαν πρόσωπα του αμέσου περιβάλλοντος του πρώην Γ.Γ». Τα σχόλια δικά σας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. Φίλε της ανάρτησης 10-5-1:50 μ.μ.
    Συμφωνώ σε αρκετά απο αυτά που λες,στο ότι δηλαδή παραμερίσαμε την πρωτογενή παραγωγή και τα υπέροχα προϊόντα που παρήγαγε η γη μας και οι περισσότεροι τρέξαμε να βγάλουμε το εύκολο χρήμα απ'τον τουρισμό,καταπατώντας και λεηλατώντας πολλές φορές την ομορφιά αυτου του τόπου.Το εύκολο χρήμα και γενικά το κυνήγι του χρήματος έφερε ως αποτέλεσμα (όπως σωστά αναφέρεις) την πτώση του μορφωτικού επιπέδου,αφου επικράτησαν απόψεις του τύπου ''αμα έχεις το χρήμα έχεις τα πάντα''.Όμως είναι γνωστό ότι τα μεγαλύτερα και σπουδαιότερα πανεπιστήμια υπήρξαν στο ιόνια (στην Κέρκυρα),όπως και οι πανεπιστημιακοί.Με λίγα λόγια την ελλάδα γράμματα την έμαθε το ιόνιο.
    Όταν λέω ότι προσφέρουμε οικονομικά περισσότερο αυτό ισχύει,γιατί ζούμε σε μια χώρα που τα κύρια έσοδα της βασίζονται στον τουρισμό (κακώς)και σαν τουριστικό μέρος αποτελούμε την ''καρδιά'' της ''βιομηχανίας'' της χώρας.Αυτό ισχύει βεβαίως για όλα τα νησιά που έχουν τουρισμό.
    Τα ιόνια νησιά ήταν για περισσότερα χρόνια στην ιστορία τους ιταλία παρά ελλάδα,ενωθήκαμε με την ελλάδα μέσω διαπραγμετεύσεων και γραφειοκρατικών διαδικασιών στις οποίες πρωτοστάτησαν ορισμένοι εθνικιστές της εποχής που είχαν οικονομική δύναμη,όπως οι οικογένεια Βαλαωρίτη .Ο απλός κόσμος δεν είχε καμιά βλέψη στο να ενωθεί το ιόνιο με ένα ξένο κράτος,όπως η ελλάδα.Άλλωστε ο κόσμος μιλούσε κυρίως την ιταλική γλώσσα και ένα συνοθύλευμα ιταλικών και ελληνικών και γι αυτό υπάρχουν στοιχεία και σε έγγραφα της εποχής που διασώζονται αλλά και σε έργα λευκαδιτών όπως ο κοντομίχης,ο ροντογιάννης και άλλοι.Γι αυτό ο όρος ''μητέρα'' ελλάδα είναι λάθος.Άν είναι να έχω τέτοιου είδους ''μητέρα'' προτιμώ να είμαι ορφανός.
    Τα σύνορα και οι χάρτες αλλάζουν,τίποτε δεν μένει στάσιμο,απλά εμείς δεν προλαβαίνουμε τις αλλαγές,λόγω του ότι ζούμε πολύ λίγο σε σχέση με την ιστορία ή αν βρεθούμε στο μεταίχμιο αυτών των αλλαγων αδυνατούμε πολλές φορές να τις κατανοήσουμε λόγω του ότι ''τρέχουμε'' με διαφορετικές ταχύτητες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. Προς Ανώνυμο 12:03
    α)Ο κόσμος μίλαγε ιταλικά;Αυτό το λες σοβαρά ή κάνεις πλάκα;Καταλαβαίνεις την τεράστια απόσταση μεταξύ του να υπάρχουν ιταλικές λέξεις (όπως υπαρχουν και πλείστες τούρκικες,σλαβικές και αλβανικές στα λευκαδίτικα...)και του μιλάω ιταλικά;Οι εκατοντάδες Λευκαδίτες που πολέμησαν υπό τας διαταγάς του Δημοτσέλιου το 1821 μιλάγανε ιταλικά; Ξέρεις κάποιο δημοτικό τραγούδι της λευκάδας στα ιταλικά;
    β)Ημασταν περισσότερα χρόνια στην ιστορία μας Ιταλία παρά Ελλάδα;Από πού προκύπτει αυτό;Από πότε μετράς την ιστορία μας;Τα 200 χρόνια της τουρκοκρατίας στο νησί μας τα έχεις υπόψη σου;Τη γαλλοκρατία,την αγγλοκρατία,τη ρωσοκρατία την ξεχνάς;
    γ)Ακόμα περιμένω ένα νούμερο για τη συνεισφορά μας στο ΑΕΠ της χώρας,και εσύ μου απαντάς με γενικότητες.Στοιχεία οτι συνεισφέρουμε αναλογικά περισσότερο από τις άλλες περιοχές έχεις;Και σύμφωνα με αυτή τη λογική,εγώ πιστεύω πως πρέπει να αυτονομηθεί η Πτολεμαίδα που μας δίνει ρεύμα,ο Μόρνος και το Λιδωρίκι που δίνουνε νερό στη μισή χώρα,η Ηπειρος που μας δίνει κρέας και τρώμε,η Θεσσαλία που μας δίνει σιτηρά κοκ.Λογική της πλάκας.
    δ)Εχεις υπόψη σου κάποια στοιχεία για το οτι ο κόσμος το 1864 δεν ήθελε ένωση με τη ΜΗΤΕΡΑ ΕΛΛΑΔΑ;Καταρχάς τότε ήμασταν αγγλοκρατούμενοι,οπότε η Ιταλία δεν κολάει πουθενά.Μήπως ξεχνάς ηθελημένα τις εξεγέρσεις των χωρικών;Το Φωτεινό;Αλλά τι λέω αυτά τα έγραφε ο εθνικιστής Βαλαωρίτης...Τι άλλο θα ακούσουμε...
    ε)Ο λαικός πολιτισμός του νησιού μας(χοροί,τραγούδια,έθιμα) είναι 100% ελληνικός.Αν έχεις κάποιο στοιχείο (έναν ιταλικό χορό,ένα ιταλικό τραγούδι,θα ήθελα να μου το παρουσιάσεις.
    στ)Οι κάτοικοι του νησιού μας είναι 100% ορθόδοξοι,όπως και η συντριπτική πλειοψηφία των υπόλοιπων συμπατριωτών μας.Δεν ξέρω αν σου διαφεύγει,αλλά οι Ιταλοι είναι καθολικοί...
    Ευτυχώς που Λευκαδίτες σαν το Δήμο Τσέλιο,το Βαλαωρίτη,το Σικελιανό,το
    Ζαμπέλιο,τον Παναγούλη,το Γρηγόρη και το Σάντα έχουν αποδήμησει εις Κύριον και δε διαβάζουν αυτά που γράφεις.Και άμα δεν καταλαβαίνεις τι θέλω να σου πω πάρτο και σε άπταιστα "ιταλικά":
    ΜΗΤΡΟΣ ΤΕ ΚΑΙ ΠΑΤΡΟΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΑΠΑΝΤΩΝ ΤΙΜΙΩΤΕΡΟΝ ΕΣΤΙΝ Η ΠΑΤΡΙΣ ΚΑΙ ΣΕΜΝΟΤΕΡΟΝ ΚΑΙ ΑΓΙΩΤΕΡΟΝ

    Ενας ΕΛΛΗΝΑΣ ΛΕΥΚΑΔΙΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  58. Αγαπητέ Έλληνα Λευκαδίτη ρίξε μια ματιά γύρω σου και θα δεις ότι ακομα και τώρα,τόσα χρόνια μετά την ένωση με την ελλάδα το ιταλικό και το ευρωπαϊκό στοιχείο κυριαρχεί,παρά την βίαιη επέλαση του νεοελληνισμού.Κοίτα τις εκκλησιές,κοίτα τις ελιές στον κάμπο που φυτεύτηκαν απο τους ιταλούς.Κοίτα επίθετα που έχουν ιταλική καταγωγή.Γνωρίζω γέρους στα χωριά,αγράμματους,που μιλάνε τέλεια την ιταλική γλώσσα,όπως την μιλούσαν οι πρόγονοι τους καλύτερα απο την ελληνική.
    Όσο αναφορά το λεγόμενο ''δημοτικό'' τραγούδι αυτό έφτασε στην περιοχή μας απο τους αρβανίτες και κυρίως τους αιτωλοακαρνάνες που όσοι απο αυτούς ήταν κλέφτες και γενικά καταζητούμενοι και κυνηγημένοι για παράνομες πράξεις έφταναν στη λευκάδα όπου έβρισκαν ''άσυλο'' στα ορεινά,καθώς ήταν ένα κοντινό και προσβάσιμο καταφύγιο σε αυτούς,όπου δεν είχε δικαιοδοσία η ελληνική πλευρά να τους καταδιώξει και να τους συλλάβει.Έτσι εξαπλώθηκε εδώ η μουσική τους,όπως και άλλες παραδόσεις τους.Και αυτό δεν είναι προσωπική άποψη,υπάρχουν ιστορικά στοιχεία και αναφορές που είναι στη διάθεση του καθενος ,αρκεί βεβαίως να έχει διάθεση και χρόνο να ανααζητήσει.
    Η εξέγερση λοιπόν των χωρικών ήταν εξέγερση για τα δικαιώματα τους και όχι για την ένωση με την ελλάδα.Και τώρα γίνονται εξεγέρσεις και πάντα θα γίνονται,τι σημαίνει,ότι οι εξεγερμένοι επιθυμούν να ενωθούν με κάποια άλλη χώρα;
    Η ένωση με την ελλάδα έγινε μέσω κάποιου πολέμου,κάποιας εξέγερσης,κάποιας ψηφοφορίας ή τέλος πάντων με κάποιο τρόπο που να υποδείκνυε ότι είναι απαίτηση του λαού των επτανήσων;Οι διαδικασίες ήταν γραφειοκρατικές και επιπέδου κτηματικών και οικονομικών συνδιαλλαγών,κάποιοι που είχαν τη δύναμη και τα συμφέροντα επεδίωξαν και πέτυχαν την ένωση.Αυτό είναι δεδομένο.
    Στοιχεία για την συνεισφορά στο αεπ της χώρας δεν έχω και δεν γνωρίζω οικονομικά,αλλά σου εξήγησα πιο πάνω ότι οι τουριστικές περιοχές είναι η κύρια πηγή εσόδων της χώρας και τα έσοδα που λαμβάνει απο τους φόρους είναι υπέρογκα,τόσα που θα μπορούσαμε άνετα να σταθούμε ως αυτόνομο κράτος επτανήσων και όχι να μας τα αρπάζουν οι νταβατζήδες μόνο και μόνο για να λέμε ότι είμαστε ''ελλάδα''.
    Τι κερδίζουμε με το να είμαστε ''ελλάδα'';Δες τριγύρω την ''κουλτούρα'' και την ''αισθητική'' που μας περιβάλλει και σκέψου αν αρμόζει αυτή η ξεφτίλα σε αυτόν τον αγνό και τόσο όμορφο τόπο.Εγώ λοιπόν πρώτα είμαι απο 'δω και μετά απο οπουδήποτε αλλού.Και είμαι υπερήφανος γι'αυτό.

    ΛΕΥΚΑΔΙΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  59. Απαράδεκτη χαρακτήρισε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης την εικόνα αστυνομικών που χτυπούν διαδηλωτές που βρίσκονται πεσμένοι στο έδαφος. «Αυτοί οι οποίοι έτρεχαν και κλωτσούσαν αυτόν τον άνθρωπο, ο οποίος δεν ήταν σε θέση να αμυνθεί, πιστεύω ότι είναι ακατάλληλοι για αστυνομικοί», δήλωσε στο ραδιοφωνικό σταθμό της ΝΕΤ. Συμφωνω απολυτα.
    Εμείς πάντως να υπενθυμίσουμε στον Πάγκαλο οτι πουθενά σε όλο τον κόσμο όσοι κατεβάζουνε την σημαία της Πατρίδος δεν τους κάνουν Υπουργούς και Πρωθυπουργούς, αλλά τους στήνουνε στον τοίχο για παραδειγματισμό !
    Συμφωνεις κυριε Αντιπροεδρε??????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  60. Από μία κλωστή κρέμεται η κυβέρνηση. Στο Μέγαρο Μαξίμου τρέμουν στο ενδεχόμενο να καταλήξει ο τραυματίας της Τετάρτης, ή να γενικευθούν οι συγκρούσεις Χρυσής Αυγής - μεταναστών στο κέντρο της Αθήνας.
    Ο Γ. Παπανδρέου βρίσκεται στο Όσλο και πίσω στην Αθήνα οι υπουργοί έχουν αφήσει τα μολύβια και έχουν πιάσει τα σπαθιά. Ο ένας βάλλει κατά του άλλου, αλλά κανένας δεν ασχολείται με τις υποχρεώσεις που επιβάλλει στη χώρα μας η τρόικα. Η κυβέρνηση έχει μπροστά της δύο δρόμους: ανασχηματισμό ή εκλογές.
    Στο Μέγαρο Μαξίμου έχουν φθάσει πληροφορίες για κινήσεις εκδοτικών συγκροτημάτων, που επιχειρούν να ανασυστήσουν το πάλαι ποτέ εκσυγχρονιστικό μπλοκ. Θέλουν, για την ακρίβεια, εκλογές και να κατεβάσουν νέο κόμμα με τεχνοκράτες.
    Για την Τετάρτη είχαν προγραμματιστεί δύο δείπνα. Ένα με εξωκοινοβουλευτικούς εκσυγχρονιστές και ένα..........
    με βουλευτές. Και τα δύο όμως ακυρώθηκαν εξαιτίας των επεισοδίων στο κέντρο της Αθήνας. Αλλά οι σχεδιασμοί παραμένουν.
    Ο Γιώργος το ξέρει… και αυτός πάει βόλτα στο Οσλο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  61. Προς Λευκαδιτη 12:29

    α)Οι εκκλησίες,τις οποίες αναφέρεις είναι ορθόδοξες και όχι καθολικές,όπως οι ιταλικές.
    β)Επίθετα μπορώ να σου αναφέρω χωρίς ιδιαίτερο κόπο τουλάχιστον 20 που είναι βλάχικα ή αρβανίτικα.
    γ)Σε ποια χωριά μιλάνε οι γέροι ιταλικά και μάλιστα τέλεια;Θα μας τρελάνεις;Εμένα και η μάνα μου και ο πατέρας μου που είναι από χωριά μου λένε οτι κάτι τέτοιο δεν ισχύει.Και σου επαναλαμβάνω,αν παλιά μιλάγανε ιταλικά (που κάτι τέτοιο δεν το αναφέρει κανένας λευκαδίτης ιστορικός ή λαογράφος) δε θα υπήρχε έστω ένα ιταλικό τραγούδι;
    δ)Και για να τελειώνουμε με τα παραμύθια:οι Ενετοί ήρθαν το 1502-1503 και το 1684-1797.Σύνολο 115 χρόνια.Οι Τούρκοι ήρθαν το 1479-1502 και 1503-1684.Σύνολο 204 χρόνια.Από οτι βλέπω δηλαδή ήμασταν περισσότερα χρόνια Τουρκία παρά Ιταλία.Μήπως τώρα θες να ενωθούμε με τους μεμέτηδες;
    ε)Επειδή μου λες οτι δεν έχεις στοιχεία για το ΑΕΠ,και δε γνωρίζεις οικονομικά μάθε το εξής:η Λευκάδα είναι 27η από τους 52 νομούς της χώρας (με βάση την προ καλλικράτη διοικιτική διαίρεση)στο ΑΕΠ ανά νομό και άτομο,και μάλιστα στο 88% του μέσου όρου του ΑΕΠ της χώρας.Δηλαδή σε σχέση με το μέσο όρο,όχι απλά δε συμβάλλουμε,αλλά υπολειπόμαστε!Και για να στο κάνω πιο λιανά κάποιες άλλες περιοχές καλύπτουν το έλλειμά μας!Ικανοποιήθηκες τώρα;Γι αυτό όταν δεν ξέρετε ένα θέμα, καλό είναι να το ψάχνετε πρώτα και να μη λέτε ότι σας κατέβει στο κεφάλι.Αλήθεια, δε μου πες,μόλις στήσεις το αυτόνομο κρατίδιο που ονειρεύεσαι,ρεύμα από πού θα παίρνεις;
    στ)Για να δούμε τι έκαναν οι αγαπημένοι σου Ενετοί στο νησί μας σύμφωνα με τους ιστορικούς: "Η Λευκάδα καταλαμβάνεται από τον Φραγκίσκο Μοροζίνι, η πρωτεύουσα μεταφέρεται έξω από το Κάστρο στη σημερινή της θέση που ονομάζεται Αμαξική και οι Λευκαδίτες χάνουν τον έλεγχο του λιμανιού και το εμπόριο περνά στα χέρια των Ενετών.

    Η ενετοκρατία είναι μια ιδιαίτερα δύσκολη περίοδος για τους Λευκαδίτες, που αποκομμένοι από την υπόλοιπη Ελλάδα και με τους Ενετούς αδιάφορους στο να αναπτύξουν ένα κοινωνικό και πολιτιστικό υπόβαθρο όπως έκαναν στη Ζάκυνθο και στην Κέρκυρα δυσκολεύτηκαν να οργανώσουν την κοινωνική τους ζωή και να δημιουργήσουν τη δική τους πνευματική κίνηση"
    ζ)Και για να τελειώνουμε:ευρωλιγούρηδες,τουρκολάγνοι,και λοιπά μπουμπούκια που ονειρεύονται αποσχίσεις Κρήτης,Δυτικής Θράκης,Επτανήσων,Ηπείρου και Μακεδονίας,τα κουβαδάκια σας και σε άλλη παραλία.ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΑΔΑ.ΟΠΟΙΑΝΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΣΗΚΩΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΦΕΥΓΕΙ.Η ΠΟΡΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΙΧΤΗ ΚΑΙ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΔΕΜΕΝΑ.ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΟ ΠΩ ΣΤΗΝ ΑΦΤΑΣΤΗ ΓΛΩΣΣΑ ΜΑΣ:
    ΕΙΣ ΟΙΩΝΟΣ ΑΡΙΣΤΟΣ ΑΜΥΝΕΣΘΑΙ ΠΕΡΙ ΠΑΤΡΙΣ
    ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΤΣΕΚΟΥΡΙ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΥΣ

    ΕΛΛΗΝΑΣ ΛΕΥΚΑΔΙΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  62. Μετά την ανακοίνωση του σχεδίου για τη "Διωρυγα της Κων/πολης" ο Ερντογάν σήμερα ανακοίνωσε πως θα χτίσει δυο νέες πόλεις εντός των ορίων της Κωνσταντινούπολης!
    Ο τούρκος πρωθυπουργός σε συγκέντρωση των ψηφοφόρων του κόμματος του ανακοίνωσε πως μια απο τις πόλεις θα.....
    χτιστεί στην ευρωπαϊκή όχθη της Πόλης. Σύμφωνα με τις δηλώσεις του πρωθυπουργού η πόλη αυτή θα βρίσκεται στις βόρειες ακτές δίπλα στη Μαύρη Θάλασσα. Η νέα αυτή πόλη θα έχει πληθυσμό περίπου ενα εκατρομμύριο κατοίκους.
    Η δεύτερη πόλη θα χτιστεί στην ανατολική όχθη της Κων/πολης όπου και εκεί προβλέπεται ο πληθυσμός να φτάνει στους ενα εκατομμυριο κατοίκους.
    Ο τούρκος πρωθυπουργός ανακοίνωσε επίσης πως και οι δυο πόλεις θα αρχίσουν να χτίζονται το 2013 για να είναι έτοιμες σε περίπου 7-8 χρόνια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  63. Είναι να τραβά κανείς τα μαλιά του, να τρελαίνεται στην κυριολεξία…
    Εδώ η Ελλάδα καίγεται και ο πρωθυπουργός …χτενίζεται. Πήρε το αεροπλάνο και πέταξε για το Όσλο, προκειμένου να συμμετάσχει σε διάσκεψη για την Προοδευτική Διακυβέρνηση!... Όχι, θα κάτσει να σκάσει…
    Τώρα για ποιες προοδευτικές πολιτικές θα μιλήσει; είναι ένα ζήτημα. Γι΄ αυτές,
    που εφαρμόζει με περισσή κοινωνική αναισθησία το παράλυτο κυβερνητικό ασκέρι στην Ελλάδα, με τις ευλογίες του ΔΝΤ και της ..........
    διεθνούς των τοκογλύφων; Για τη βαρβαρότητα του νεοφιλελευθερισμού;
    Η ουσία, πάντως, είναι ότι, η ακυβερνησία στην πιο κρίσιμη για τη χώρα περίοδο δε φαίνεται να ενοχλεί τον πρωθυπουργό.
    Μοιάζει σα να τη …βρίσκει με το μπάχαλο…
    Εκτός κι αν νοιώθει πως ο πολιτικός του χρόνος τελειώνει!
    Στο παρασκήνιο δίνουν και παίρνουν τα σενάρια για πρόωρες εκλογές χωρίς αυτοδυναμία κανενός κόμματος, αναγκαστική συγκυβέρνηση ΠΑΣΟΚ-ΝΔ, με τον Γ. Παπανδρέου να αποχωρεί, ή άλλου είδους κυβερνητικό συνασπισμό, με πρόσωπα από το οικονομικό κατεστημένο και αποτυχημένους πολιτικούς, που σήμερα είναι εκτός σκηνής να βγαίνουν μπροστά. Υπάρχουν παράγοντες της αγοράς και της δημόσιας ζωής που εύχονται τέτοιου είδους εξελίξεις, όχι μόνο για να αποκτήσουν ρόλο, αλλά ενδεχομένως και επιρροή, μέσα από την ανάδειξη φιλικών τους δυνάμεων στην εξουσία.
    Ωστόσο, τίποτα δεν δείχνει ότι ο αργός θάνατος της σημερινής πολιτικής τάξης θα είναι ανώδυνος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  64. Παραξενο.......εδω βιαζω μια χωρα επι εναν χρονο και με τσακωσανε για αποπειρα βιασμου σε μια καμαριερα ενος βρωμοξενοδοχειου.

    Αραγε ο φιλος μου και κολλητος μου Τζεφρυ δεν μπορει να....
    κανει κατι να την σκαπουλαρω?

    Σχολιο:
    Μετα τον Μπεν Αλι,τον Μουμπαρακ,τον Κανταφι θα του μεινει κανενας νορμαλ φιλος του Τζεφρυ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  65. Σε μια άκρως απίστευτη αναφορα προχωρησαν οι ρωσικές υπηρεσίες (FKA/RKA) προς τον πρωθυπουργο Πούτιν αυτην εβδομάδα, υποστηρίζοντας οτι η τεράστια αμερικανική βάση του Φόρτ Γουόρθ, πού μέρος της οποίας χρησιμοποιειται από την ΝΑΣΑ, για την εξέλιξη πτητικών μέσων και....
    ακρως απόρρητων τεχνολογιών, δέχθηκε εξωγήινη επιθεση στην 11/5/2011 η οποία κράτησε πάνω από μισή ωρα , που προφανως είχε σαν σκοπό την καταστροφή της τεχνολογίας Vimana , δηλαδή ενος εξωγήινου σκάφους πού εντόπισαν και μετέφεραν οι Αμερικανικές δυνάμεις από το Αφγανιστάν.


    Η επίθεση εχει βιντεοσκοπηθεί, και αναρτηθηκε στο youtube, ομως η αμερικανικες υπηρεσίες εσπευσαν αμεσως να διαψεύσοουν το γεγονός, λέγοντας βιαστικά οτι ο καταιγισμός απο τις τεράστιες λάμψεις που καταγράφονται στην περιοχη της βάσης, οφειλόνταν σε εκρήξεις μετασχηματιστων. Η ανάρτηση αρχικα μπλοκαρίστηκε, τελικά όμως αναρτηθηκε και πάλι εχοντας πολύ μικρότερη διάρκεια. Απο την καταγραφή όμως φένεται καθαρα οτι δεν ακούγεται ο παραμικρός ήχος εκρηξης, οπως θα ήταν απαραίτητο, ενω καμμία διακοπή ρεύματος δεν σημειωθηκε πουθενα. σε ολόκληρη την περιοχή, οπως θα ήταν φυσικό.Οι λάμψεις εκτείνονται σε ακτίνα χιλιομέτρων, ενω επισημένονται στον ουρανό και κάποια ιπτάμενα αντικείμενα..Η αναφορά υποστηρίζει οτι η επίθεση ειχε σαν απότελεσμα την απώλεια εκατοντάδων στρατιωτικών και τεχνικού προσωπικου που εργάζεται στα επιστημονικα προγράμματα της βάσης.

    Η αναφορα, επιμένει οτι αρμάδα εξωγήινων σκαφων πλησιάζει ολο και περισσάτερο στη γη, ενω καυτηριάζεται η εμμονή των Αμερικανων για "παρε - δωσε" πού προσπαθεί να έχει με εξωγήινα όντα, και επισημαίνει και τους παγκόσμιους κινδύνους που απορρέουν απο αυτη την εμμονή. Πολλοί εσπευσαν να συμπεράνουν μάλιστα, ότι οι απανωτές αναβολές της εκτοξευσης του διστημικου λεωφορείου Endeavour την περασμένη εβδομάδα, συνδέονται με τις επιφυλάξεις που υπαρχουν για την ασφάλεια αυτης της πτήσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  66. Τη μορφή «επιδημίας» προσλαμβάνουν οι αυτοκτονίες επιχειρηματιών, που πλήττονται από την κρίση.

    Κρεμασμένος βρέθηκε, χθες, το βράδυ, ένας 42χρονος από το χωριό Σκουλικάδο, της Ζακύνθου, σε αποθήκη του σπιτιού του.

    Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ο άνδρας άφησε σημείωμα στους δικούς του με το οποίο ανέφερε ως λόγο της αυτοχειρίας του τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετώπιζε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  67. Zωηρούλης ο Στρος Καν: Το 2008 είχε το πρώτο του σκάνδαλο με υφιστάμενή του στο ΔΝΤ με την οποία είχε ανάρμοστη σχέση αν και παντρεμένος, χρησιμοποιώντας εμφανώς την επιρροή που του πρόσφερε η θέση του. Η υπόθεση ήρθε στο φως όταν ο έξαλλος σύζυγος της Πιρόσκα Νάγκι, ο οικονομολόγος Μάριο Μπλέχερ τον κατηγορησε ότι την "έπεσε" και έκανε τελικά σχέση με την σύζυγό του.
    Σε ένα βιβλίο με τίτλο "Τα μυστικά ενός προεδρικού υποψηφίου" που υπογράφει συγγραφέας με το ψευδώνυμο “Κασσάνδρα" αναφέρεται χαρακτηριστικά:

    “Όπως όλα τα μεγάλα πολιτικά ζώα δυσκολεύεται να συγκρατήσει το εαυτό του” αναφέρει η συγγραφέας η οποία περιγράφει τον σοσιαλιστή πολιτικό ως “συνεχώς στο κυνήγι”. “Όταν μπαίνει σε ένα δωμάτιο – είτε καφέ είτε γραφείο, είτε ιδιωτικό χώρο – η πρακτική του είναι πάντα η ίδια. Σκανάρει το δωμάτιο για όμορφες γυναίκες και μόλις εντοπίσει τη λεία του τις “βομβαρδίζει” με γραπτά μηνύματα, τα οποία συνήθως ξεκινούν με τη φράση : “Σε θέλω”, λέει η “Κασσάνδρα".

    Το 2007 δε σύμβουλος του Σαρκοζί που έψαχνε τα “άπλυτα” του πολιτικού αντιπάλου του γάλλου προέδρου είχε φωτογραφίες του Στρος Καν να φεύγει από παρισινό νάιτ κλαμπ γνωστό για “ανταλλαγή συντρόφων”.

    Στο βιβλίο της “Κασσάνδρας” μιλούν επωνύμως διάφορες γυναίκες. Η συγγραφέας Τριστάν Μπανόν είχε πει ότι χρειάστηκε να χρησιμοποιήσει βία για να τον απωθήσει ενώ η ηθοποιός Ντανιέλ Εβενού είπε χαρακτηριστικά: “Ποιά δεν έχει στριμώξει ο Ντομινίκ Στρος Καν;”

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  68. Συνεχίζονται οι προκλήσεις μέσα στα μούτρα μας, την ίδια ακριβώς ώρα που και οι κωμικοί ραγιάδες-ψηφοτσομπάνηδες τοπικοί μας ηγετίσκοι συνεχίζουν βεβαίως πάντοτε να περνάνε τη ροχάλα για ψιχάλα. Αυτή τη φορά δεν είναι τα αλυτρωτικά σωματεία των…«Τούρκων της Δυτικής Θράκης», ούτε οι διάφοροι (φερόμενοι ως πολιτιστικοί) τουρκοπροξενοσύλλογοι της περιοχής μας. Είναι (κρατηθείτε,...
    για να μην πέσετε κάτω από το…τραγικά γελοίον του πράγματος) ο«Σύλλογος Κλασσικών Αυτοκινήτων Κωνσταντινούπολης», που αποφάσισε ανήμερα της μαύρης Ημέρας Μνήμης της Γενοκτονίας του Ποντιακού Ελληνισμού να μεταβεί στη Θεσσαλονίκη για να αποτίσει τιμή στο (δήθεν) σπίτι του αρχιφασίστα αυτουργού της σφαγής, ενώ θα επιστρέψει με τη μορφή κομβόι, διασχίζοντας την Ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη, όπου θα πραγματοποιηθούν μάλιστα και επαφές με τους…Τούρκους της περιοχής (όπως μας ενημερώνει το σχετικό δημοσίευμα του περιοδικού «Ρόντοπ Ρουζγκαρί», που παραθέτουμε και ολόκληρο στη συνέχεια). Ποιοι θα ακολουθήσουν άραγε την επόμενη φορά; Ο Σύλλογος Μοτοσυκλετιστών Σμύρνης; Το Σωματείο Φορτοεκφορτωτών Κιουτάχειας; Οι Οδοκαθαριστές απ’ το Αφιόν Καραχισάρ; Οι Σκατατζήδες της Προύσας; Ο κατήφορος δεν έχει δυστυχώς τελειωμό! Και καλά όμως για το γελοίο ελλαδίτικο κρατικό μόρφωμα, είναι αλήθεια ότι δεν περιμέναμε απολύτως τίποτε πέρα από αυτό. Οι Πόντιοι ωστόσο (και τα σωματεία τους) τι λένε γι’ αυτή τη νέα, χυδαία προσβολή (και επαναλαμβάνουμε: μές στα μούτρα μας) απέναντι στο αίμα των παππούδων τους;
    «Τα κλασσικά αυτοκίνητα πάνε στο σπίτι όπου γεννήθηκε ο Ατατούρκ μας
    Μέλη του Συλλόγου Κλασσικών Αυτοκινήτων Κωνσταντινούπολης (İKOD) επ΄ευκαιρία της Ημέρας Μνήμης του Ατατούρκ και γιορτής του Αθλητισμού στις 19 Μαίου, θα επισκεφτούνε το σπίτι του Ατατούρκ στην Θεσσαλονίκη.
    Ο σύλλογος που στην πρώτη χρονιά από την ίδρυση του, τα μέλη του επισκέφτηκαν το μαυσωλείο όπου αναπαύεται αιώνια ο Ατατούρκ μας, φέτος με την στήριξη του Mobil-1 θα επισκεφτούνε το σπίτι στην Θεσσαλονίκη, στο οποίο ήρθε στον κόσμο ο ηγέτης και ιδρυτής της Τουρκικής Δημοκρατίας Μουσταφά Κεμάλ Ατατούρκ και το οποίο τώρα είναι μουσείο. Το κομβόι των μελών του İKOD θα ξεκινήσει με 20 οχήματα από Θεσσαλονίκη και καθοδόν θα συναντηθεί σε Ξάνθη, Κομοτηνή και Αλεξανδρούπολη με διάφορους Τουρκικούς συλλόγους και πολίτες μας».

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  69. Την ωμή αλήθεια για τα κυκλώματα που δρουν στο κέντρο της Αθήνας και έχουν ως αντικείμενο τηδιακίνηση μεταναστών, περιγράφει σε απόρρητή έκθεσή της η Εθνική Υπηρεσία Πληροφοριών (ΕΥΠ), την οποία έχει στα χέρια της η ηγεσία του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, γράφει το«Έθνος». Πίσω από το ζήτημα των μεταναστών κρύβεται κάθε είδους εγκληματική δραστηριότητα,... με ένα ευρύτερο κύκλωμα να δραστηριοποιείται και να εκμεταλλεύεται την ανάγκη τους, για να δημιουργήσει «στρατιά» πάμφθηνου εργατικού δυναμικού και να πετύχει τους ευρύτερους σχεδιασμούς του στις χώρες εγκατάστασης...


    Σύμφωνα με το δημοσίευμα, η πλειονότητα των μεταναστών που βρίσκονται στη χώρα μας περνούν όλη την ημέρα στα φανάρια για μεροκάματο ενός ευρώ, διακινούνται με φορτηγά και διαθέτουν κινητά, ώστε το κύκλωμα να μπορεί να τους εντοπίσει. Οι διακινητές τους ελέγχουν την παραγωγικότητά τους, με απειλές και ξύλο, σε όσους δεν πιάνουν τους «στόχους»!

    Ενδεικτικά, η ΕΥΠ αναφέρει ότι Σωματεία και Ενώσεις Αλλοδαπών με έδρα τη χώρα μας διαδραματίζουν ρόλο στο σύστημα διακίνησης παρουσιάζοντας στη δράση τους νομιμοφάνεια, υπό το προσωπείο των προεδρείων, προκειμένου να αποφύγουν τον έλεγχο των διωκτικών αρχών. Παράλληλα, είναι διαπιστωμένη η δημιουργίαεπιχειρηματικών δραστηριοτήτων, οι οποίες υποστηρίζονται και από Ελληνες και που απευθύνονται μόνο σε αλλοδαπούς, νόμιμους ή μη μετανάστες.

    Ελληνες και αλλοδαποί επιχειρηματίες, καθώς και μεσιτικές εταιρείες διαβλέπουν στο κέντρο της Αθήνας μιαεπενδυτική προοπτική, εξετάζοντας την τωρινή κατάσταση με την υποβάθμιση συγκεκριμένων γεωγραφικών ζωνών, λόγω της συσσώρευσης μεγάλου αριθμού μεταναστών. Προχωρούν, έτσι, στη λεγόμενη μεθοδευμένη απαξίωση με την γκετοποίηση ολόκληρων περιοχών και την αυξημένη παραβατικότητα, που προκαλεί φόβο και οδηγεί τους ημεδαπούς κατοίκους στο να εγκαταλείπουν τα σπίτια τους.

    Σύμφωνα με την εφημερίδα, παράλληλα, οι περισσότερες τράπεζες έχουν αποκλείσει τη δανειοδότηση για αγορά κατοικίας στις περιοχές αυτές -μέθοδος red lining-, με αποτέλεσμα η αγορά των κατοικιών αυτών να καθίσταται ανέφικτη από ημεδαπούς ή αλλοδαπούς με μόνιμα εισοδήματα, και με αυτόν τον τρόπο οι μοναδικοί αγοραστές να είναι πλέον είτε μεσιτικές εταιρείες είτε μεγαλοεπιχειρηματίες που διαθέτουν μετρητά.

    Τις τελευταίες εβδομάδες ο πρωθυπουργός, σύμφωνα με το Έθνος, είναι σε συνεχή επικοινωνία με τονυπουργό Προστασίας του Πολίτη, Χρήστο Παπουτσή και τον Μ. Οθωνα, καθώς η αστυνομία θα κληθεί να αναλάβει ένα σημαντικό τμήμα της επιχείρησης που έχει δρομολογήσει η κυβέρνηση για να δώσει ξανά ζωή στο κέντρο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  70. Μου αρέσετε εσείς που ψάχνετε την αιτία της μορφωτικής κατάπτωσης της Λευκάδας, που από πρώτη στις εισαγωγές των ΑΕΙ κάποτε κατάντησε ουραγός, και δεν βλέπετε τα αστέρια-εκπαιδευτικούς της εκ των οποίων δύο στους τρεις ονειρεύονται πολιτική καριέρα, έστω τοπική!
    Θα μου πείτε, δεν έχουν άδικο οι άνθρωποι, ανάλογα μ' αυτά που βλέπουν....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  71. Επτά χιλιάδες ευρώ κόστισε το τραπέζωμα του πρωθυπουργού, κ.Παπανδρέου στο Μεγανήσι Λευκάδας.Σύμφωνα με πληροφορίες τα χρήματα τα πλήρωσε το ελληνικό Δημόσιο,και πιο συγκεκριμένα η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων.
    Το ποσό είναι υπέρογκο, πόσο μάλλον στην περίοδο της κρίσης που βιώνει η χώρα.Εφόσον οι πληροφορίες ευσταθούν, γίνεται λόγος για μεγάλη ασυνέπεια του πρωθυπουργού και προκλητική συμπεριφορά σε χαλεπούς καιρούς,που ζητά θυσίες από τον ελληνικό λαό...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  72. Σας φάνηκε υψηλός ο μισθός του Στρος Καν; Και όμως ένας Έλληνας πολιτικός έχει μεγαλύτερο μισθό**!
    Μάλιστα έχει απολαβές μεγαλύτερες και από τον Πλανητάρχη!!
    Όπως -ίσως- καταλάβατε ...
    ...πρόκειται για τον κυριο Παπουλια
    Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας οποίος σύμφωνα με την εφημερίδα ΕΡΕΥΝΑ της ΗΠΕΙΡΟΥ έχει μισθό -ετήσιο- 360,000€(τετραπλάσιο της βουλευτικής αποζημίωσης)
    Ο σύντροφος Στρος Καν είχε μισθό -ετήσιο- $420,000 (300,000€)
    και ο πλανητάρχης σύντροφος Ομπάμα έχει ετήσια αποζημίωση $450,000 (321,500€)
    Κανένας από τους δύο δηλαδή δεν έχει ΕΤΗΣΙΟ ΕΙΣΟΔΗΜΑ 360,000€* !!
    *σύμφωνα με την εφημερίδα ΕΡΕΥΝΑ της ΗΠΕΙΡΟΥ
    **Με την σημερινή ισοτιμία νομισμάτων
    Αυτά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  73. Η είδηση δεν ειναι ότι ένας Τραπεζίτης την "έπεσε" σε μία εργαζόμενη , αλλά το ότι ο τραπεζίτης βρίσκεται φυλακή . Καπιταλισμός εκεί , καπιταλισμός και εδώ ... Εάν βέβαια συνέβαινε στο σόφιτελ των Αθηνών , τώρα όχι μόνο η καμαριέρα θα είχε απολυθεί , όχι μόνο ο κούγιας θα είχε αναλάβει την υπόθεση και θα διατυμπανιζε παντού (αθώος , αθώός , πλεκτάνη κλπ) αλλά ο πολύς Στρος Καν θα
    γυρνούσε στην Στάη και στον Πρετεντέρη να μας κατηγορεί και από πάνω .
    Η δικαιοσύνη στον καπιταλισμό τις Αμερικής λειτούργησε ..στο δικό μας καπιταλισμό έπαψε να λειτουργεί ακόμα και η λογική ...
    Τελικά όσο και αν ακουστεί οξύμωρο και αντιφατικό , ο προλετάριος βρήκε δικαιοσύνη στη γενέτειρα του καπιταλισμού ..και αυτό είναι η είδηση ..περαστικά μας ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  74. Κυριολεκτικά στο «παρά πέντε» αποφεύχθηκε την Δευτέρα «θερμό επεισόδιο» πάνω από τον ουρανό του Αιγαίου. Με προκλητικό τρόπο τουλάχιστον 36 τουρκικά μαχητικά, δέκα ελικόπτερα και δύο αεροσκάφη ηλεκτρονικού πολέμου CN-235, παραβίασαν τον εθνικό εναέριο χώρο από το βορρά έως τον νότο,...
    εκμεταλλευόμενοι τη διενέργεια δύο αεροναυτικών ασκήσεων, την «Θαλασσόλυκο» (Deniz Kurtu) μεταξύ Λέσβου και Λήμνου και την «Εφές» (Efes). Σε όλες τις περιπτώσεις μαχητικά της ελληνικής Πολεμικής Αεροπορίας, F-16 και Mirage 2000 βρέθηκαν στις περιοχές όπου είχαν κυριολεκτικά εισβάλλει οι Τούρκοι και έδωσαν σε αρκετές περιπτώσεις σκληρές αερομαχίες κλειστού τύπου (dogfights) για να τους αναγκάσουν να φύγουν από την ελληνικό εναέριο χώρο.
    Η προκλητικότερη όμως πράξη της τουρκικής αεροπορίας (Türk Hava Kuvvetleri), η οποία βάσει των κανόνων εμπλοκής θεωρείται «εχθρική ενέργεια», ήταν πως τα αεροσκάφη ηλεκτρονικού πολέμου της τουρκικής αεροπορίας, προσπάθησαν να «τυφλώσουν» τα ελληνικά μαχητικά (electronic measures) , τα οποία ενεργοποίησαν τα ηλεκτρονικά αντίμετρα (electronic counter-measures) για να μπορέσουν να λειτουργήσουν τα ραντάρ και οι επικοινωνίες των Ελλήνων χειριστών με τους συναδέλφους τους και τα επίγεια ραντάρ της Πολεμικής Αεροπορίας.
    Το Αρχηγείο Τακτικής Αεροπορίας, έδωσε εντολή στους πιλότους μας κατά τη διάρκεια των εμπλοκών να υπάρξει αυτοσυγκράτηση, ενώ βρισκόταν σε «κόκκινο συναγερμό» έτσι ώστε να αντιμετωπίσει ενδεχόμενο όπου οι Τούρκοι είχαν αποφασίσει κλιμάκωση, με ό,τι αυτό συνεπάγεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  75. Κατά τη διάρκεια της πτήσης από Αθήνα προς Λονδίνο ο πιλότος καλωσορίζει
    τους επιβάτες:
    «Αγαπητοί επιβάτες, σας μιλάει ο πιλότος βρίσκεστε στην πτήση 220 για Λονδίνο.
    Ο καιρός είναι θαυμάσιος και ... πρόσεχε, πρόσεχε θα πέσει! Ω Θεέ μου!!!!»
    Σιωπή.........
    Μετά από δυο λεπτά ακούγεται... και πάλι ο πιλότος να ανακοινώνει:

    «Συγνώμη που σας τρόμαξα πριν, αλλά μια απρόσεκτη αεροσυνοδός έριξε καφέ πάνω μου.
    Δεν μπορείτε να φανταστείτε πως έγινε το παντελόνι μου μπροστά».
    Και τότε ακούγεται ένας επιβάτης να λέει:
    «Που να δεις πως έγινε το δικό μου από πίσω».

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  76. Έξαλλοι με τον Παπανδρέου οι Ρώσοι
    Το τι λέγεται εδώ και καιρό στις ρωσικές διπλωματικές αποστολές στην Ευρώπη για την κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ, δεν περιγράφεται! Ιδιαίτερα μετά την επίσκεψη του Γιώργου Παπανδρέου στη Μόσχα.
    Μια επίσκεψη, που είχε ως αποτέλεσμα και την ειρωνική δήλωση του Ρώσου Προέδρου Ντιμίτρι Μεντβέντεφ (για την προσφυγή μας στο ΔΝΤ), ο οποίος, αν και θετικά διακείμενος, δεν πίστευε στα αυτιά του, με τους συμβούλους του να λένε αργότερα ότι ο Παπανδρέου... τους κοροΐδευε!
    Είναι φανερό ότι ο Έλληνας πρωθυπουργός, στην προσπάθειά του να αποσπάσει την εύνοια των Αμερικανών, γύρισε την εξωτερική της χώρας μας πολλά χρόνια πίσω, απαξιώνοντάς την στα μάτια της διεθνούς κοινότητας και καθιστώντας την υποτελή στο διεθνές χρηματοπιστωτικό κατεστημένο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  77. Τούρκος απόστρατος αξιωματικός, υποψήφιος βουλευτής του Δημοκρατικού Κόμματος (DP) που έχει κατηγορηθεί για στενές σχέσεις με την ΜΙΤ, αποπειράθηκε να αποβιβαστεί στο Αγαθονήσι μερικές ημέρες μετά τις προκλητικές δηλώσεις του Αρχηγού του κόμματος Namik Kemal Zeybek που ισχυρίστηκε σε δήλωση του ότι η Ελλάδα κατέχει παράνομα το Φαρμοκονήσι και το Αγαθονήσι.
    Ο Συνταγματάρχης εν αποστρατεία Ümit Yalım αποπειράθηκε να αποβιβαστεί στο τουρκικό νησί όπως δήλωσε στους Έλληνες λιμενικούς μαζί με αντιπροσωπεία του κόμματος του. Όπως δήλωσε στα τουρκικά ΜΜΕ μόλις επέστρεψε πίσω στα τουρκικά παράλια, ζήτησε από τους Έλληνες λιμενικούς στο Αγαθονήσι να του επιτρέψουν να επισκεφτεί το «δικό μας (τουρκικό) νησί» και δεν τον άφησαν.
    Τους έδειξε δε και το διπλωματικό του διαβατήριο χωρίς όμως αποτέλεσμα, αφού οι άνδρες του λιμενικού όπως αναφέρει δεν τον άφησαν να αποβιβαστεί στο νησί. Συνεχίζοντας το κρεσέντο προκλητικότητας ο υποψήφιος Βουλευτής του Δημοκρατικού Κόμματος και πρώην Συνταγματάρχης Ümit Yalım δήλωσε στα τουρκικά ΜΜΕ ότι το Φαρμακονήσι και το Αγαθονήσι βρίσκονται υπό ελληνική στρατιωτική κατοχή.
    Υπενθυμίζεται ότι πριν από μία εβδομάδα ο Αρχηγός του κόμματος Namik Kemal Zeybek ισχυρίστηκε ότι προτίθεται να επισκεφτεί τα νησιά αυτά χωρίς βίζα, χωρίς διαβατήριο, και ότι αν δεν βρει βάρκα για να πάει στα δύο νησιά θα κολυμπήσει μέχρι αυτά. Ολοκληρώνοντας τις δηλώσεις του σημείωσε ότι «Ξέρω ότι το έθνος δεν θα με αφήσει μόνο».
    Την ίδια στιγμή οι Τούρκοι δουλέμποροι επέλεγαν "εντελώς τυχαία" τα δύο αυτά νησιά για να αποβιβάζουν τις χιλιάδες των παράνομων μεταναστών πιέζοντας απελπιστικά τον τοπικό πληθυσμό ο οποίος κάποια στιγμή είχε φτάσει στα όρια του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  78. υνελήφθησαν τελικά οι δύο από τους τρείς δράστες της στυγερής δολοφονίας του Μανώλη Καντάρη. Πρόκειται για δύο Αφγανούς, ηλικίας 27 και 20 ετών αντίστοιχα, οι οποίοι συνελήφθησαν από την Αστυνομία το βράδυ της Πέμπτης και κρατούνται.
    Τα δύο αυτά άτομα είναι γνωστά στην Αστυνομία για μικροκλοπές που είχαν διαπράξει στο παρελθόν. Την ίδια στιγμή άνδρες της Αστυνομίας προσπαθούν να συλλάβουν και τον τρίτο δράστη, πακιστανικής καταγωγής, ο οποίος προς το παρόν αναζητείται.
    Σε επιχείρηση που πραγματοποίησε σήμερα η Αστυνομία στην οδό Μενάνδρου προσήχθησαν 40 αλλοδαποί μεταξύ των οποίων ήταν και οι δύο δολοφόνοι. Ώρες μετά και οι δύο Αφγανοί ομολόγησαν και την πράξη τους με ανατριχιαστικές λεπτομέρειες.
    Κίνητρο τους ήταν η ληστεία αφού μετά την εν ψυχρώ δολοφονία του Μανώλη Καντάρη πούλησαν την κάμερα που είχαν αποστάσει από το θύμα και την πώλησαν στο Μοναστηράκι για 120 ευρώ…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  79. ΕΞΩ Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΠ ΤΑ ΕΠΤΑΝΗΣΑ.
    ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟ ΙΟΝΙΟ ΑΠ ΤΟΥΣ ΑΧΡΗΣΤΟΥΣ ΚΑΙ ΧΡΕΩΚΟΠΗΜΕΝΟΥΣ ΑΡΒΑΝΗΤΟΒΛΑΧΟΤΟΥΡΚΟΕΛΛΗΝΕΣ.
    ΒΙΖΑ ΚΑΙ ΑΥΣΤΗΡΟΙ ΕΛΕΓΧΟΙ ΣΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΞΕΝΟΥΣ ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΦΤΟΥΝ ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΜΑΣ.
    ΑΡΚΕΤΑ ΑΝΕΧΤΗΚΑΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  80. Ανώνυμε 21-5-3:06 π.μ.
    Σίγουρα τα νησιά του ιονίου θα μπορούσαν να έχουν καλύτερη τύχη,να ανήκαμε π.χ. στην Αγγλία ή να ήμασταν αυτόνομο κράτος,αλλά πλεον το να βγούμε απ την Ελλάδα δεν γίνεται.Το θέμα είναι μην μας πουλήσουν (αν δεν μας έχουν πουλήσει ήδη) και καλά για να ξεχρεωθεί η Ελλάδα.Γιατί σκοπίμως αφήνουν να διαρεύσει ως φήμη ότι θα πουλήσουν νησιά,το κάνουν αυτό για να συνηθίσουμε στην ιδέα και μετά να μη μας φανεί ''βαρύ''.Είναι ικανοί να πουλήσουν τα νησιά μαζί με εμας για σκλάβους.Είναι ικανοί για όλα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  81. ΤΙ ΛΕΣ ΡΕ ΤΟΥΡΚΟΣΠΟΡΕ ΕΥΡΩΛΙΓΟΥΡΗ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΕ ΠΟΥ ΘΑ ΠΙΑΣΕΙΣ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΣΟΥ ΤΑ ΕΠΤΑΝΗΣΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.ΤΣΕΚΟΥΡΙ ΚΑΙ ΦΩΤΙΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΑΜΟΡΦΩΤΟ ΚΑΙ ΑΝΙΣΤΟΡΗΤΟ ΓΙΔΙ.
    ΥΠΕΡΑΝΩ ΟΛΩΝ Η ΠΑΤΡΙΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  82. 1. Δημοκρατία δεν σημαίνει πως η πλειοψηφία έχει το δίκιο.

    Σημαίνει πως έχει το δικαίωμα να κυβερνάει.

    2. Δημοκρατία δεν σημαίνει ότι η μειοψηφία έχει άδικο.

    Σημαίνει πως, ενώ σέβεται την κυβερνητική πλειοψηφία,

    υψώνει δυνατά τη φωνή της κάθε φορά που νομίζει ότι η πλειοψηφία έχει άδικο

    (ή ακόμη χειρότερα όταν αντιτίθεται στους νόμους,

    την ηθική και τις αρχές της δημοκρατίας),

    και οφείλει να το πράττει δυναμικά,

    γιατί αυτή είναι η εντολή των πολιτών.

    Όταν η πλειοψηφία υποστηρίζει ότι έχει δίκιο και η μειοψηφία δεν αντιδράει, τότε η δημοκρατία βρίσκεται σε κίνδυνο.

    VIRTUAL

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  83. ΓΕΩΡΓΙΟΣ Α. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ Α Ν Ι Κ Α Ν Ο Σ (δεν μπορεί ούτε να διαβάσει καλά-καλά τους λόγους που του γράφουν),
    Α Ν Ε Π Α Γ Γ Ε Λ Τ Ο Σ (δεν δούλεψε ΠΟΤΕ του - κατευθείαν υφυπουργός και υπουργός στις κυβερνήσεις του μπαμπά του),
    Η Λ Ι Θ Ι Ο Σ (προσπάθησε να "βάλει" ξανά στη θέση της την αλυσίδα του ποδηλάτου του ... εν κινήσει)
    Ψ Ε Υ Τ Η Σ ("Λεφτά Υπάρχουν"),
    Ε Θ Ν Ι Κ Ο Σ Π Ρ Ο Δ Ο Τ Η Σ (καταψήφηση Μπουργκάς-Αλεξανδρούπολη, υπέρ του «σχεδίου Ανάν» ...),
    Α Θ Ε Ο Σ, Ε Θ Ν Ο Μ Η Δ Ε Ν Ι Σ Τ Η Σ.
    Όταν τον διόρισε ο μπαμπάς του στο ΥΠ.ΕΞ. κουβαλούσε μαζί του στα ταξίδια στο εξωτερικό ολόκληρο στρατό απο υπαλλήλους οι οποίοι φρόντιζαν τα email του, τις επαφές του, τις "ανακοινώσεις" του προκειμένου να φταχτεί το "αρχηγικό προφίλ" του.
    Ακόμη και ο ανδρισμός του αμφισβητείται απο κάποιους (μήπως δεν είχε για σύμβουλό του τον αρχι-πούστη Βαλλιανάτο όταν ο μπαμπάς του τον είχε διορίσει στο ΥΠ. Παιδείας ?)
    Άραγε πότε θα μας δείξει το πιστοποιητικό βάφτισής του ? Σε ποιά Εκκλησία καταχωρήθηκε ?
    Μήπως το ΜΟΝΑΔΙΚΟ του όνομα είναι Jeffrey ?
    Όταν το τομάρι του θα παραμένει κρεμασμένο στο Σύνταγμα ένα "επίθετο" θα του απομείνει - με αυτό θα τον θυμούνται οι επόμενες γεννιές:
    Π Ρ Ο Δ Ο Τ Η Σ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  84. Περιμένει κανείς τους Έλληνες να βγούν στους δρόμους και να εξεγερθούν;; Λάθος, μέγα λάθος. Ο Έλληνας δεν πρόκειται να εξεγερθεί όσο έχει τη δυνατότητα να βρίσκει πλάγιους δρόμους για να κάνει τις μικρές ή τις μεγάλες «δουλειές» του. Θα εξεγερθεί μόνο όταν...
    αντιληφθεί ότι έχασε κάθε περιθώριο ελιγμών.
    Πολλοί αγωνιούν και ταυτόχρονα στεναχωριούνται γιατί δεν αφήνει ο Έλληνας τον καναπέ του, ώστε να κάνει αισθητή την παρουσία του στην εξουσία. Όμως ο Έλληνας, καθισμένος βαθιά στον αναπαυτικό καναπέ του, παρακολουθεί με ειρωνικό χαμόγελο και στοϊκή κατανόηση τους πολιτικούς στην τηλεόραση να ανακοινώνουν διάφορα μέτρα, γράφοντάς τους κανονικά. Γράφοντάς τους όμως έτσι ο Έλληνας, στην ουσία γράφει και την ίδια του την πατρίδα, αλλά αυτό είναι άλλο θέμα.
    Βρε παιδιά εκεί στην κυβέρνηση, έχετε την εντύπωση ότι θα την φέρνατε στον δαιμόνιο Έλληνα;; Αναρωτηθήκατε άραγε ποιος τον έχει εκπαιδεύσει;;
    Μαζεύτηκαν λοιπόν όλοι οι σπουδαγμένοι εγκέφαλοι των κολεγίων και αποφάσισαν να βάλουν μπροστά κοινωνικούς αυτοματισμούς. Συγκεκριμένα υπέθεσαν ότι βάζοντας τους πολίτες να κάνουν τους φοροελεγκτές ζητώντας αποδείξεις, θα κατάφερναν να πατάξουν τη φοροδιαφυγή. Το αποτέλεσμα; Τα μεν φορολογικά έσοδα να είναι λιγότερα λόγω της ύφεσης, οι δε υποχρεώσεις του κράτους για επιστροφές φόρων, να αυξηθούν κάθετα λόγω των κινήτρων που έδωσαν οι εγκέφαλοι για τη συλλογή των αποδείξεων.
    Τώρα ξανά οι ίδιοι εγκέφαλοι, με τα νέα μέτρα που θα ανακοινώσουν, θα βάζουν νέους δυσβάστακτους φόρους για να αυξήσουν τα έσοδα. Ποιο θα είναι το αποτέλεσμα του χρόνου; Πλήρη κατάρρευση.
    Ας τα παρατήσουν καλύτερα και ας πάνε στα κολέγιά τους να τα ξαναμάθουν από την αρχή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  85. Γιατί ακόμα δεν έχουν ξεσηκωθεί οι Έλληνες; Γιατί ανέχονται να τους πατάνε οι τροϊκανοί και οι εγχώριοι εντολοδόχοι τους; Γιατί αποδέχονται τη μεγαλύτερη συρρίκνωση του βιοτικού τους επιπέδου μετά την Κατοχή; Γιατί σιωπούν μπρος τον απόλυτο εξευτελισμό στον οποίο μας υποβάλλουν οι απόγονοι των ναζί και ταυτόχρονα κάνουν τεμενάδες στους Τούρκους πασάδες και τους σιωνιστές;
    Διότι ανέχτηκαν πάρα πολλά για τουλάχιστον τριανταπέντε χρόνια.
    Διότι συναίνεσαν αδιαμαρτύρητα σε μια δημοκρατία που είχε ως αντίτιμο την Kατοχή της Κύπρου.
    Διότι ανέχτηκαν άθλιους δημαγωγούς, ψευδολόγους και......
    πλιατσικολόγους να τους κυβερνούν και να τους χειραγωγούνε.
    Διότι παρακολούθησαν αδιαμαρτύρητα τη συρρίκνωση κάθε παραγωγικής δραστηριότητας της χώρας τους και έμαθαν από τους κυβερνώντες να ζουν με δανεικά
    Διότι δέχτηκαν την αντικατάσταση των Ελλήνων εργαζομένων με φτηνούς μετανάστες και έχασαν έτσι σε μεγάλο βαθμό κάθε επαφή με την παραγωγή και διέλυσαν την κοινωνική και εθνική τους συνοχή.
    Διότι ενώ προσχώρησαν στην ΕΟΚ και την Ευρωπαϊκή Ένωση δήθεν για να αντιμετωπίσουν την τουρκική επιθετικότητα κατάφεραν και να παρασιτοποιηθούν οικονομικά έναντι της Ευρώπης και της ευρωζώνης και να μην τολμούν να αντιμετωπίσουν τον νεο-οθωμανισμό.
    Διότι ανέχτηκαν τη διάλυση της Γιουγκοσλαβίας που είχε ως συνέπεια όχι μόνο την ανάδυση της σκοπιανής ύβρεως, αλλά και την υποβάθμιση των Βαλκανίων, της μόνης πιθανής μας ανάσας.
    Διότι διέλυσαν έναν πολιτισμό τριών χιλιάδων χρόνων μέσα από την αντιπαροχή και την καταστροφή των πόλεων και των χωριών μας.
    Διότι έγιναν υπέρβαροι, χαπακωμένοι, σκυλάδες και χούλιγκαν.
    Διότι ανέχτηκαν να τους χειραγωγεί και τους αποχαυνώνει η πιο άθλια τηλεόραση.
    Διότι συναίνεσαν στη διάλυση της γλώσσας και της εκπαίδευσής μας, στη λοβοτομή της ιστορικής μας μνήμης.
    Διότι παρακολούθησαν απαθείς τη μεταβολή των μητροπολιτών της Κρήτης σε Τούρκους υπηκόους.
    Διότι δέχτηκαν να θεωρείται προοδευτικός ο εθνομηδενισμός και η συμπόρευση με τους ποικιλώνυμους Σόρος και την παγκοσμιοποίηση.
    Διότι καθημερινά παρακολουθούν αποχαυνωμένοι τα τουρκικά σήριαλ στις τηλεοράσεις.
    Διότι, για είκοσι χρόνια τουλάχιστον, βλέπουν αδιαμαρτύρητα να διευρύνονται οι κοινωνικές ανισότητες που έφθασαν πάλι σε τριτοκοσμικά επίπεδα.
    Διότι ανέχτηκαν να τους χειραγωγεί ένας Παπανδρέου, ένας Παναγόπουλος, μια Τρεμονικολάου, ένας Κοκαλομαρινάκης.
    Για όλα αυτά και για πολλά άλλα ακόμα, φθάσαμε στο τελευταίο σκαλί. Στριμωγμένοι στον τοίχο. Και τώρα «υποκριτή αδελφέ μου» δεν υπάρχει πλέον καμία υπεκφυγή, καμία υποχώρηση, «δεν έχει πλοίο, δεν έχει οδό». Βρίσκεσαι, βρισκόμαστε όλοι, μπροστά στην Ιστορία, εκείνη με το μεγάλο Ι. Και είτε θα ζήσουμε ελεύθεροι με αξιοπρέπεια, είτε θα σβήσουμε, θα αποσυρθούμε στα παρασκήνια της ιστορίας. Τίποτε λιγότερο και τίποτε περισσότερο.
    Λευκαδιος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  86. Προς τον "πεφωτισμένο " που επιθυμεί την ανεξαρτητοποίηση των ιόνιων νησιών:

    Που να αρχίσει και ο καύσωνας! Ή η υγρασία αποτελείωσε το ελάχιστο εναπομείναν ίχνος εγκεφάλου!
    Κοίτα τριγύρω σου εδώ στην Λευκάδα και βρες μου κάτι που να σε διαχωρίζει από τους Βλαχοτουρκοσποροέλληνες. Μήπως έχουμε Ευρωπαικούς δρόμους χωρίς λακούβες? Μήπως αυτοί οι δρόμοι λάμπουν από καθαριότητα? Μην να μιλήσω για τις άπειρες πολεοδομικές παραβάσεις που κάνουμε όλοι μας? Τους λογαριασμούς νερού που δεν πληρώνουμε και χάνει έσοδα ο Δήμος? Την χρηστή οικονομική διαχείριση που κάνει ο Δήμος και έχει σε τάξη τα οικονομικά του, ενώ ταυτόχρονα παράγει και έργο? Βλέπεις κάτι τριγύρω σου γενικά (εκτός από αυτά που έφτιαξαν Αγγλοτουρκοενετοί πριν 500 χρόνια), που να διαχωρίζει από τους λοιπούς βρωμιάρηδες "Έλληνες" και να σε κατατάσει στους Ευρωπαίους?Βάλε το δάχτυλό σου στην πρίζα, μήπως και επανέλθεις από την μαστούρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  87. ΕΙΣΤΕ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ.

    Δουλεύω 25 χρόνια κι έχω πληρώσει το ταμείο μου μέχρι τη τελευταία δεκάρα που όφειλα. Εχω πληρώσει από το μισθό μου ανελειπώς ότι όφειλα.
    Δεν έκλεψα, δεν πήρα ποτέ μίζα ή φακελλάκι για τίποτα, δεν μπήκα σε καμιά δουλειά με μέσον. Δούλεψα σαν το σκυλί για να τα βγάλω πέρα.
    Δεν έφαγα από καμιά πίτα και δεν ευνοήθηκα ποτέ από ένα κράτος που δεν ξέρει καν την ύπαρξή μου εκτός από όταν μου ζητάει λεφτά.
    Δεν πήρα άδεια με μέσον, δεν έχτισα αυθαίρετα, δεν λάδωσα καμιά πολεοδομία, εφορία, γιατρούς, δικηγόρους και λοιπές ευγενείς κατηγορίες.
    Μένω με νοίκι και το πληρώνω στην ώρα μου, θυσίασα κάθε μικρή χαρά για να πληρώνω λογαριασμούς και για να είμαι μόνιμα έντιμη και με το κούτελο καθαρό.
    ΔΕΝ ΧΡΩΣΤΑΩ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ
    ΔΕΝ ΕΚΛΕΨΑ ΚΑΝΕΝΑΝ
    ΔΕΝ ΕΥΝΟΗΘΗΚΑ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑΝ.
    Και όσες φορές χρειάστηκα περίθαλψη, πρόνοια, βοήθεια, το κράτος ήταν απών. Τα παιδιά μου σπούδασαν στα δήθεν δωρεάν σχολεία σας και για να περάσουν στο πανεπιστήμιο πλήρωνα τη παραπαιδεία σας. Οταν έχανα τη δουλειά μου έπαιρνα ένα επίδομα ντροπής και βίωνα μόνη το Γολγοθά μου.
    Δεν ξέρω αν άλλοι ξυπνάνε τώρα, αν άλλοι χάνουν τώρα τα κεκτημένα, αν άλλοι χόρτασαν και τώρα άρχισαν να πεινάνε αλλά εγώ και κάποιες άλλες χιλιάδες απλών φτωχών ανθρώπων δεν είχαμε κεκτημένα ποτέ, δεν χορτάσαμε ποτέ, δεν ζήσαμε με άνεση ποτέ. Μέχρι εδώ.
    Το μυαλό μας αρχίζει και στρίβει επικίνδυνα.
    Δεν υπάρχει αντοχή για άλλη κοροϊδία, για άλλη κλεψιά, για άλλη μιζέρια.
    Και δεν υπάρχει πλέον ΕΥΓΕΝΕΙΑ.
    Δεν μπορεί κανένας άνθρωπος να δεχτεί έτσι ήσυχα και υποτακτικά τη σφαγή του.
    Δεν είμαστε ντροπιασμένοι, δεν είμαστε δουλικά, δεν είμαστε σκουπίδια.
    Υπήρξε μια περίοδος που ήμασταν όλοι σαστισμένοι, πολλοί δεν ήξεραν που πάει το βιολί, δεν ήξεραν αν έπρεπε να περιμένουν λίγο ακόμα ή να ξεσπάσουν.
    Από χτες αποδεικνύεται πλέον πέραν κάθε αμφιβολίας πως
    ΠΕΡΝΟΥΜΕ ΔΙΑΖΥΓΙΟ ΑΠΟ ΤΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΑΣ.
    Τα παιδιά μου δεν θα τα αφήσω να δουλεύουν με 400 ευρώ 12 και 14 ώρες και μάθουν να είναι υποτακτικά και αναξιοπρεπή. Θα τα παροτρύνω να βγουν στο δρόμο, να πεινάσουν, να μην ανεχτούν άλλο τέτοια ντροπή.
    Θα πεινάσω, μπορεί να κόψω το ηλεκτρικό και να έχω ένα κερί, μπορεί να φτάσω στο τελευταίο σκαλί μιζέριας, να μείνω στο δρόμο, να ζήσω σαν αγρίμι, αλλά δεν θα πάω πλέον με το πρόγραμμά σας.
    Υπάρχουμε εμείς που δεν ήμασταν του «τα φάγαμε όλοι μαζί», δεν πήραμε τίποτα από τη πίτα, δεν καταδεχτήκαμε να γλύψουμε, να ταπεινωθούμε, να ξεπουληθούμε.
    Ο παππούς μου κι ο πατέρας μου κι εγώ δουλέψαμε, ιδρώσαμε, πονέσαμε, βασανιστήκαμε.
    Δεν σας χρωστάμε ούτε μια δεκάρα. Δεν έχουμε καμιά υποχρέωση να ανεχτούμε τις τιμωρίες και τις υποδείξεις εκείνων που δεν έχουν καμιά σχέση με τη ζωή μας, τα βάσανά μας, τα όνειρά μας. Μας χρωστάτε όσα μας κρατήσατε από τη δουλειά μας, όσα σας δώσαμε πληρώνοντας συνέχεια, ασταμάτητα για να τα κλέβετε και να κάνετε λογαριασμούς και βίλες.
    Με όσους τα φάγατε μαζί να μοιραστείτε τα χρέη και να ξεπουλήσετε τις περιουσίες σας και τις δικές τους, για να βρείτε λεφτά αν δεν έχετε. Με τους εκβιαστές εσείς έχετε αλισβερίσια, μαζί τα κανονίζετε χρόνια τώρα να κάνετε ξεκαθάρισμα λογαριασμών όπως κάνουν οι μαφιόζοι.
    Είναι μεγάλη ντροπή με τη χορτασμένη κοιλάρα σας να κλέβετε από τη σύνταξη που έχει ένα γεροντάκι των 400 ευρώ. Να κλέβετε από τη ζωή των νέων. Να κλέβετε από τη ζωή των απλών φτωχών ανθρώπων που παλεύουν για ένα ψευτο μεροκάματο . Να κλέβετε από την υγεία, από τη παιδεία, από τη πρόνοια του λαού για να γεμίσετε τα άδεια ταμεία που εσείς αδειάσατε.
    Κι όχι μόνο. Να ξεπουλάτε σε τιμή ευκαιρίας, χωρίς κανένα έλεγχο, χωρίς να λογοδοτήσετε σε κανέναν ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟ ΠΛΟΥΤΟ.
    Δεν μας εγγυάται κανείς πλέον πως δεν θα μας πουλήσετε όλους κοψοχρονιά σαν σκλάβους στις νέες αποικίες.
    ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΔΕΚΑΡΑ.
    Οι ζωές μας θα γίνουν ελεύθεροι σκοπευτές πάνω στην ασυδοσία σας.
    Μας θίξατε. Μας προσβάλλατε πολύ άγρια. Μας πίνετε το αίμα.
    Τα ψέματα τέλειωσαν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  88. Εδώ και ένα χρόνο τα δέχτηκα όλα , σειρά δική σας να πληρώσετε τώρα.
    Δέχτηκα να πάρω λιγότερο μισθό !
    Δέχτηκα να παρω μισό το δώρο
    χριστουγέννων και του Πάσχα .
    Δέχτηκα να μου κόψετε τα επιδόματα μου.
    Δέχτηκα τα πάντα .
    Και τα δέχτηκα γιατί μου
    είπατε ότι ετσι θα βγούμε
    απτη κρίση . Ένα χρόνο και ούτε έναν κλέφτη δε βάλατε φυλακή ! Με τις
    κοινοβουλευτικές αλχημεϊες καταφέρατε να αθωώνεσται μεταξύ σας και να
    κυκλοφορεί ελευθερος ο κάθε τσουκάτος και ο κάθε τσοχατζόπουλος Εμένα μου κόψατε το χαμόγελο , με γεμίσατε προβλήματα και ενοχές
    ...Κλέψατε και σας τα ξεπληρώνω εγώ . Όχι άλλη κοροϊδία όμως . Τέλος η
    κοροϊδία ! Ένα χρόνο μου ζητούσατε να "βάλω πλάτη" ανίκανοι
    πολιτικάντηδες . Δε κάνατε ουτε μια ενέργεια προς τη σωστή κατεύθυνση
    . Καταστρέψατε τα όνειρα αυτής της χώρας , καταστρέψατε νέους και
    γέρους . Εγώ ότι ηταν να πληρώσω το πλήρωσα και με το παραπάνω . Τώρα
    ήρθε η δική σας σειρά . Αληταράδες .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  89. Πώς μπορεί μία Μη Κυβερνητική Οργάνωση (MKO) να χρηματοδοτείται με τεράστια χρηματικά ποσά σε περιόδους «ισχνών αγελάδων»; Η απάντηση είναι απλή και πολύ συγκεκριμένη: Όταν αυτή τη ΜΚΟ την έχει ιδρύσει η μητέρα του Έλληνα πρωθυπουργού, λεφτά βρίσκονται, έστω και αν δεν… υπάρχουν.
    Ο λόγος για το «Κέντρο Δράσης για την Ειρήνη», ΜΚΟ την οποία ίδρυσε η μητέρα του σημερινού πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου, Μαργαρίτα Τσάντ – Παπανδρέου το 1988, η οποία έχει ως σκοπό της την «προώθηση ενός πολιτισμού ειρήνης και μη βίας, με εργαλείο την Εκπαίδευση για την Ειρήνη, μέσω της ενδυνάμωσης των γυναικών, των νέων και της κοινωνίας των πολιτών».
    Στην ιστοσελίδα του ΚΕΔΕ (kede.org) θα διαπιστώσει κανείς, με μια πρόχειρη ματιά, ότι οι κρατικές διαφημίσεις (και όχι μόνο) και οι χορηγίες δίνονται αφειδώς.
    Εκτός και αν το «χτίσιμο της Ειρήνης βήμα – βήμα» προϋποθέτει χρηματοδοτήσεις από το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο και από αλλού.
    Ένα – ένα τα banners τα οποία έχουν αναρτηθεί στην ιστοσελίδα της Μη Κυβερνητικής Οργάνωσης της κυρίας Μαργαρίτας Παπανδρέου είναι των εξής οργανισμών, φορέων και εταιρειών:

    Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο,
    Τσιμέντα «Χάλυψ»,
    Supermarket «Βασιλόπουλος»,
    Γενική Γραμματεία Νέας Γενιάς,
    Hellenic Aid (του υπουργείου Εξωτερικών της Ελλάδας),
    Πρεσβεία της Νορβηγίας,
    Υπουργείο Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης,
    Υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης,
    ΕΥΔΑΠ και
    «A.G. Leventis».
    Είναι πράγματι εντυπωσιακό το γεγονός ότι η ιστοσελίδα της συγκεκριμένης Μη Κυβερνητικής Οργάνωσης (ή καλύτερα… Πολύ Κυβερνητικής;) διαθέτει πλήθος χορηγιών που θα ζήλευε ακόμη και η μεγαλύτερη ενημερωτική ιστοσελίδα στην Ελλάδα. Και όλα αυτά συμβαίνουν ενώ η δραστηριότητα της ΚΕΔΕ είναι σχεδόν άγνωστη στο ευρύ κοινό.
    Χρηματοδότηση
    Τα προηγούμενα χρόνια, το ελληνικό υπουργείο Εξωτερικών αναγκάστηκε –εν μέσω κοινωνικής κατακραυγής και πιέσεων από τα ΜΜΕ- να δημοσιοποιήσει κατάλογο με τις χρηματοδοτήσεις προς ΜΚΟ. Ανάμεσα σε αυτές βρίσκεται και η ΚΕΔΕ. Εξαιρετικό ενδιαφέρον, όμως, έχει η χρηματοδότηση την οποία έλαβε η οργάνωση της Μαργαρίτας Παπανδρέου κατά το χρονικό διάστημα που ο Γιώργος Παπανδρέου ήταν υπουργός Εξωτερικών, δηλαδή την περίοδο 1999 – 2004 (η λίστα περιλαμβάνει μόνο τα συγκεκριμένα έτη και δεν διατίθενται στοιχεία για αυτού του είδους τη δραστηριότητα πριν το 1999 και μετά το 2004). Συνολικά η ΚΕΔΕ εισέπραξε χρηματικό ποσό που ξεπερνά τα 1.150.188,64ευρώ!
    Αναλυτικά, στα ταμεία της μπήκαν:

    46.955,25 ευρώ το 1999,
    179.055,3 ευρώ το 2000,
    369.479,09 ευρώ το 2001,
    161.684 ευρώ το 2002,
    223.015 ευρώ το 2003,
    170.000 ευρώ το 2004.
    Το 2003 και 2004 συγχρηματοδοτήθηκε με άλλες ΜΚΟ κατά 125.000 και 131.000 ευρώ, αντίστοιχα.
    Εξάλλου ο πρωθυπουργός κ. Γιώργος Παπανδρέου το είχε δηλώσει ξεκάθαρα: «Λεφτά υπάρχουν».
    Λευκαδιος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  90. Πριν από έναν χρόνο η κυβέρνηση με μεγάλη (νοητική;) καθυστέρηση, κατάλαβε επιτέλους ότι η χώρα βρίσκεται στα πρόθυρα της χρεοκοπίας και ο πρόεδρος της Βουλής ίδρυσε υπό την αιγίδα του Προέδρου της Δημοκρατίας ταμείο για την εξόφληση του χρέους, αξιέπαινη προσπάθεια που όμως απέτυχε παταγωδώς και αγνοείται η τύχη της.
    Οταν ο έντιμος και υπερήφανος Ελληνας μικροσυνταξιούχος και μισθωτός προσέφερε από το υστέρημά του για τον κοινό σκοπό, το πρώτο που θα περίμενε κανείς είναι ότι ο πρώτος πολίτης της χώρας θα έδινε πρώτος το καλό παράδειγμα καθορίζοντας τη μηνιαία χορηγία του και τα έξοδα παράστασης σε ένα ευρώ και καταθέτοντας τα υπόλοιπα στο ταμείο για την εξόφληση του χρέους έως ότου η χώρα περάσει την κρίση και ανακάμψει.
    Οταν ο ισχυρότερος άνθρωπος του πλανήτη, ο Πρόεδρος των ΗΠΑ, λαμβάνει ετήσιες ακαθάριστες αποδοχές 395.188 δολάρια ή 282.159 ευρώ, στον Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας παρέχεται ετήσια χορηγία και έξοδα παράστασης 447.600 ευρώ, ήτοι οι παροχές του υπό την πτώχευση του Ελληνικού Δημοσίου προς τον Πρόεδρο είναι κατά 165.441 ευρώ περισσότερα από αυτά που παρέχει το Αμερικανικό Δημόσιο προς τον Πρόεδρο των ΗΠΑ.
    Αυτή τη δύσκολη στιγμή, αυτή τη δύσκολη περίοδο που δεν υπάρχουν ούτε εύκολες ούτε ανώδυνες λύσεις, είμαι βέβαιος ότι ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας έστω και καθυστερημένα θα κάνει το καθήκον του και θα δώσει το παράδειγμα και στο υπόλοιπο πολιτικό προσωπικό που βρίσκεται στον κόσμο του και απολαμβάνει τα προνόμιά του μακαρίως, χωρίς αιδώ και χωρίς ντροπή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  91. οπου γαμος και χαρα ο δρακοντας πρωτος.
    ειπαμε να παμε χθες πλατεια και ο αιωνια υποψηφιος του συριζα παλι μπροστα!!!!!
    καλα δεν καταλαβαν οι καπελατζιδες ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ οτι δεν γουσταρουμε ΚΑΝΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΟ.
    για μας το κοκκινο πανι ειναι ολα τα κομματα που υπαρχουν με την σημερινη μορφη.
    αντε αδειαστε μας τη γωνια πριν σας παρουμε με τις ντοματες την επομενη φορα που θα κατεβουμε πλατεια.
    ειδικα εσεις οι υψηλομισθοι της εφοριας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  92. Ταινια σε τρεις συνεχειες με δραματικη τροπη και διεθνες καστινγκ,η πρωτη ταινια βγηκε στις αγορες το 2009 με υποτιτλο"Λεφτα υπαρχουν"και εκοψε χιλιαδες εισητηρια.
    Πρωταγωνιστης και στις τρεις ταινιες ενας αλλοδαπος που δεν ξερει καν την γλωσσα της χωρας της οποιας ειναι αρχοντας,ειναι εντολοδοχος των τραπεζιτων και της περιφημης λεσχης κινηματογραφου Μπιλντερμπεργκ.
    Η υποθεση της ταινιας εχει ως εξης:
    Ενας τιμιος αλλα ανοητος αρχοντας θελει να καταλαβει την Κωλοπετεινιτσα και βρισκει σαν ευκολο τροπο τον....
    τιτλο της ταινιας,η Κωλοπετεινιτσα παραδιδεται χωρις μαχη και απο εκεινη την ημερα αρχιζει η καταληστευση των κατοικων της.
    Η δευτερη ταινια εχει τιτλο"Δεν υπαρχει σαλιο"και συμπρωταγωνιστει μαζι με τον τιμιο αλλα ανοητο αρχοντα ο γνωστος απο παλαιες ταινιες του Ελληνικου κινηματογραφου Βασιλακης Καιλας.
    Η υποθεση συνεχιζεται με την απολυτη καταστρατηγηση των εργασιακων σχεσεων των εργαζομενων της Κωλοπετεινιτσας,οι ληστες των συμμοριων βρηκαν ευκαιρια με την κακη διοικηση του αρχοντα των εκβιασμων και σκοτωνουν και κλέβουν τους ερημους και απροστατευτους πολιτες της χωρας.
    Τριτη ταινια με τιτλο "Συναινεση"με συμπρωταγωνιστη ακομη εναν μεγαλο ηθοποιο ονοματι Σαμαρας,στην υποθεση που συνεχιζει το μαυρο χαλι των δυο πρωτων ταινιων ο αρχοντας των εκβιασμων συνεχιζει να απειλει και να εκβιαζει τον λαο οτι αν δεν του κατσει ανασκελα και μπρουμητα θα τον στειλει σε πτωχοκομειο ενω την ιδια ωρα τον στελνει σε τρελοκομειο.
    Ο Μεγας Βεζυρης της χωρας βοηθωντας τον αρχοντα των εκβιασμων καλει μεγα συμβουλιο των αλλων αρχοντων,κλεφτων και απατεωνων ωστε να αποφασισουν πως θα κατακλεψουν και τα υπολοιπα λεφτα των πολιτων της Κωλοπετεινιτσας.
    Το σεναριο και οι ηθοποιοι δεν εχουν καμια σχεση η συνωνυμια με πραγματικα προσωπα η χωρες.
    Τωρα και σε κινηματογραφο της γειτονιας σας.
    Λευκαδιος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  93. ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩ ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΑΙΡΟ ΚΑΠΟΙΑ ΑΤΟΜΑ - ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΚΑΙ ΒΛΕΠΩ ΓΙΑΤΙ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΜΕ ΕΤΣΙ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΟΠΟ.
    ΚΑΠΟΙΟΙ ΜΙΛΑΓΑΝΕ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ ΓΙΑ ΑΔΕΣΜΕΥΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ ΕΚΛΕΧΘΗΚΑΝ ΒΓΑΖΟΥΝ ΜΑΤΙΑ ΟΙ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥΣ.
    ΕΦΟΡΙΑΚΕ ΜΑΛΟΝ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΟΤΙ ΣΕ ΨΗΦΙΣΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ.
    ΕΥΤΥΧΩΣ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΠΗΓΕΣ ΠΛΑΤΕΙΑ ΩΣ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ - ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ ΣΕ ΕΙΔΑΝ ΓΕΜΙΣΕ ΚΟΣΜΟ Η ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  94. Για τη Βεγγάζη της Λιβύης αναχωρεί το απόγευμα το ελληνικό φορτηγό πλοίο «Αγιος Ραφαήλ», μεταφέροντας 30 τόνους "ανθρωπιστικής βοήθειας" (τρόφιμα, φάρμακα και κλινοσκεπάσματα) που συγκέντρωσε το ... ΓΕΕΘΑ και προέρχεται κυρίως από τα στατηγικά αποθέματα, δηλαδή από τις αποθήκες των ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων!
    Την ώρα που γίνεται οικονομία ακόμα και στα πλέον απαραίτητα, όπως τα καύσιμα, την ώρα που έχει κοπεί ακόμα και το ταπεινό "προάριστο" που έτρωγε το προσωπικό, το ΓΕΕΘΑ, κατόπιν εντολής της πολιτικής ηγεσίας φυσικά, στέλνει 30 τόνους "ανθρωπιστικής βοήθειας" στους αντάρτες της Λιβύης!
    Το γιατί οι αντάρτες που έχουν αρχίσει ήδη και εμπορεύονται πετρέλαιο και "αξιοποιούν" τις δεσμευμένες καταθέσεις στο εξωτερικό της μέχρι στιγμής νόμιμης κυβέρνησης, χρειάζονται "ανθρωπιστική βοήθεια" αυτό δεν μας το έχουν εξηγήσει. Πρακτικά πρόκειται για εφοδιασμό των στρατιωτικών μονάδων του που μάχονται το καθεστώς.
    To άδειασμα των αποθηκών των Ενόπλων Δυνάμεων με ποια λογική γίνεται και ποιους στόχους εξυπηρετεί;
    Η αποστολή θα συνοδεύεται από δυο στελέχη της Υπηρεσίας Διεθνούς Αναπτυξιακής Συνεργασίας του υπουργείου Εξωτερικών και αναμένεται να φθάσει στη Βεγγάζη εντός 36-40 ωρών. Τη βοήθεια θα παραλάβει το κλιμάκιο του υπουργείου Εξωτερικών που βρίσκεται ήδη στη Βεγγάζη, σε συνεργασία με τις αντίστοιχες μονάδες της ΕΕ και του ΟΗΕ.
    Κατά την αναχώρηση του πλοίου από τις εγκαταστάσεις του ναυπηγείου Σπανόπουλου, στη θέση Κάτω Πούντα - Αμπελάκια Σαλαμίνας, ο υφυπουργός Εξωτερικών Σπ. Κουβέλης θα κάνει δηλώσεις για την αποστολή της ανθρωπιστικής βοήθειας.
    Υπάρχει κάποιος στην κυβέρνηση να στείλει ανθρωπιστική βοήθεια στα εκατομμύρια των Ελλήνων που πεινάνε και δεν έχουν δουλειές να θρέψουν τις οικόγένειές τους;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  95. «Δώστε μας ένα μεγάλο νησί για εγγύηση για να σας δώσουμε νέο δάνειο». Όσο και αν ακούγεται παράξενο, αυτό ζήτησε η αντιπροσωπεία της Τρόικας στις διαπραγματεύσεις που είχε με τον Γιώργο Παπακωνσταντίνου για τα μέτρα του Μεσοπρόθεσμου και τις αποκρατικοποιήσεις των 50 δις. ευρώ. Οι ξένοι έχουν βάλει στο μάτι εδώ και αρκετό χρονικό διάστημα τα νησιά της Ελλάδας. Ως εκ τούτου για το δάνειο των 57 δις. ευρώ που επιδιώκει η χώρα προκειμένου να καλύψει τις δημοσιονομικές ανάγκες της επόμενης διετίας 2012 – 2013,οι ξένοι ζητούν ως εγγύηση ένα νησί!!!

    Την καλύτερη περίπτωση διερευνούν να εκχωρηθούν ως εγγυήσεις τα μελλοντικά έσοδα από ακίνητα του Δημοσίου, που μπορεί να προέλθουν ακόμα και από τα ελληνικά νησιά. Αυτό αποτελεί πρόκληση και μόνο....Ντροπή και μόνο ντροπή.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  96. Το Ταμείο Υπαλλήλων της Αγροτικής Τράπεζας (Τ.Υ.Π.Α.Τ.Ε.), που καλύπτει περίπου 28.000 άτομα, "εκχωρείται" κατά 75% στην πολυεθνική Αντασφαλιστική Swiss Re !...ΣΝΟΜΠΑΡΟΥΝ ΤΟ ΙΚΑ ΟΙ ΣΥΝΤΕΧΝΙΕΣ!...
    Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΣΤΗΝ ΑΤΕ ΕΙΝΑΙ 77,3120% [ΣΤΟΙΧΕΙΑ 23/5/2011]
    Ρωτάμε την Κατσέλη, τον Κουτρουμάνη και τον Λοβέρδο.
    Ποιος θα πληρώνει το "μάρμαρο" των αυξήσεων των αντασφαλίστρων στο μέλλον, στην περίπτωση ζημιογόνων ετήσιων αποτελεσμάτων της αντασφαλιστικής σύμβασης;
    Προφανώς ο Ελληνικός Λαός.
    Και ποιος σας έδωσε αυτό το δικαίωμα κα και κοι "ληξιπρόθεσμοι" υπουργοί της "πνέουσας τα λοίσθια κυβέρνησης", να χρεώνετε δηλαδή με αντασφάλιστρα τα παιδιά και τα εγγόνια μας, για δικούς σας ψηφοθηρικούς λόγους;...
    Τι λέει ο λαλίστατος κ. Λαφαζάνης, γιατί κάνει "γαργάρα" το θέμα, μήπως ή κάλυψη αφορά και μέλος της οικογενείας του;...
    Ο Σαμαράς και ο αρμόδιος τομεάρχης της ΝΔ τι λένε, αυτό είναι το ΖΑΠΕΙΟ 2;
    Ο Πανταλάκης, ο διοικητής της ΑΤΕ, συμφώνησε με ξένα λεφτά;
    Αν το ταμείο έχει πρόβλημα, να το στείλετε στο ΙΚΑ κύριοι της κυβέρνησης, μαζί με τα άλλα προβληματικά.
    Και επιτέλους ποιοι είναι αυτοί που τους ξινίζει το ΙΚΑ το οποίο καλύπτει για σύνταξη και υγεία την πλειοψηφία(σε λίγο θα καλύπτει το σύνολο) του Ελληνικού Λαού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  97. ΆΔΕΙΑΣΑΝ ΤΗΝ ΔΑΜΑΝΑΚΗ ... ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΤΙΚΆ ΤΑ ΠΕΡΙ ΕΞΟΔΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΕΥΡΩ ΛΕΕΙ Ο ΠΑΠΑΚΩΣΤΑΝΤΙΝΟΥ
    Κάτι λίγο ακόμη και τα μυαλά στα μπετά τι είναι τούτο πάλι τι στην ευχή ληγμένα πίνουνε ή τους ποτίζουνε το νερό της αμνησίας ;
    Αφού έβαλαν την Δαμανάκη να μας συμβουλεύσει για το ευρώ ψωμί ,αφού ο θεόκουφος Ζισκάρ μας καθόριζε το μέλλον μας λίγο πριν το τέλος του αφού η κ.Μπακογιάννη Βασιλικότερη του Βασιλέως έλεγε φωναχτά αυτά που όλοι σκεφτόμαστε ,
    αφού ο Παπακωσταντίνου στον Παπαχελά προσπάθησε να μας τρομοκρατήσει για πιέσουμε όλους και όλα αφού οι Ολλανδές αδερφές και οι χασικλήδες του Άμστερνταμ μας απείλησαν ανοιχτά έρχεται ο κ.Παπακωσταντίνου και μας λέει ότι είναι εξασφαλισμένη η 5η δόση Τώρα ή θα τρελαθούμε ; ή θα τους τρελάνουμε ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  98. ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΣ29 Μαΐου 2011 στις 7:37 μ.μ.

    Πρακαλω οποιον γνωριζει να μας πει ποσο στοιχιζουν τα εξοδα του δημου για τους εκλεγμενους: δημαρχος, αντιδημαρχους, συμβουλους, προεδρους, και ολους τους λοιπους διορισμενους συμβουλους τωρα με τον καλλικρατη.
    νομιζω οτι εχουμε δικαιωμα να μαθουμε αφου εμεις ειμαστε που τους πληρωνουμε.
    ειπαμε διαφανεια σε ολα ΔΗΜΑΡΧΕ............
    ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ ΤΟ blogs.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  99. Δεν δανείστηκα εγώ αλλά εσείς ! Δεν σας χρωστάω , δεν σας πληρώνω . Μου χρωστάτε !!!
    Μου χρωστάτε την Αλλαγή
    για ένα κράτος δικαίου με σεβασμό στον κοινωνικά αδύνατο
    Μου χρωστάτε τις καλύτερες μέρες που μου υποσχέθηκε ο Ανδρέας Παπανδρέου το 85
    Μου χρωστάτε την Κάθαρση
    του 90 που έλεγε ο Μητσοτάκης
    Μου χρωστάτε την Ισχυρή Ελλάδα
    και
    τον ποιότητα Ζωής που υποσχέθηκε ο Σημίτης
    Μου χρωστάτε την καλύτερη Ελλάδα που ευαγγελιζόταν ο Καραμανλής και την Επανίδρυση του κράτους
    Μου Χρωστάτε τα λεφτά που υπήρχαν ...
    Μου χρωστάτε τα περήφανα γηρατειά , τα τιμημένα νιάτα ...
    Μου χρωστάτε ρε απατεώνες και δεν σας χρωστάω
    Και δεν θα σας πληρώσω και δεν αναγνωρίζω κανένα χρέος , δανειστήκατε εσείς , φάγατε εσείς και ζητάτε απο μένα να σας τα ξεπληρώσω ... Δεν πληρώνω , δεν δανείστηκα , δεν χρωστάω .
    Τέλος εποχής

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  100. ΕΧΩ ΠΑΘΕΙ ΠΛΑΚΑ ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΜΑΘΑ ΓΙΑ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΗ ΞΕΝΟΔΟΧΟ ΣΤΗΝ ΛΕΥΚΑΔΑ.....
    ΕΚΑΝΕ ΚΟΜΠΙΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΤΟΥΡΙΣΜΟ [ΚΟΥΠΟΝΙΑ ΔΙΑΜΟΝΗΣ] ΚΑΙ ΕΙΣΕΠΡΑΤΕ ΧΩΡΙΣ ΠΑΡΟΧΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ.
    ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΜΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΗΝ ΧΩΡΑ??????????????????.
    ΑΝ ΕΙΣΤΕ ΣΩΣΤΟΙ ΑΠΟΠΟΜΠΗ ΑΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΤΟ ΛΑΜΟΓΙΟ........
    ΟΧΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΑΛΛΑ ΜΟΥ ΤΗΝ ΛΕΝΕ ΟΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΩ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  101. Η Κυβέρνηση θα στείλη στον εισαγγελέα την κυρία πολυτεχνείο για τις δηλώσεις ότι οι Ευρωπαίοι πιέζουν για επιστοφή στην δραχμή;
    Ντροπή να μας δουλεύται τόσο άκομψα κύριοι της κυβέρνησης.
    Ντροπή που δεν βγήκε ένας β[ο]λευτής να πράξει το αυτονόητο για την ''εδώ πολυτεχνείο'' όταν κατά τα άλλα είναι λαλίστατοι.
    Εκτός αν είπε την αλήθεια και δεν μπορούν να την καταδικάσουν σαν την περίπτωση Τσουκάτου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  102. Να επιστρέψουν τα bonus, τα stoc options, τις extra αμοιβές και τις μαϊμού αποζημιώσεις DAF[από την εποχή Θ.Καρατζά μέχρι σήμερα] οι μεγαλοτραπεζίτες, όλων των τραπεζών για τις οποίες έχει δώσει εγγυήσεις ή συμμετέχει με προνομιούχες μετοχές στο κεφάλαιό τους το Ελληνικό δημόσιο.
    Προς τι η επιβράβευση-bonus, αφού πανθομολογείται ότι λίαν επιεικώς, όλο το τραπεζικό σύστημα απέτυχε να εξυπηρέτηση τον σκοπό της ύπαρξής του.
    Σκόρπισαν στους "τέσσερις ανέμους", τις αποταμιεύσεις των καταθετών και τα δάνεια από την ΕΚΤ, κλπ, που έπαιρναν με εγγύηση Ελληνικά ομόλογα και τιτλοποιημένα δάνεια.
    Να ζητηθούν ευθύνες, με αυτεπάγγελτη διαδικασία από την Δικαιοσύνη, για τυχόν παράνομες πράξεις που μπορεί να έχουν διαπραχθεί

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  103. Μόλις πληροφορηθήκαμε (ΕΓΚΥΡΗ ΠΗΓΗ) ότι ΕΙΚΟΣΙ (20) Βουλευτές του ΠΑΣΟΚ, σχεδιάζουν (Έχουν καταλήξει) να παραιτηθούν ΜΕΣΑ στη βδομάδα απο τα όργανα του ΠΑΣΟΚ (πολιτικό συμβούλιο κ.λ.π.) και ΑΠΟ Βουλευτές, προκειμένου να πέσει η Κυβέρνηση και να μην επωμισθούν όλοι τις συνέπειες υπογραφής του "ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ 2".
    Περιμένουμε τις εξελίξεις, που είναι ΡΑΓΔΑΙΕΣ !!
    "ΑΘΕΟΦΟΒΟΣ"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  104. Εφυγα μέσα στο σκοτάδι σαν κυνηγημένη. Πάτησα μια πέτρα και στραμπούληξα το πόδι μου. Όταν έφτασα στο σπίτι μου, ήμουν διαλυμένη. Μα το Θεό, θα τα παρατήσω όλα».Είναι η μαρτυρία της βουλευτού του ΠΑΣΟΚ Μαρίας Θεοχάρη, η οποία «φυγαδεύτηκε» χθες το βράδυ δια του Εθνικού Κήπου, την ώρα που οι χιλιάδες «Αγανακτισμένοι» είχαν κλείσει τις εξόδους του κοινοβουλίου.Η κ. Θεοχάρη έλεγε χαρακτηριστικά στους συνομιλητές της: «Ποτέ δεν είχα φανταστεί ότι θα χρειαζόταν η βοήθεια των πυροσβεστών, των αστυνομικών και των κλεφτοφάναρων για να μπορέσω να φύγω από τη Βουλή, χωρίς να φάω τη μούντζα της αρκούδας».

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  105. ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ: Τριπλασίασαν το μισθό του προέδρου της ΔΕΥΑ

    Την ώρα που πάνω από τα κεφάλια των Ελλήνων βρίσκεται η Δαμόκλειος Σπάθη του ΔΝΤ, οι μισθοί παίρνουν την κατρακύλα, στο Μεσολόγγι υπάρχει άνθρωπος που μετά το διορισμό του από το Δήμαρχο Παναγιώτη Κατσούλη στην ΔΕΥΑ Μεσολογγίου με απόφαση του Δ.Σ. η οποία δημοσιεύεται στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ... τριπλασιάστηκε ο μισθός του.


    Ακόμη κι αν όλα αυτά τα επιτρέπει ο Καλλικράτης, σημαίνει ότι χωρίς τα απαραίτητα προσόντα κάποιος τιτλοφορείται ή στέφεται, άρα ανάλογα αμείβεται!!!
    Αυτό σημαίνει ότι όσοι κατάφεραν να εκλεγούν και έχουν κονέ με το δήμαρχο, «εξαργυρώνουν» τις ψήφους τους με τις ανάλογες θεσούλες ...πάντα νόμιμα!!!
    Χθες λοιπόν δημοσιεύτηκε στο ΔΙΑΥΓΕΙΑ η τριπλασίαση του μισθού του νέου διορισμένου προέδρου στην ΔΕΥΑΜ κ. Τσουνάκα Νικόλαου.
    Εν μέσω οικονομικής κρίσης για την χώρα και απίστευτα χρέη για το Δήμο Μεσολογγίου και της Δημοτικής επιχείρησης της πόλης, ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑ Μεσολογγίου με απόφαση της πλειοψηφίας του Δ.Σ. της επιχείρησης (49/2011) και τις ευλογίες του Δήμαρχου έκανε αύξηση της προσωπικής του αμοιβής στο τριπλάσιο περίπου από 580.00 ευρώ σε 1.500,00 ευρώ καθαρά πλέον κρατήσεων. Κοστίζει λοιπόν στο δήμο 1.900,00 ευρώ.
    Ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑ Μεσολογγίου Τσουνάκας Νικόλαος σε συνέντευξη του αναφέρει ότι η επιχείρηση έχει χρέος προς τρίτους και δανειακές υποχρεώσεις και προσανατολίζεται στην αύξηση στα τέλη Ύδρευσης και Αποχέτευσης για τους Δημότες, καθώς και σύναψη νέου δανείου για να καλύψει οικονομικές ανάγκες της επιχείρησης.
    Είναι να απορεί κανείς με το σύστημα του Καλλικράτη που δίνει το δικαίωμα να παίρνουν κάποιοι τόσα πολλά χρήματα, χωρίς φυσικά τα ανάλογα προσόντα!!!
    Κι επίσης είναι άξιο απορίας πως στο Μεσολόγγι όταν αυτό έγινε γνωστό οι κύριοι της αντιπολίτευσης του δήμου προς στιγμή το έχουν κάνει γαργάρα όπως και άλλα θέματα στο πρόσφατο παρελθόν!!!
    Τα χρέη της ΔΕΥΑΜ σε ποιο ύψος βρίσκονται σήμερα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  106. Χτες στο Σύνταγμα εμφανίστηκαν και κρεμάλες με ευγενικά συνθήματα, όπως «Κλέφτες, Κουφάλες, έρχονται κρεμάλες». Την ίδια ώρα, μέσα στη Βουλή, έγινε ο εξής διάλογος:-Γιώργο, ξέρεις τι είναι αυτά σχοινιά έξω από τη Βουλή;
    -Κούνιες!
    ΜΕΓΑΛΕ!!!!!!!!!!ΠΑΛΙ ΕΓΡΑΨΕΣ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  107. Πήγε, "είδε" και απήλθε, αφού ..."διαβεβαίωσε" ότι οι λαθρομετανάστες ...θα φύγουν.!
    Ο λόγος για την επίσκεψη του Χρήστου Παπουτσή στην Ηγουμενίτσα, όπου ο κόσμος είναι ανάστατος, μετά από δύο ομαδικούς βιασμούς που σημειώθηκαν, προκαλώντας την οργή των κατοίκων. Και ειπώθηκαν πολλά από τον λαλίστατο υπουργό, που φυσικά θα αναιρεθούν σε πρώτη ευκαιρία, όπως έγινε και στην περίπτωση της Αθήνας, όπου ο κ. υπουργός, είχε πει ότι δεν θα υπάρχουν κέντρα κράτησης & υποδοχής στον αστικό ιστό, για να ακολουθήσουν τα αίσχη του Μοσχάτου και του Ελληνικού:

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  108. Όπως γνωρίζουμε ο Ο.Γ.Α. δημιουργήθηκε για να εξυπηρετήσει και να συνταξιοδοτήσει τους Έλληνες αγρότες.
    Τους Έλληνες αγρότες που καλλιέργησαν τη γη ποτίζοντάς την με τον ιδρώτα τους ή που, σαν κτηνοτρόφοι, σκαρφάλωναν στα βουνά και στα υψίπεδα με τα ζώα τους. Να εξυπηρετήσει αυτό τον κόσμο που δουλεύοντας σκληρά στην ύπαιθρο βοήθησε και χτίστηκαν τα νοσοκομεία και που από τον ιδρώτα του λειτούργησαν τα αγροτικά ιατρεία κλπ.
    Γι αυτό το λόγο οι εισφορές στον Ο.Γ.Α. είναι πολύ μικρότερες από άλλα ταμεία ενώ η σύνταξη στο τέλος είναι εφάμιλλη του Ι.Κ.Α. Δικαίωμα ασφάλισης στον Ο.Γ.Α. έχουν και οι αλιεργάτες, αν εργάζονται σε αλιευτικά που εδράζουν στην απομακρυσμένη και δυσπρόσιτη νησιωτική Ελλάδα.
    Αυτό, όμως, που συμβαίνει στην ελληνική επαρχία με τον Ο.Γ.Α. και τους Αλβανούς είναι απαράδεκτο. Με συγκεκριμένους τρόπους τα καταφέρνουν και ασφαλίζονται στον Ο.Γ.Α. χωρίς να είναι αγρότες!
    Υπάρχουν βέβαια Αλβανοί που όντως απασχολούνται σε κτηνοτροφικές ή γεωργικές εργασίες και οι οποίοι νομίμως ασφαλίζονται στον Ο.Γ.Α., παράλληλα όμως υπάρχει και πολύ μεγάλος αριθμός Αλβανών που η θέση τους δεν είναι στον Ο.Γ.Α. αλλά στο Ι.Κ.Α.
    Φυσικά δεν το επιτυγχάνουν αυτό από μόνοι τους αλλά με τη βοήθεια κάποιων που για να εξοικονομήσουν κάποια χρήματα, δεν διστάζουν να βάλουν την υπογραφή τους σε δημόσια έγγραφα υποθηκεύοντας έτσι το μέλλον των παιδιών τους. Ας υποθέσουμε ότι κάποιος εστιάτορας ή ξενοδόχος ή κάποιου άλλου είδους επαγγελματίας απασχολεί Αλβανούς. Αν είναι εντελώς παράνομοι τότε δεν τους ασφαλίζει πουθενά. Αν είναι νομιμοποιημένοι τότε χρειάζονται οπωσδήποτε ασφάλιση, ένσημα για να ανανεώνουν τις άδειες διαμονής τους. Μια εύκολη και εξαιρετικά οικονομική λύση είναι ο Ο.Γ.Α. Βρίσκεται κάποιος συγγενής που μπορεί να έχει καλλιέργειες ή να είναι κτηνοτρόφος, γίνεται συνεννόηση να ασφαλιστεί ο Αλβανός στον Ο.Γ.Α. σαν εργάτης γης ή βοηθός κτηνοτρόφου, αναλαμβάνουν τις εισφορές που είπαμε ότι είναι πολύ μικρότερες από του Ι.Κ.Α., οι ενδιαφερόμενοι κι έτσι ο Αλβανός αποκτάει ασφάλιση στον Ο.Γ.Α. για να μην τον ασφαλίσει στο Ι.Κ.Α.
    Μετά ο Αλβανός γράφει όλη του την οικογένεια στον Ο.Γ.Α. με το δικαίωμα που του παρέχει ο νόμος, η Αλβανίδα γεννάει με το ταμείο του Ο.Γ.Α., λαμβάνει επίδομα τοκετού, εμβόλια τα παιδιά και οποιοδήποτε ιατρικό πρόβλημα τους εντός ή εκτός νοσοκομείου σε όλη την Ελλάδα, ουσιαστικά τα επιβαρύνεται το ίδιο το ελληνικό κράτος.
    Υπάρχει πάρα πολύς μεγάλος αριθμός Αλβανών σε όλη την ελληνική επικράτεια που είναι γραμμένοι στον Ο.Γ.Α., ενώ έπρεπε να ασφαλιστούν στο Ι.Κ.Α. Με αυτό τον τρόπο το Ι.Κ.Α. έχει διαφυγόντα κέρδη, ο Ο.Γ.Α. που έχει κοινωνικό ρόλο ως προς το θέμα της ασφάλισης και της συνταξιοδότησης, κοντεύει να βουλιάξει γιατί πληρώνει επιδόματα, νοσήλεια και συντάξεις σε αλλοδαπούς που δεν το δικαιούνται.
    Και φυσικά για άλλη μια φορά το κορόϊδο ο Έλληνας πληρώνει με το αίμα της καρδιάς του την παρουσία των Αλβανών στην Ελλάδα.
    Γι αυτή την κατάσταση εκτός από τους πονηρούς εργοδότες, τεράστιες ευθύνες έχουν και οι ανταποκριτές του Ο.Γ.Α. που είτε δεν προβαίνουν σε ελέγχους, είτε κάνουν τα στραβά μάτια επειδή είναι γνωστός ο δήθεν εργοδότης που υπογράφει ότι απασχολεί τον Αλβανό.
    Όπως μου έλεγε ανταποκριτής του Ο.Γ.Α. πάρα πολλοί Έλληνες, κυρίως νέα παιδιά είναι άνεργα και ανασφάλιστα με αυτή την κρίση και προσπαθούν να εγγραφούν στον Ο.Γ.Α. για να μην είναι ξεκρέμαστα και φυσικά δεν τα καταφέρνουν επειδή υπάρχουν αυστηρές προϋποθέσεις. Πρέπει να ζεις μόνιμα σε επαρχία, να υποβάλλεις φορολογική δήλωση εκεί, να έχεις λίγη γη που να σου αποδίδει π.χ. ελιές ή κάποιο αμπέλι, ή περιβόλι ή να μπορείς να αποδείξεις ότι έχεις λίγα ζώα….
    Μόνο θλίψη προκαλεί το γεγονός να μην δέχεται ο Ο.Γ.Α. Ελληνόπουλα ανασφάλιστα ενώ από την άλλη κοντεύει να βουλιάξει από τα έξοδα τόσων οικογενειών Αλβανών που δεν έπρεπε να είναι ασφαλισμένοι εκεί, αλλά στο ΙΚΑ.
    Θα πρέπει να ξυπνήσουν εκεί στον Ο.Γ.Α. να διαγράψουν όλους αυτούς που δεν έχουν δικαίωμα ασφάλισης σε αυτό πραγματοποιώντας αυστηρότατους ελέγχους προκειμένου να προφυλάξουν αυτό το ασφαλιστικό ταμείο γι αυτούς που πραγματικά το δικαιούνται.
    Λευκαδιος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  109. ΤΟ 2015 ΘΑ ΧΡΩΣΤΑΜΕ 700 ΔΙΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΧΡΕΩΚΟΠΗΣΟΥΜΕ!!!!
    ΑΠΛΑ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΟΙ ΕΠΕΝΔΥΤΕΣ ΝΑ ΕΠΕΝΔΥΣΟΥΝ!!!
    ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΩΡΑΙΟ ΑΝΕΚΔΟΤΟ ΠΟΥ ΑΚΟΥΣΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ.
    ΜΩΡΕ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ ΤΟΥ ΜΑΛΙΑΒΡΑ ΘΑ ΜΑΣ ΚΑΤΑΣΧΕΣΟΥΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  110. ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΑ ΙΣΠΑΝΙΚΑ ΜΙΚΡΑ ΑΓΓΟΥΡΑΚΙΑ.
    ΠΡΟΤΙΜΑΤΕ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΟΥ ΘΕΡΑΠΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΙΜΟΡΟΙΔΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  111. ΕΠΕΙΔΗ ΟΙ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΠΝΙΞΕΙ ΜΕ ΜΕΤΡΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΑΣ ΤΟΥΣ ΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ.
    1. ΘΑ ΑΠΕΛΑΣΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ.........
    2. ΘΑ ΕΠΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΘΑΝΑΤΙΚΗ ΠΟΙΝΗ......
    3. ΘΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΦΟΡΟ ΣΕ ΑΓΟΡΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ....
    4. ΟΠΟΙΟΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΑΛΛΟΔΑΠΗ ΟΙΚΙΑΚΗ ΒΟΗΘΟ [ΕΚΤΟΣ ΕΕ] ΘΑ ΚΑΤΑΒΑΛΕΙ ΔΙΠΛΑΣΙΟ ΦΟΡΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΑΛΟΓΟΥΝ....
    5. ΟΠΟΙΑ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΧΩΡΑ ΑΓΟΡΑΖΕΙ ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΑΠΟ ΧΩΡΑ ΕΚΤΟΣ ΖΩΝΗΣ ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΙΑΘΕΣΙΜΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΘΑ ΜΠΟΙΚΟΤΑΡΟΝΤΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΕΣ.
    6. ΑΝ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΖΟΡΙΖΟΥΝ ΘΑ ΣΥΝΑΨΟΥΜΕ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΧΩΡΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΕΝΤΟΣ ΕΕ ΚΑΙ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΑ ΘΑ ΤΙΝΑΞΟΥΜΕ ΤΗΥΝ ΠΑΓΚΑ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ [ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΚΛΑΦΤΕ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΤΟ ΡΕΜΟΥΛΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟ]
    7. ΘΑ ΖΗΤΗΣΟΥΜΕ ΕΓΓΥΗΣΗ ΣΥΝΟΡΩΝ ΑΠΟ ΡΩΣΙΑ Η ΚΙΝΑ ΚΑΙ ΕΞΟΔΟ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑΤΟ.
    8. ΟΠΟΙΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΚΑΤΟΙΚΟΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΠΛΗΝ ΚΕΦΑΛΑΙΩΝ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΦΕΡΝΕΙ ΤΑ ΧΡΗΜΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΘΑ ΧΑΝΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΟΜΕΝΟΣ ΩΣ ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ.
    9. ΟΠΟΙΟΣ ΞΑΝΑΚΑΨΕΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ΘΑ ΔΗΜΕΥΤΑΙ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΔΙΝΕΤΑΙ ΣΕ ΑΣΤΕΓΟΥΣ.
    ΙΟ. ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΕΚΛΕΓΜΕΝΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΚΛΕΨΕΙ Η ΘΑ ΖΗΜΙΩΣΕΙ ΜΕ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΤΟΥ ΤΟΝ ΛΑΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΘΑ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ Η ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΕΝΤΟΣ ΜΗΝΟΣ.
    11. ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΑΤΟΜΙΚΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ [ΡΕΥΣΤΟ Η ΑΚΙΝΗΤΗ] ΠΑΝΩ ΑΠΟ 5.ΟΟΟ.ΟΟΟ ΕΥΡΩ Η ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΘΑ ΠΕΡΙΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΑ ΕΣΟΔΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ.
    12. ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΜΕ ΟΤΙ ΠΑΡΑΓΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΑΝΑΓΚΑΣΤΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΡΑΓΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ ΠΟΥ ΚΡΥΒΕΙ ΤΟ ΥΠΕΔΑΦΟΣ.
    13. ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΝΑ ΘΕΩΡΗΘΕΙ ΑΠΕΧΘΕΣ ΔΙΟΤΙ ΕΓΙΝΕ ΕΡΗΜΗΝ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΜΕ ΕΞΑΠΑΤΗΣΗ.
    Ι4. ΣΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΒΟΥΛΗ ΔΕΝ ΘΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΚΛΕΓΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΣΕ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΑ ΑΞΙΩΜΑΤΑ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΜΕΧΡΙ Β΄ΒΑΘΜΟ.
    15. ΘΑ ΚΑΤΑΡΓΗΘΕΙ Ο ΝΟΜΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΑΙ Η ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΑΠΟΔΟΧΩΝ ΤΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΥΡΥΤΕΡΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΤΟΜΕΑ.
    16. ΕΡΓΟΔΟΤΗΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΕΙ ΣΕ ΕΡΓΑΣΙΑ ΑΝΑΣΦΑΛΙΣΤΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΘΑ ΧΑΝΕΙ ΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΠΕΡΙΕΡΧΕΤΑΙ ΑΥΤΗ ΣΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ.
    17. ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΘΑ ΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΜΙΣΘΟ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΙΣ ΓΩΣΕΙΣ ΤΟΥΣ.
    18. ΟΡΓΑΝΟ ΕΝΤΕΤΑΛΜΕΝΟ ΜΕ ΤΗΝ ΦΥΛΑΞΗ ΤΩΝ ΝΟΜΩΝ ΠΟΥ ΠΑΡΑΝΟΜΗΣΕ ΘΑ ΕΚΤΕΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΣΥΝΟΠΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ.
    19. ΟΛΟΙ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΙΣΟΙ ΕΝΑΝΤΙ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΧΩΡΙΣ ΠΑΡΑΘΥΡΑΚΙΑ.
    20. ΟΠΟΙΟΣ ΔΡΑ ΜΕ ΔΟΛΟ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΚΟ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΘΑ ΕΡΓΑΖΕΤΕ ΣΕ ΚΑΤΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ ΕΡΓΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΒΡΕΙ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΣΚΑΒΟΝΤΑΣ ΜΕ ΚΑΣΜΑ.


    ΑΙΝΤΕ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΤΕ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  112. Για 11 εκατ. ευρώ πωλήθηκε ο χρυσός των Μεταλλείων Κασσάνδρας, ενώ η σημερινή τους αξία είναι 9,5 δις. ευρώ.!
    Αν παρά τα όσα έχουν ως τα σήμερα αποκαλυφθεί έχετε ακόμη απορίες ότι νομίμως υπερχρεώθηκε ο λαός, τότε να σας διηγηθώ ένα ωραίο παραμύθι, δράκοι του οποίου είναι:
    ο Πάχτας φυσικά,
    η Κινεζομαϊμού και
    ο Μπόμπολας..
    Ο τύπος (Πάχτας) ως εκλεκτός της Κινεζομαϊμούς μεταξύ άλλων πολλών διαχειρίστηκε και τα μεταλλεία χρυσού της Κασσάνδρας (περιουσία του Ελληνικού λαού να μην ξεχνιόμαστε) τα οποία σήμερα στο χρηματιστήριο αξιών της νέας Υόρκης αγγίζει τα 9,5 δις ευρώ.!
    Ναι σωστά διαβάσατε. Ολογράφως. Εννέα κόμμα πέντε δις ευρώ!
    Λεπτομέρεια: Από τον εκλεκτό της Κινεζομαϊμούς πωλήθηκαν δια της γνωστής μεθόδου των απ’ ευθείας αναθέσεων, (επί των οποίων σήμερα εγκαλείται από την κοινότητα το ελληνικό δημόσιο), αντί του εξευτελιστικού ως οι ίδιοι ποσού των 11 εκατομμυρίων ευρώ.
    Ολογράφως. Έντεκα εκατομμυρίων ευρώ.
    Όχι, τόσο η Κινεζομαϊμού όσο και ο Πάχτας, κυκλοφορούν ελεύθεροι χάρη στον γνωστό νόμο περί ευθύνης υπουργών και περί ... "ανευθύνης" της εκάστοτε κινεζομαϊμούς.
    Ποιοί έχουν την "Ελληνικός Χρυσός Α.Ε.";
    Η Paneuropean Goldfields με 30% και πρόκειται για ένα σχήμα που μετέχουν οι τράπεζες Rothschild, (ώπα τις) Deutsche Bank, (και ξανά μανά ώπα τις) Dundee bank, Royal bank of Canada και άλλες.
    Μία δεύτερη ενότητα με 21% είναι η εταιρεία Global Mineral Resources, στην οποία μετέχουν οι κατασκευαστικές εταιρείες ΑΚΤΩΡ, ΘΕΜΕΛΙΟΔΟΜΗ και ΤΕΧΝΙΚΗ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ.
    Ο μεταλλειολόγος Δημήτριος Κούτρας συμμετέχει με δικά του ιδιωτικά κεφάλαια.
    Το μεγαλύτερο ποσοστό Paneuropean Goldfields ανήκει στους μεγάλους χρηματοοικονομικούς ομίλους: Merril Lynch Goldman Sachs. (άλα τις .. )
    Πως αποκτήθηκε…
    Στις 12 Δεκεμβρίου 2003 το Ελληνικό Δημόσιο αγόρασε τα Μεταλλεία Κασσάνδρας από την εταιρία TVX Hellas (θυγατρική της πολυεθνικής Kinross) έναντι 11 εκατ. Την ίδια ημέρα το Ελληνικό Δημόσιο μεταπώλησε στην ίδια τιμή (11 εκατ.) τα Μεταλλεία Κασσάνδρας μαζί με 70 άλλα περιουσιακά στοιχεία στην εταιρία Ελληνικός Χρυσός, θυγατρική της Ελληνική Τεχνοδομική ΑΕ. Η πώληση έγινε απευθείας, χωρίς δημόσιο διαγωνισμό, όπως ορίζει το Ευρωπαϊκό Δίκαιο. Έξι μήνες αργότερα η αξία των στοιχείων ενεργητικού των Μεταλλείων εκτιμούνταν σε 408 εκατ.
    Η συμφωνία μεταβίβασης περιείχε και άλλες ελαφρυντικές συνθήκες, όπως:
    η Ελληνικός Χρυσός απαλλάχτηκε από την υποχρέωση καταβολής φόρου μεταβίβασης.
    η Ελληνικός Χρυσός κατέβαλε μειωμένες δαπάνες δικηγόρων και συμβολαιογράφων.
    Ποιοι ενέχονται...
    ο Υφυπουργός Οικονομίας που υπέγραψε τη σύμβαση Χρήστος Πάχτας,
    ο Ρουμάνος επιχειρηματίας της European Goldfields Frank Timis,
    οι ιδιοκτήτες της Ελληνικός Χρυσός Γεώργιος Μπόμπολας και Δημήτριος Κούτρας.
    Για την υπόθεση αυτή το 2009 η Ευρωπαϊκή Επιτροπή οδήγησε το Υπουργείο Οικονομίας της Ελλάδας στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο, καθώς η συναλλαγή αυτή αποτελεί παράνομη κρατική ενίσχυση.
    Σήμερα η European Goldfields κατέχει το 95% των μετοχών της Ελληνικός Χρυσός.
    Λευκαδιος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  113. ΕΙΔΕΝ Ο ''ΜΑΖΙ ΤΑ ΦΑΓΑΜΕ'' ΚΑΤΙ ΣΧΟΙΝΙΑ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΙΚΡΙΩΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΕΡΩΤΑ ΤΟΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟ ΠΟΔΗΛΑΤΗ:
    ΤΖΕΦΡΥ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΧΟΙΝΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΚΕΙ ΑΠ ΕΞΩ ΟΙ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΙ;
    ΤΖΕΦΡΥ: ΚΟΥΝΙΕΣ ΕΙΝΑΙ..........
    Ο mama mia.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  114. ΑΝΩΝΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΑΛΛΟΔΑΠΕΣ ΄΄ΦΙΛΙΠΙΝΕΖΕΣ΄΄ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΛΕΥΚΑΔΑ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΟΣΙΑ[ΛΗΣΤΙΚΑ] ΣΠΙΤΙΑ.
    ΜΕ 6-7 ΕΥΡΩ ΤΗΝ ΩΡΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΟΙ ΞΕΝΕΣ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΚΥΡΙΕΣ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΝΑ ΤΑ ΚΑΘΑΡΙΣΟΥΝ ΛΟΓΩ ΄΄ΦΟΡΤΟΥ ΕΡΓΑΣΙΑΣ΄΄.
    ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΙ ΚΕΡΔΙΖΕΙ Η ΚΥΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΠΟΥ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΟΤΙ ΕΡΓΑΖΕΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΤΙΣ ΣΤΟΙΧΙΖΕΙ ΛΙΓΟΤΕΡΟ Η ΜΟΝΙΜΗ ΄΄ΦΙΛΙΠΙΝΕΖΑ??????
    ΕΔΩ ΚΛΑΙΝΕ ΟΙ ΧΗΡΕΣ ΚΛΑΙΝΕ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΕΣ.
    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΣΦΑΛΙΣΤΟΥΣ ΝΑΝΑΙ ΚΑΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΣΙΓΟΝΤΟ ΣΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΟΝΤΑΙ ΟΙ ΄΄ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ΄΄.
    ΟΛΑ ΤΟΥ ΓΑΜΟΥ ΔΥΣΚΟΛΑ ΚΙ ΝΥΦΗ ΓΚΑΣΤΡΩΜΕΝΗ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  115. δώ η Ελλάδα χάνεται και η… Αφρική φωτίζεται! Οι υπουργικές αποφάσεις του Παύλου Γερουλάνου σε μια τόσο δραματικά ιστορική στιγμή που κρίνεται η επιβίωση του έθνους, είναι πραγματικά απαράμιλλες, αλλά δεν χρίζουν ιδιαίτερων σχολίων. Μιλούν από μόνες τους!
    Τουλάχιστον 30 υπουργικές αποφάσεις υπέγραψε μέσα σε μια μέρα ο υπουργός Πολιτισμού σκορπώντας δεκάδες χιλιάδες ευρώ σε Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις που ασχολούνται με τα εικαστικά και τον πολιτισμό, καθώς και με άλλες «γενικής φύσεως» δραστηριότητες. Ανάμεσά τους, αυτή που αποκαλύπτει το newsbοmb.gr και αφορά τη χρηματοδότηση με 20.000 ευρώ της ΜΚΟ «Το Φως της Αφρικής».
    Τι είναι άραγε η οργάνωση αυτή που λαμβάνει κρατικές επιχορηγήσεις την ώρα που οι Έλληνες γονατίζουν από την φτώχεια και την εξαθλίωση του Μνημονίου;
    Είναι μια ΜΚΟ που, όπως αναφέρεται στην ιστοσελίδα, «ιδρύθηκε με πρωτοβουλία του Πατριάρχη Αλεξανδρείας και πάσης Αφρικής κ. Θεοδώρου Β’, στο πλαίσιο της δημιουργίας ενός Πατριαρχικού Οργανισμού αξιοποιήσεως διεθνών και ευρωπαϊκών αναπτυξιακών και ανθρωπιστικών προγραμμάτων και κατόπιν της περατώσεως των προβλεπομένων διαδικασιών σε συνεργασία με το Υπουργείο Εξωτερικών της Ελλάδος».
    Αυτό που προκαλεί εντύπωση, μεταξύ των άλλων, είναι πως ενώ η συνεργασία όπως επισήμως αναφέρεται είναι με το ελληνικό υπουργείο Εξωτερικών, τις αποφάσεις υπογράφει ο υπουργός Πολιτισμού.
    ΑΙΣΧΟΣ ΚΥΡΙΕ ΚΗΠΟΥΡΕ!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  116. Κι ενώ έχουμε βαρεθεί να ακούμε ότι λεφτά δεν υπάρχουν και μας ζητούν όλο και περισσότερες θυσίες.Ο ΟΠΑΠ, που εποπτεύει ο υπουργός Πολιτισμού, Παύλος Γερουλάνος, δίνει χορηγία 3,6 εκατομμύρια ευρώ στο Μουσείο Μπενάκη, στο οποίο πρόεδρος είναι η μητέρα του, για μια βυζαντινή έκθεση που θα γίνει στην Αμερική το 2013!Γεγονός, το οποίο προσπάθησαν να κρατηθεί επτασφράγιστο μυστικό, λόγω, προφανέστατα, των έντονων αντιδράσεων που θα προκαλούσε η δημοσιοποίηση μιας τέτοιας κίνησης…Θα παρακαλούσαμε τον κ.Γερουλάνο να μας λύσει τις εξής απορίες:
    1. Γιατί να μην αναλάβει το βυζαντινό μουσείο, όπως θα ήτανε και το φυσιολογικό, μια τέτοια έκθεση και την ανέλαβε το «άσχετο» Μουσείο Μπενάκη;
    2. Πρόσφατα οργανώθηκαν δύο εκθέσεις για το Μέγα Αλέξανδρο στην Οξφόρδη και στο Λούβρο και δεν πληρώσαμε μία, καθώς τέτοιες εκθέσεις είναι περιζήτητες στο εξωτερικό και ποτέ μέχρι σήμερα δεν πλήρωνε τίποτα η ελληνική πολιτεία, αφού τα κάλυπταν όλα τα μουσεία υποδοχής. Τώρα γιατί πρέπει να πληρώσουμε κιόλας;
    3. Πώς θα πληρώσουμε; Αφού λεφτά δεν υπάρχουν και όπως ισχυρίζονται, αν δεν κοπούν κι άλλο οι μισθοί και οι συντάξεις, η χρεοκοπία είναι μονόδρομος…
    4. γιατί κρατείται μυστικό τόσο καιρό και δεν διαφημίζεται κιόλας, αφού πρόκειται για μια τόσο φοβερή ιδέα, στην οποία, σε τόσο χαλεπούς καιρούς, έπρεπε να «ρίξουμε» τόσα χρήματα; Την ίδια στιγμή, μάλιστα, που τα δύο βυζαντινά μουσεία στη χώρα μας υπολειτουργούν, λόγω έλλειψης χρημάτων!
    Τα πράγματα είναι απλά… Στην οργανωτική επιτροπή της έκθεσης έχει διοριστεί από τον κ.Γερουλάνο, η μητέρα του, ως πρόεδρος του Μουσείου Μπενάκη. Η αδελφή του, Ειρήνη Γερουλάνου, είναι διευθύντρια και… μέλος της διοικητικής επιτροπής, ο πατέρας του υπουργού, Μαρίνος Γερουλάνος!
    Εκπληκτικές συμπτώσεις; Πρωτοφανείς γαλαντομίες; ‘Η μια «ξεδιάντροπη» πολιτιστική πολιτική του «εκλεκτού» του πρωθυπουργού, η οποία δρα εις βάρος του ελληνικού λαού, καθώς είναι πλέον εμφανές ότι πρόκειται για… οικογενειακή υπόθεση;
    Λευκαδιος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  117. Μια φορά και έναν καιρό, τα χρόνια του Ψυχρού Πολέμου, υπήρχε ένας έλληνας πράκτορας της Στάζι. Έξυπνος άνθρωπος και διορατικός. Η αποστολή του ήταν να μαζεύει πληροφορίες στο πεδίο της βιομηχανικής κατασκοπίας. Στην Ελλάδα έγινε μεγάλος και τρανός. Με τα λεφτά της Στάζι έστησε επιχειρήσεις, λάδωσε πολιτικούς, κατάφερε να ελέγχει πολιτικά κόμματα. Έξυπνος όπως ήταν κατάλαβε γρήγορα πως πρέπει να δουλέψει για τον εαυτό του.
    Άπλωσε τα πλοκάμια του στον κρατικό μηχανισμό, όχι μόνο για να μαζεύει πληροφορίες, αλλά για να μαζεύει λεφτά. Το κράτος δούλευε γι αυτόν και αυτός για το κράτος. Έγινε ο επίσημος κρατικός προμηθευτής. Ζούσε αυτός καλά και αυτοί καλύτερα, αλλά το Τείχος του Βερολίνου έπεσε. Ο έξυπνος αυτός άνθρωπος βρέθηκε στην μέση του τυφώνα. Προσπαθούσε να μην αποκαλυφθεί, γιατί θα σήμαινε την καταστροφή
    Και τότε άρχισαν οι εκβιασμοί. Οι πρώην σοβιετικοί σύντροφοι ήξεραν ποιος είναι . Το ίδιο και οι αμερικάνοι. Άρχισαν λοιπόν να του .............
    παίρνουν την περιουσία για να μην τον αποκαλύψουν. Οι Ρώσοι του πήραν τις επιχειρήσεις και οι αμερικάνοι μετρητά και τα μυστικά του.
    Οι αμερικανοί για να είναι σίγουροι πως θα δουλεύει γι αυτούς, έριξαν δίπλα του μια κυρία, εκπαιδευμένο και έμπιστο άνθρωπο, που το έπαιζε τεχνοκράτης. Την είχαν βάλει παλιότερα δίπλα σε πολιτικούς και επιχειρηματίες και είχε αποδειχθεί πολύ αποτελεσματική
    Συνέχισε λοιπόν αυτός να περνά καλά αλλά αυτοί ήθελαν να περνούν καλύτερα. Έτσι την κυρία αυτή την έκαναν πολιτικό. Όχι σε κάποιο μεγάλο κόμμα όπου θα μπορούσε άνετα, αλλά σε ένα μικρό ακραίο,που θα έπαιζε σημαντικό ρόλο στις μετέπειτα εξελίξεις.
    Τα χρόνια περνούσαν. Ο πράκτορας της Στάζι ξεκίνησε να κάνει άλλες δουλειές και πήγαινε καλά. Δεν πήγαινε όμως η χώρα. Την είχαν ξεζουμίσει επιχειρηματίες και πολιτικοί σαν αυτόν. Έτσι ήρθε η κρίση. Η κυβέρνηση της χώρας έτρεξε σε δανειστές που ήθελαν να της πιουν το αίμα. Μεγάλα παιχνίδια παίζονταν με την κερδοσκοπία, αφού κομμάτι των πολιτικών και των τραπεζιτών τζόγαραν εναντίον της χώρας.
    Η κυβέρνηση έτρεχε πανικόβλητη. Ο κόσμος έφτασε στα όριά του. Έγιναν μεγάλες συγκεντρώσεις. Οι πολίτες βγήκαν στους δρόμους. Για πρώτη φορά καταλάβαιναν πως ήταν ώρα να αλλάξουν. Κανένας όμως δεν ήξερε πώς και προς τα πού. Η κυβέρνηση προσπάθησε να περάσει κι άλλα μέτρα γιατί έτσι απαιτούσαν οι δανειστές. Δεν τα κατάφερε. Έγινε μια πρωτοφανής κινητοποίηση. Ο κόσμος αμήχανος τα ήθελε όλα και τα ήθελε εκείνη τη στιγμή. Τα κόμματα λούφαζαν. Ο πρωθυπουργός αναγκάστηκε να πάει σε εκλογές.
    Στις εκλογές όπως ήταν αναμενόμενο το κόμμα που κυβερνούσε έχασε. Πρώτη δύναμη βγήκε το αντίπαλο κόμμα αλλά δεν μπορούσε να σχηματίσει κυβέρνηση. Ρυθμιστικός παράγοντας έγινε το μικρό ακραίο κόμμα στο οποίο είχε πάει η κυρία που είχαν βάλει οι αμερικάνοι στον επιχειρηματία. Αυτή κινούσε τα νήματα. Γι αυτό είχε πάει άλλωστε σε αυτό το μικρό κόμμα και όχι σε κάποιο μεγάλο. Οι αμερικανοί κερδοσκόποι έβγαλαν περί τα 150 δισεκατομμύρια από την κατάρρευση της Ελλάδας. Ήταν η ώρα της ΝΙΚΗΣ. Και ζήσαν αυτοί καλά και εμείς προσπαθούσαμε να μην πεθάνουμε.
    ΥΓ Όσοι θέλουν αναλυτικά τη φανταστική ιστορία , μπορούν να διαβάσουν το βιβλίο «Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΟΥ ΤΕΙΧΟΥΣ».
    Λευκαδιος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  118. Εκτεταμένη κλοπή νομιμοποιητικών εγγράφων μεταναστών από τις Διευθύνσεις Αλλοδαπών σε περιφέρειες και δήμους αποκαλύπτουν τα στοιχεία που διαβίβασε στη Βουλή η υφυπουργός Εσωτερικών, Θεοδώρα Τζάκρη. Σχεδόν 70.000 έγγραφα έκαναν φτερά, τα τελευταία πέντε χρόνια.
    Συγκεκριμένα, από την 1η Ιανουαρίου 2006, όταν ξεκίνησε η εφαρμογή του νόμου για την "Είσοδο, διαμονή και κοινωνική ένταξη υπηκόων τρίτων χωρών στην ελληνική επικράτεια", μέχρι και....
    σήμερα, κλάπηκαν:
    • 25.711 έντυπα βεβαιώσεων υποβολής αίτησης για χορήγηση ή ανανέωση αδειών διαμονής με πλήρη δικαιολογητικά (Τύπου Α΄)

    • 11.711 έντυπα βεβαιώσεων υποβολής αίτησης για χορήγηση ή ανανέωση αδειών διαμονής με ελλιπή δικαιολογητικά (Τύπου Β΄)

    • 29.959 έντυπα αδειών διαμονής ενιαίου τύπου (βινιέτες)

    • 2.880 έντυπα δελτίων διαμονής μελών οικογένειας Έλληνα ή πολίτη της Ε.Ε.

    • 2.719 έντυπα δελτίων μόνιμης διαμονής μελών οικογένειας Έλληνα ή πολίτη της Ε.Ε.
    Το 2010 έγινε διάρρηξη στο κτήριο της Διεύθυνσης Αλλοδαπών και Μετανάστευσης Αθηνών της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αττικής, ενώ μεγάλος αριθμός εγγράφων εκλάπηκαν από το Τμήμα Αστικής Κατάστασης και Αλλοδαπών και Μετανάστευσης Ν. Έβρου.
    Η υφυπουργός ανέφερε ότι "στην πλειονότητα των περιπτώσεων για τις οποίες έχει διαπιστωθεί απώλεια εντύπων, παρατηρείται απροθυμία των Δημάρχων σε ενέργειες για την διοικητική διερεύνηση των συνθηκών απώλειάς τους (ΕΔΕ) και τη διερεύνηση ύπαρξης ευθυνών, παρά τις συστάσεις του υπουργείου".
    Διευκρίνισε ότι το υπουργείο δεν μπορεί να κινήσει διαδικασίες πειθαρχικών ελέγχων, καθώς σύμφωνα με γνωμοδότηση του Νομικού Συμβουλίου του Κράτους η αρμοδιότητα για τη διενέργεια πειθαρχικού ελέγχου στο προσωπικό των δήμων ανήκει στον ίδιο τον δήμαρχο.
    Υποστήριξε, πάντως, ότι ελάχιστες από τις κλεμμένες άδειες διαμονής, αναφέροντας ότι μέσω του συστήματος Police on line μπορεί να διαπιστωθεί η παραποίηση τους στις πύλες εισόδου της χώρας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  119. Και το είχα πεί στην μάνα μου:
    Αν με είχες κάνει κορίτσι θα πήγαινα κάθε μέρα γυμναστήριο και δεν θα υπήρχε περίπτωση να μην γίνω υπουργός.
    Τώρα αν γίνω κηπουρός είναι αργά ή προλαβαίνω τον ανασχηματισμό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  120. 1. ΛΕΥΚΑΔΙΕ ΤΣΑΚΙΖΕΙΣ ΚΟΚΚΟΛΑ ΤΣΑΚΙΣΜΕΝΑ.
    2. ΕΙΧΑΜΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΛΕΥΚΑΔΑ ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ ΣΟΣΙΑΛ[Η]ΣΤΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΥΠΟΘΕΣΕΩΝ ΜΕ ΕΓΓΡΑΦΑ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ.
    ΜΗΠΩΣ ΕΓΙΝΕ ΓΑΡΓΑΡΑ ΗΛΙΟΥ ΕΛΛΟΜΕΝΟΥ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  121. ΡΕ ΑΝΩΝΥΜΕ ΔΕΝ ΓΙΝΕΣΕ ΓΚΕΥ ΝΑ ΣΕ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΚΑΘΕ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΣΤΟ ΓΥΑΛΙ ΠΟΥ ΘΕΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΚΗΠΟΥΡΟΣ?
    ΠΟΙΟ ΠΟΛΛΑ ΘΑ ΚΟΝΟΜΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΣΕ ΒΟΗΘΑΕΙ Ο ΛΑΖΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΜΥΚΟΝΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  122. Απίστευτες διαστάσεις διεθνούς κατασκοπευτικού πολιτικού και οικονομικού θρίλλερ, που όμοιο του δεν υπάρχει στα χρονικά, αποκτά η υπόθεση του Ντομινίκ Στρος Καν.
    Εαν αληθεύουν οι αναφορές των μυστικών υπηρεσιών της Ρωσίας προς τον Βλαντιμίρ Πούτιν και οι αποκαλύψεις της ιστοσελίδας thesantosrepublic, η σεξουαλική επίθεση στην καμαριέρα ''στήθηκε'' μόλις ο Ντομινίκ Στρος Καν κατάλαβε πως ο χρυσός των Η.Π.Α είχε ''φυγαδευτεί'' από το περίφημο
    θησαυροφυλάκειο του Φορτ Νοξ με κατεύθυνση στο εξωτερικό.
    Σύμφωνα με την έκθεση των ρωσικών υπηρεσιών πληροφοριών ο Στρος Καν βρισκόταν το επίμαχο διάστημα στις Η.Π.Α για να μάθει από πρώτο χέρι γιατί η αμερικανική κυβέρνηση ''πάγωσε'' την παράδοση στο ΔΝΤ 191,3 τόνων χρυσού, που προέβλεπε συμφωνία υπογεγραμμένη από τις δύο πλευρές τον Απρίλη του 1978.
    Όπως αναφέρεται, αξιωματούχοι της κυβέρνησης Ομπάμα έμαθαν πως διπλοί πράκτορες της CIA εφοδίασαν τον Στρος Καν με αποδεικτικά στοιχεία πως όλος ο αμερικανικός χρυσός, που υποτίθεται πως φυλασσόταν στο Φορτ Νοξ, απλά δεν υπήρχε εκεί.
    Όταν ο Στρος Καν κατάλαβε πως τα στοιχεία βόμβα που είχε στα χέρια του ήταν ικανά να τινάξουν στον αέρα την αμερικανική και αλυσιδωτά την παγκόσμια οικονομία, ενημέρωσε τις γαλλικές αρχές πως εγκαταλείπει τη Νέα Υόρκη εσπευσμένα.Τότε γάλλοι πράκτορες τον ειδοποίησαν πως ήδη τον ψάχνουν οι αμερικανικές αρχές και τον καθοδήγησαν να πάει αμέσως στο αεροδρόμιο JFK της Νέας Υόρκης χωρίς το κινητό του για να μην εντοπιστεί
    Ο Στρος Καν εκτέλεσε στην εντέλεια αυτές τις οδηγίες μέχρι που επιβιβάστηκε σε μια πτήση της Air France με προορισμό το Παρίσι, όταν και έκανε το μοιραίο λάθος να τηλεφωνήσει στο ξενοδοχείο από ένα τηλέφωνο στο αεροπλάνο.Ύστερα από λίγο έπεφτε στα χέρια αμερικανών πρακτόρων.
    Το σενάριο συνωμοσίας γίνεται ακόμα πιο περίπλοκο και εντυπωσιακό από άλλη μία αποκάλυψη.
    Ο Στρος Καν ''μοιράστηκε'' τις αποδείξεις για τον αμερικανικό χρυσό με τον φίλο του, τον αιγύπτιο τραπεζίτη Μαχμούντ Αμπντέλ Σαλάμ Ομάρ.Λίγες ημέρες μετά ο Ομάρ όλως τυχαίως κατηγορήθηκε και αυτός από τις ΗΠΑ για ένα σεξουαλικό έγκλημα κατά καμαριέρας πολυτελούς ξενοδοχείου.
    Πάντα σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο Πούτιν μόλις πήρε στα χέρια του την έκθεση των υπηρεσιών πληροφοριών, έγινε ο πρώτος ηγέτης στον κόσμο που δήλωσε πως κάτι κρύβεται πίσω από τον πρώην επικεφαλής του ΔΝΤ.Στις 29 Μαΐου ο Πούτιν δήλωσε ξεκάθαρα:'' Είναι δύσκολο για μένα να αξιολογήσω τα κρυμμένα πολιτικά κίνητρα, αλλά δεν μπορώ να πιστέψω ότι όλα έγιναν όπως φαίνονται και με τον τρόπο που είχαν αρχικά παρουσιάσεί. Κάτι δεν μου πάει καλά''.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  123. το ελλάντα ανήκει στους αίληναις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  124. ΑΥΤΟΣ Ο ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Ο ΜΑΡΓΕΛΗΣ ΘΑ ΕΧΕΙ ΠΟΤΕ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΥΠΟΥΡΓΟ ΓΙΑ ΝΑ ΛΥΣΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ?? ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΜΕ ΓΕΝΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΡΑΝΤΕΒΟΥ. ΑΡΑ ΤΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΟΣΑ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ?????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  125. Ο ΔΗΜΟΣ ΛΕΥΚΑΔΑΣ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΤΗΝ ΠΑΘΕΙ ΟΠΩΣ Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ.
    ΔΗΜΑΡΧΕ ΚΟΨΕ ΔΑΠΑΝΕΣ ΤΗΣ ΠΛΑΚΑΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΛΘΕΤΕ ΠΡΙΝ ΑΓΡΙΕΨΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΣΑΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ.
    ΚΥΝΗΓΗΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΝΕΡΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ.
    ΜΕ ΤΙΣ ΞΑΠΛΩΣΤΡΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ ΤΟ ΠΡΑΜΑ.
    ΠΑΝΩ ΑΠΟ 6ΟΟ.ΟΟΟ ΕΥΡΩ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΖΙΡΟΣ ΣΤΟ ΚΑΘΙΣΜΑ ΤΗΝ ΣΕΖΟΝ ΚΑΙ ΜΗΝ ΣΑΣ ΛΕΝΕ ΓΙΑ ΨΙΛΟΜΕΡΟΚΑΜΑΤΑ.
    ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΑΛΒΑΝΟΥΣ ΕΙΣΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΕΤΕ ΑΛΗΘΕΙΕΣ.
    ΨΑΞΤΕ ΤΟ ΑΝΑΛΟΓΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΠΟΡΤΟ ΚΑΤΣΙΚΙ.
    ΥΠΟΧΡΕΩΣΤΕ ΤΟΥΣ ΟΜΠΡΕΛΑΔΕΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΑΥΞΟΝΤΑ ΑΡΙΘΜΟ ΟΙ ΞΑΠΛΩΣΤΡΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΑΚΡΗ ΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΟΙ.
    ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΘΑ ΠΟΥΜΕ ΟΤΙ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΠΛΑΚΑΚΙΑ.......
    ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΟΙ ΦΤΩΧΟΙ ΚΑΙ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΚΛΕΒΟΥΝ.
    ΔΗΜΑΡΧΕ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΟΥ ΣΕ ΨΗΦΙΣΑΝ..... ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΠΛΑΤΕΣ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  126. Κουράγιο Έλληνες όπου νάναι θα χιονίσει και θα δούμε άσπρη μέρα.
    Την επόμενη φορά που θα ανέβω Αθήνα θα πω στους αγανακτισμένους να πάμε για διαμαρτυρία β. προάστεια.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  127. Και ενώ γύρω μας σφυρίζουν οι επιχορηγήσεις του γιού Γιώργου στη Μ.Κ.Ο της μητέρας Margaret Chant-Papandreou, άλλοι μιλάνε για 400 παρά... κάτι χιλιάδων ευρώ. Άλλοι μιλάνε 1.249.694 ευρώ.
    Ψάξαμε και εμείς να δούμε τι είναι αυτή η Μ.Κ.Ο.! Είναι η Κ.Ε.Δ.Ε. (Κέντρου Έρευνας και Δράσης για την Ειρήνη) με πρόεδρο την MargaretChant-Papandreou, και μέλη του Δ.Σ. όλοι μέλη του ΠαΣοΚ και μόλις μπήκαμε στη σελίδα τους στο ιντερνετ kede.org πάθαμε το μεγάλο σοκ.
    Γεμάτη διαφημιστικά banner σε μια ιστοσελίδα που δεν έχει καμία επισκεψιμότητα.
    Έχει ΕΥΔΑΠ, έχει Τσιμέντα, έχει Βασιλόπουλο.!
    Και πάνω από όλους ο ΟΠΑΠ.
    Δηλαδή ακόμα και σήμερα ο ΟΠΑΠ πληρώνει διαφημιστική δαπάνη στηνMargaret για να διαφημιστεί σε μια ιστοσελίδα που δεν μπαίνει κανένας.
    Τι να πούμε τώρα ;;;;
    Θα μας απαντήσει κανείς;;; Θα παραιτηθεί κανένας;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  128. Διοργάνωσε δήθεν ημερίδα το νοσοκομείο για υγεία -διατροφή και άθληση και μια χαρά τους φιλοξενήσαμε όλους από την Πάτρα για τριήμερο!!Και τιμήσανε την διατροφή τρώγοντας ψάρια κάθε μέρα!!Μέχρι και τις πεθερές τους ταίσανε!Την μία ημέρα κέρναγε το νοσοκομείο και την άλλη ο δήμος..Μέχρι και με τους special Olympic στην εξέδρα βρεθήκανε και μετά για ψάρια στη Λυγειά!!Ας είναι καλά το Καρσάνικο Λόμπυ..Δήμαρχε ξεκίνα λίγο τις επαναλήψεις στα μαθήματά σου γιατί αν κριθείς και εσύ από τον ΑΣΕΠ ούτε στα σχολεία δεν θα διδάσκεις σε 2 χρονάκια!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  129. για φετος η λευκαδα θα ειναι 20% σε σχεση με περυσι στα εσοδα απο τον τουρισμο.
    το τριημερο ηλθε κοσμος αλλα ζητουσαν το δικλινο με 20 ευρω και αρκετοι νοικιασαν με 25 ευρω.
    ξεχαστε τοτε που νοικιαζαμε τα κοτετσια με 60 και 70 ευρω.
    την τιμητικη τους εχουν τωρα μονο τα σουβλατζιδικα για φαγητο αν και σε αλλα μερη της χωρας η πιτα γυρο εχει 1,70.
    καποιοι επαγγελματιες αλλου εχουν καταλαβει τι εστι κριση ενω εδω μαλλον ζουν με ονειρα θερινης νυκτος 2005...................

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  130. ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ...Η ΞΑΝΘΙΑ ΤΟΥ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑΤΟΣ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟΥ ΤΗΣ ΒΑΣΙΛΙΚΗΣ ΝΑ ΑΝΑΡΩΤΙΕΤΑΙ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΣΚΙΑΔΑ? ΑΑ ΚΥΡΙΑ ΣΚΙΑΔΑ ΤΑΡΑΞΤΕ ΛΙΓΟ ΤΑ ΝΕΡΑ ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΓΙΑΤΙ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΑΚΟΜΑ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  131. ΔΗΜΑΡΧΕ ΑΡΑΒΑΝΗ ΠΡΟΣΕΞΕ ΤΟ ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΤΗΣ ΒΑΣΙΛΙΚΗΣ. ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΤΕ. ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΗ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΧΟΥΝ Κ ΔΗΜΑΡΧΟ ΜΕ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ...ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  132. Οι Ρώσοι ανησυχούν για την ελληνική κρίση και δεν θεωρούν πολύ σταθερή τη νέα κυβέρνηση. Οι εξελίξεις στην Ελλάδα απασχολούν μεγάλη μερίδα των ΜΜΕ, όπως την "Ιζβέστια", η οποία αποδίδει στα "ελληνικά προβλήματα" την παγκόσμια πτώση των αγορών στα τέλη της εβδομάδας, αλλά και το οικονομικό φύλλο "Κομμερσάντ", που εκτιμά ότι "στην Ελλάδα ορίστηκε κυβέρνηση πιστωτικής εμπιστοσύνης, η οποία όμως θα μπορούσε να κρατήσει μόνο μερικές ημέρες", αναδεικνύοντας τις δυσκολίες για την παροχή ψήφου εμπιστοσύνης υπό τις δεδομένες συνθήκες.
    Η επίσκεψη του Ρώσου προέδρου Ν.Μεντβέντεφ, δεν φαίνεται ότι πρόκειται να πραγματοποιηθεί μέσα στο 2011, καθώς δεν υπάρχει το "κατάλληλο κλίμα" για μια τέτοια επίσκεψη. αναφέρουν πηγές από τη Μόσχα.
    Με "παγωμένη" την ελληνορωσική πολιτική συνεργασία σε όλα τα επίπεδα και τη Μόσχα να αντιλαμβάνεται ότι η νυν πολιτική ηγεσία σε καμία περίπτωση δεν πρόκειται να γονιμοποιήσει το έδαφος για περαιτέρω στρατηγική συνεργασία, αλλά και με δεδομένα τα στρατηγικά συμφέροντα στην περιοχή, προσπαθεί πλέον να ισορροπήσει μεταξύ της ορθόδοξης "αδελφής" Ελλάδας που έχει πλέον εξαρτηθεί 100% από τους δυτικούς και της "εχθρικής", αλλά πρόθυμης για μπίζνες, Τουρκίας...
    Η ρωσική πολιτική ηγεσία έχει θέσει σε δεύτερη μοίρα την ελληνορωσική συνεργασία ή τουλάχιστον δεν υπάρχουν τα πλάνα συνεργασίας και επενδύσεων που υπήρχαν μέχρι πριν από δύο χρόνια. Η αμυντική συνεργασία έχει καταρρεύσει και βρίσκεται στο χαμηλότερο σημείο εδώ και 20 χρόνια. όσο για την ενεργειακή θεωρούν ότι η Ελλάδα έχει ξεπουλήσει ήδη όλα τα πιθανά κοιτάσματα πετρελαίου και φυσικού αερίου στις ΗΠΑ, αφού θεωρούν ότι η κυβέρνηση σε αγαστή συνεργασία με τον "πράκτορα", όπως τον αποκαλεί η Μόσχα, Μ.Μπορίσοφ, προηγουμένως σαμποτάρισε τον Μπουργκάς-Αλεξανδρούπολη και κάνει ότι μπορεί για την καθυστέρηση του South Stream.
    Με την αναμονή για μια κυβερνητική αλλαγή στην Αθήνα που θα αποκαταστήσει τις ελληνορωσικές σχέσεις στα προς του 2009 επίπεδα, η Μόσχα δείχνει ότι θα πορευτεί το επόμενο διάστημα στις σχέσεις της με την Ελλάδα.
    Λευκαδιος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  133. ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΤΑ ΦΑΓΑΜΕ ΜΑΖΙ ΟΛΟΙ ΑΛΛΑ ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΘΑ ΤΑ ΦΑΜΕ ΣΙΓΟΥΡΑ ΜΑΖΙ Η ΕΝ ΠΑΣΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙ ΟΤΙ ΑΠΟΜΕΙΝΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΛΕΦΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥΣ ΚΑΙ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥΣ.
    ΑΝ ΤΩΡΑ ΚΑΠΟΙΟΙ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΟΥΝ ΘΑ ΑΝΑΓΚΑΣΤΟΥΝ ΝΑ ΣΥΜΦΩΝΥΣΟΥΝ ΓΙΑΤΙ Η ΠΕΙΝΑ ΒΓΑΝΕΙ ΜΑΤΙΑ.
    ΜΗΝ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΠΩΣ ΘΑ ΠΕΙΝΑΝΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΚΑΛΟΠΕΡΝΑΝΕ ΜΕ ΤΑ ΚΛΕΜΕΝΑ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΠΑΙΔΙΑ.
    ΤΟ ΠΑΡΑΤΡΑΒΗΞΑΝ ΤΟ ΣΧΟΙΝΙ ΚΑΙ ΚΟΠΗΚΕ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΕΚΛΕΒΑΝ ΕΧΟΥΝ ΑΓΡΙΕΨΕΙ.
    ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΟΥΝ ΕΤΣΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΛΛΑ ΦΟΒΑΜΑΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  134. Αποκάλυψη!!! «Δίνουμε εκατομμύρια ευρώ για τζαμιά! Την ώρα που η κυβέρνηση λέει ότι για τους Έλληνες και για την φύλαξη αρχαιολογικών χώρων δεν υπάρχουν λεφτά! Βρίσκει λεφτά μόνο για τα οθωμανικά μνημεία! Δίνουμε 5,5εκατομμύρια ευρώ για αναστηλώσεις τζαμιών! Απίστευτο και όμως…πραγματικό!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  135. οι πρωτες αψιμαχιες συμφεροντων καταγραφηκαν στο δημοτικο συμβουλιο.
    το κολπο ηταν να εισαι μεσα στα πραγματα για να διαμορφωνεις κταστασεις για τα μελλοντικα σου υπερκερδη
    σιγα παιδια μην σταξει η ουρα του γαιδαρου.
    σιγα δρακων που υπερασπιζεσε τους φτωχους και ζητας να σου πουν συγνωμη.
    ρε δεν πατε να ........ αν το γραψω θα κοψουν την αναρτηση.
    χορτασαμε επιχειρηματικες λαμογιες
    που εκαναν καποιους ζαπλουτους.
    αμ τι νομιζετε πως οι πολλοι θελουν θωκο για να βοηθησουν την λευκαδα.
    την προωθηση των δικων τους συμφεροντων θελουν παντα ομως με το κατα ΜΑΡΚΟΝ για καλυψη.
    αφηστε λοιπον τις παπαριες γιατι ΖΩΗ να εχουμε μην την κανουμε ΜΙΚΡΗ.
    ΔΗΜΑΡΧΕ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙΣ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΥΜΒΙΒΑΣΤΕΙΣ ΑΛΛΑ ΠΑΡ ΟΤΙ ΔΕΝ ΣΕ ΨΗΦΙΣΑ ΓΙΑ ΑΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΠΡΑΒΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  136. ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΡΥΩΤΕΣ;
    ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΗΝ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΧΡΟΝΙΑ.
    ΡΕ ΓΙΑΝΝΗ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΕΙΣΕ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΟ ΠΟΥ ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΦΟΥΝΤΟ ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΩΣΕΙΣ.
    ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΠΑΛΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΕ ΤΑ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΑ ΤΗΝ ΘΥΜΑΣΕ;
    ΟΛΟ ΣΤΗΝ ΠΡΙΖΑ ΕΣΑΙ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΟΛΟΠΛΟΚΙΕΣ.
    ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΦΟΡΑ ΟΙ ΠΑΠΑΔΕΣ ΔΕΝ ΣΑΣ ΓΛΥΤΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΡΩΤΑ ΤΟΝ ΜΠΡΑΔΕΡ ΓΙΑ ΝΑ ΣΟΥ ΠΕΙ.
    ΦΡΟΝΤΙΣΕ ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΞΕΠΑΡΚΑΡΟΥΝ ΟΙ ΧΩΡΙΑΝΟΙ ΤΑ ΑΥΤΚΙΝΗΤΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΑ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΟ ΚΑΙ ΜΗΝ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙΣ ΓΕΝΟΠ - ΔΕΗ .....
    ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ ΑΠΟ ΤΑ ΣΜΥΡΤΕΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  137. Η ΛΕΥΚΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ ΣΤΟΝ ΤΟΥΡΙΣΜΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΡΕΘΟΥΝ ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ ΕΥΡΩΚΑΜΑΚΙΑ ΤΥΠΟΥ ΖΑΡ - ΜΠΟΝΙ - ΠΡΙΤΣ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΕΝΔΟΞΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΔΙΟΤΙ ΤΑ ΠΑΛΙΑ ΚΑΜΑΚΙΑ ΓΕΡΑΣΑΝ.
    ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΞΕΝΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟ ΤΕΟ ΜΠΑΤΙΑΛΟΒΙΤΣ ΧΙΤΛΕΡ ΣΤΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΑ ΠΟΠ ΜΠΑΡ ΣΑΝ ΝΙΚΗΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  138. 5Ο ΑΛΗΤΑΡΑΔΕΣ ΤΖΑΜΠΑΤΖΙΔΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΕΣΠΑΣΑΝ ΣΤΟ ΞΥΛΟ ΓΥΝΑΙΚΑ ΕΙΣΠΡΑΚΤΟΡΑ ΔΙΟΔΙΩΝ ΣΤΙΣ ΑΦΙΔΝΕΣ.
    ΤΡΑΜΠΟΥΚΟΙ ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ Μ....ΙΑ ΜΑΣ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΦΤΑΣΕ ΕΔΩ.
    ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΧΡΟΝΟΥ ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΔΟΛΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΘΑ ΤΑ ΠΑΡΕΙ ΣΤΟ ΚΡΑΝΙΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΤΟΝ ΛΕΤΕ ΦΑΣΙΣΤΑ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΕΠΙΒΛΗΘΕΙΤΕ ΜΕ ΠΡΑΞΕΙΣ ΒΙΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  139. ΓΑΤΖΩΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΤΟΟΟΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΠΗΡΑΝΕ ΧΑΜΠΑΡΙ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΟΥ ΠΑΡΑΞΟΦΑΝΗΚΕ.... ΥΠΟΜΟΝΗ !!! Η΄ ΦΟΒΑΤΑΙ ΜΗΠΩΣ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΟΙ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ; ΠΟΙΟΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  140. Η (αμοιβόμενη) άδεια ασθενείας είναι μία κατάκτηση των εργαζομένων. Και δεν μπορεί να αμφισβητείται. Αρκεί, μόνο, αυτός που την παίρνει να ασθενεί... Πληροφορούμαστε, λοιπόν, πως στον ΟΤΕ τα πράγματα είναι λίγο διαφορετικά. Εκεί οι άδειες ασθενείας είναι...
    κυλιόμενες. Ήτοι, εάν κάποιος δικαιούται ένα μήνα άδεια ασθενείας ετησίως και δεν ασθενήσει για δώδεκα χρόνια (κάτι σύνηθες), δικαιούται να λάβει και τους δώδεκα μήνες της άδειας και να απουσιάσει από την εργασία του για έναν ολόκληρο χρόνο! Είναι ακριβές ή όχι; Ας απαντήσουν οι συνδικαλιστές του ΟΤΕ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  141. ΣΙΓΑ ΡΕ ΣΥΡΙΖΑΔΕΣ ΠΟΥ ΕΡΙΞΕ ΛΑΣΠΗ Ο ΚΑΖΑΝΑΣ ΣΤΟ ΖΩΙΡΟ.
    ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ Ο ΑΛΛΟΣ ΡΙΧΝΕΙ ΟΧΙ ΛΑΣΠΗ ΑΛΛΑ ΜΠΕΤΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΙΔΡΩΣΕ ΤΟ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΟ ΜΑΤΙ ΤΩΡΑ ΣΑΣ ΕΠΕΙΑΣΕ ΠΡΕΜΟΥΡΑ.
    ΑΙΝΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΣΕΙΣΜΟΠΛΗΚΤΑ ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΤΡΕΜΕΙ Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΛΟΥΜΠΙΝΙΕΣ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ....
    ΕΥΤΥΧΩΣ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥ ΒΙΟΠΑΛΑΙΣΤΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΗΚΕΤΕ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ.
    ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΕΙΧΑΝ ΜΑΘΕΙ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΜΕ ΣΗΜΑΔΕΜΕΝΗ ΤΡΑΠΟΥΛΑ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΩΝ ΕΠΕΚΤΑΣΕΩΝ ΚΑΙ ΕΠΕΡΝΑΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΓΙΑ ΨΩΜΑΚΙ.
    ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΚΕ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΘΕΣΗ;
    ΟΥΤΕ ΚΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΕΙ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΜΙΣΑ ΠΡΩΤΟΚΛΑΣΑΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΥΓΧΟΡΟΧΑΡΤΙ ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΚΩΝ ΠΑΡΑΒΑΣΕΩΝ.
    ΟΥΣΤ ΡΕ ΚΑΤΕΡΓΑΡΕΟΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΤΟ ΠΑΙΖΕΤΕ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΙ ΤΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΚΑΙ ΣΠΕΚΟΥΛΑΡΕΤΕ ΤΟΥΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥΣ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  142. Την παροιμία “η πουτάνα θέλει να κρυφτεί – η χαρά δεν την αφήνει” φυσικά την ξέρετε. Τη βιώνουμε καθημερινά με της πόρνες των τραπεζιτών που κάνουν τους πολιτικούς, τους δημοσιογράφους κλπ, που μόλις μετά βίας κρατούν κάποιες κάποιες αποστάσεις από τους “νταβάδες” τους. Το τραπεζικό- τοκογλυφικό κατεστημένο περνά σε νέα επίπεδα πρόκλησης με το διορισμό του νέου προδρου της Ευρωπαϊκής κεντρικής τράπεζας, αντικαθιστώντας τον “λατρεμένο” μας Τρισέ. Σύμφωνα με άρθρο του reuters που μπορείτε να διαβάσετε εδώ, ο νέος πρόεδρος είναι ο Ιταλός καθηγητής Mario Draghi και αναλαμβάνει καθήκοντα από τις 1/11/2011 έως και τις 31/10/2019.
    Ο κύριος καθηγητής στηρίχθηκε φυσικά από τον Μπερλουσκόνι, ο οποίος φέρεται να έκανε σχετική συμφωνία με τον Σαρκοζί. Μέχρι εδώ καλά θα πει κάποιος καλόπιστος αναγνώστης. “Προφανώς θα μας πιει το αίμα και αυτός – γιατί αναφερετε το όνομά του”. Ο κύριος καθηγητής έχει προιστορία στην Goldman Sachs, μπήκε στην τράπεζα το 2002 και ασχολήθηκε με “Specifically, he will help the firm develop and execute business with major European corporations and with governments and government agencies worldwide.” κατά το σχετικό δελτίου τύπου της Goldman Sachs.
    Με άλλα λόγια ήταν επικεφαλής του τμήματος που έκανε τις συναλλαγές με την κυβέρνηση Σημίτη το 2002. Πούλησε σε όλα τα γρουνάκια μπόλικο χρέος και στη δική μας έκανε και swaps ώστε να κρυφτεί το χρέος μας κάτω από το χαλί – ναι ναι αυτά που είναι απόρρητα και δεν ανακοινώνονται από την ΕΚΤ…
    Σύμφωνα με το Reuters o κ. καθηγητής έδωσε εξηγήσεις σχετικά με τη σχέση του με την Goldman στο ευρωκοινοβούλιο και τους έπεισε. Συγκεκριμένα “In appearances before the European Parliament’s finance committee, Draghi has made clear that his role at Goldman Sachs between 2002 and 2005 did not involve selling financial instruments but was largely an advisory position.”
    Με άλλα λόγια “σύμβουλος” ήταν ο άνθρωπος – όχι “πωλητής”, οπότε όλα καλά! Πλεόν ο αρχιτέκτονας του χρέους της ευρωζώνης γίνεται καπετάνιος του Ευρώ. Τυχαίο; Δεν νομίζω!
    Και εις ανώτερα!
    ΥΓ. Το οικοδόμημα της ΕΕ θα καταρεύσει σύντομα λόγω διαφθοράς ή ιδέα μου είναι;
    Λευκαδιος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  143. Η γνωστή ηθοποιός Μαρία Σολωμού είναι μια από τις χιλιάδες περιπτώσεις ανύπανδρων θυγατέρων στη χώρα μας που έχουν το προνόμιο να λαμβάνουν μια μεγάλη σύνταξη από τον πατέρα τους μετά τον θάνατό του.
    Ο πατέρας της ήταν ανώτατος δικαστικός. Και η
    ίδια μπορεί να εμφανίζεται σε δηλώσεις της ότι…
    είναι κατά του γάμου, ωστόσο αυτό δεν την εμποδίζει διόλου να λαμβάνει κάθε μήνα από το Γενικό Λογιστήριο του Κράτους περίπου 1.700 ευρώ, ανεξάρτητα από τα εισοδήματα που δηλώνει στην Εφορία ως εργαζόμενη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  144. οικογενειάρχης πολύτεκνος26 Ιουνίου 2011 στις 4:04 μ.μ.

    ΑΝΩΝΥΜΕ 25 ΙΟΥΝ. 10:30 μ.μ.
    Είναι αυτό που λέμε..... για μένα φρόντισε ο παππούς [το εγγονάκι] αλλά και η μαμά: Φρόντισε ο μπαμπάς μου να μην δουλεύω...... καί να σας δουλεύω....
    Αυτό όμως το μπουρδέλο κράτος φροντίζει περισσότερο την κάθε άγαμη και ουχί αγα@@@τη η οποία έφερε στον κόσμο ένα παιδάκι κάνοντας το κέφι της κατά συροήν και εξακολούθηση ακόμη και μετά την γέννηση του παιδιού καί δεν φροντίζει καθόλου την παντρεμένη ΚΥΡΙΑ που παλεύει να μεγαλώσει τα παιδιά της με οικογενειακούς πόρους.
    Υπάρχουν αξιοπρεπέστατοι οικογενειάρχες που ζητούν δεκαετίες να υιοθετήσουν παιδί αλλά χωρίς λάδωμα ή παράνομη πράξη υιοθεσίας καί ακόμη περιμένουν.
    Αλλά τι να πείς όταν το παράδειγμα είναι μέσα στις κυβερνήσεις με επιβράβευση υπουργικούς θώκους και πλουσιοπάροχες πολιτικές συντάξεις από παλιά, με γκόμενους τους οδηγούς της υπουργικής λιμουζίνας,
    αλλά και πρωθυπουργούς μακαρίτες που επιβραβεύονταν με την ψήφο του ''κυρίαρχου λαού'' επειδή γούσταραν την γκομενά ΤΟΥ και θα είχαμε πρωθυπουργό πηδήκουλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  145. ΜΕΤΡΗΣΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΥΡΙΟΥΣ ΠΟΥ ΑΠΑΡΤΙΖΟΥΝ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΑΠ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΚΟΙΤΑΞΑ ΝΑ ΔΩ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΠΟΥ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΟΙΝΑ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ.
    ΑΠΟΚΑΡΔΙΩΘΗΚΑ ΓΙΑΤΙ ΜΟΝΟ ΤΡΕΙΣ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΙΔΙΟΤΕΛΕΙΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΑΛΑΝΘΑΣΤΟΣ ΣΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΜΟΥ.
    ΔΗΜΑΡΧΕ ΜΗΠΩΣ ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΕΣ ΝΩΡΙΣ Η ΦΟΒΗΘΗΚΕΣ ΤΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΟΧΩΡΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΟΡΜΗ ΤΩΝ ΠΡΩΤΩΝ ΗΜΕΡΩΝ.
    ΚΟΨΕ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΚΩΛΟ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ ΕΧΟΥΝ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΛΕΝΕ ΜΙΑ ΑΠ ΤΑ ΙΔΙΑ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΟΠΩΣ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ.
    ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΠΑΣΕΙΣ ΑΒΓΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ.........................
    ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΝ ΣΕ ΨΗΦΙΣΑ ΩΣ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟ ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΣΕ ΔΩ ΩΣ ΔΗΜΑΡΧΟ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΛΕΥΚΑΔΙΩΝ ΧΩΡΙΣ ΜΙΚΡΟΚΟΜΜΑΤΙΣΜΟΥΣ.
    ΑΝ ΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΣΟΥ ΔΕΝ ΣΕ ΒΟΗΘΆΝΕ ΑΛΛΑΞΕ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΗΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΕΙΣ.
    ΜΕ ΤΟ ΩΡΑΡΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ;
    ΨΑΞΤΟ ΚΑΙ ΘΑ ΕΚΠΛΑΓΕΙΣ ΔΥΣΑΡΕΣΤΑ ΓΙΑ ΑΡΚΕΤΕΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  146. ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ κ.ΚΑΒΑΔΑ,ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ ΜΕ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΣΟΥ,ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΟΥ,ΚΑΙ ΤΑ ΕΓΓΟΝΙΑ ΣΟΥ, ΚΑΙ ΤΗΝ ΝΥΦΗ ΣΟΥ.ΚΑΙ Σ'ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΕΥΚΑΔΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΕΥΚΑΔΙΤΕΣ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ,ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΣΟ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΑΣ ΠΗΓΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΙΜΗΟΤΗΤΑ ΣΟΥ,ΤΟ ΧΑΜΗΛΟ ΣΟΥ ΠΡΟΦΙΛ,ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΕΜΝΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΣΟΥ.ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΣΑΣ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΠΙΟ ΣΥΧΝΑ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ,ΣΤΙΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ,ΣΕ ΕΓΚΑΙΝΙΑ,ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΝΕΣΕ.ΣΕ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΣΑΣ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟΣ ΓΙΑ Ν'ΑΝΕΒΕΝΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΣΑΣ.Σ'ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΤΕ ΚΑΙ ΔΙΝΕΤΕ ΝΟΗΜΑ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑΣ...!ΓΚΟΥΧ..ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΚΙ Ο ΜΠΑΦΟΣ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  147. ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΠΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΤΥΠΟΙ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΜΕ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΗ ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΜΕ ΜΟΤΟ ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΠΟΛΕΩΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΣΥΛΗΦΘΕΙ ΟΠΩΣ ΣΥΝΕΛΗΦΘΗΚΑΝ ΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ.
    ΤΡΟΜΑΚΡΑΤΟΥΝ ΤΟ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΟΡΓΑΝΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΧΑΜΠΑΡΙ ΤΙ ΠΑΙΖΕΤΑΙ.
    ΕΚΕΙΝΟΙ ΟΙ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΕΛΑΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙ ΠΟΤΕ;
    ΜΟΝΟ ΑΝ ΒΡΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑ ΦΟΥΚΑΡΑ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟ ΧΩΡΙΣ ΚΡΑΝΟΣ ΤΟΤΕ ΕΠΙΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΝΟΜΙΑ ΤΟΥ ΒΛΑΚΑ ΠΟΥ ΔΕΧΘΗΚΕ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΣΤΗΝ ΥΠΟΔΕΙΞΗ ΤΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ.
    ΟΙ ΜΙΣΕΣ ΜΗΧΑΝΕΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΙΝΑΚΙΔΕΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΟΙ ΔΕ ΟΔΗΓΟΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΕΠΟΜΕΝΟ ΔΙΠΛΩΜΑ.
    ΑΡΚΕΤΕΣ ΕΧΟΥΝ ΑΦΑΙΡΕΣΕΙ ΤΟ ΔΙΑΦΡΑΓΜΑ ΘΟΡΥΒΟΥ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ Η ΠΟΛΗ ΒΟΜΒΑΡΔΙΖΕΤΑΙ.
    ΠΟΛΛΟΙ ΠΕΡΝΟΥΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΣΤ. ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ.
    ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΤΟ ΑΝΑΦΕΡΩ ΓΙΑΤΙ ΛΕΝΕ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΥΣΙΜΑ ΓΙΑ ΠΕΡΙΠΟΛΙΕΣ.
    ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΑΝΕΒΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΣΚΑΛΙΑ ΤΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ ΚΑΒΑΛΑ ΣΤΙΣ ΜΟΤΟ ΚΡΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  148. Ο Καββαδάς έκανε ένα μεγάλο λάθος γιατί πίστευε πως άν από από μια πενταμελή οικογένεια διώριζε την μητέρα και δύο παιδιά θα κερδιζε τους ψήφους της οικογένειας.
    Έλα όμως που ήθελαν να διορίσει και το τρίτο παιδί και ταυτόχρονα να πάρει μετάταξη ο πατέρας σε δημόσια οικονομική υπηρεσία.
    Υπάρχουν πολλοί τέτοιοι στον τόπο μας και τους γνωρίζουν όλοι οι κομματικοδίαιτοι απ΄ολα τα κόμματα.
    Ας πρόσεχες κ. Καββαδά ποιούς ευεργετούσες.... ουδείς αχαριστότερος.......
    Αρκετών κομματαρχών πάντως τα παιδιά τους είναι βολεμένα, δεξιών, σοσιαλ[η]στών και αριστερών με δεξιά τσέπη με την δική σου βοήθεια.
    Αλλά με αυτές τις πολιτικές φτάσαμε εδώ που είμαστε........ και κάποιοι ακόμη και σήμερα ονειρεύονται διορισμούς στό κρατικό τεμπελχανείο.
    Ευχαριστώ το μπλογκ για την φιλοξενία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  149. Φύγε γιατί με έκανες να γυρίζω στο σπίτι μου κάθε βράδυ και να μη μιλάω στη γυναίκα μου και στα παιδιά μου. Άρχισα τα ψυχοφάρμακα μετά από οκτώ μήνες που έγινες πρωθυπουργός.
    Φύγε γιατί η κόρη μου πέρασε πέρυσι στο πανεπιστήμιο σε άλλη πόλη και δεν πήγε γιατί δεν είχα λεφτά.
    Φύγε γιατί οι περισσότεροι φίλοι μου ζουν με το
    ταμείο ανεργίας.
    ΦΥΓΕ. ΦΥΓΕ. ΦΥΓΕ!
    Δεν με νοιάζει ποιος θα έρθει μετά από σένα
    ΦΤΑΝΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ!
    ΦΥΓΕ μπας και κόψω τα χάπια....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  150. ΜΕ ΤΙΣ ΥΓΕΙΕΣ ΣΑΣ ΚΥΡΙΟΙ ΒΟΛΕΥΤΕΣ ΠΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΣΑΣ ΥΠΟΓΡΑΨΑΤΕ ΤΟ ΠΩΛΗΤΗΡΙΟ.
    ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΕΡΘΕΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΞΑΝΑΨΗΦΙΣΩ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΣΟΥΝ ΑΠΛΑ ΑΥΓΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  151. ΤΟ 2015 ΘΑ ΧΡΩΣΤΑΜΕ 650 ΔΙΣ......
    ΕΔΩ ΤΩΡΑ ΧΡΩΣΤΑΜΕ 330 ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΤΡΟΠΟ ΠΛΗΡΩΜΗΣ....
    ΒΕΒΑΙΑ Ο ΤΖΕΦΡΥ ΤΟΤΕ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΑΜΕΡΙΚΑ ΚΙ ΕΓΩ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΩ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥ.
    ΠΟΛΥ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΝΑ ΔΩ ΤΑΝΚΣ ΚΑΙ ΔΥΟ ΠΑΠΟΡΙΑ ΦΟΡΤΩΜΕΝΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  152. Μαργελη, θεε,παρε την ΠΑΕ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  153. Ελληνίδαι, Έλληνες!
    Ως νεώκοπος πρίγκηψ της Εσπερίας, αντιβασιλεύς του Ευρωπαϊκού Σοσιαλιστικού Κόμματος και εντολοδόχος πρωθυπουργός του νεο-προτεκτοράτου της Ελλάδος απευθύνομαι προς υμάς.
    Εκ της σήμερον, 29 Ιουνίου 2011, αναστέλλονται άπασαι αι δημοκρατικαί ελευθερίαι και τα δικαιώματα διαμαρτυρίας των υπηκόων εν ονόματι του Μεσοπροθέσμου Προγράμματος. Με συνείδησιν ελαφράν έχωμεν αποφασίσει, διατάσσομεν και προωθώμεν την οικονομικήν εξαθλίωσιν της μεσαίας τάξεως των Ελλήνων.
    Εις το όνομα του Τούρκου μάρτυρος Αδνάν Μεντερές, εις ανάμνησιν των εθνικοποιήσεων εναντίον των Αιγυπτιωτών Ελλήνων υπό τον ήρωα Νάσερ, προς τιμήν του αειμνήστου πατρός του «Αττίλα» Μπουλέντ Ετσεβίτ δεσμευόμεθα προς τους δανειστάς και τας λοιπάς πολυεθνικάς ιμπεριαλιστικάς δυνάμεις όπως καθυποτάξωμεν οιανδήποτε προσπάθειαν ανατάξεως των Ελλήνων. Άπανται και άπασαι έχουσι ταις κεκτημέναις ελευθερίαις, αις απορρέουν εκ των Βρυξελλών, του open.gov και των ισχυρών καρχαριών – κεφαλαιοκρατών αίτινες βούλονται όπως η πτωχή και τιμία Ελλάς να αποτελεί έρμαιον με δημοκρατικάς διαδικασίας.
    Παραμένομεν πιστοί εις την ημετέραν πολιτικήν και σας καλούμεν προς τούτον, είτε θέλετε, είτε όχι. Συμφώνως προς τα δημοκρατικά ιδεώδη της πολυεθνικής κυβερνήσεως και κατόπιν εισηγήσεως του υπερσυνταγματάρχου Παγκάλου δραττώμεθα όπως καταφύγομεν εις την λαϊκήν ετυμηγορίαν ως έπραξεν ο εμπνευστής Γεώργιος Παπαδόπουλος τη 29η Ιουλίου 1973 με την διεξαγωγήν δημοψηφίσματος. Θα απαντήσετε εις το απλούν ερώτημα: «Μαζί τα φάγαμε;». Εις το «ναι» προβλέπεται επιεικής ραπισμός εις τριάκοντα παρά μία από ομάδας αλλοφύλων του Αγίου Παντελεήμονος. Εις το «όχι» εντέλλονται οι αντιπρόεδροι κ.κ. Ευάγγελος Βενιζέλος και Θεόδωρος Πάγκαλος όπως χρησιμοποιήσουσι υμάς ως υποζύγια κι όποιος αντέξει θα φορολογηθεί ανηλεώς.
    Ο αγών μου, ο αγών μου εβαπτίσθη πατριωτικός. Όταν ελήλυθα εις την εξουσίαν είπον: «Λεπτά υπάρχουν». Επρόκειτο διά τα υμέτερα.
    Διά της παρούσης δηλώσεως δύναμαι ως ευχαριστήσω τους λογοκριτάς της “prionokordela.gr” διά την μετάφρασιν εκ της αμερικανικής εις την ελληνικήν.
    Η εθνική εορτή των Η.Π.Α. πλησιάζει εις τας 4 Ιουλίου. Οι πιστεύοντες σταυροκοπηθείτε κι ο Θεός βοηθός. Έκτοτε θα πείτε τον Δεσπότην, Παναγιώτην (Κουρουμπλήν) και θα διαγραφείτε οριστικώς από πάσης ελπίδος δι’ ανάταξιν.
    Ζήτω το ποδήλατον. Ζήτω τα κανώ. Ζήτω τα δακρυγόνα!».
    Λευκαδιος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  154. ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΝΤΡΕΠΕΣΑΙ.
    Για τον φασισμο με τον οποιο τρομοκρατεις την χωρα.
    Για την φτωχια που προσπαθεις να επιβαλλεις
    στους Ελληνες.
    Για την προδοσια και το ....
    ξεπουλημα σου.
    ΣΕ ΚΑΤΗΓΟΡΩ ΕΥΘΕΩΣ:
    ΩΣ ΠΡΟΔΟΤΗ ΤΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ
    ΩΣ ΞΕΠΟΥΛΗΜΕΝΟ ΣΤΑ ΞΕΝΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ
    ΩΣ ΔΗΜΙΟ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΤΗ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΩΝ ΜΑΣ
    ΩΣ ΤΟΝ ΓΚΑΟΥΛΑΙΤΕΡ ΠΟΥ, ΕΚΤΕΛΩΝΤΑΣ ΕΝΤΟΛΕΣ, ΣΚΟΤΩΝΕΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΕΙ ΣΤΗΝ ΦΤΩΧΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΝΕΡΓΙΑ
    ΩΣ ΒΙΑΣΤΗ ΤΩΝ ΟΝΕΙΡΩΝ ΟΛΩΝ ΗΜΩΝ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ
    ΩΣ ΦΑΣΙΣΤΑ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΟΛΕΘΡΟ ΣΕ ΕΝΑ ΛΑΟ, ΣΕ ΕΝΑ ΚΡΑΤΟΣ, ΣΕ ΕΝΑ ΕΘΝΟΣ
    ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΗΔΗ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΥΠΟΔΙΚΟΣ ΓΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ, την ωρα που χιλιαδες ανθρωποι οδηγουνται οδηγουνται στην φυλακη ή στην αυτοκτονια για ασημαντα χρεη.
    ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΗΔΗ ΝΑ ΕΙΧΕΣ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, την ωρα που χιλιαδες νεοι οδηγουνται στην ξενιτια για να γλιτωσουν απο τον ολεθρο της ανεργιας και της εξαθλιωσης που εφερες στην πατριδα μας.
    ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΗΔΗ ΝΑ ΦΟΡΑΣ ΜΙΑ ΤΑΜΠΕΛΑ ΠΟΥ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙ ”ΔΟΣΙΛΟΓΟΣ”, ΑΦΟΥ ΕΧΕΙΣ ΗΔΗ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΟΘΗΚΕΥΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ.
    Αλλα σε λενε Παπανδρεου και θα γλιτωνεις παντα.
    Οχι ομως αυτη τη φορα. Γιατι αυτη την φορα, μαζι με την υποθηκη της Ελλαδος, υπεγραψες και το πολιτικο σου τελος.
    Θα παρακαλας να φυγεις και θα παθεις χειροτερα και απο τον Καραμανλη το 2009.
    Το κομμα σου μετα βιας θα αγγιξει το 10%.
    Ηδη φοβασαι να περπατησεις στον δρομο, κι εσυ κι οι βουλευταδες σου.
    Το πολιτικο σου τελος θα ειναι η διαλυση της παραταξης σου απο εσενα τον ιδιο και η φυγη σου απο την χωρα (Αληθεια, εχεις δει το συνθημα που γραφουν στους τοιχους ”Γιωργο, θα φυγεις νυχτα”;)
    Η Ελλαδα θα ζησει. Οι Ελληνες θα ζησουν.
    Ζουσαν πολυ πριν απο σενα και φυσικα θα ζησουν και πολυ μετα απο εσενα.
    Ο δρομος ομως που βαδιζεις εσυ ειναι επικινδυνος.
    ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΡΜΑ ΓΡΑΦΕΙ ”ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ”.
    ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΔΑ.
    Λευκαδιος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  155. Και να που βρέθηκαν νοτίως της Κρήτης 175 δισεκατομμύρια βαρέλια πετρέλαιο...
    το 3ο μεγαλύτερο κοίτασμα παγκοσμίως. Εντωμεταξύ ο χρυσός που υπάρχει στην Θράκη αξίζει 38 δις ευρώ. Έχουμε εκεί, στην Μακεδονία και την Θράκη , τα 3 μεγαλύτερα κοιτάσματα χρυσού της Ευρώπης. Η αξία του πετρελαίου και του αερίου μας είναι - κρατηθείτε...
    10.000.000.000.000 (10 ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΔΟΛΛΑΡΙΑ !) όπως αναφέρει το Γεωλογικό Ινστιτούτο των ΗΠΑ, το USGS.
    Είμαστε μια χώρα που ελέγχει μια χερσαία και θαλάσσια έκταση όση είναι η Γερμανία και η Αυστρία μαζί (450.000 τετρ. χιλιόμετρα), αφού εκτεινόμαστε από την Αδριατική ως τις ακτές του Λιβάνου (περιλαμβανομένης της Κύπρου μας) και από το τριεθνές στον Έβρο ως ανοιχτά της Λιβύης. Θέλεις 2 ώρες ταξίδι με το αεροπλάνο για να πας από το πιο δυτικό (Κέρκυρα) στο πιο ανατολικό άκρο του Ελλαδικού χώρου (Λάρνακα).Σαν να πετάς δηλαδή από τις Βρυξέλλες προς τη Μασσαλία.
    Στον κόσμο ζουν συνολικά 17.000.000 Ελλαδίτες, Κύπριοι, Βορειοηπειρώτες, Κωνσταντινουπολίτες, Ίμβριοι, Τενέδιοι κλπ. Είμαστε 2οι στον κόσμο σε καταθέσεις στην Ελβετία. Δεχόμαστε 16.000.000 τουρίστες τον χρόνο και διαθέτουμε μια σημαντική τουριστική βιομηχανία. Εχουμε και μια δυνατή αμυντική βιομηχανία που φτιάχνει από άρματα και τζηπ ΜΕΡΣΕΝΤΕΣ-ΕΛΒΟ ως προηγμένα συστήματα λέηζερ και υπερσύγχρονα μη επανδρωμένα αεροπλάνα όπως έκανε το Κρατικό Εργοστάσιο Αεροπλάνων(ΚΕΑ) στο Ελληνικό. Εχουμε τρία πολύ μεγάλα ναυπηγεία που κατασκευάζουν όποιο είδος πλοίου σκεφτεί κανείς. Εχουμε βιομηχανίες αμαξωμάτων που κατασκευάζουν καταπληκτικά βαρέα φορτηγά, λεωφορεία, τρόλεϋ, βαγόνια τραίνων, επικαθήμενα, μπετονιέρες, βυτία κλπ. Μέχρι και .ΠΟΡΣΕ(!) φτιάχνομε στην Κατερίνη ( δείτε στο Διαδίκτυο την βιομηχανία REPLICAR HELLAS). Διαθέτουμε 2.400 υπερδεξαμενόπλοια και μεγάλα φορτηγά και είμαστε έτσι 1οι στον κόσμο στην εμπορική ναυτιλία, ενώ άλλα 1.500 τεράστια τάνκερ και φορτηγά έχουν οι Κύπριοι πλοιοκτήτες και είναι 5οι στον κόσμο.
    Είμαστε 2οι παγκοσμίως στο πρόβειο γάλα, 3οι στις ελιές, 3οι παγκοσμίως στον κρόκο, στα ακτινίδια, στα ροδάκινα.Είμαστε 1οι στον κόσμο σε νικέλιο, 1οι σε λευκόλιθο, 1οι στον κόσμο σε υδρομαγνησίτη, 1οι στον κόσμο σε περλίτη, (1.600.000 τόννοι), 2οι παγκοσμίως σε μπετονίτη (1.500.000 τόννοι), 1οι στην ΕΕ σε βωξίτη (2.174.000 τόννοι), 1οι και σε χρωμίτη, 1οι και σε ψευδάργυρο, 1οι και σε αλουμίνα.
    Έχουμε την 2η καλύτερη Πολεμική Αεροπορία στο ΝΑΤΟ (μετά τις ΗΠΑ, ενώ οι Τούρκοι είναι προτελευταίοι), ενώ έχουμε και το 2ο καλύτερο Πολεμικό Ναυτικό στο ΝΑΤΟ, με την Τουρκία να είναι ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  156. Δήμαρχε η Λευκάδα βρωμάει.Δεν προλάβανε να σε βγάλουν Δήμαρχο και έτρεξαν τα παπαγαλάκια να πουν ποσο καθαρή είναι η Λευκάδα!!Αν δεν κυκλοφορείς εσυ,παρε μια γνώμη απο τους ταρζάν της δημοσιογραφίας που σε αποθέωσαν.Η γνώμη μου είναι οτι ο καιρός,θα σε κατατάξη στούς πιο αποτυχημένους Δημάρχους όλων των εποχών και μάλιστα μπροστά απο τον φέτση που σε καμία περίπτωση δεν είχε τα χαρακρηριστικά τα δικα σου.Με το να μεταφέρεις υποχρεώσεις ενος Δήμου σε εταιρείες,νερό,σκουπίδια κ.λ.π.δεν θα αποποιηθείς την ευθύνη σου ως Δήμαρχος βάζοντας στον αυτόματο πιλότο το νησί.Αυτόν,τον διαχειριστικό ρολο,μπορεί να τον αναλάβει και ο κονσολαρίας και μάλιστα με χιούμορ για να γουστάρουμε!Το νησί,έχασε προ πολλού την ευκαιρία να γίνει ένας τόπος που ν'αξίζει να ζεις.Ολες οι ευκολίες,πήγαν και πανε στούς "φίλους" που το καλοκαίρι τα "πέρνουν" απο την πολυθρόνα τους στις χλιδάτες βίλες τους,και το χειμώνα τρωω εγω τα σκουπίδια τους,και πληρώνω τα νερα της πισίνας τους.Για αστυνόμευση της Δημοτικής Αστυνομίας των μαγαζιών μας και των δικαιωμώτων μας,είναι μια αστεία υπόθεση αφου μονο στούς κινέζους που δεν ψηφίζουν εξαντλούν τον νομο.ΠΟΤΕ για τα καφενεία-καφε που κλείνουν ως απέναντι με τραπέζια,τον μοναδικό τουριστικό δρόμο της πολης.Καμία μέριμνα για το παράνομο πάρκινκ και καμία τιμωρία για τους παρανομούντες, ακόμη και όταν τα όργανα της Δ.Αστυνομίας είναι παρόν!!Θα πρέπει Δήμαρχε να ξέρεις οτι στο νησι,ζουν και πολίτες που δεν ζητούν χάρες,δεν σκύβουν,δεν γλύφουν.Ζητούν ισότητα μεταξύ ολων των πολιτών και των δικαιωμάτων τους χωρίς ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ.ΥΓ.Δήμαρχε η Λευκάδα βρωμάει....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  157. ΔΗΜΑΡΧΕ ΑΠΑΓΟΡΕΨΕ ΤΟ ΠΑΡΚΙΝΚ ΣΕ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΤΕΝΑΚΙΑ ΤΗΣ ΠΑΛΙΑΣ ΠΟΛΗΣ ΠΛΗΝ ΑΜΕΑ.
    ΜΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΚΑΙ ΑΣ ΑΦΗΣΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΙΣ ΠΡΟΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ Κ..ΟΥ.
    ΑΛΛΟΙΩΣ ΒΑΛΕ ΤΗΝ ΜΙΚΡΗ ΣΚΟΥΠΑ ΠΟΥ ΠΕΤΑΕΙ ΚΑΙ ΠΕΤΡΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΕΙΣ ΓΙΑ ΠΟΤΕ ΤΑ ΜΑΖΕΥΟΥΝ.
    ΣΤΕΙΛΕ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΠΙΛΙΕΤΑ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΞΕΚΙΝΑ ΜΕΤΑ ΤΟ ΓΡΑΨΙΜΟ.
    ΜΗΝ ΦΟΒΑΣΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΚΛΕΓΕΙΣ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ.
    ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ........ ΟΠΟΤΕ ΠΑΠΑΛΑ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  158. ΤΙΣ ΠΡΟΑΛΛΕΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΠΟΔΗΛΑΤΟ Ο ΤΖΕΦΡΥ ΕΠΕΣΕ ΜΕΣΑ ΣΕ ΕΝΑ ΠΟΤΑΜΙ...
    ΤΡΙΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΠΟΥ ΨΑΡΕΥΑΝ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΩΡΑ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΤΟΥ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟΥ ΕΤΡΕΞΑΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΣΩΣΑΝ.
    ΓΥΡΝΑΕΙ Ο ΤΖΕΦΡΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΛΕΕΙ:
    ΜΠΡΑΒΟ ΠΑΙΔΙΑ ΣΩΣΑΤΕ ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΚΑΝΩ ΑΠΟ ΕΝΑ ΔΩΡΟ. ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΛΕΕΙ ΘΕΛΩ ΕΝΑ ΠΟΔΗΛΑΤΟ. ΕΝΤΑΞΕΙ ΛΕΕΙ Ο ΓΑΠ.
    ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΖΗΤΑ ΕΝΑ ΚΑΝΟ. ΜΠΡΑΒΟ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΘΑ ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΣΥΝΤΟΜΑ.
    ΤΟ ΤΡΙΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΔΕΝ ΜΙΛΟΥΣΕ ΚΑΙ ΤΟ ΡΩΤΑ.
    ΕΣΥ ΤΙ ΘΕΛΕΙΣ;
    ΝΑ ΕΙΠΑΤΕ ΩΤΙ ΕΙΣΤΕ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΕΝΑ ΑΝΑΠΗΡΙΚΟ ΚΑΡΟΤΣΑΚΙ.
    ΜΑ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΑΝΑΠΗΡΟ ΤΙ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ;
    ΝΑΙ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΑΝΑΠΗΡΟ ΑΛΛΑ ΑΜΑ ΜΑΘΕΙ Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΜΟΥ ΟΤΙ ΣΑΣ ΕΣΩΣΑ ΘΑ ΜΕ ΚΑΝΕΙ ΑΝΑΠΗΡΟ ΑΠΟ ΤΟ ΞΥΛΟ ΠΟΥ ΘΑ ΜΟΥ ΡΙΞΕΙ!!!!
    ΒΑΓΕΛΗ ΜΟΥ ΜΕ ΣΥΝΑΔΕΛΦΙΚΟΥΣ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  159. Στο Σύνταγμα κατέβηκα κι εγώ να διαδηλώσω,
    μπας και τη μακροπρόθεσμη καταστροφή γλιτώσω.

    Δεν είχα τάσεις εχθρικές, κουκούλα δεν φορούσα,
    ένα τζινάκι με μακό, κι ένα νερό κρατούσα.
    Κι όπως καθόμουν ήσυχα, χωρίς κακό να κάνω,
    δυο καπνογόνα μου ‘ρχονται στα
    μούτρα και τα χάνω!
    Κι ενώ πηγαίνω στα τυφλά και ο καπνός με πνίγει,
    την κεφαλή μου ένα γλομπ στα δύο την ανοίγει!
    Με το κεφάλι ανοιχτό να φύγω κάνω αγώνα,
    ενώ δίπλα μου πέφτουνε δεκάδες δακρυγόνα,
    ζαλίζομαι, παραπατώ, τα μάτια μου πονάνε,
    και γύρω μου τα χημικά δεν σταματούν να σκάνε!
    Τρέχω να φύγω, να σωθώ, μαζί μου τρέχουν κι άλλοι,
    κανείς κουκούλα δεν φορά, κι ούτε ποθεί να βάλει.
    Κι όμως αυτοί με κυνηγούν, όπως τον ταραξία,
    πετάνε κι άλλα χημικά, μου ‘ρχεται ασφυξία!
    Με ρίχνουν κάτω! Με χτυπούν! Με βρίζουν! Με κλωτσάνε!
    Δεν το πιστεύω αυτό που ζω…Κακό όνειρο θα ‘ναι.
    Άνθρωποι γύρω σέρνονται, βήχουν, λιποθυμάνε
    Κι αυτοί χωρίς σταματημό τα χημικά πετάνε.
    Σίγουρα ονειρεύομαι…κάποιος ας με ξυπνήσει,
    Γιατί αν είναι αληθινό, αν το ‘χω όντως ζήσει,
    δεν θα 'ναι πια τα χημικά που πάνω μου έχουν ρίξει,
    θα 'ναι το αίσθημα ντροπής αυτό που θα με πνίξει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  160. Και τώρα τι θα γίνει φίλε που ενώ σου έδωσαν κάποτε ταξί τώρα οι ίδιοι σου το παίρνουν πίσω.
    ΄Εχει η άτιμη η ζωή κάτι ΠΑΣΟΚγυρίσματα πού ούτε εσύ δεν τα περίμενες.
    Θα πούμε τα περισσότερα ταριφικά και αεροδρομικά το Σάββατο..........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  161. ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ ΜΟΥ 5 ΔΩΜΑΤΙΑ - ΣΤΟΥΝΤΙΟ ΠΟΥ ΜΕ ΚΟΠΟ ΚΑΙ ΜΟΧΘΟ ΕΣΤΗΣΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΣ ΩΣ ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΧΩΡΙΣ ΕΠΙΔΟΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΔΑΝΕΙΑ.
    ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΑ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΞΕΝΟΙΚΙΑΣΤΑ ΠΑΡ ΟΤΙ ΕΝΑΙ ΔΙΧΩΡΑ ΜΕ ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟ ΚΟΥΖΙΝΑ ΛΟΥΞ ΚΑΙ ΜΟΥ ΖΗΤΟΥΝ ΝΑ ΤΑ ΔΩΣΩ ΜΕ 20 ΕΥΡΩ ΤΟ ΔΙΚΛΙΝΟ...........ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΚΑΘΑΡΙΣΜΑ ΚΑΙ ΔΕΗ ΔΕΝ ΦΤΑΝΟΥΝ.
    ΜΗΠΩΣ ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΕΝΝΟΟΥΣΕ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΟΤΑΝ ΕΛΕΓΕ ΠΩΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  162. Δωμάτια με 40 ευρώ σε ξένους τουρίστες και 180 ευρώ σε Έλληνες!!!

    Ξενοδοχεία σε διάφορες περιοχές της Ελλάδας, όπως στις Κυκλάδες, στα παράλια τις Ηπείρου, στη Λευκάδα κ.ά, εφαρμόζουν μια περίεργη, τουλάχιστον, τιμολογιακή πολιτική. Δίνουν δίκλινα δωμάτια σε ξένους τουρίστες με 40 ευρώ το βράδυ, ενώ από τους Έλληνες ζητούν 150!!! Απίστευτο και όμως αληθινό. Κάποιοι ξενοδόχοι θεωρούν ότι με αυτό τον τρόπο θα φέρουν τουρίστες από το εξωτερικό
    κι έτσι δεν....έχουν ανάγκη τους Έλληνες!!! Εξ ανάγκης οι Έλληνες, που θέλουν να κάνουν τουρισμό, θα κλειστούν στα σπίτια τους... Είναι χαρακτηριστικός ο διάλογος ανάμεσα σ' έναν Έλληνα, που θέλησε να κάνει κράτηση σε ξενοδοχείο στα παράλια της Ηπείρου και σε ξενοδόχο: "Παρακαλώ, θέλω ένα δίκλινο για τρεις ημέρες. Πόσο κοστίζει τη βραδιά;". "180 ευρώ". «Συγγνώμη, σε τουριστικό φυλλάδιο της Αγγλίας σας βρήκα με 40 ευρώ». «Για τους Αγγλους, είστε Αγγλος εσείς;». «Ηλίθιος είμαι». «Δυστυχώς για τους Έλληνες δεν προβλέπονται προσφορές». «Μα δεν έχετε ακούσει για την κρίση;». «Εμείς κύριε δεν έχουμε κρίση». Τι να πει κανείς... Μπορεί κάποιοι να μη βιώνουν την οικονομική κρίση, έχουν, όμως, στα σίγουρα, κρίση στα μυαλά τους...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  163. ΠΟΛΛΟΙ ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ ΠΙΣΤΟΛΑΔΕΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΣΤΟ ΝΗΣΙ.
    ΛΕΤΕ ΝΑ ΦΤΑΙΕΙ ΟΤΙ ΟΙ ΝΤΟΠΙΟΙ ΕΓΙΝΑΝ ΦΙΛΗΣΥΧΟΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΤΙΔΡΟΥΝ ΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ.
    ΠΡΙΝ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ ΠΗΓΑΝ ΝΑ ΚΛΕΨΟΥΝ ΓΙΔΟΠΡΟΒΑΤΑ ΣΤΟ ΞΗΡΟΜΕΡΟ ΑΛΛΑ Ο ΤΣΟΠΑΝΟΣ ΤΟΥΣ ΕΚΑΝΕ ΤΟΝ ΚΟΛΑ....ΚΟ ΣΟΥΡΩΤΥΡΙ ΜΕ ΜΠΑΤΑΡΙΕΣ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΤΡΕΧΟΥΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  164. Και πέστε μου αξίζει μια πεντάρα, των γραφειοκρατών η φάρα, στήνει με ζήλο περισσό, στο σβέρκο του λαού χορό, στης ιστορίας τον χοντρό το κινητή, την έχω σιχαθεί. Και τι θα χάναμε χωρίς αυτούς όλους, τους γερμανούς τους προφεσόρους, που καλύτερα θα ξέρανε πολλά, αν δεν γεμίζαν ολοένα την κοιλιά, υπαλληλίσκοι φοβητσιάρηδες, δούλοι παχιοί, τους έχω βαρεθεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  165. Σε μια άγνωστη επενδυτική εταιρεία τη Unigestion που διαχειριζόταν CDS κατά της Ελλάδας φαίνεται ότι εργάστηκε για κάποια περίοδο ο αδερφός του πρωθυπουργού, Αντρίκος Παπανδρέου
    Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Ελευθεροτυπία, τον Μάρτιο του 2009, η εταιρεία, που έχει γραφεία σε .....
    Γενεύη, Λονδίνο, Νέα Υόρκη, Παρίσι και Σιγκαπούρη, είχε προχωρήσει σε μια παρουσίαση με τρίτο “Εnvironmental Sustainability The Private Equity Edge”, όπου αναφέρεται ο κ. Παπανδρέου ως μέλος της Επιτροπής Στρατηγικού Σχεδιασμού μαζί με τον Bertrand Piccard.
    Σύμφωνα με το δημοσίευμα, η Unigestion επεσήμανε στο newsletter της πως διατηρεί το δικαίωμα να εξαφανίσει ή να τροποποιήσει τις πληροφορίες που περιέχει το εν λόγω σημείωμα, δίχως πρότερη ενημέρωση.
    H συμμετοχή του Αντρίκου Παπανδρέου στην εταιρεία ήταν άγνωστη, ενώ κανείς δεν ξέρει για πόσο καιρό κατείχε αυτή τη θέση.
    Σε ενημερωτικό της δελτίο η Unigestion (Νοέμβριος 2010) περιγράφει φόρα παρτίδα τις αποδόσεις των CDS (συμβόλαια ασφάλισης από τον κίνδυνο χρεοκοπίας των χωρών-μελών της ευρωζώνης με υψηλό χρέος ή έλλειμμα ή και τα δύο) -δεσπόζουν τα ελληνικά CDS που χτυπούν υψηλές αποδόσεις.
    Η εταιρεία προτάσσει στο ενημερωτικό της τα CDS προτείνοντας ένα νέο μοντέλο διαχείρισης των κινδύνων, έτσι ώστε να περιορίζεται η έκθεση των χαρτοφυλακίων σε πιθανές χρεοκοπίες χωρών.
    Στο εταιρικό της προφίλ η Unigestion ως συνεργαζόμενη τράπεζα εμφανίζει μεταξύ άλλων και την Dexia. Μια τράπεζα που έχει εκδώσει CDS, τουλάχιστον σύμφωνα με λίστα που έχει δημοσιοποιήσει ο βουλευτής Β' Αθηνών της Ν.Δ. Πάνος Καμμένος.
    Ο Π. Καμμένος βρίσκεται σε αντιπαράθεση με τον Α.Α. Παπανδρέου τις τελευταίες εβδομάδες, ύστερα από αναφορές του πρώτου σε κερδοσκοπικά παιχνίδια σε βάρος της χώρας στα οποία εμπλέκονται και πρόσωπα σχετιζόμενα με τον κύκλο της οικογένειας Παπανδρέου.
    Λευκαδιος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  166. «Βία είναι να ξυπνάς από το χάραμα, να δουλεύεις 10 με 12 ώρες για 700 ευρώ και να μην τολμάς να πεις κουβέντα γιατί ξέρεις ότι 100 βιογραφικά περιμένουν στο γραφείο του αφεντικού σου»
    «Βία είναι να είσαι άνεργος, να ψάχνεις ένα χρόνο για δουλειά και να μην σε προσλαμβάνει κανείς γιατί είσαι πάνω από τα σαράντα»
    «Βία είναι να λες στα παιδιά σου ότι δεν τα πας στην θάλασσα γιατί η βενζίνη άγγιξε το 1.75 και πρέπει να κάνεις περικοπές»
    «Βία είναι κλείνεις ραντεβού στο ΙΚΑ για μετά από δύο μήνες και όταν πηγαίνεις ο γιατρός να είναι απών»
    «Βία είναι να μην τολμάς να γυρίσεις μόνος στο σπίτι μετά τις 9»
    «Βία είναι να είσαι 18 χρονών, να έχεις υποστεί του κόσμου τις μεταρρυθμίσεις, να έχεις φτύσει αίμα για να μπεις σε μια σχολή και να βγαίνεις και άνεργος και αμόρφωτος»
    «Βία είναι να είσαι 45 χρονών, να δουλεύεις και να πληρώνεις μια ζωή και να καταντήσεις να ζεις από την σύνταξη των γονιών»
    «Βία είναι να σε ληστεύουν για τρίτη φορά και το όργανο της τάξεως να σου λέει μην ελπίζεται πολλά, αφού δεν ήσασταν μέσα πάλι καλά να λέτε»
    «Βία είναι να πληρώνεις 3 ευρώ διόδια για να διανύσεις μια απόσταση 100 χιλ και ταυτόχρονα να κάνεις τάμα στον Άγιο Χριστόφορο να φθάσεις ζωντανός»
    «Βία είναι να ζεις την κάθε μέρα σαν τελευταία. Όχι για να την ζήσεις στο έπακρο αλλά επειδή απλά δεν ξέρεις τι θα υπάρχει αύριο και δεν έχεις λεφτά για μεθαύριο»

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  167. Βουλευτές, υπουργοί, υφυπουργοί, υπάλληλοι Βουλής, πρωθυπουργός, όλοι ευνοημένοι και όλοι στις δικές μας πλάτες!
    Ας μιλήσουν, λοιπόν, οι αριθμοί… Γιατί, λεφτά υπάρχουν, αλλά, όπως φαίνεται, τα μοιράζονται μόνο μεταξύ τους…
    O αγαπημένος μας, λοιπόν, πρωθυπουργός, παίρνει τη βουλευτική αποζημίωση 7.000 ευρώ, προσαυξημένη κατά 40% ως έξοδα παράστασης, δηλαδή 2.800 ευρώ ή πιο σωστά 2.460 ευρώ μετά την περικοπή του 12%. Συνολικά, λοιπόν, λαμβάνει περίπου 9.460 ευρώ το μήνα ή περίπου 113.500 ευρώ ετησίως!
    Μείνατε άφωνοι; Αφού το έλεγε ο άνθρωπος «λεφτά υπάρχουν»… Απλά, είχε παραλείψει να μας πει το «μόνο για μένα»…
    Και συνεχίζουμε με τα «εκλεκτά» παιδιά της Αντιπροεδρίας…
    Ta μέλη του Υπουργικού Συμβουλίου, που έχουν και τη βουλευτική ιδιότητα, λαμβάνουν τη βουλευτική αποζημίωση 7.000 ευρώ μηνιαίως, με προσαύξηση 30% για τον αντιπρόεδρο και 20% για τους βουλευτές ως έξοδα παράστασης. Συνεπώς, ένας υπουργός ή υφυπουργός-βουλευτής λαμβάνει μηνιαίως 8.230 ευρώ ή περίπου 98.760 ευρώ ετησίως, ενώ ο αντιπρόεδρος λαμβάνει 8.900 ευρώ μηνιαίως ή περίπου 106.800 ευρώ ετησίως.
    Ο κ. Βενιζέλος, ο οποίος μιλάει για «στρατιωτική πειθαρχία και είναι αντιπρόεδρος και υπουργός, παίρνει διπλό μισθό δηλαδή; 17.130 το μήνα ή 205.560 το χρόνο;
    Όσο για το έτερον ήμισυ της Αντιπροεδρίας, έχουμε μια απορία μόνο… Πως τα φάγαμε μαζί, κύριε Πάγκαλε και όσα εσείς βγάζετε το μήνα, εμείς οι υπόλοιποι τα βγάζουμε το χρόνο;
    Λευκαδιος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  168. Περι της συμπαθούς φυλής των ταξιτζήδων...

    http://www.protagon.gr/?i=protagon.el.anagnwstes&id=7922

    στο παραπάνω άρθρο θα προσέθετα και τη χρήση ταξιμέτρου στο νησί μας που κάνουν τα τελευταία χρόνια...

    Τους αγωνιστικούς μου χαιρετισμούς!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  169. Δεν είμαστε υπέρ των ταξιτζήδων γιατί:
    Σχεδόν ποτέ, πλην ελαχίστων εξαιρέσεων, δεν σεβάστηκαν τον πελάτη.
    Πάντα παίρνουν τριπλό-τετραπλό κούρσες άσχετα εάν εσύ χάνεις το αεροπλάνο σου.
    Σου κάνουν, χωρίς καμιά αναστολή, τον γύρο της Αθήνας για να κερδίσουν μερικά ευρώ παραπάνω. Περιττό να αναφέρω τι κάνουν στους τουρίστες.
    Η συντριπτική πλειοψηφία έχει αποσβέσει τις άδειες παρόλο που το κράτος δεν εμπλεκόταν στις μεταβιβάσεις, η τιμή διαμορφωνόταν μεταξύ τους και αφορολόγητα.
    Το άνοιγμα του επαγγέλματος τους υπάρχει σε όλα τα προεκλογικά προγράμματα ΠΑΣΟΚ-ΝΔ της τελευταίας δεκαετίας αλλά αυτοί προτίμησαν να το αγνοήσουν βασιζόμενοι στις γνωστές υποσχέσεις υποψήφιων βουλευτών-υπουργών που διαβεβαίωναν το αντίθετο.
    Το μεροκάματο του 8ώρου τους ήταν περί τα 200 ευρώ, πολλαπλάσιο από τον μέσο όρο.
    Εκτός Αθηνών-Θεσσαλονίκης δεν ανοίγουν ποτέ ταξίμετρο χρεώνοντας ότι γουστάρουν. Αν τολμήσεις και διαμαρτυρηθείς αντιμετωπίζεσαι ως εξωγήινος και ''εκτός Ελληνικής πραγματικότητας''.
    Άφησαν εν γνώση τους τον κλάδο να γίνει μπάχαλο εις βάρος του πελάτη. Όταν έχεις πολιτική προστασία και εξασφαλισμένες τιμές τι σε νοιάζει το όνομα και η φήμη;
    Το μεγαλύτερο μέρος των αδειών δόθηκε επί χούντας, τώρα είναι καλός ο Παπαδόπουλος;
    Θα ήθελα και εγώ να έχω μια επαγγελματική ευκαιρία στην ''χώρα των κλειστών επαγγελμάτων'' χωρίς να δώσω μια μικρή περιουσία σε κάποιον που έχει ήδη πλουτίσει από αυτή την δουλειά.
    Τόσα χρόνια η κοινωνία σας αποκαλεί ''ταρίφες'' και εσείς νομίζεται ότι βρέχει; Αν θέλεις την κοινωνία με το μέρος σου στις δύσκολες στιγμές, φροντίζεις γι' αυτό τις καλές μέρες και αντιμετωπίζεις τους πολίτες-πελάτες με σεβασμό. Είναι αργά για δάκρυα κ. Λυμπερόπουλε, η κοινωνία είναι απέναντι σας και χάνει όλο και περισσότερο την υπομονή της με όλες τις πρώην ευνοημένες συντεχνίες που καταλαμβάνουν καθημερινά δημόσιους χώρους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  170. ΩΡΑΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ Η ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΤΣΙ ΝΟΜΙΖΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΚΑΦΡΟΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΣΥΝΟΔΟ ΚΟΡΥΦΗΣ ΚΑΙ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΜΕ....
    ''ΜΑΣ ΧΑΡΙΖΟΥΝ ΛΕΦΤΑ'' ΟΙ ΒΛΑΚΕΣ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ.....
    Α ΡΕ ΚΟΥΝΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΟΥΝΑΓΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΦΕΡΝΕ ΤΟΥΜΠΑ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  171. ΚΑΠΟΙΩΝ ΠΡΩΗΝ ΔΙΑΤΕΛΕΣΑΝΤΩΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΩΝ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΕΘΑΝΕΙ ΜΗΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΑΝΤΙ ΝΑ ΛΕΜΕ ΟΙ ΝΕΚΡΟΙ........ ΣΚ@@Α ΣΤΟ ΛΑΚΟ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΔΩ ΠΟΥ ΕΦΤΑΣΑΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΑ .
    ΡΕ ΚΟΥΚΟΥΕΔΕΣ ΑΛΛΑΞΤΕ ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΤΗΝ ΚΑΣΕΤΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ 80 ΧΡΟΝΩΝ ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΠΑΡΕΤΕ ΚΑΝΑ ΨΗΦΟ. ΦΩΝΑΖΑΤΕ 1300 ΕΥΡΩ ΚΑΤΩΤΑΤΟΣ ΜΙΣΘΟΣ ΑΛΛΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΡΓΑΖΕΤΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ.
    ΟΙ ΤΣΙΠΡΑΙΟΙ ΘΑ ΨΗΦΙΣΤΟΥΝ ΑΠ ΟΣΟΥΣ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΤΟΥΡΙΣΜΟ............ ΑΙΝΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΤΕΜΠΕΛΧΑΝΑΔΕΣ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΟΙ ΜΙΣΟΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΜΥΣΤΡΙ ΚΑΙ ΦΤΙΑΡΙ ΓΙΑ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  172. Αν γνώριζα που θα καταντούσε η χώρα δεν θα είχα χαρεί τότε που έπεσε η χούντα πρίν σχεδόν 40 χρόνια.
    Τότε φώναζαμε ψωμί παιδεία ελευθερία.
    Η αλήθεια είναι πως ψωμί είχαμε χωρίς να χρωστάμε στην τράπεζα.
    Παιδεία είχαμε εξ ου και τόσοι επιστήμονες άσχετο αν ασχολήθηκαν μετέπειτα σε πεδία λαμογιάς.
    Ελευθερία πολιτική ΔΕΝ είχαμε αλλά ούτε και η σημερινή μπορεί να λέγεται δημοκρατική ελευθερία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  173. Είναι πραγματικά, ν'απορεί κανείς, για το που βρίσκουν οι κυβερνώντες, το τόσο πολύ θράσος τους...
    Άραγε, αυτοί είναι τόσο πολύ ξύπνιοι, ή εμείς κοιμόμαστε, παραπάνω από όσο πρέπει; Πιθανολογώ το δεύτερο. Γιατί αν ισχύει το πρώτο, βρείτε μου.. πηγάδι, να πάω να πέσω μέσα.
    Έχουμε λοιπόν και λέμε.
    Τα πέντε εκατομμύρια ευρώ, που....
    χρωστούσε ο Τόλης Βοσκόπουλος στην εφορία, στάθηκαν αρκετά, για να αναγκάσουν την τότε υπουργό Πολιτισμού, με αρμοδιότητα τον τουρισμό, Αγγελική Γκερέκου, να ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ από το αξίωμά της.
    Κι αυτό, γιατί η Κερκυραία ηθοποιός και πολιτικός, ήταν ΣΥΖYΓΟΣ του Τόλη. Και το ήθος της, ¨στριμώχθηκε¨ από την δικαιολογημένη της ευθιξία. Και έτσι... μας τελείωσε.
    Τα χρέη των εξακοσίων ( καλά διαβάσατε 600 εκατομμυρίων ευρώ ) προς το δημόσιο,....
    της κυρίας Μαρί Δασκαλαντωνάκη, δεν είναι αρκετά για να προκαλέσουν στον ΣΥΖYΓΟ της, αναπληρωτή Υπουργό Περιβάλλοντος ΝΙΚΟ ΣΗΦΟΥΝΑΚΗ, για να έχει, μια ανάλογη, με την κυρία Γκερέκου, ευθιξία;
    Και καλά ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΧΕΙ. Διαβάζει... αλλουνού παπά ευαγγέλιο.
    Ο Πρωθυπουργός που θέλει να το παίξει τίμιος και καθαρός, ΤΙ ΚΑΝΕΙ;
    Τον άμπακο χρωστάει η κυρία αυτή ( σύζυγος Υπουργού Σηφουνάκη ) στο δημόσιο. Και στους ασφαλιστικούς φορείς. Ο ........σύζυγος, όμως, Σηφουνάκης, επιμένει να ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΥΠΟΥΡΓΟΣ
    Προφανώς... από κακή συνεννόηση ίσως, η συνάντησή του με το ΗΘΟΣ, δεν πραγματοποιήθηκε ακόμα.
    KAI όμως είναι, αφού ο ίδιος, δεν έχει... τσίπα ( άλλη λέξη ήθελα να πω, αλλά ας όψεται ο... πολιτισμός μου) και δεν την κάνει από το αξίωμά του, μέχρι να βρει η κυρία ( σύζυγος ) Δασκαλαντωνάκη, χρήματα, για να τα δώσει στο πολύπαθο δημόσιο, να τον... διευκολύνει ο Πρωθυπουργός. Δείχνοντάς του την έξοδο.
    Μιας και ο ίδιος δεν την βλέπει..
    Λευκαδιος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  174. Μπορεί να μην έχουμε οδηγό ασθενοφόρου στο Κ.Υ.Β., έχουμε όμως.....αμαξά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  175. Η κρυφή κάμερα, σε ποιο καταλυμα????
    ενημερωστε μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  176. ΑΝ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΤΑ ΧΡΥΣΑ ΑΥΓΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΣΤΗ ΛΕΥΚΑΔΑ,ΟΠΩΣ ΔΙΑΔΙΔΟΥΝ,ΘΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΠΡΩΤΑ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥΣ ΝΟΙΚΙΑΣΕΙ ΤΟ ΧΩΡΟ.ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΟΙ ΜΑΝΕΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΓΕΝΝΗΣΑΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  177. ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΘΩ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΛΕΥΚΑΔΑ ΘΑ ΕΙΧΑΜΕ ΚΑΙ ΣΚΗΝΟΘΕΤΕΣ ΚΡΕΒΒΑΤΟΚΑΜΑΡΑΣ.....
    ΠΑΝΤΩΣ ΑΠΟ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚ ΠΙΤΣΙΚ ΧΑΙΡΕ ΠΕΛΑΓΟΣ ΒΑΘΥ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  178. ΤΟ ΕΝΟΙΚΙΑΖΟΜΕΝΟ ΣΠΙΤΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΜΕΡΑ ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΘΑΙΡΕΤΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΔΕΙΑ ΕΟΤ?
    ΝΤΡΟΠΗ ΝΑ ΣΤΙΓΜΑΤΙΖΟΝΤΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟ ΗΛΙΘΙΟ ΜΑΤΑΚΙΑ ΠΟΥ ΝΟΙΚΙΑΖΕΙ ΠΑΡΑΝΟΜΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  179. ΚΟΥΪΖ

    Γι' αυτή την "καρμανιόλα" διασταύρωση ΚΑΡΑΒΕΛΑ και ΦΙΛΟΣΟΦΩΝ ποιός είναι υπεύθυνος ???

    Μην απαντήσετε με γρίφους....
    Π.Χ. αυτός που είναι και για την διασταύρωση του νεκροταφείου !!!

    Θέλω ονοματεπώνυμο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  180. ε ρε γλεντια τωρα.
    θα γεμισω το μπαλκονι γλαστρες για ιδιαν χρηση................

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  181. 2o ΚΟΥΊΖ: Ποιο είναι το GOLDEN BOY του υπερχρεομενου ΔΉΜΟΥ μας?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  182. ΜΑΖΙ ΤΑ ΦΑΓΑΜΕ ???

    Καλή η διαφήμιση των "επωνύμων" πασόκων, αλλά μήπως γνωρίζετε πόσο μας κοστίζει στους χρεωμένους Έλληνες η κ. Μάγια Τσόκλη για να πηγαίνει εκδρομές, όταν υπάρχουν ίδιες πάμφθηνες εκπομπές από καταξιωμένους στο χώρο επαγγελματίες διεθνούς φήμης και με την επιμέλεια του αδιαμφισβήτητου National Geographic ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  183. ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΚΑΙ ΕΚΔΟΤΕΣ. ΟΙ ΚΥΡίΩΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.ΔΥΣΚΟΛΟΙ ΚΑΙΡΟΙ ΓΙΑ ΔΗΜΟΓΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ΜΕ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΠΝΕΥΜΑ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΗ ΜΑΤΙΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  184. Δηλαδή αν μου τύχει και μέ ληστέψουν ποιόν πρέπει να φωνάξω για να συλλάβουν τους ληστές;
    Το σκέφτωμε για την αγροφυλακή.......
    Πού καταντήσαμε με την κωλοπολιτική τους που για να περνάς καλά πρέπει να είσαι λαμόγιο.
    Μπράβο στους μπάτσους που δεν έκαναν πίσω παρά τα τηλέφωνα που έπεσαν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  185. Ο διοικητής του α.τ. Λευκάδας συνεργός σε ληστεία.Ακόμη ένα ''μεμονωμένο'' περιστατικό διαφθοράς απο την αστυνομία προστίθεται στα χιλιάδες που συμβαίνουν καθημερινά σε όλη τη χώρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  186. ειχε προηγηθει το σκηνικο με τον τοτε διοοικηυη ασφαλειασ και το τροχαιο που θαφτηκε......θυμασαι εντεταλνενη υπηρεσια στα απεναντι μπαρακια.........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  187. ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΕΣ ΟΙ ΚΛΟΠΕΣ - ΛΗΣΤΕΙΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΥΜΒΕΙ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΛΕΥΚΑΔΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΒΡΕΘΕΙ ΠΟΤΕ ΟΙ ΕΝΟΧΟΙ.
    ΛΕΤΕ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΑΝΕΛΑΒΕ Ο ΄΄ΠΙΤΣΙΡΙΚΑΣ΄΄
    ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΑΜΕ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΒΛΑΚΕΣ.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  188. ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ. ΚΥΡΙΑ ΠΟΥ ΒΑΠΤΙΣΕ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΗΣ ΕΠΕΣΤΡΕΨΕ ΤΑ ΔΩΡΑ ΠΟΥ ΤΗΣ ΕΔΩΣΑΝ (ΡΟΥΧΑ)ΚΑΙ ΕΚΑΝΕ ΦΑΣΑΡΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΣ ΔΩΣΟΥΝ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΔΩΡΑ.ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΑΛΑΓΗ ΑΛΛΑ ΖΗΤΗΣΕ ΜΕ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑ ΧΡΗΜΑΤΑ.ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΑΣΧΗΜΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ Η ΚΥΡΙΟΥΛΑ ΑΥΤΗ...ΘΕΕ ΜΟΥ ΤΙ ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΕΣ ΘΑ ΑΚΟΥΣΩ ΑΚΟΜΑ ΣΕ ΤΟΥΤΟ ΤΟ ΝΗΣΙ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  189. Με αφορμή το σχόλιο που γράφηκε 13/8/2011 για τα ρουχαλάκια, όσο παράξενο κι αν μας φαίνεται, σε λίγο θα τα συνηθίσουμε τέτοια φαινόμενα, αν και δεν βλέπω ανταλλαγές δώρων και κοινωνικές σχέσεις στο μέλλον.
    Αν ο Γ.Α.Π. όμως έβγαζε απ' τα σεντούκια των πασόκων τα λεφτά, η Ελλάδα θα είχε πλεόνασμα και θα έβγαινε αληθινός για τη φράση του "λεφτά υπάρχουν". Έτσι θα σταματούσε και ο κοσμάκης να εκτίθεται για ψίχουλα, λόγω ανέχειας. Όμως, όπως φαίνεται προτιμάει να το παίζει εξωγήινος και να πετάει ότι αρπάζει απ' τις τσέπες μας στους κρατήρες των Μ.Κ.Ο. που είναι χωρίς πάτο.

    "Πάρε 'να σβώλο Μήτρο ..."
    Αχ Βαλαωρίτη ... κουφάθηκαν οι Έλληνες, απ' τα μεγάφωνα του Μπιρσίμ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  190. απορω με καποιες αναρτησεις που μιλανε οτι θα την πληρωσουν οι μαναδες [αν καποιος νοικιασει γραφειο στα χρυσα αυγα].
    σιγα ρε δημοκρατοκλεφτες στα ιδια νερα κολυμπατε με τα αυγα και το παιζετε παπαριες.
    καπιταλακια της δυσης ειστε ανθρωπακια οπως οι περισσοτεροι [μπριζολα κοκα κολα... και μπυρα χαινεκεν με πενταλφα.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  191. ΕΥΣΤΟΧΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΘΑΝΑΣΗ!
    ΜΠΑΚΑΛΗΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ...

    ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΤΗΣ ΠΑΤΕΝΤΑΣ ΦΤΑΞΑΜΕ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ "ΒΟΛΕΥΤΗΣ"...

    ΑΣΕ ΠΟΥ ΜΟΥ ΘΥΜΗΣΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ "ΙΠΠΕΙΣ" ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΟΦΑΝΗ.

    ΕΥΓΕ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  192. Μέσα σε όλα τα εγκληματικά και χαώδη που συμβαίνουν σ’ αυτό το διαλυμένο κράτος μας, η μεγαλύτερη πληγή είναι οι εκατοντάδες χιλιάδες συντάξεις – "μαϊμούδες", κι' αυτός είναι ο κύριος λόγος που χρεοκοπούν το ένα μετά το άλλο τα Ασφαλιστικά Ταμεία.
    Σήμερα θα σας παραθέσω συνοπτικά μερικά, απίστευτα κυριολεκτικά, στοιχεία και αυτής της πληγής, που αντλήσαμε από το αρμόδιο υπουργείο.
    Το ελληνικό κράτος –εμείς οι φορολογούμενοι δηλαδή– πληρώνουμε 6,2 δισ. ευρώ τον χρόνο σε 400.000 αναπηρικές συντάξεις και επιδόματα!..
    Ενδεικτικάα, με τους πρώτους ελέγχους που άρχισαν, εντοπίστηκαν: Στον νομό Χανίων το 1/4 του πληθυσμού (πάνω από 30.000) εισπράττουν συντάξεις ως... "ανάπηροι"! Στο Ηράκλειο οι ανάπηροι είναι... 20,4% του πληθυσμού!!!
    Στη Ζάκυνθο εντοπίστηκαν... 700 "τυφλοί – μαϊμούδες"!.. Ενώ στη Λιβαδειά πάνω από ΧΙΛΙΟΙ "ανάπηροι" με... βρογχικό άσθμα! (Συνταξιούχοι όλοι τους!).
    Άλλες απίστευτες αποκαλύψεις: Με την πρώτη έρευνα έγινε γνωστό ότι 9.100 συνταξιούχοι έχουν υπερβεί ήδη το 100ό έτος τους. Ήδη εντοπίστηκαν 1.400 που έχουν πεθάνει, αλλά συνεχίζουν να εισπράττουν τη σύνταξη συγγενείς τους!
    Επίσης ανακαλύπτονται συνεχώς άτομα να παίρνουν δύο και τρεις συντάξεις, εγγεγραμμένοι σε δύο και τρεις νομούς!
    Εκ πρώτης όψεως το υπουργείο ανεβάζει τους "ανάπηρους" συνταξιούχους σε περίπου 400.000!..
    Από αυτούς, σύμφωνα πάλι με τους υπολογισμούς τους, οι 160.000 έως 180.000 είναι υγιέστατοι, δηλαδή "ανάπηροι – μαϊμούδες"!!!
    Δύο ακόμα παρατηρήσεις:
    Αναλογισθείτε πόσα δισεκατομμύρια ευρώ μάς στοιχίζουν όλοι αυτοί οι απατεώνες!..
    Και πόσοι από αυτούς θα οδηγηθούν στις φυλακές.
    Και οι παράνομοι συνταξιούχοι και εκείνοι που υπέγραψαν τα πλαστά πιστοποιητικά τους!..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  193. ΚΟΥΦΑΛΕΣ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΟΘΟΥΜΕ ΟΣΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΚΑΙ ΑΝ ΥΠΟΓΡΑΨΕΤΕ.
    ΦΥΓΕΤΕ ΟΣΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΧΡΟΝΟΣ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΣΥΝΩΤΙΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΕΠΙΒΙΒΑΣΗ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  194. ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΓΙΑ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΒΑΛΤΕ ΑΠΟΦΟΙΤΟ ΛΥΚΕΙΟΥ...
    ΣΑ ΔΕ ΝΤΡΕΠΟΜΑΣΤΕ ΛΕΩ ΓΩ,
    ΑΛΛΑ ΑΦΟΥ ΔΕ ΝΤΡΕΠΕΤΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΒΑΛΑΝ ΜΕ ΤΕΤΟΙΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ...
    ΕΓΩ ΗΞΕΡΑ ΟΤΙ ΣΤΗ ΧΑΡΑΜΟΓΛΕΙΟ ΨΑΧΝΟΥΝ ΑΠΟΦΟΙΤΟ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΟΝΟΜΙΑΣ.
    ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΦΤΙΑΞΕΙ ΙΑΤΡΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΓΙΑ ΑΥΤΟΔΙΔΑΧΤΟΥΜΕ ΚΑΡΔΙΟΛΟΓΙΑ...
    ΟΧΙ ΟΤΙ Η ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΗΤΑΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΛΛΑ ΜΗ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΚΑΝΑΣ ΑΛΛΟΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  195. ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΕΚΛΟΓΕΣ ΟΚΤ. Η ΝΟΕ.
    ΘΑ ΜΙΛΗΣΕΙ Ο ''ΛΑΟΣ'' ΠΟΥ ΜΙΛΑΕΙ ΑΠΟ ΤΟ 74 ΚΑΙ ΜΕΤΑ......
    ΜΑΚΑΡΙΟΙ ΟΙ ΠΤΩΧΟΙ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙ.....
    ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΣΤΗΝ ΛΕΥΚΑΔΑ ΠΟΙΟΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ;
    Ο ΛΕΛΕΚΑΣ ΜΑΡΛΕΚΑΣ ΦΩΝΤΑΘΩΔΟΡΙΝΟΣ
    Ο ΚΩΣΤΑΚΟΤΣΙΔΑΚΙΑΣ ΚΙ Ο ΜΟΥΣΤΑΚΟΦΑΡΜΑΚΟΤΡΙΦΤΟΥΛΗΣ;....
    ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΠ@@@@@ΛΑ ΠΟΥ ΑΓΩΝΙΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΕΥΡΕΣΗ ΠΕΛΑΤΩΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  196. ΕΓΩ ΓΙΑ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΟΝΕΙΟ ΨΗΦΙΖΩ ΤΟΝ ΠΙΚ ΠΑΚ.
    ΜΟΡΦΩΜΕΝΟ ΠΑΙΔΙ ΓΕΡΟΔΕΜΕΝΟ ΚΑΙ ΤΣΑΜΠΟΥΚ ΑΜΑ ΤΥΧΗ.
    7 ΓΛΩΣΣΕΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΜΙΛΑΕΙ ΑΛΛΑ ΑΝΕΤΑ ΤΙΣ ΚΑΤΑΒΡΟΧΘΙΖΕΙ ΣΤΗΝ ΚΑΘΙΣΙΑ ΤΟΥ.
    ΑΥΤΟ ΚΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΒΙΟΓΡ[-]ΦΙΚΟ.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  197. ΑΥΤΟ ΤΟ ΦΡΟΥΤΟ ΤΩΝ ΜΚΟ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ ΤΙ ΡΟΛΟ ΕΠΑΙΖΕ.
    ΕΓΩ ΤΗΝ ΜΟΝΗ ΜΚΟ ΠΛΗΝ ΓΙΑΤΡΩΝ ΚΑΙ ΚΑΝΑ ΔΥΟ ΑΛΛΩΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΤΗΝ ΜΚΟ ΤΗΣ ΜΑΜΑΣ ΜΑΡΓΚΑΡΕΤ ΤΣΑΝΤ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟΣΙΟ ΚΟΥΡΒΑΝΑ.
    ΟΥΣΤ ΤΕΜΠΕΛΧΑΝΑΔΕΣ ΒΔΕΛΕΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΤΟ ΠΑΙΖΕΤΕ ΕΥΕΡΓΕΤΕΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΓΙΝΕΤΕ ΚΑΙ ΑΣΕΠ ΔΙΟΡΙΣΜΩΝ.
    ΠΙΣΩ ΣΤΑ ΧΩΡΙΑ ΓΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΤΑ ΧΩΡΑΦΙΑ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  198. Ανταρσυα και λοιποί συγγενείς ξυπνάτε και μην ανέχεστε να σας γράφουν οι νεοναζί συνθήματα.Τόσοι αριστεροί στο νησί κωλοβαράτε,χρόνια το λέω.Αφού ξέρουμε ποιοί είναι ας μαζευτούμε να τους σπάσουμε τα κεφάλια,ξεκολλάτε απ τις ηλίθιες μικρο-κομματικές διαφορές πριν είναι αργά.Τι άλλο περιμένετε...
    ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΠΟΥΤ...Σ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΡΕΜΑΛΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Αναγνώστες