Τετάρτη 2 Μαρτίου 2011

Επικαιρότητα -1
Τα σχόλιά σας εδώ...

206 σχόλια:

  1. ΕΥΧΩΜΕ ΣΤΟΝ ΑΝΩΝΥΜΟ [ΠΕΡΙ ΝΟΜΟΥ 1934] ΝΑ ΤΟΥ ΤΗΝ ΠΕΣΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΓΚΑΚΣΤΕΡ ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΦΩΝΑΞΕΙ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΑΦΟΥ ΠΡΩΤΑ ΟΜΩΣ ΕΧΕΙ ΤΥΧΗ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗΣ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΝΕΙΑΚΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΚΟΠΟΙΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΦΩΝΑΖΕΙ ΓΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ ΟΙ ΔΕ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΝΑ ΤΟΥ ΑΠΑΝΤΟΥΝ ΝΟΜΟΣ 1934......
    ΚΑΙ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΑΛΙ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΕΛΕΤΩΝ ΑΛΛΑ ΜΕ ΑΛΛΟΥΣ ΠΕΛΑΤΕΣ ΑΥΤΟΝ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΣΑΝ ΑΥΤΟΝ.
    ΑΙΩΝΙΑ Η ΜΝΗΜΗ ΣΤΑ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ ΠΟΥ ΕΠΕΣΑΝ ΣΤΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΚΟΡΚΟΝΕΟΙ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τον Δεκέμβριο του 2008 κάποιοι αγανακτισμενοι πολιτες θεώρησαν ότι θα έπρεπε να καεί η Αθήνα εξαιτίας του άδικου θανάτου ενός παιδιού 15 χρονών από σφαίρα αστυνομικού. Ο αστυνομικός συνελήφθη, δικάστηκε και καταδικάστηκε. Η Αθήνα πάντως κάηκε προκαταβολικά. Χτες είχαμε τον επίσης άδικο θάνατο 2 παιδιών 22 και 23 χρόνων, αστυνομικών της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. την ώρα του καθήκοντος από σφαίρες εγκληματιών.
    Δε βγήκε όμως κανείς απο αγανακτισμενους πολιτες να κάψει και να καταστρέψει ως ένδειξη «οργής » για το γεγονός. Αναρωτιέμαι γιατi???? Η ζωή τους είχε μικρότερη αξία από του Γρηγορόπουλου; Η υπεράσπιση της κοινωνίας από εγκληματίες δεν είναι πράξη αρκετά ευγενής; Δεν παίζουν τη ζωή τους κορώνα γράμματα κάθε μέρα για μας ,δεδομένου του ότι στην Αθήνα υπάρχουν πια περισσότερα όπλα από την Καμπούλ ; Κι’όλα αυτά για 1000 ευρώ το μήνα όταν το χρήμα ρέει άφθονο προς τις απανταχού offshore πολιτικών, τις ΜΚΟ ημετέρων για τα νεοκλασικά απέναντι από την Ακρόπολη κλπ κλπ… Προς τι λοιπόν η επιλεκτική ευαισθησία κάποιων ψευτοαριστερών και των δήθεν επαναστατών που με τόση προθυμία ρήμαζαν τα πάντα πριν 2 χρόνια ενώ τώρα απλά.. «θλιβονται» (;;) για το γεγονός.Αισχος !!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σήμερα όλοι χύνουν κροκοδείλια δάκρυα. Πριν από λίγους μήνες ξεσήκωσαν τον κόσμο κανάλια και εφημερίδες, επειδή ανακάλυψαν μέγα σκάνδαλο ! Ότι οι άντρες της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. που είναι πανεύκολος κινούμενος στόχος για κάθε κάθαρμα, "έγραφαν" 36 ώρες υπερωρίες και πληρώνονταν 48. Έπαιρναν δηλαδή παράνομα 120 ευρώ κι έφταναν έτσι σε θηριώδεις μισθούς της τάξης των 950 ευρώ, αντί για 830...
    Δεν ντρεπομαστε λεω εγω!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. προς Μπατακλανιστές2 Μαρτίου 2011 στις 7:28 μ.μ.

    Μετά από την απουσία μου στο εξωτερικό επανέρχομαι για να λύσω όλα τα προβλήματα, σκουπίδια, νερό , θαλασσοδάνεια.
    Χαιρετίσματα στον πολιτικό εισαγγελέα Δρακονταειδή και στον βαλιτσοκομιστή του,στον καπετάν Φουρτούνα και τον καπετάν Ξεσκούφωτο,στον Τσάκαλο ( και πρόσεχε κακομοίρη μου μη χάσεις της εκλογές) να μην ξεχάσω τον Τάσο με τα πολλά
    Αύριο τα νεώτερα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Κατάλαβες τώρα γιατί σε λέγανε «εθνικιστή» όταν έλεγες πως αγαπάς την Πατρίδα σου;
    Για να την πουλήσουν πιο εύκολα. Γι' αυτούς κάθε λέξη που αρχίζει από -εθν και -ελλ ήταν και είναι εμπόδιο όταν ακούγεται μέσα στο μαντρί τού εκσυγχρονισμού.
    Κατάλαβες τώρα γιατί σε λέγανε ρατσιστή;
    Γιατί σε πολύ λίγο δεν θα είσαι ιδιοκτήτης τής πατρίδας σου· θα είσαι ένας κάτοικος μιας χώρας που θα ανήκει στους παγκόσμιους τραπεζίτες και στους υπαλλήλους τους, οι οποίοι παριστάνουν την κυβέρνηση.
    Κατάλαβες τώρα γιατί πριονίσανε την παιδεία και την υποβάθμισαν σε εκπαίδευση;
    Για να σε κάνουν υπαλληλάκο των 3,60. Να σε βάλουν πίσω από τον πάγκο των μπακάλικών τους που απλώσανε στη χώρα σου, να σερβίρεις καφέδες και να πηγαίνεις με το παπί πίτσες στα πάρτι τού Χριστοφοράκου.
    Κατάλαβες τώρα γιατί κατέστρεψαν μεγάλες υγιείς ελληνικές βιομηχανίες; (ΙΖΟΛΑ, ΠΙΤΣΟΣ, ΕΣΚΙΜΟ, ΠΕΙΡΑΪΚΗ ΠΑΤΡΑΙΚΗ, AΙΓΑΙΟ, ΧΡΩΠΕΙ, ΠΥΡΚΑΛ) και έκαψαν σε διάστημα 2 μηνών μεγάλα ελληνικά πολυκαταστήματα (ΜΙΝΙΟΝ, ΚΑΤΡΑΝΤΖΟΣ ΣΠΟΡ, ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΣ, ΚΛΑΟΥΔΑΤΟΣ);
    Για να βρουν άνετα χώρο, χωρίς προσπάθεια, τα δικά τους μπακάλικα που διαφορετικά δεν θα μπορούσαν να μπουν στην ελληνική αγορά.
    Κατάλαβες τώρα γιατί σου δίνανε τζάμπα κάρτες οι τράπεζες;
    Για να σου πάρουν το πατρικό σου. Με χαρτιά τυπωμένα σου πήραν το σπίτι, το χωράφι, το μαγαζί.
    Κατάλαβες τώρα γιατί σε χώσανε στο χρηματιστήριο;
    Όταν ο πρωθυπουργός τής χώρας προέτρεπε τον απλό κόσμο να βάλει το κομπόδεμά του στο στημένο παιγνίδι τού χρηματιστηρίου, δεν εννοούσε ακριβώς τις παραγωγικές επενδύσεις, αλλά τον τζόγο.
    Κατάλαβες τώρα ότι κάποιοι γίνανε πάμπλουτοι σε μια νύχτα ανταλλάσσοντας τον πλούτο σου, τον ιδρώτα σου, με αέρα;
    Κατάλαβες τώρα γιατί γουστάρουν τόσο την "ελεύθερη αγορά";
    Για να κλείσει ο μπακάλης τής γειτονιάς και να στέλνεις τον κόπο σου στα μεγαλομπακάλικα τής Γερμανίας.
    Κατάλαβες τώρα γιατί αγαπάνε τους "μη νόμιμους μετανάστες" τόσο πολύ οι εκλεγμένοι «αλήτες» μας;
    Για να κάνουν με τη δυστυχία εκείνων κι' εμάς δυστυχισμένους.
    Γιατί αυτή είναι η καλύτερη γωνιά στον κόσμο - το καλύτερο οικόπεδο - και την κοστολογούν μόλις 300 δις συμπεριλαμβανομένων και τών αρχαιοτήτων.
    Κατάλαβες τώρα γιατί σου πουλάνε φθηνά τα χαζοκούτια;
    Για να σε κάνουν να τρως κουτόχορτο στα λιβάδια τών σήριαλς. Για να σε πετάνε μπαλάκι από τη μεσημεριανή χαζοβιόλα στον απογευματινό πληρωμένο τελάλη της προπαγάνδας τους. Από το πρωί μέχρι το βράδυ μια θλιβερή παρέλαση υπερεκτιμημένων "τίποτα", με καμιά ειδικότητα, στον αέρα.
    Κατάλαβες τώρα γιατί σ' έδιωξαν από το χωριό και από τη γη σου, δίνοντάς σου μια θέση στο "δημόσιο";
    Για να τα δώσουν δωρεάν στους νέους "εποίκους".
    Κατάλαβες τώρα γιατί πρέπει το ζευγάρι να δουλεύει σε δυο δουλειές, ενώ ο παππούς θα πρέπει να δουλεύει ακόμα και στα 70 του;
    Για να μεγαλώνουν τα παιδιά μόνα τους χωρίς κανένα προσανατολισμό και αρχές. Για να χαθεί η «καταραμένη» φυλή σου. Τούτο το ξέρουν πολύ καλά και γι' αυτό προωθούν την υπογεννητικότητα.
    Κατάλαβες τώρα γιατί στη Βουλή δεν μπαίνει κανένας σοβαρός άνθρωπος;
    Επειδή αυτός δεν θέλει ν' ανήκει στον θίασο τών 300 που προδιαγράφουν οι κομματικές λίστες, τις οποίες συντάσσουν κυρίαρχα οι ντόπιοι τοποτηρητές της παγκοσμιοποίησης μαζί με τις "άγιες οικογένειες" τού τόπου. Έτσι, στο θέατρο που λέγεται Βουλή, δεν θα βρείτε σήμερα σχεδόν κανέναν από τους λαμπρούς Έλληνες διανοητές και επιστήμονες, επειδή δεν είναι θεατρίνοι.
    Κατάλαβες τώρα γιατί τα κάνουν όλ' αυτά;
    Επειδή είναι υπεύθυνοι για τον κάθε ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΓΕΝΝΗΘΕΙ, για την κάθε ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΓΕΝΝΗΘΕΙ.Γιατί δεν θέλουν άλλους Έλληνες σ' αυτόν τον τόπο. Ούτε στο γένος, ούτε στη σκέψη.
    Λευκαδιος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΤΕΛΙΚΑ ΑΠΟ ΟΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΝΗΣΙ Ο ΜΑΡΓΕΛΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ Ο ΤΣΙΛΙΚΟΡΔΟΝΙΑΣ ΘΑ ΤΑΖΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΜΠΡΑΝΕΛΟΥΣ ΠΑΝΤΟΤΕ ΛΑΓΟΥΣ ΠΟΥ ΦΟΡΑΝΕ ΜΕΓΑΛΑ ΡΑΣΑ ΜΕ ΠΕΤΡΑΧΗΛΙΑ. ΕΛΑ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΗΡΘΕ ΚΑΙ Η ΛΙΛΗ ΚΑΙ ΤΑΖΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΣΤΟ ΠΟΠΟΛΟ ΚΟΥΝΕΛΙΑ ΜΕ ΚΑΣΚΟΛ ..!!
    Ω ΡΕ ΔΟΥΛΕΜΑ ΠΟΥ ΤΡΩΜΕ..!!!
    ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΡΕ ΤΟΥΡΙΣΤΑ ΠΟΥ ΓΥΡΝΑΓΕΣ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΚΑΙ ΗΡΘΕΣ ΝΑ ΛΥΣΕΙΣ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΜΑΣ ΣΑΝ ΤΟΝ ΓΑΠ...!!!!!

    Ο....ΞΕΣΚΟΥΦΩΤΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. παιδιά πάω για πι-πι κι επιστρέφω. μη φύγει κανείς, ούτε το κανίς που επέστεψε απ' τας Λόντρας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΕΛΑΤΕ ΟΛΟΙ ΤΗ ΚΑΘΑΡΑ ΔΕΥΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΚΑΡΥΑ.Ο ΡΟΚΚΟΣ ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ ΦΟΒΕΡΟ ΓΛΕΝΤΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΜΕ ΓΕΥΜΑ ΔΩΡΕΑΝ, ΤΗΝ ΚΑΘΑΡΑ ΔΕΥΤΕΡΑ, ΑΠΟ ΤΟΝ ΡΟΚΚΟ ΔΕΝ ΧΟΡΤΑΙΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΧΡΟΝΟ ΠΑΤΡΙΩΤ.
    ΕΞΑΛΛΟΥ, ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΒΕΝΖΙΝΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Άγριο επεισόδιο έγινε πριν από λίγο στην κηδεία του Γιάννη Ευαγγελινέλη στον Ιερό Ναό Αγίου Βασιλείου στο Περιστέρι. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο τέλος της κηδείας πέρασε να συλληπηθεί την οικογένεια, όταν ένα συγγενικό πρόσωπο του αδικοχαμένου... αστυφύλακα τον αποδοκίμασε και του είπε επί λέξη : "φύγε απο 'δω. Ήρθες για ψήφους στην κηδεία; Για εσάς τους πολιτικούς ε΄χασε την ζωή του"! Ο Κυριάκος Μητσοτάκης προσπάθησε να απαντήσει, αλλά τον πρόλαβαν οι άλλοι συγγενείς που τον έβγαλαν έξω από τον χώρο της εκκλησίας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. αν την καθαρα δευτερα μοιραζουν παλτα στην καρυα μπορει να παω γιατι θα κανει ψωφοκρυο και με ταραμα δεν ζεστενεσαι.
    η μερκελ θα βαλει τιποτα?????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Επίδομα Κοινωνικής Αλληλεγγύης ελάμβανε ο Μιχάλης Λιάπης το 2008, ενώ ήταν υπουργός Πολιτισμού, τουλάχιστον όπως φαίνεται στη φορολογική του δήλωση. Συγκεκριμένα ο κ. Λιάπης, στη φορολογική του δήλωση για το οικονομικό έτος 2009 αναφέρει ότι εισέπραξε "καθαρό ποσό επιδόματος κοινωνικής αλληλεγγύης (ΕΚΑΣ)" 6.434,49 ευρώ. 
     Επίσης αναφέρεται το ποσό της βουλευτικής αποζημίωσης για το έτος 2008:
    "Άθροισμα καθαρών εισοδημάτων, που φορολογούνται με το ζ’ ψήφισμα (βουλευτές – δικαστές)": 35.308,20 ευρώ (εκείνη την περίοδο οι βουλευτές φορολογούνταν μόνο για το μισό του βουλευτικού μισθού τους!).
    Και δεν είναι τα μόνα εισοδήματα καθώς όπως φαίνεται δήλωσε από "μισθούς, ημερομίσθια κτλ" 13.740,96 ευρώ, ενώ από "επικουρικές συντάξεις, μερίσματα κτλ" 17.584,59 ευρώ και από εκμίσθωση κατοικιών 27.400 ευρώ!
    Αναφέρεται επίσης ένα ποσό 70.000 ευρώ που προέρχεται από "διάθεση περιουσιακών στοιχείων, εισαγωγή συναλλάγματος, δάνεια, δωρεές κλπ".
    Από την πλευρά του ο πρώην υπουργός μιλάει για ...τυπογραφικό λάθος και αβλεψία (!) του λογιστή του.
    Κι' αφού ωρέ ...δερβίση, λές πως πρόκειται για τυπογραφικό λάθος και αβλεψία (!) του λογιστή σου, γιατί δεν επιστρέφεις το παρανόμως εισπραχθέν ποσό;
    Κωστάκη, κατάλαβες τώρα γιατί μας κυβερνάει ο αμερικάνος;
    Καταραμενη φτωχεια!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΠΡΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ Μία ακόμη εξαγωγική επιτυχία της ελληνικής εταιρείας ELMON στο Βέλγιο αυτή τη φορά. Πιο συγκεκριμένα το ελληνικό αλεξίσφαιρο γιλέκο της ELMON επέλεξαν οι 160 αστυνομικοί του Τμήματος Haute Senne του Βελγίου ανάμεσα σε δεκάδες άλλα Ευρωπαϊκά και Αμερικάνικα αντίστοιχα προϊόντα στα πλαίσια του διαγωνισμού που διεξήχθη για την προμήθεια αλεξίσφαιρων γιλέκων.
    Η επιλογή του ελληνικού προϊόντος έγινε μετά από αξιολόγηση και πραγματοποίηση βαλλιστικών δοκιμών στα υποψήφια γιλέκα. Το ελληνικό αλεξίσφαιρο γιλέκο της ELMON παρέχει προστασία όχι μόνο έναντι των πυροβόλων όπλων χειρός, αλλά εκτείνεται και σε άλλου είδους απειλές, όπως χτυπήματα από μαχαίρι, σύριγγας και θραύσματα χειροβομβίδας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΚΑΛΑ ΤΟΥΣ ΕΚΑΝΕ ... ΑΛΛΑ !!!
    Με αφορμή το πρόβλημα με το πυρηνελαιουργείο, η ΝΟ.Δ.Ε. Λευκάδας βρήκε την αφορμή και τα έχωσε στους πασόκους, που κάθε φορά παρουσιάζονται ως ικανότατοι να διαχειριστούν τον Τόπο μας και πάντοτε δημιουργούν ανυπέρβλητα προβλήματα, με τα καμώματά τους και τις φαεινές ιδέες τους. Όπως φαίνεται κόβουν και ράβουν συμφεροντολογικά κάθε φορά, αδιαφορώντας για την ζημιά που κάνουν στον τόπο. Ενεργούν πάντοτε στο πόδι, άλλοτε κοντόφθαλμα και άλλοτε συμφεροντολογικά, ποντάροντας στα οφέλη της μικροπολιτικής, χωρίς όραμα και προγραμματισμό για το μέλον του τόπου, διαφημίζοντας όμως πάντοτε προκαταβολικά την επιλογή τους, ως την τέλεια λύση. Και ύστερα έρχεται το χάος. Η προσπάθειά τους να αποποιούνται τις ευθύνες τους και να τις ρίχνουν στους άλλους, φαίνεται ότι πετυχαίνει σ' αυτόν το τόπο, γι' αυτό και δεν πτοούνται. Έτσι και τώρα, τους φταίει πάλι η Νέα Δημοκρατία, επειδή δεν λύνει τα προβλήματα που αυτοί με την ανικανότητά τους συνεχώς δημιουργούν. Τώρα λένε ότι, σε ενάμυσι χρόνο θα λυθεί το πρόβλημα, με την μεταφορά του εργοστασίου στον Αστακό. Και αν πιστέψουμε την δικαιολογία αυτή, ετοιμαστείτε να δεχτούμε και την μελλοντική μεταφορά των πυλώνων υψηλής τάσης που γαζώνουν το Νησί στην Τουρκία, επίσης τη μεταφορά του αιολοκού σταθμού στην Ιταλία, ακόμη και την μεταφορά των ζωνών NATURA στον Ατλαντικό, για να έχουμε ασφαλή απόσταση άνω των 300 μιλίων. Και αυτοί θα ζήσουνε καλά κι εμείς χειρότερα. Ξαναψηφίστε τους εργάτες που δουλεύουν για το καλό του τόπου. Δοξάστε τους !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΚΑΙ ΜΗ ΞΕΧΑΣΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ΨΗΦΟ ΣΤΟΝ ΤΣΑΚΑΛΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΕΙ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΜΠΡΟΣΤΑ !!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΣΩΣΤΑ Ο ΤΣΑΚΑΛΟΣ ΕΊΝΑΙ Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΤΑ ΑΔΙΕΞΟΔΑ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΌΜΑΣΤΕ !
    ΑΣ ΛΑΜΨΕΙ ΤΟ ΚΟΣΜΗΜΑ ΤΗς ΘΕΜΙΔΟΣ !
    ΨΗΦΟ ΣΤΟΝ ΜΠΡΟΣΤΑΡΗ ΤΗς ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΤΟ ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ.
    ΑΗΛΙΩΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΤΙ ΕΙΠΑΤΕ????????ΘΕΛΕΤΕ ΔΡΑΧΜΗ??????????? Εεεεε ρε κέφια. Άντε να γυρίσουμε στη δραχμή να έχουν : τα τσιγάρα 1360 ΔΡΧ, τα chips 340 ΔΡΧ, οι εφημερίδες 1360 ΔΡΧ, ο λογαριασμός του ρεύματος 60000-80000 ΔΡΧ το 2μηνο, το κρέας 3000 ΔΡΧ το κιλό, το γάλα 355 ΔΡΧ το κιλό, η φέτα 2750 ΔΡΧ το κιλό, το λάδι 1400 ΔΡΧ το λίτρο, ο BIC αναπτήρας 340 ΔΡΧ, κ.λπ. κ.λπ.
    Έτσι μήπως και θυμηθούμε ότι η ...ΠΡΟΣΦΟΡΑ... στις led TV 50 inch κάνει 1.500.000 ΔΡΧ, το ασφαλές μας cabrio κάνει 7.000.000 ΔΡΧ (και βάαααλε), το κούφωμα αλουμινίου διπλό ανοιγόμενο με διπλό τζάμι 250.000 ΔΡΧ, και μη πω το χειρότερο. Το ματσάκι ο μαϊντανός 340 ΔΡΧ.
    Με τις υγείες μας Έλληνες.
    Υ.Γ. και μετά την έλευση της ΔΡΧ, να μην έχουμε και μια υποτιμησούλα 20% - 40% ; Όμως εκεί θα τελειώσει η τρομοκρατία που τώρα με το euro και την πεφωτισμένη ηγεσία του J-GAP δεν έχει τελειωμό. Και άααααλλων ..... Μα έτσι θα ξυπνήσουμε που είπε και ένας φίλος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Εν μέσω φόβων για την αποσταθεροποίηση της παραγωγής πετρελαίου από τις χώρες της Β. Αφρικής, η τιμή του πετρελαίου Brent έκλεισε σήμερα στα 117 $ το βαρέλι, συμπαρασύροντας και την αντίστοιχη του αμερικανικού πετρελαίου στα 106 $ το βαρέλι. Η ανοδική αυτή τάση αναμένεται να συνεχιστεί και τις επόμενες ημέρες κλιμακώνοντας του φόβους πως η τιμή διεθνώς μπορεί να φτάσει και τα 200 $ το βαρέλι, εάν το κλίμα στην Β. Αφρική αλλά και στην Μ. Ανατολή επιδεινωθεί ακόμη περισσότερο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ύστατη έκκληση» προς τους μετανάστες του Μεγάρου Υπατία να σταματήσουν την απεργία πείνας και να επιτρέψουν τη νοσηλεία τους απευθύνει η κυβέρνηση, αποκλείοντας, παράλληλα, το ενδεχόμενο νομιμοποίησής τους, αλλά παράλληλα ανησυχώντας για τα αποτελέσματα που μπορεί να έχει ο θάνατος κάποιου ή κάποιων από αυτούς. Είναι γεγονός ότι κυβερνητικά στελέχη ανησύχησαν ιδιαίτερα από την σημερινή εξέλιξη στο λιμάνι της Σούδας.
    Οι πληροφορίες που υπάρχουν για εξέγερση σε περίπτωση θανάτου ή θανάτων λαθρομεταναστών είναι πολύ συγκεκριμένες και δεν επιδέχονται αμφισβήτησης. Έχουν γίνει συγκεκριμένες επαφές με εκπροσώπους τους στην Ελλάδα, αλλά φαίνεται ότι υπάρχει παράλληλο, μη ανιχνεύσιμο, κέντρο που κατευθύνει την όλη προσπάθεια.
    Στις περιοχές του κέντρου που εμφανίζονται μεγάλες συγκεντρώσεις λαθρομεταναστών έχουν αυξηθεί τα μέτρα ασφαλείας με περιπολίες αστυνομικών.
    Κύκλοι του υπουργείου Εσωτερικών, κάλεσαν το μεσημέρι τους μετανάστες να μεταβούν όλοι στα νοσοκομεία, διαφυλάσσοντας την υγεία τους, και να δεχθούν την πρόταση της κυβέρνησης, στην οποία «δεν είναι δυνατόν να περιλαμβάνεται η νομιμοποίηση».
    Όπως τόνιζαν οι ίδιοι κύκλοι, τα τραγικά γεγονότα της Σούδας, «έρχονται να επιβεβαιώσουν με τον πιο δραματικό τρόπο την επιβεβλημένη και σταθερή θέση της κυβέρνησης ότι είναι επικίνδυνη και αδιέξοδη κάθε συζήτηση για νομιμοποίηση μεταναστών».
    Παράλληλα, οι κύκλοι του υπουργείου Εσωτερικών άφησαν αιχμές προς όσους υποστηρίζουν τη συνέχιση της απεργίας, σχολιάζοντας ότι «η ενθάρρυνση της αδιαλλαξίας είναι όχι μόνο ανεύθυνη, αλλά ολέθρια και εγκληματική».

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Στο Μαϊάμι Φλόριδας γιά ολιγοήμερες διακοπές οι υπουργοί Γερουλάνος, Διαμαντίδης, ο υφυπ. Νικητιάδης και αρκετοί ''υπηρεσιακοί παράγοντες''. Επίσημα γιά να συμμετάσχουν σε...''έκθεση τουρισμού και κρουαζιέρας'' (αρχίζει 14 Μαρτίου). Η πολυμελής ελληνική...
    αποστολή (μαζί και...οι διοικήσεις ελληνικών λιμανιών!!!) ''θα έχει συνομιλίες και διαπραγματεύσεις με τους επικεφαλής ομίλων στον χώρο της κρουαζιέρας, ώστε τα ελληνικά λιμάνια, να αποτελέσουν την βάση αναχώρησης και άφιξης πολλών κρουαζιερόπλοιων''. Από τη νότια Φλόριδα αναχωρούν κρουαζιερόπλοια μόνο γιά τα νησιά της...Καριβαϊκής. Η Ελλάδα, επειδή πέφτει λίγο μακριά, ΠΟΥ ''κολλάει'';... Μάλιστα, ο υφυπουργός Πολιτισμού-Τουρισμού, θ' αρχίσει την ''εθνική αποστολή'' του στη Νέα Υόρκη, όπου θα προβάλει την Ελλάδα και τον...τουρισμό της, στους...'Ελληνες της Αστόριας, με ''ομιλία'' του, 13 Μαρτίου 2011, στο ''Χιώτικο Σπίτι''!!!
    ''Στρατιές'' βουλευτών (με τις συνοδείες τους) ετοιμάζονται γιά το καθιερωμένο τους τουριστικό ταξίδι-ψώνια στις ΗΠΑ, με αφορμή τις παρελάσεις στις παροικίες μας γιά την 25η Μαρτίου 1821
    Λευκαδιος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Σε αποκάλυψη προέβη ο Βουλευτής του ΠαΣοΚ Συμεών Κεδίκογλου και καλεί το Υπουργείο να λάβει μέτρα αφού διαπιστώνει ότι κατασπαταλάται δημόσιο χρήμα Σύμφωνα με τον Βουλευτή, οι μετανάστες, οι οποίοι δεν έχουν βιβλιάρια υγείας, επισκέπτονται νοσοκομεία αλλά και Κέντρα Υγείας και συνταγογραφούν φάρμακα επιδεικνύοντας την κάρτα πρόσφυγα. Αυτό όμως το κάνουν συστηματικά αφού πηγαίνουν πολλές φορές ή στο ίδιο νοσοκομείο σε διαφορετικές βάρδιες, ή επισκέπτονται άλλα νοσοκομεία και Κέντρα Υγείας…
    Στη συνέχεια, τα φάρμακα αυτά τα πουλούν σε άλλους ενώ στη απάτη, φέρονται εμπλεκόμενα και φαρμακεία τα οποία δεν δίνουν τα φάρμακα στους μετανάστες αλλά ένα ποσό των χρημάτων που αυτά κοστίζουν, αγοράζοντας ουσιαστικά οι ίδιοι τα φάρμακα…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Η Αλ Σαλέχ, η γνωστή και ως "η Αφροδίτη του Βούγια", απειλεί πως θα καεί η Αθήνα αν συμβεί κάτι στους απεργούς της Υπατίας. Ναι, και θεωρείται ως φυσιολογική εξέλιξη η συγκεκριμένη συμπεριφορά της γνωστής (και όχι μόνο;) στελεχών (και υπουργών) του ΠΑΣΟΚ, αφού εδώ και πολύ καιρό τώρα με διάφορες θέσεις που εξέφρασε όχι μόνο δεν γνώρισε τις συνέπειες του νόμου, αλλά προστατεύθηκε υπέρ του δέοντος από τους κυβερνώντες. Απολύτως λογική, λοιπόν, η συγκεκριμένη εξέλιξη της ευθείας απειλής "να καεί η Αθήνα"…
    Υπάρχουν νόμοι;
    Υπάρχουν εισαγγελείς;
    Υπάρχει ελάχιστη ντροπή σε αυτούς που (υποτίθεται) πως νοιάζονται για το καλό της χώρας και που έχουν την ευθύνη για την εσωτερική ειρήνη και την ασφάλεια των πολιτών;
    Υπάρχουν, άραγε, άντρες σε αυτό το κυβερνητικό σχήμα ή πρόκειται απλώς για "γκομενίτσες" που φοβούνται να "βάλουν στη θέση της" την κυρία Αλ Σαλέχ;
    Μπορεί ο κοσμοπολίτης, φιλειρηνιστής πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου να σταματήσει το αίσχος του ευθέως εκβιασμού της χώρας μας, να σταματήσει την συνδιαλλαγή με τους εκπροσώπους – νταβατζήδες των λαθρομεταναστών της Υπατίας;
    Είναι δυνατόν ένα ολόκληρο κράτος να εκβιάζεται από νταβατζήδες και "τσατσάδες";
    Είναι δυνατόν να επικαλούνται το Σύνταγμα εκείνοι που ωμά το παραβιάζουν;
    Στην χώρα της φιαδράς πορτοκαλέας, την χώρα που μετατράπεται ταχύτατα σε χώρο, με αποκλειστική ευθύνη της παρούσας κυβερνώσας παρέας, όλα πλέον είναι δυνατά.
    Μήπως, θα έπρεπε να περιμένουμε κάποια μέρα να γίνουν υποδείξεις για πολιτικούς χειρισμούς της κυβέρνησης, ακόμη και από την γνωστή Τζούλια; Γιατί όχι; Τουλάχιστον αυτή ξέρει να κάνει πολύ καλά τη δουλειά για την οποία πληρώνεται, όπως και η κυρία Αλ Σαλέχ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Νταβατζήδες και τσατσάδες είναι οι φασίστες
    και το κράτος που παρανομεί και δεν νομιμοποιεί τους μετανάστες οι οποίοι κάνουν ένα τιτάνιο,
    δίκαιο και ειρηνικό αγώνα για να αποκτήσουν τα
    στοιχειώδη δικαιώματα που έχουν ως άνθρωποι,ως
    πρόσφυγες.Δικαιώματα που τους στερεί το κράτος
    καθώς δεν δίνει άσυλο στους πρόσφυγες,παραβιάζ
    οντας τους διεθνείς κανονισμούς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. επιστροφή στη δραχμή τώρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Το κείμενο που ακολουθεί αποτελεί μια απάντηση που δόθηκε σε ενδιάμεσες εξετάσεις/ προόδους στη χημεία στο Πανεπιστήμιο της Ουάσινγκτον.

    Η ερώτηση είχε ως εξής και βαθμολογούταν με έξτρα βαθμούς: Η Κόλαση είναι εξώθερμη ή εσώθερμη; (στη χημεία ή εξώθερμη δίνει θερμότητα ενώ η άλλη απορροφά).
    Οι περισσότεροι φοιτητές έδωσαν απαντήσεις παρέχοντας αποδείξεις βασισμένες στο Νόμο του Boyle (ένα αέριο ψύχεται όταν μεγαλώνει ο όγκος και θερμαίνεται όταν συμπιέζεται) ή κάτι παρόμοιο.

    Ωστόσο, ένας έγραψε τα εξής:

    Πρώτον πρέπει να γνωρίζουμε αν ο όγκος της κόλασης αυξάνεται προς το χρόνο. Επομένως χρειάζεται να ξέρουμε το ρυθμό με τον οποίο οι ψυχές εισρέουν στην κόλαση και το ρυθμό με τον οποίο διαφεύγουν. Νομίζω ότι μπορούμε ασφαλώς να υποθέσουμε ότι όταν μια ψυχή παέι στην κόλαση, δεν πρόκειται να φύγει. Επομένως, δεν διαφεύγουν ψυχές. Τώρα για το πόσες ψυχές μπαίνουν, ας δούμε πόσες διαφορετικές θρησκείες υπάρχουν σήμερα στον κόσμο. Οι περισσότερες απο αυτές δηλώνουν ότι αν δεν είσαι οπαδός τους τότε θα πας στη κόλαση. Εφόσον υπάρχουν περισσότερες απο μία τέτοια θρησκεία και εφόσον οι άνθρωποι δεν ανήκουν σε περισσότερη απο μία θρησκεία τότε μπορούμε να εξαγάγουμε οτι όλες οι ψυχές πάνε στην κόλαση. Και όπως έχουν οι ρυθμοί γεννήσεων και θανάτων, θα πρέπει να αναμένουμε ότι ο αριθμός των ψυχών στην κόλαση θα αυξηθεί εκθετικά.
    Τώρα, ο λόγος για τον οποίο εξετάζουμε το ρυθμό αλλαγής του όγκου της κολάσεως είναι γιατί ο Νόμος του Μπόυλ δηλώνει ότι για να παραμείνει σταθερή η θερμοκρασία και η πίεση στην κόλαση, ο όγκος της πρέπει να αυξάνεται ανάλόγως με τις ψυχές που προστίθενται. Αυτό μας δίνει 2 περιπτώσεις:
    1. Εαν η Κόλαση διαστέλλεται με πιο αργό ρυθμό απο αυτόν με τον οποίο εισέρχονται ψυχές, τότε η θερμοκρασία και η πίεση θα αυξάνονται μέχρι να σκάσει η Κόλαση και να ξεχυθούν οι ψυχές.
    2. Εαν η Κόλαση διαστέλλεται με ρυθμό πιο γρήγορο από τη αύξηση των ψυχών, τότε η θερμοκρασία και ή πίεση θα πέφτουν μέχρι να παγώσουν τα καζάνια της.

    Ποια απο τις 2 περιπτώσεις ισχύει??
    Αν αποδεχθούμε το αξίωμα το οποίο μου είπε η Τερέζα όταν ήμουν πρωτοετής ότι "Θα πρέπει να παγώσει η Κόλαση πριν κοιμηθούμε μαζί" και συνθεωρήσουμε και το γεγονός ότι χθες το βράδυ κοιμήθηκα μαζί της, τότε ισχύει η δεύτερη υπόθεση και επομένως είμαι σίγουρος ότι η Κόλαση είναι εξώθερμη και ότι ήδη έχει παγώσει. Απόροια αυτής της θεωρίας είναι ότι η κόλαση αφού έχει παγώσει άρα δεν δέχεται άλλες ψυχές και επομένως έχει εκλείψει.... αφήνοντας μόνο τον Παράδεισο. Αυτό με τη σειρά του αποδεικνύει την ύπαρξη ενός Θεϊκού Οντος, το οποίο εξηγεί γιατί χθες το βράδυ η Τερέζα φώναζε συνεχώς: "Θεέ μου, Θεέ μου"

    Αυτός ο φοιτητής πήρε το μοναδικό "Α"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. κυριε ΤΣΑΚΑΛΕ ΧΑΣΑΜΕ!
    ΑΝΘ' ΥΜΩΝ ...Η ΦΡΟΣΥΝΗ!
    ΦΑΣΚΕΛΟΚΟΥΚΟΥΛΩΣΤΑ ΔΗΛΑΔΗ
    ΑΛΛΑ ΜΗΝ ΦΟΡΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΜΑΥΡΕΣ ΠΛΕΡΕΖΕΣ...

    ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ: ΞΕΣΑΛΛΩΣΑΝ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΜΕ ΤΑ ΦΑΡΟΜΑΝΗΤΑ, ΠΑΡΑΤΗΣΑΝ ΤΟ ΞΕΣΚΟΝΟΠΑΝΟ, ΚΑΙ ΒΓΗΚΑΝ ΣΤΟ ΜΕΪΝΤΑΝΙ.
    ΒΡΕ ΟΥΣΤ!, ΣΤΗΝ ΚΟΥΖΙΝΑ ΓΡΗΓΟΡΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. ΡΕ ΣΥΡΙΖΑΚΙ ΕΣΥ ΝΟΙΑΖΕΣΕ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΨΗΦΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΚΑΙ ΑΣ ΧΑΘΕΙ Η ΧΩΡΑ.....
    ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΒΓΕΙΤΕ ΓΙΑ ΚΑΨΙΜΟ - ΠΛΙΑΤΣΙΚΟ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΠΟΛΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΜΗΝ ΑΝΤΕΧΟΝΤΑΣ ΑΛΛΟ ΤΟ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΛΜΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΕΙ.
    ΜΑΘΑΝΕ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΟΙ ΒΛΑΚΕΣ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΝ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥΣ........ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΑΠΟ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΠΑΠΑΡΟΛΟΓΙΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Αφιερωμένο σε όλα τα συριζάκια:

    Αντιγράφω επί λέξη από την εφημερίδα Real news που κρατάω στα χέρια μου σελίδα 44 Μέρος Κοινωνία:
    Της Αιμιλίας Σταθάκου.

    Οι εξετάσεις δεν δείχνουν πείνα!

    Η κατάσταση της υγείας των μεταναστών είναι πολύ καλή. Είναι σίγουρο ότι τα συγκεκριμένα άτομα δεν έχουν παραμείνει ασίτιστα επί ενάμιση μήνα. Τη δήλωση βόμβα έκανε στη Real news η επιμελήτρια Α' και Β' παθολογικής κλινικής του νοσοκομείου Ελπίς, Βασιλική Παπαλημναίου, θεράπων γιατρός των μεταναστών που μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο από το Μέγαρο Υπατία, την περασμένη Τετάρτη.

    Παράλληλα, σύμφωνα με αδιάσειστα ντοκουμέντα, σε αρκετές περιπτώσεις, οι εργαστηριακές εξετάσεις των μεταναστών που μεταφέρθηκαν στα νοσοκομεία στις αρχές της περασμένης βδομάδας δεν είναι συμβατές με τα δεδομένα που θεωρούνται αναμενόμενα για άτομα που έχουν παραμείνει χωρίς τροφή τόσο μεγάλο διάστημα.

    Ειδικότερα, τα αποτελέσματα των εργαστηριακών εξετάσεων που έχουμε στη διάθεση μας δείχνουν, σχεδόν σε όλες τις παραμέτρους, τιμές μέσα στα φυσιολογικά όρια. Σε καμιά από αυτές δεν φαίνεται να έχουν διαταραχτεί ιδιαίτερα οι ηλεκτρολύτες ( κάλιο, νάτριο, μαγνήσιο κ.λ.π) είτε η ουρία και η κρεατίνη. Πρόκεται για σημαντικές ενδείξεις, καθώς, όπως μας εξηγεί ο διδάκτωρ Παθολογίας Αναστάσιαδης Σπαντιδέας, όταν ένα άτομο δεν τρώει για μεγάλο διάστημα περιμένουμε να οδηγηθεί σε αφυδάτωση και να έχουν τουλάχιστον επηρεαστεί οι ηλεκτρολύτες τους. Επίσης η μη ενεργειακή κάλυψη οδηγεί σε μεταβολική οξέωση με παραγωγή κετονών, που αποτυπώνονται με διαταραγμένες τιμές σε ουρία και κρεατίνη. Επιπρόσθετα, η κλινική εικόνα ενός ανθρώπου που δεν σιτίζεται επί ενάμιση μήνα είναι χαρακτηριστική :παρουσιάζει μεγάλη αδυναμία, εξάντληση, αφυδάτωση ακόμη και διαταραχή συνείδησης.

    Ωστόσο, οι εργαστηριακές εξετάσεις των μεταναστών που νοσηλεύονται στην Αθήνα και στη Θεσσαλονίκη, σε πολλές περιπτώσεις είναι εντός των φυσιολογικών ορίων.

    Ευτυχώς για τους αυτούς τους ανθρώπους είναι υγιέστατοι. Βέβαια, τόσο οι εξετάσεις τους όσο και η γενικότερη κλινική εικόνα δεν συνάδουν με ανθρώπους που κάνουν απεργία πείνας για μεγάλο χρονικό διάστημα, επισημαίνουν χαρακτηριστικά οι θεράποντες γιατροί στο νοσοκομείο Ερυθρός Σταυρός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. ΡΕ ΜΕΓΑΛΕ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΚΑΝΑΝ '' ΤΙΤΑΝΙΟ'' ΑΓΩΝΑ ΣΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΝ ΤΩΡΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΣΕ ΞΕΝΗ??????
    ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΓΝΩΡΙΖΑΝ ΟΤΙ ΕΔΩ ΕΧΟΥΝ ''ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ'' ΠΟΥ ΓΙΑ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΨΗΦΟΥΣ ΚΛΠ .......ΘΑ ΤΟΥΣ ΝΤΑΝΤΕΥΟΥΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Φασιστάκι ανορθόγραφο όσοι κι αν περιμένετε θα
    σας πάρει ο διάολος κι εσάς και τα δ.ν.τ. σας.
    Βγάλτε στρατούς,βγάλτε ειδικές δυνάμεις,θα σας
    τσακίσουμε.Εξέγερση τώρα και παντού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. ΠΑΝΩ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑΚΙ, ΜΗΝ ΣΟΥ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΟΝ ΑΕΡΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Απειλούν να μην ψηφίσουν το ν.σ. για τις Natura

    ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ; ΟΛΑ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ!! Γ. Δριβελέγκας, Ν. Ζωΐδης, Κ. Καρτάλης, Β. Γιουματζίδης, Ε. Δαμιανάκης, Γ. Βούρος, Γ. Αμοιρίδης, Σπ. Μαργέλης, Σπ. Μοσχόπουλος κ.ά. ΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ;;;

    Τα οικοπεδάκια τους στη Νοτια Λευκάδα κλπ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Η σύσκεψη ολοκληρώθηκε λίγο μετά τις 17.30. Από την κυβέρνηση συμμετείχαν η υφυπουργός Απασχόλησης, αρμόδια για θέματα μεταναστευτικής πολιτικής, Αννα Νταλάρα, ο υπουργός Απασχόλησης, Γιάννης Λοβέρδος, ο υπ. Προστασίας του Πολίτη, Χρήστος Παπουτσής και ο υπουργός Εσωτερικών και Αποκέντρωσης, Γιάννης Ραγκούσης.
    ΝΙΚΗΣΑΜΕ,ΝΙΚΗΣΑΜΕ φωναζαν με αλαλαγμους οι λαθραιοι.
    Και σε αλλα με υγεια!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. ΣΥΡΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΚΡΟΑΡΙΣΤΕΡΑ ΟΙ "ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΕΣ"!
    Κότες αποδείχτηκαν οι νταήδες της κυβέρνησης, που γράφουν στα παλιά τους τα παπούτσια τις απαιτήσεις των Ελλήνων, αλλά τρέχουν να ικανοποιήσουν τα αιτήματα της ακροαριστεράς που υποκινεί και τις "απεργίες πείνας" των λαθρομεταναστών.
    Πριν λίγα λεπτά έγινε συνάντηση "αλληλέγγυων" (βλέπε Γιαννόπουλο, Κούρτοβικ, Χρονόπουλο της προοδευτικιάς νεολαίας), επιτροπής των "απεργών" (που βρήκαν δύναμη να πάνε στη συνάντηση;;;) με τους υπουργούς Ραγκούση, Παπουτσή, Λοβέρδο και συζύγου Νταλάρα, η οποία πραγματοποιήθηκε στο γραφείο του προέδρου της ΓΣΕΕ, Παναγόπουλου.
    Οι υπουργοί λοιπόν έδωσαν ανταλλάγματα ικανοποιητικά, όπως επ' αόριστο διαμονή και ταξιδιωτικά έγγραφα για να πηγαινοέρχονται στις πατρίδες τους! Αυτή τη στιγμή οι ακροαριστεροί "αλληλέγγυοι" και οι λοιποί σπεύδουν στην Υπατία για να πραγματοποιήσουν συνέλευση και να απαντήσουν στην κυβέρνηση!
    Και επειδή νομίζουν πως τρώμε κουτόχορτο... Οι "αλληλέγγυοι" έκαναν και έναν ακόμη εκβιασμό στην κυβέρνηση, που έχει να κάνει με τη χρηματοδότηση των ΜΚΟ, οι οποίες ανήκουν στη συντριπτική τους πλειοψηφία στους ίδιους (περιμένουμε να δούμε τι θα γίνει και με αυτό το θέμα).
    Το γεγονός πάντως είναι ότι σε αυτό το κράτος κουμανταδόροι είναι οι αριστεριστές, που βρίσκουν μια χαρά ευήκοα ώτα στους κυβερνώντες, που με τη σειρά τους απο τους ίδιους χώρους έχουν περάσει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Γράφει ο Χάρρυ Κλύνν

    GAP. Ο "πρωθυπουργός" που θα μείνει στην ιστορία ως ο ανίκανος, ο φλύαρος, ο μειοδότης, ο καταστροφέας και ο ανυπέρβλητος βλάκας με περικεφαλαία.
    Μετά από ένα χρόνο πειραματισμών, αεροπλανικών κόλπων, φαμφαρονισμών, απειλών, θριαμβολογιών, επιτραπέζιων πιστολιών, ξεζουμισμών, μειοδοσιών, εξευτελισμών, ψευδολογιών κατινισμών και όλα τα εις –ιών και –ισμών, οδήγησε τη χώρα ένα βήμα από την χρεοκοπία φορτωμένη με επιπλέον χρέος 45 δις ευρώ!!! .....
    ΤΟ ΤΡΑΓΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΛΑΟΣ, ΚΑΝΕΝΑ ΚΟΜΜΑ, ΚΑΜΙΑ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΔΕ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΥΠΕΡΗΦΑΝΕΥΤΕΙ ΟΤΙ ΑΠΑΛΛΑΞΕ ΤΗ ΧΩΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ…
    Ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΚΑΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΘΑ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΟΥΝ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΔΙΚΩΝ ΤΟΥΣ ΑΜΑΡΤΙΩΝ… ΣΥΜΠΑΡΑΣΥΡΟΝΤΑΣ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟΝ ΟΛΕΘΡΟ…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Ως συνήθως το Mega είπε τα μισά από αυτά που πραγματικά συμβαίνουν με την παραίτηση του Γεωργακόπουλου. Η πραγματικότητα είναι πολύ διαφορετική. Σύφωνα με πληροφορίες του Fimotro η παραίτησή του όφείλεται στο ότι :
    1.Η σχέση με τον Παπακωνσταντίνου ήταν πολύ κακή. Δεν τον καλούσε ο...
    "Τσάρος" στις συσκέψεις.
    2. Ζήτησε από τον Τσάρο να παφθούν όλοι οι υπάλληλοι της ΔΟΥ Κορίνθου διότι μετά από έλεγχό του ανακάλυψε ότι συναλλάσσονταν με το κοινό. Αντί να παφθούν δυο από αυτούς πήραν προαγωγή.
    3. Ζήτησε να μπει ενιαίο ΦΠΑ για όλα τα προιόντα ούτως ώστε να καταπολεμηθεί η φοροδιαφυγή.
    4. Ζήτησε να θεσμοθετηθεί θέση μόνιμου υφυπουργού Οικονομικών για τα έσοδα και τις δαπάνες με μακρότερη θητεία από μια τετραετία.
    5. Δεν ήλεγχε όλες τις εφορίες.
    6. Θεωρούσε ότι οι μεθόδους του Καπελέρη δεν είχαν αποτέλεσμα και ήταν μόνο επικοινωνιακές.
    7. Είχε κακές σχέσεις με τον Σαχινίδη και τον άλλο Γενικό Γραμματέα τον Σπινέλη.
    8. Δεν είναι η πρώτη φορά που προσπάθησε να υποβάλει παραίτηση αλλά όμως το πρωθυπουργικό γραφείο τον απέτρεψε.
    9. Τελευταία, όταν διέρρευσε ότι τα έσοδα θα είναι 10% χαμηλότερα ξεχείλισε το ποτήρι.
    10. Και τέλος, είχε προβλήματα με την αφαίρεση των αρμοδιοτήτων μετά την προώθηση του Κουσελά σε θέση υφυπουργού.
    Συμπέρασμα; Μπάχαλο στην κυβέρνηση...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. ΠΡΟΣΟΧΗ.ΠΡΟΣΟΧΗ. Η ΝΕΑ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΛΕΥΚΑΔΟΣ ΚΑΤΕΧΕΙ ΔΙΠΛΩΜΑ ΟΔΗΓΗΣΗΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ (ΒΛΕΠΕ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΤΗΣ). ΣΚΕΨΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΤΕΙΧΕ..........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. tsiprako pare fora ki ela gia aera.......
    se perimenoyme..........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Η ΚΟΥΡΤΟΒΙΚ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΩΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΕΙΝΑΙ Η ΙΔΙΑ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΣΥΝΗΓΟΡΟΣ ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΥΣ ΤΗΣ 17 ΝΟΕΜΒΡΗ?
    ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΗΓΟΡΟΣ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΜΟΛΟΤΩΦ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. ΑΝΤΕ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΠΑΙΔΙΑ ΠΑΜΕ ΣΤΟΝ ΕΒΡΟ ΝΑ ΥΠΟΔΕΧΤΟΥΜΕ ΜΕΘΑΥΡΙΟ ΚΑΜΙΑ ΧΙΛΙΑΔΑ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΤΟΥΣ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΤΑ ΑΔΕΛΦΙΑ ΜΑΣ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ.
    ΕΜΑΘΑΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ 300 ΚΑΙ ΘΑ ΖΗΤΗΣΟΥΝ ΑΣΥΛΟ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΤΟΥ ΑΛΑΒΑΝΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. ΤΙ ΘΕΛΕΙΣ ΡΕ. ΚΑΤΕΧΕΙ, ΠΑΤΑΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙ!!!!
    ΚΑΠΕΤΑΝ ΦΟΥΦΟΥΤΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. ΠΟΙΟΣ ΗΤΑΝ Ο ΟΔΗΓΟΣ ;
    Στην καρναβαλική παρέλαση παρατηρούσα την παρέα των Ναζί και μου ήρθε στο μυαλό ο Ραγκούσης. Προς στιγμή ανατρίχιασα με τη σκέψη ότι είναι ο οδηγός. Ο συνειρμός αυτός έχει βέβαια τη λογική του, γιατί όπως γνωρίζετε,
    ο τύπος αυτός παίζει το ρόλο της ατμομηχανής και οδηγεί τη Χώρα με πραγματικά ναζιστικά πρότυπα. Όσο για τη φάτσα ... αυθεντική
    ( Χρώματα - ματιά - στυλ ). Προσπαθούσα να συνθέσω το παζλ με αυτόν τον τύπο οδηγό του οχήματος αλλά με παραξένευε το ότι δεν λοξοδρομούσε με σκοπό να πατήσει το πλήθος.
    Ο οδηγός της παρέας ήταν πραγματικός πιλότος. Έτσι ηρέμησε η σκέψη μου και έζησα καρναβαλικά τη στιγμή. Τη Μέρκελ δεν είδα στην παρέα και σκέφτηκα ότι κάπου θα μάλωνε το Γιώργο, για τα έξοδα που κάνουμε με τα καρναβάλια, αντί να δουλεύουμε νυχθημερόν για να αγοράζουμε εξοπλισμούς. Λέτε να ήταν μέσα στο άρμα; Δεν πρόσεξα και τη μάρκα του. Περισσότερο με Petropoul έμοιαζε παρά με Leopard.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. ΕΙΣΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ??? EXEIΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ; ΔΕΝ ΣΟΥ ΔΙΝΕΙ Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΣΗΜΑΣΙΑ; ΘΕΣ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΣΟΥ; ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΔΟΥΛΕΙΑ ??????? Ε, τότε, γίνε... ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. Μια από τις λέξεις, που τώρα τελευταία έχει γίνει ιδιαίτερα της μόδας στην χώρα μας, καθώς αυτή επαναλαμβάνεται συνεχώς από τα ΜΜΕ είναι η: "αλληλέγγυος". Παρόλο που η χρήση της ήταν συχνή στο φάσμα του αναρχικού/αντιεξουστικού χώρου, πλέον μετά την υπόθεση της Υπατίας, έχει μεταβληθεί σε εντελώς mainstream, αποδεικνύοντας φυσικά και την επικυριαρχία της αριστεράς στο σύστημα των ΜΜΕ, καθώς η δική της ορολογία μετατρέπεται σε συστημική ορολογία.
    Στην περίπτωση όμως των 300 λαθρομεταναστών απεργών πείνας, ο όρος “αλληλέγγυοι” είναι εντελώς λανθασμένος.
    Επί της ουσίας πρόκειται για έναν στρατό επαγγελματιών επαναστατών που χρηματοδοτούνται από ένα δίκτυο ΜΚΟ και άλλες αδιάφανες πηγές, για να παίζουν επί της ουσίας τον ρόλο των “δημίων” των 300 λαθρομεταναστών, προκειμένου να επιβάλλουν την δική τους πολιτική ατζέντα, μέσω της λογικής της δυναμικής μειοψηφίας σε μία ολόκληρη χώρα. Πρόκειται για μέλη της άκρας αριστεράς και τους αναρχικούς, που αυτή την στιγμή συνεργάζονται στην συγκεκριμένη υπόθεση.
    Δεν είναι εύκολο να αντιταχθείς σε έναν νεαρό άνθρωπο, που του έχουν διαστρέψει με τέτοιο τρόπο το μυαλό. Καθόλου εύκολο. Μιλάμε για φανατικούς, που δημιουργούνται από ένα ολόκληρο σύστημα, φτιαγμένο για να χρησιμοποιεί τις κοινωνικές διαδικασίες ως χώρους στρατολόγησης.
    Αυτές τις ημέρες, δεκάδες “αλληλέγγυοι” βρίσκονται όχι στο πλευρό των λαθρομεταναστών, αλλά στην πραγματικότητα στον μηχανισμό ελέγχου τους. Αυτό πια είναι ξεκάθαρο. Κάποιοι θέλουν να φτάσουν την κατάσταση στα άκρα, προκειμένου να την εκμεταλλευτούν πολιτικά.
    Και είναι αλήθεια ότι έχουν καταφέρει να προκαλέσουν μέχρι και ένταση στο εσωτερικό της κυβέρνησης, καθώς αρκετές από τις “οργανώσεις” (συνήθως σφραγίδες) που παρέχουν το ανθρώπινο δυναμικό για τον αγώνα αυτόν, έχουν άμεση σχέση με το ΠΑΣΟΚ, σε πάρα πολλά επίπεδα, συμπεριλαμβανομένου και του καθαρά κομματικού. Θυμούνται ίσως οι παλαιότεροι, ότι μια από τις οργανώσεις που σήμερα βρίσκονται στο πλευρό των λαθρομεταναστών, το ΣΕΚ (Σοσιαλιστικό Εργατικό Κόμμα) παλαιότερα καλούσε με εξώφυλλα της εφημερίδας της, να ψηφίσουν οι οπαδοί της το ΠΑΣΟΚ. Αντιστοίχως και το ΠΑΣΟΚ είναι ιδιαίτερα προσεκτικό και ανεκτικό έναντι των διαφόρων μικροομάδων της άκρας αριστεράς, προκειμένου αυτές να λειτουργούν αποσυσπειρωτικά για τον ΣΥΡΙΖΑ, που κάθε φορά που παίρνει τα πάνω του, λεηλατεί την εκλογική βάση του ΠΑΣΟΚ.
    Ας επιστρέψουμε όμως στους “αλληλέγγυους” οι οποίοι κατά κάποιο τρόπο αποτελούν και περιφρουρητές της απεργίας πείνας των μεταναστών. Και την περιφρουρούν όχι μόνο από κάποια εξωτειρκή απειλή (όπως παραδείγματος χάριν η σκοτεινή φυσιογνωμία ενός γιατρού) αλλά και από τους ίδιους τους μετανάστες, καθώς σύμφωνα με καταγγελίες τους φρουρούν για να μην υποχωρήσουν στην πείνα και φάνε. Βέβαια, σύμφωνα με αρκετούς, δεν τα έχουν καταφέρει απόλυτα, αφού οι ιατρικές εξετάσεις έδειχναν ότι μετά από τόσες δεκάδες ημέρες απεργίας πείνας, οι απεργοί δεν δείχνουν καν υποσιτισμένοι.
    Αυτό όμως έχει πολύ λίγη σημασία για τα ΜΜΕ και τους ανθρώπους της άκρας αριστεράς, οι οποίοι συνεχίζουν να εκβιάζουν συναισθηματικά μια ολόκληρη χώρα, χρησιμοποιώντας ως στοιχείο του εκβιασμού όχι ανθρώπινες ζωές, αλλά στην πραγματικότητα μια απειλή ότι αν συμβεί κάτι, θα ξεσπάσει ένα ανεξέλεγκτο κύμα επεισοδίων.
    Έναντι σε αυτή την στάση, η κυβέρνηση εξακολουθεί να κάνει Πασοκισμούς, δείχνοντας μια το καρότο και μία το μαστίγιο, μιλώντας μάλιστα για απέλαση των λαθρομεταναστών, εάν δεν σταματήσουν την απεργία πείνας.
    Η ουσία είναι ότι η άκρα αριστερά έχει ισχυρά ερείσματα στο ΠΑΣΟΚ που καταφέρνουν να “ουδετεροποιούν” ακόμη και κορυφαίους υπουργούς της κυβέρνησης. Και με αυτή την προυπόθεση ξεκίνησε και ο αγώνας των μεταναστών. Στημένο δηλαδή από πριν το ματς.
    Λευκαδιος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΟΠΟΙΟΝ ΚΥΡΙΟ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΩ ΝΟΜΙΜΑ ΣΕ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΕΞΑΓΕΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΑΣ.
    ΕΛΠΙΖΩ ΤΑ 788 ΕΥΡΩ ΣΥΝΤΑΞΗ ΠΟΥ ΛΑΜΒΑΝΩ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΖΗΣΩ ΕΚΕΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ.
    ΣΑΣ ΧΑΡΙΖΩ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΤΟ ΣΥΡΙΖΑ ΤΗΝ ΝΔ ΤΟ ΛΑΟΣ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟΔΕΞΙΟ ΦΑΣΙΣΤΑΚΟ ΝΑ ΣΑΣ ΚΗΔΕΜΟΝΕΥΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΙ ΤΟ ΚΑΛΑΜΙ ΤΟΥ !
    Πολύ φιλόξενοι αποδείχτηκαν οι Αχαιοί αγρότες στην επίσκεψη του Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Σκανδαλίδη, στην Πάτρα. Εκτός από άφθονη φρέσκια βιταμίνη C που του προσέφεραν, τον λάδωσαν κιόλας για να γλιστράει σαν φίδι. (πέταγαν πορτοκάλια και ελιές). Προετοιμασμένος όμως ο υπουργός και συνηθισμένος από "εκδηλώσεις αγάπης" δεν πτοήθηκε, αν και "λόγω διακριτικότητας" χρησιμοποιούσε τις πίσω πόρτες για να μπαίνει στα κτίρια. Οι Αχαιοί όμως δεν πειράζουν τα πράσινα φίδια. Το καλάμι είναι ο μεγαλύτερος εχθρός του φιδιού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. Ο κ. Άκης Τσελέντης είναι σεισμολόγος ...Γ΄ Εθνικής, όπως μου έχουν πεί δεκάδες συνάδελφοί του. Κανείς σχεδόν συνάδελφός του δεν τον πολυεκτιμά. Μετά από κάθε σεισμό όμως, τσούπ, ο Τσελέντης στις οθόνες μας !
    Και ξέρετε γιατί;

    Γιατί είναι κινδυνολόγος και "φουσκωτάς". Τα"φουσκώνει" δηλαδή, τα λέει "χοντρά", για να τον ζητούν τα κανάλια, χρησιμοποιεί πομπώδης εκφράσεις, είναι με λίγα λόγια "τηλεοπτικός".

    Τα "κανάλια" φυσικά δεν ενδιαφέρονται για την ψύχραιμη και σοβαρή ενημέρωσή μας, αλλά για τον πρόσκαιρο εντυπωσιασμό. Κι έτσι, όταν γίνεται σεισμός, λένε "πάρτε τηλέφωνο τον Τσελέντη, τα λέει χοντρά αυτός".
    Είναι δηλαδή σαν τους τηλεοπτικούς μετεωρολόγους, που για να εντυπωσιάσουν περισσότερο, μας έπρηξαν με τα "χιόνια στην Ομόνοια" (τελικά τι έγινε ρε παιδιά; χιόνισε και στην Ομόνοια;).
    Η "ενημέρωσή" μας, κρίνεται με όρους εντυπωσιασμού και κανείς δεν θέλει να μας ενημερωσει. Να μας εντυπωσιάσουν μόνο, θέλουν, για να τσιμπήσουν τα "νουμεράκια".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. Με τις φρεγάτες ΛΗΜΝΟΣ (F451) και ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗΣ (F465) το Πολεμικό Ναυτικό παίρνει την σκυτάλη από την Πολεμική Αεροπορία στη κρίση της Λιβύης. Συγκεκριμένα αναχωρεί για να αντικαταστήσει την φρεγάτα ΨΑΡΑ (F454), απόψε εσπευσμένα η φρεγάτα ΛΗΜΝΟΣ (F451), ενώ επρόκειτο να αναχωρήσει την Δευτέρα μαζί με την φρεγάτα ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗΣ (F465). Η ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗΣ θα ακολουθήσει την Δευτέρα. Δεν είναι ακόμα βέβαιο ότι θα πάει και η δεύτερη φρεγάτα στο Κόλπο της Σύρτης. Είναι πιθανό να μείνει στην Κρήτη ως εφεδρικό σκάφος σε αντικατάσταση της ΥΔΡΑ (F452)
    Αν πάει και η ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗΣ (F465) στην Σύρτη, τότε είναι βέβαιο πως οδεύουμε σε κλιμάκωση της εμπλοκής του ΝΑΤΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. Η αισχρή και ΔΟΛια προπαγάνδα ξεπέρασε κάθε όριο.
    Με δεδομένο ότι απευθύνονται προς αφελείς και ηλιθίους, παρουσιάζουν ως μέγα "επίτευγμα" του αμερικανοτραφέντος "πρωθυπουργού" - ανδρεικέλου, ο οποίος με την ...πυγμή που επέδειξε στη Σύνοδο Κορυφής της Ευρωπαϊκής Ένωσης, κατάφερε - δέχθηκε τους όρους δηλαδή - να ξεπουλήσει τα φιλέτα της δημόσιας περιουσίας μας, ίση με το μισό του δανείου.
    Κι' όλα αυτά για να επιτύχουμε μείωση μιας ποσοστιαίας μονάδας το τοκογλυφικού δανείου 5,2% που μας επέβαλλαν αρχικά.
    "Πετύχαμε την επιμήκυνση στα 7,5 χρόνια του ορίου αποπληρωμής των δανείων των 110 δις ευρώ και τη μείωση του επιτοκίου από το 5,2% σε 4,2%", πανηγυρίζει περιχαρής ο εκτός πραγματικότητος πρωθυπουργεύων στην Ελλάδα mr. Papandreou.
    Όσον αφορά το δημόσιο ξεβράκωμα ύψους 50 δισ. ευρώ, μέσω δήθεν ...διαρθρωτικών αλλαγών, αποκρατικοποιήσεων και "αξιοποίησης" της ...δημόσιας περιουσίας, αυτό ΔΟΛίως επίσης, παρουσιάσθηκε ως Μέγα "πρωθυπουργικό" επίτευγμα.
    Ως μη έχων ιδιαίτερες γνώσεις επί των οικονομικών, θα παρακαλούσα τους ειδήμονες να τοποθετηθούν επ' αυτού μέσω των σχολίων.
    Μπορεί να έχω και άδικο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. Οι παππούδες μας ήρθαν στην Ελλαδα επειδή συρρικνώθηκε εδαφικά ο Ελληνισμός . Η Ινδία και το Πακιστάν συρρικνώθηκαν ; Η Ινδία φιλοδοξεί να γίνει η υπερδύναμη της Ασίας . Ξόδεψε και έκανε ατομική βόμβα . Στέλνει σε εμάς όμως τους φτωχούς της ! Το Πακιστάν ( με πάνω από 100 εκατομμύρια πληθυσμό ) ξόδεψε και έκανε ( και αυτό ! ) ατομική βόμβα . Τους φτωχούς του όμως τους εξάγει στην Ελλαδίτσα των 10 εκατομμυρίων !
    Τί γίνεται εδώ ρε αδέρφια ; Ξυπνάτε ρε ! Γίναμε οι μαλάκες της υφηλίου και όλοι γελάνε με εμάς ! Μας λένε ότι οι φουκαράδες οι λαθρομετανάστες έρχονται επειδή υπάρχουν καταπιεστικά καθεστώτα στον τόπο τους . Ε , και ;
    Ας επαναστατήσουν ενάντια στους τυρράνους ! Τί είναι η Ελλάδα ; Η εύκολη λύση ; Ενώ και οι...
    Σέρβοι τώρα είναι φτωχοί , δεν έρχεται ούτε ένας λαθρομετανάστης από Σερβία . Δεν είναι περίεργο αυτό ; Μήπως κάποιος "ενθαρρύνει" τους Πακιστανούς και τους Αφγανούς να έρθουν ; Συζητιέται πλέον ανοιχτά στις πλατείες ότι τα λεφτά που πληρώνουν οι λαθρομετανάστες στους Τούρκους δουλεμπόρους προέρχονται από τα μυστικά κονδύλια του Υπουργείου Εξωτερικών της Ελλάδας !
    Ο Έλληνας φορολογούμενος πληρώνει αυτόν που θα του πάρει την θέση εργασίας ! Και γιατί δεν φέρνουν Σέρβους ; Διότι είναι ίδιοι με εμάς και θα αφομοιωθούν . Ενώ οι ασιάτες διαφέρουν και θα γίνουν καρκίνωμα στην χώρα . Πακιστάν και Αφγανιστάν ταπεινώθηκαν από τον Μ. Αλέξανδρο . Και αυτοί Πακιστανούς και Αφγανούς μας φέρνουν .
    Τυχαίο ;
    Δεν νομίζω !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. Κινδυνολόγοι σε βαθμό κακουργήματος. Βρήκαν ευκαιρία οι σεισμολόγοι που έχουν καταβροχθίσει τα Κοινοτικά και Ελληνικά κονδύλια, να σπείρουν τον πανικό υποστηρίζοντας ότι έρχεται... τσουνάμι σεισμών παγκοσμίως. Ειδικά αυτός ο Παπαδόπουλος στον ΑΝΤ1 τα έδωσε όλα. Επικίνδυνοι...
    και ιδιοτελείς. Για να εξασφαλίσουν νέα κονδύλια πουλάνε σεισμολαγνία...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. ΒΡΕ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΟΤΙ ΜΑΣ ΚΡΑΤΑΝΕ ''ΣΤΗΝ ΖΩΗ'' ΟΙ ΛΕΦΤΑΔΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΑΡΜΕΓΟΥΝ ΜΕΧΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΠΟΜΕΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ.
    ΟΙ ΦΕΟΥΔΑΡΧΕΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΤΡΕΜΟΥΝ ΜΗΠΩΣ ΑΥΡΙΟ ΤΟΥΣ ΠΟΥΜΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ Η ΤΗΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΕ ΔΡΑΧΜΗ......
    ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ ΤΟ ΝΤΟΜΙΝΟ ΚΑΙ ΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΗ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ. ΘΑ ΕΧΕΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΑΝΤΚΤΥΠΟ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. ΦΙΛΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΤΑ ΕΧΩ ΠΕΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΑΛΙΟΤΕΡΑ......
    ΕΔΩ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗΣ.
    ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΞ ΑΥΤΩΝ ΕΝ ΑΓΝΟΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ ΣΕ ΔΙΑΤΕΤΑΓΜΕΝΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ.
    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΚΑΘΟΔΗΓΗΤΕΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΞΕΣΗΚΩΝΟΥΝ ΑΔΟΛΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΒΟΡΕΙΩΝ ΠΡΟΑΣΤΕΙΩΝ ΚΟΝΟΜΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΠΠΟΥ ΤΟΥΣ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΦΤΩΧΩΝ ΙΘΑΓΕΝΝΩΝ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.
    Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΝΤΙΣΤΑΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΣ ΜΑΣ ΧΑΡΑΚΤΙΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΨΩΝΙΑ ΩΣ ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ.
    ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΙ ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. Είκοσι λεπτά μέχρι στιγμής, όλα τα δελτία για την ραδιενέργεια στην Ιαπωνία και για το εάν θα έρθει στην Ελλάδα ασχολούνται! Εδώ ο κόσμος καίγεται με έκτακτα υπουργικά συμβούλια, με δράματα στην οικονομία και την καθημερινότητα και με διάλυση των πάντων... και o ANT1 και το Mega ασχολούνται με την πυρηνική απειλή που τελικά αποδείχθηκε ανύπαρκτη. Βολεύει πολλούς αυτός ο αποπροσανατολισμός..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. ΑΛΛΑΖΕΙ ΟΛΟ ΤΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΔΟΕ
    ΤΟΝ "ΞΕΧΑΣΑΝ" ΣΤΑ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΣΗΜΕΡΑ ΤΑ ΜΜΕ
    O επόμενος που φεύγει είναι ο Καπελέρης. Κάποιοι μάλιστα υποστηρίζουν ότι έχει ήδη παρθεί η απόφαση να τον απομακρύνουν. Τα περισσότερα ΜΜΕ και ειδικά οι εφημερίδες και οι τηλεοράσεις τον έχουν στο απυρόβλητο γιατί εκδότες και καναλάρχες χρωστάνε εκατομμύρια ευρώ. Τα ΜΜΕ είχαν το...
    ρεπορτάζ για την δυσαρέσκεια του Παπανδρέου. Δεν το δημοσίευσαν όμως. Και όχι μόνο αυτό αλλά έκαναν λαθροχειρία. Τον αφαίρεσαν από αυτούς που είναι προς αποχώρηση. Σας το λέμε εμείς λοιπόν. Όλο το επιτελείο του υπουργείου Οικονομικών θα φύγει μαζί με τον Παπακωνσταντίνου. Και ο Καπελέρης και ο δεύτερος Γενικός Γραμματέας που ήταν μαζί με τον Γεωργακόπουλο. Η απόφαση είναι ειλημμένη και αφορά την αδυναμία είσπραξης εσόδων και το ότι πολλοί Mediaρχες βρέθηκαν στο απυρόβλητο του Καπελέρη για να κάνει δημόσιες σχέσεις μαζί τους...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. Έξω φρενών είναι από το πρωί ο Θ. Πάγκαλος σχετικά με τα δημοσιεύματα που τον φέρνουν να αποχαιρετά το υπουργικό συμβούλιο και την θέση του αντιπροέδρου. Όπως...
    μάθαμε τηλεφωνεί σε έμπιστους προς αυτόν πολιτικούς συντάκτες και καρφώνει άγρια τον Ραγκούση θεωρώντας ότι αυτός τα διέρρευσε όλα αυτά. Η διαρροή όμως έγινε μέσα από το Μαξίμου, εν γνώση του Πεταλωτή και φυσικά του πρωθυπουργού. Σε λίγη ώρα που αρχίζει το υπουργικό συμβούλιο (17.30) το κλίμα θα είναι πολύ βαρύ. Και για τον Πάγκαλο και για τον Παπακωνσταντίνου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  58. Κατά σχεδόν 10 εκατοστά μετατόπισε τον άξονα της Γης ο ισχυρότατος σεισμός μεγέθους 8,9 Ρίχτερ που σημειώθηκε την Παρασκευή στην Ιαπωνία, ενώ φαίνεται ότι έχει μετακινήσει το κεντρικό νησί της χώρας κατά 2,4 μέτρα, όπως δήλωσαν το Σάββατο επιστήμονες. «Γνωρίζουμε...
    ότι ένας σταθμός GPS μετακινήθηκε (κατά 2,4 μέτρα)», δήλωσε ο Κένεθ Χάντατ, αμερικανός γεωφυσικός, στο τηλεοπτικό δίκτυο CNN. Το Εθνικό Ινστιτούτο Γεωφυσικής και Ηφαιστιολογίας της Ιταλίας ανέφερε ότι σύμφωνα με τα προκαταρκτικά αποτελέσματα μίας έρευνας που διεξήγαγε ο σεισμός μεγέθους 8,9 βαθμών που έπληξε την Ιαπωνία μετακίνησε τη Γη στον άξονα της κατά σχεδόν 10 εκατοστά.
    Οι επιπτώσεις αυτού του σεισμού στον άξονα της Γης είναι πολύ μεγαλύτερες από αυτές του σεισμού 9,1 βαθμών που έπληξε την Ινδονησία το 2004. Σημαντικότερες επιπτώσεις φαίνεται ότι είχε μόνο ο σεισμός που έπληξε τη Χιλή το 1960, όπως ανακοίνωσε ο διευθυντής του ινστιτούτου Αντόνιο Πιερσάντι.
    Το 2010 επιστήμονες από τη NASA είχαν δηλώσει ότι ο σεισμός 8,8 βαθμών που σημειώθηκε στη Χιλή τον Φεβρουάριο του 2010 ήταν τόσο δυνατός ώστε μπορεί να μείωσε τη διάρκεια της ημέρας.
    Ο Ρίτσαρντ Γκρος που εργάζεται στο Jet Propulsion Laboratory της NASA ανακάλυψε ότι ο περσινός σεισμός της Χιλής μετακίνησε τον άξονα της Γης κατά περίπου 8 εκατοστά.
    Η μετακίνηση του άξονα πάνω στον οποίο ισορροπεί η μάζα της Γης αλλάζει ανεπαίσθητα το χρόνο που χρειάζεται η Γη για να κάνει μία πήρη περιστροφή γύρω από τον ήλιο. Ετσι μετά το σεισμό της Χιλής η διάρκεια της ημέρας μειώθηκε κατά 1,26 μικροδευτερόλεπτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  59. Ανακριβές χαρακτηρίζει το γραφείο του προέδρου του ΣΥΝ Αλέξη Τσίπρα το δημοσίευμα της εφημερίδας Πρώτο Θέμα, που τιτλοφορείται «18 αστυνομικοί στην υπηρεσία του αντιεξουσιαστή».
    Ο αριθμός των αστυνομικών που αναφέρεται στον τίτλο και το σώμα του κειμένου του ρεπορτάζ, δεν αφορά την προσωπική ασφάλεια του Προέδρου της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ αλλά στο σύνολο της Κοινοβουλευτικής ομάδας του κόμματος και των στελεχών του, σημειώνει το γραφείο του προέδρου του ΣΥΝ.
    Ο ΣΥΝ αναφέρει πως στην στην προσωπική ασφάλεια του κ. Τσίπρα απασχολούνται τέσσερις αστυνομικοί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  60. Τρεις "Πρίνους" κρύβει σε πετρέλαιο η θαλάσσια περιοχή του Πατραϊκού κόλπου, σύμφωνα με επισταμένες έρευνες. Μετά τις πρώτες ειρωνικές αντιδράσεις που είχαν ακολουθήσει τις αποκαλύψεις του Κώστα Χαρδαβέλλα, έφτασε η ώρα της παραδοχής της αλήθειας: το κοίτασμα του Πατραϊκού μπορεί να αποδώσει μέχρι και 400 εκατομμύρια βαρέλια αργού πετρελαίου!
    Σύμφωνα με την εφημερίδα "Το Βήμα της Κυριακής", η παραγωγή αυτού του κοιτάσματος διαρκεί περίπου 25 χρόνια και με δαπάνες παραγωγής 1,5 δισ. δολάρια αποφέρει έσοδα 7,5 δισ. δολάρια!!
    Οπως τονίζει η εφημερίδα, "τα προ φόρων καθαρά κέρδη των εταιρειών ανέρχονται σε 1,8 δισ. δολάρια και οι αντίσοιχοι φόροι υπέρ του ελληνικού δημοσίου ανέρχονται σε 3 δισ. δολάρια- ποσό που μεταφράζεται σε ετήσια έσοδα πάνω από 120 εκατομμύρια, από ένα και μόνο κοίτασμα αντίστοιχο του Πρίνου".
    Συνεπώς από το τουλάχιστον 3 τέτοια κοιτάσματα που οι επιστήμονες υποστηρίζουν ότι υπάρχουν μόνο στον Πατραϊκό, το δημόσιο θα μπορούσε να εισπράττει μόνο από φόρους, 350- 450 εκατομμύρια δολάρια το χρόνο!!
    Ήδη Αμερικανοί, Ισραηλινοί, Νορβηγοί και Άραβες έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον και το τελευταίο διάστημα έχουν γίνει πυκνές αλλά διακριτικές επαφές στην Αθήνα και το εξωτερικό μεταξύ ελλήνων επισήμων από το Υπουργείο Εξωτερικών και το ΥΠΕΚΑ, με εκπροσώπους ξένων κυβερνήσεων αλλά και μεγάλων επιχειρηματικών ομίλων που ενδιαφέρονται για πετρέλαιο στην Ελλάδα, αποκαλύπτει το «Βήμα».
    Την ίδια στιγμή στην Ελλάδα συνεχίζουν να "τοποθετούνται" επί του θέματος διαφοροι "παντογνώστες" που αμφισβητούν ανοιχτά όλες τις έρευνες που έχουν γίνει, ή εκτελούν "πληρωμένα συμβόλαια" γράφοντας κατ'εντολή επιχειρηματιών στους οποιους η δημοσιογραφική έρευνα του Κώστα Χαρδαβέλλα "χάλασε τα σχέδια"!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  61. μπορω να μαθω γιατί το 60% των μαγαζιών της Λευκάδας, (αλλά και αλλού πανελλήνια) δεν κόβουν αποδείξεις;
    Τι έχει κάνει η κυβέρνηση γι αυτό, εκτός απ' το να μας ανακοινώνει κάθε τόσο πόση υστέρηση εσόδων έχουμε!
    Οπότε όπου νάναι, μισθωτοί και συνταξιούχοι, καλώς να δεχτούμε το νέο ξάφρισμα...
    Καπταν φουρτούνας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  62. ΤΙ ΣΕ ΚΟΒΕΙ ΕΣΕΝΑ ΑΝ ΚΟΒΟΥΝ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ; ΜΗΠΩΣ ΕΙΣΑΙ ΠΑΣΟΚΟΣ Ή ΕΦΟΡΙΑΚΟΣ; ΠΑΡΑΤΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΔΕΣ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΟΥ. ΑΡΚΕΤΑ ΜΑΣ ΣΚΟΤΙΣΑΤΕ ΠΑΠΑΤΖΗΔΕΣ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ. ΚΑΠΕΤΑΝ ΦΟΥΦΟΥΤΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  63. Εφιαλτικά στοιχεία προκύπτουν από την απόρρητη έκθεσή ομάδας εργασίας επιτελών αξιωματικών του αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας. Η έκθεση της ομάδας των επιτελών έχει τίτλο «Έρευνα για το Πρόβλημα της Παράνομης Μετανάστευσης στην Ελλάδα» και αποτυπώνει το μεγαλύτερο ίσως πρόβλημα της ελληνικής κοινωνίας μετά την οικονομική κρίση.

    Όπως επισημαίνουν οι συντάκτες στο κεφάλαιο για την «Εκτίμηση Μεγέθους του Προβλήματος», προκύπτει ότι «ο αριθμός των μεταναστών το 2014 θα είναι 2.142.348, εκ των οποίων οι 1.219.089 μη νόμιμοι» ενώ σε άλλο σημείο, με τίτλο «Εκτίμηση Απειλής», αναφέρεται ότι «σύμφωνα με τις εκτιμήσεις του ΟΗΕ, ο πληθυσμός της Ελλάδας το έτος 2015 θα είναι περίπου 14 εκατομμύρια, εκ των οποίων ποσοστό άνω του 20% θα είναι αλλοδαποί».

    Οι αναλυτές της Αστυνομίας επεξηγούν τους λόγους για τους οποίους τα επόμενα χρόνια θα έχουμε αύξηση των μεταναστευτικών ροών επισημαίνοντας τις κοινωνικές και πολιτικές αναταραχές σε περιφέρειες στην υδρόγειο (Ιράκ, Ιράν, Αφγανιστάν, Παλαιστίνη, Σομαλία, Ερυθραία, Νιγηρία κ.λπ.) καθώς και η παγκόσμια οικονομική κρίση.

    Το πρόβλημα της παράνομης μετανάστευσης «θα παραμείνει για όσο καιρό υφίστανται οι πολιτικές αναταραχές, οι οικονομικές ανισότητες και οι ανισότητες στο επίπεδο διαβίωσης των πολιτών ανάμεσα στα αναπτυγμένα οικονομικά κράτη και στα κράτη του λεγόμενου “τρίτου κόσμου”».

    Όσον αφορά την εισροή παράνομων μεταναστών στην Ελλάδα αναφέρεται ότι η πρώτη γενιά μεταναστών διατηρεί δίκτυα επαφών και σχέσεων με τις χώρες προέλευσης τους. Τα άτομα αυτά ενημερώνουν τους φίλους και συγγενείς τους ότι μπορούν να εισέλθουν και να παραμείνουν παράνομα στην Ελλάδα χωρίς ιδιαίτερα σοβαρά προβλήματα.

    Όπως επισημαίνεται από την μελέτη «Ο βασικότερος λοιπόν παράγοντας που συμβάλλει στο πρόβλημα της παράνομης μετανάστευσης, είναι οι ίδιες οι εσωτερικές συνθήκες στη χώρα μας που ευνοούν την παράνομη είσοδο και παραμονή, καθώς το ρίσκο σύλληψης και επαναπατρισμού είναι μικρό».

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  64. Κάτι φοβούνται στην Ευρώπη και δεν το ομολογούν δημοσίως. Μετά την Μέρκελ και τον Γάλλο υπουργό ενέργειας ο υπουργός Περιβάλλοντος της Αυστρίας, Νικόλαους Μπερλάκοβιτς, δήλωσε σήμερα ότι θα ζητήσει να γίνει πανευρωπαϊκή άσκηση προσομοίωσης κατάστασης κρίσης (stress test), για να διαπιστωθεί αν τα πυρηνικά εργοστάσια της Ευρώπης είναι αντισεισμικά και μπορούν να ανταποκριθούν σε μια κατάσταση παρόμοια με αυτή της Ιαπωνίας. Στην πιο αντισεισμική περιοχή του πλανήτη! Ποιος μπορεί να αμφιβάλει ότι η ηλιακή έξαρση δεν τρομάζει, πλέον τους πάντες;
    Ο Μπερλάκοβιτς είπε στο αυστριακό ραδιόφωνο ότι θα ζητήσει αύριο, στη σύνοδο των υπουργών Περιβάλλοντος της Ευρωπαϊκής Ένωσης στις Βρυξέλλες, να γίνει αυτή η άσκηση, ώστε να καταγραφεί πώς συμπεριφέρονται οι πυρηνικές μονάδες σε περίπτωση σεισμού και αν τα συστήματα ψύξης των αντιδραστήρων τους μπορούν να ανταποκριθούν και να μην υπάρξει διαρροή ραδιενέργειας στο περιβάλλον.
    Μολονότι το θέμα της πυρηνικής ενέργειας δεν είναι στην ατζέντα της συνόδου, ο ίδιος θα προωθήσει την πρόταση αυτή, τόνισε. Η διαρροή ραδιενέργειας από τον πυρηνικό αντιδραστήρα της Φουκουσίμα στο Τόκιο θα πρέπει να ωθήσει όλη την Ευρώπη να επανεξετάσει το θέμα της πυρηνικής ενέργειας και αν θα πρέπει να εγκαταλειφθεί ή όxi.
    Ο σεισμός των 8,9 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ που έπληξε την Ιαπωνία και έφερε σκηνές από την ταινία "Το τέλος του κόσμου" στις οθόνες των τηλεοράσεων μας, ίσως προκλήθηκε από τη θέση της Σελήνης και τις ηλιακές εκρήξεις που συντελούνται αυτό τον καιρό, δήλωσε ο υποδιευθυντής της Ρωσικής Ακαδημίας των Επιστημών Arcady Tishkov. Μάλιστα κατ'αυτό τον τρόπο θα μπορούσε να έλθει και ένα πραγματικό "τέλος του κόσμου" όπως τον ξέρουμε, καθώς οι ηλιακές εκρήξεις προβλέπεται να ενταθούν.
    Σύμφωνα με τον Ρώσο επιστήμονα η σεισμική δραστηριότητα στη Γη, συνδέεται άμεσα με τις ηλιακές εκρήξεις και τις ηλιακές καταιγίδες οι οποίες στέλνοντας στη Γη ρεύματα φορτισμένων σωματιδίων όπως πρωτόνια, τα οποία επηρεάζουν πολλές από τις λειτουργίες του πλανήτη.
    Εκτός αυτού η θέση της Σελήνης, η οποία είναι στην κοντινότερη απόσταση από τη Γη από το 2005, περίπου στα 350.000 χλμ. επηρεάζει τη συχνότητα της πλημμυρίδας και της άμπωτης στους Ωκεανούς, με αποτέλεσμα όταν αυτή η συχνότητα τείνει να ανατραπεί από την κανονική της δραστηριότητα να επηρεάζει με τη σειρά της την αλυσίδα των ηφαιστείων στο λεγόμενο δαχτυλίδι του Ειρηνικού.
    Ο επηρεασμός της γήινης λιθόσφαιρας από τη Σελήνη συμβαίνει, είναι φυσικό, τονίζει ο Ρώσος επιστήμονας, αλλά όταν αυτός συνδυαστεί με την ηλιακή έξαρση η οποία βρίσκεται στο απόγειό της τότε τα αποτελέσματα μπορεί να είναι καταστροφικά. Η αλληλοεπίδραση των φαινομένων αυτών, δεν ερμηνεύεται πάντα αμέσως, αλλά είναι εδώ και ουσιαστικά αποκαλύπτεται.
    Ο ίδιος συμπλήρωσε πως θεωρεί ότι η σεισμική δραστηριότητα και η ηλικιακές καταιγίδες θα συμπέσουν στο διάστημα μεταξύ 2011 και 2015, οπότε θα έχουμε σε πολλές περιοχές του κόσμου, όπως στην Καλιφόρνιαμ την Μεσόγειο, την Κίνα, την Ινδία κλπ. τέτοιες βιβλικές καταστροφές. Λέτε να είχαν δίκιο οι Μάγια για το 2012
    Λευκαδιος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  65. ΨΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΤΖΑΜΠΑΤΖΗΔΕΣ 1) Στους τζαμπατζήδες πρώην πρωθυπουργούς και πρώην προέδρους της Βουλής παραχωρούνται γραφεία –τζάμπα– μέσα στο Κοινοβούλιο (ακόμα και αν δεν έχουν επανεκλεγεί βουλευτές)...
    2) Στους τζαμπατζήδες βουλευτές παραχωρείται –τζάμπα– ένα κινητό (μέχρι 200€ ανά μήνα).
    3) Στους τζαμπατζήδες βουλευτές παραχωρούνται –τζάμπα– οκτώ γραμμές σταθερού τηλεφώνου (μέχρι 12.000€).
    4) Στους τζαμπατζήδες βουλευτές παραχωρείται –τζάμπα– αυτοκίνητο με μίσθωση λίζινγκ από τη Βουλή.
    5) Στους τζαμπατζήδες βουλευτές της επαρχίας παραχωρείται –τζάμπα– διαμονή σε κεντρικό ξενοδοχείο (70€ ανά ημέρα), επίσης τους παραχωρείται –τζάμπα– γραφείο εκτός βουλής, με –τζάμπα– την γραφική ύλη, –τζάμπα– τα ταχυδρομικά, –τζάμπα– τις μετακινήσεις με λεωφορεία μετρό κτλ., –τζάμπα– τις μετακινήσεις με τρένο, –τζάμπα– τις μετακινήσεις με ακτοπλοΐα, –τζάμπα– 52 εισιτήρια (μετ’ επιστροφής) για μετακινήσεις με αεροπλάνο.
    6) Στους τζαμπατζήδες βουλευτές τους παρέχονται –τζάμπα– τέσσερις δημόσιοι υπάλληλοι (αποσπασμένοι και μετακλητοί), συν ένας επιστημονικός συνεργάτης που πληρώνεται από τη Βουλή.
    7) Στους τζαμπατζήδες διαπιστευμένους συντάκτες του κοινοβουλίου παραχωρείται –τζάμπα– προσωπικός φρουρούμενος χώρος στάθμευσης στο υπόγειο της Βουλής.
    8) Στους τζαμπατζήδες διαπιστευμένους συντάκτες του κοινοβουλίου παραχωρείται –τζάμπα– η χρήση του παιδικού σταθμού της Βουλής.
    9) Στους τζαμπατζήδες διαπιστευμένους συντάκτες του κοινοβουλίου παραχωρείται –τζάμπα– η χρήση του γυμναστηρίου και του χαμάμ της Βουλής, το οποίο κάνουν χρήση –τζάμπα– οι βουλευτές, οι υπάλληλοι της Βουλής και οι επιστημονικοί συνεργάτες των βουλευτών.
    Τα «επίσημα» πρόσωπα αυτού του «Κινήματος των τζαμπατζήδων», μέχρι πρότινος, εξυπηρετούνταν σκανδαλωδώς στο –ΤΖΑΜΠΑ– από την πάλε ποτέ Ολυμπιακή Αεροπορία την οποία φέσωσαν και ξεπούλησαν τελικώς.
    Αυτό είναι το «ΚΙΝΗΜΑ ΤΩΝ ΤΖΑΜΠΑΤΖΗΔΩΝ» κυριε Παγκαλε και μαλιστα εισαι εξεχων μελος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  66. Αυτοί οι αριθμοί, πόσο αμείλικτοι είναι….
    Αφού, κάποιοι καλά πληροφορημένοι, μου λένε, πως έπαψαν να τους παρακολουθούνε, γιατί η συνεχής πικρή τους γεύση, κοντεύει να τους φθάσει σε επίπεδα…… υπογλυκαιμικού σοκ.
    Να χάσουν δηλαδή το….. ΠΑ… Και να τους μείνει το ΣΟΚ. Γιατί είδανε, πως το λιβανιστήρι, με όλο το συνθετικό της λέξης ΠΑ.ΣΟ.Κ, δεν τους βγαίνει, όπως το ελπίζανε, με την εκλεκτή της κομματικής νομενκλατούρας, σταρ. Και τώρα τρέχουν με τα ισχνά νούμερα τηλεθέασης, που μετριούνται πια στα δάκτυλα του ενός χεριού. Και η γκρίνια, παίρνει και δίνει. Βλέπετε οι επαφές αβροφροσύνης με τους επικεφαλείς των εταιριών μετρήσεων, δεν απέδωσαν. Καθώς αυτοί οι αμείλικτοι αριθμοί, δεν γνωρίζουν από δημόσιες σχέσεις.
    Κι έτσι το κλίμα του 4ου ορόφου, συνεχώς και βαραίνει. Καθώς το «στρατηγείο» του Λάμπη Ταγματάρχη, αλλιώς τα είχε σχεδιασμένα κι αλλιώς του τα έφερε η ζωή. Μάλλον η Στάη. Γιατί......... προφανώς πίστευαν πως με την Έλλη, στην εκφώνηση του κεντρικού δελτίου, θα έπιαναν φωτιά τα μηχανάκια μέτρησης και θα καιγόντουσαν από την ανοδική τους αριθμητική ταχύτητα.
    Να που δεν έγινε κάτι τέτοιο. Γιατί μπορεί να είναι φλογερή γυναίκα η Έλλη, όμως όχι τόσο, για να αντιστρέψει τα δεδομένα….
    Αυτά τα «άτιμα» που έρχονται να μας επιβεβαιώσουν, καθώς με παρέμβασή μας, σ’ αυτή εδώ τη φιλόξενη ιστοσελίδα, είχαμε επισημάνει πως το κοινό, δεν νοιάζεται πλέον, για το ποιός λέει το δελτίο, αλλά για το ΠΩΣ ΤΟ ΛΕΕΙ.
    Δεν νοιάζεται τα μάτια ποιανής τον κοιτάνε στη διάρκεια της εκφώνησης, αλλά για το ΤΙ ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΑΥΤΗ. Αφού η εποχή των ΣΤΑΡΣ, από τα δελτία, έχει παρέλθει ανεπιστρεπτί.
    Είχαμε πει, πως ανάγκη αλλαγής το δελτίο ειδήσεων της ΝΕΤ έχει στην δομή του, στον ρυθμό του, στην έκταση των θέσεών του, στον πλουραλισμό του και όχι στην παρουσίασή του. Ανάγκη έχει στον εκδημοκρατισμό του, για να τα πούμε πιο λιανά, και όχι για το αν η παρουσιάστρια, (ή αναγνώστρια του «autoque» ) θα λέγεται Μπιζόγλη, Χάντζιου, ή Στάη…..
    Και πια και οι διατυπούμενοι ψίθυροι, μιλάνε για παγωμάρα, μεταξύ Έλλης και Λάμπη…. Όπως κάνουν αναφορά και για σύντομες αλλαγές. Καθώς η ίδια η Έλλη, δεν μπορεί να συμβιβαστεί με τα νούμερα. Και ψάχνει ευκαιρία ¨ηρωικής¨ εξόδου.
    Με….. απώλεια του «ηρωικού» τετραχίλιαρο που ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΠΑΙΡΝΕΙ…..
    Αχ, αυτή η ζωή. Να θέλει άδικα, πάνω από την Έλλη, την Όλγα και τη Σία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  67. ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΧΑ ΑΔΕΙΑ ΚΑΙ ΠΗΓΑ ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΜΟΥ ΣΤΙΣ ΚΟΥΝΙΕΣ ΣΤΗ ΝΕΑΠΟΛΗ.Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ.ΣΤΗΝ ΑΜΜΟ ΕΒΛΕΠΕΣ ΓΥΑΛΙΑ ΠΑΝΤΟΥ,ΣΤΑ ΠΑΓΚΑΚΙΑ ΕΙΧΑΝ ΣΠΑΣΕΙ ΤΑ ΞΥΛΑ Κ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΠΑΙΖΑΝ ΜΕ ΤΙΣ ΒΙΔΕΣ.ΟΙ ΚΟΥΝΙΕΣ ΣΠΑΣΜΕΝΕΣ ΚΙ ΑΥΤΕΣ.ΤΗΝ ΠΗΡΑ ΚΑΙ ΠΗΓΑΜΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ.ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΤΑ ΙΔΙΑ.ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΩ ΣΤΟ ΠΑΙΔΟΤΟΠΟ ΚΥΡΙΟΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ;ΘΕΩΡΗΣΑ ΟΤΙ ΕΣΕΙΣ ΘΑ ΗΣΑΣΤΑΝ ΠΙΟ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  68. Είστε όλοι άχρηστοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  69. Η ΧΩΡΑ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΒΗΜΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΟΣΟ ΕΧΟΥΜΕ ΔΗΘΕΝ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΤΣΕΠΗ ΔΕΞΙΟΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΙΚΗ.
    ΕΜΠΡΟΣ ΒΟΛΕΜΕΝΟΙ ΚΡΑΤΙΚΟΔΙΑΙΤΟΙ ΠΑΛΕΨΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΚΕΚΤΗΜΕΝΑ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΚΟΡΟΙΔΩΝ ΠΟΥ ΣΑΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΜΕ ΠΕΡΑΙΩΣΕΙΣ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΒΙΒΛΙΩΝ ΚΛΠ.
    ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΕ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΑ ΔΙΕΘΝΗ ΠΡΟΤΥΠΑ ΜΟΝΟ 200.00Ο ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΚΑΙ ΕΝΤΙΜΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Κ Ρ Α Τ Ο Σ!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  70. Έτσι αξιοποιεί την δημόσια περιουσία το ΠΑΣΟΚ.. Σύμφωνα με το έγγραφο του Newsport.gr, με υπογραφή Ντολιου και Σαχινίδη μεταβιβάζεται κρατικό αυτοκίνητο στο Πανελλήνιο Σοσιαλιστικό Κίνημα... για την κάλυψη των λειτουργικών αναγκών του κόμματος! Σίγουρα, η κινηση αυτή δεν είναι παράνομη.. Αλλά όπως όλοι γνωρίζουμε, ότι είναι νόμιμο δεν είναι και ηθικό..
    Μάλιστα, το αυτοκίνητο έχει κοστολογηθεί στα 14.000 ευρώ, αλλά το ΠΑΣΟΚ έδωσε 8.400 ευρώ! Να είναι καλά η διαύγεια..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  71. Ο μέχρι σήμερα επικεφαλής του ΣΔΟΕ, κ. Γιάννης Καπελέρης, ορίστηκε νέος Γ.Γ στο υπουργείο Οικονομικών, στη θέση του παραιτηθέντος κ. Δημήτρη Γεωργακόπουλου, θέση που αποδεικνύεται ηλεκτρική καρέκλα σε μια περίοδο "ισχνών αγελάδων" για τα δημόσια έσοδα.
    Μέχρι τον ορισμό του νέου Ειδικού Γραμματέα ΣΔΟΕ, ο κ. Καπελέρης, θα ασκεί παράλληλα καθήκοντα.
    Η θέση του Ειδικού Γραμματέα του Σώματος Δίωξης Οικονομικού Εγκλήματος προκηρύσσεται στην ιστοσελίδα opengov.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  72. Σύμφωνα με τον βουλευτή του ΛΑΟΣ, Γιώργο Ανατολάκη, η καναδέζικη ιστοσελίδα privateislands.com έβγαλε στο... σφυρί μια ντουζίνα ελληνικά νησιά σε Αιγαίο και Ιόνιο Πέλαγος. Για παράδειγμα η "Καρδιώτισσα" πωλείται έναντι 6.500.000 ευρώ, η "Μικρή Αμοργός" με... 6.100.000 ευρώ ενώ με τα ίδια χρήματα κάποιος μπορεί να αποκτήσει τη "Ναυσικά". Ο κ. Ανατολάκης ρωτά το υπουργείο Εξωτερικών αν γνωρίζει για το περιεχόμενο της ιστοσελίδας και ζητά να μάθει αν η κυβέρνηση πουλά εθνική γη. Επίσης καταγγέλλει ότι άλλη μια αμερικάνικη ιστοσελίδα προτείνει σε υποψήφιους αγοραστές διάφορα οικόπεδα σε μη οικοδομήσιμα νησιά της Ελλάδας, έχοντας σχετική καταχώρηση στην εφημερίδα "San Francisco Chronicle".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  73. Το πειραματικό πρόγραμμα HAARP (High frequency Active Auroral Research Project) έχει σκοπό τη μελέτη της ιονόσφαιρας για τη διέγερση και χρήση αυτής ως κεραίας ηλεκτρομαγνητικών κυμάτων, τη βελτίωση των επικοινωνιών (πχ HF, VHF, επικοινωνίες υποβρυχίων ELF, κτλ) αλλά ακόμη και για επιτήρηση (surveillance). Το HAARP χρηματοδοτείται από την Αμερικάνικη Πολεμική Αεροπορία και το Ναυτικό.
    Διαθέτει ειδικές εγκαταστάσεις εκπομπής κυμάτων HF (2.8 – 10 MHz) υψηλής ισχύος (της τάξης των μερικών MW) στη Gakona της Αλάσκα, τα οποία διεγείρουν τα φορτισμένα σωματίδια της ιονόσφαιρας (πχ υψηλής ενέργειας ηλεκτρόνια), προκαλώντας την παραγωγή ασθενών κυμάτων VLF, ELF, κτλ. Επισημαίνεται, ότι οι συχνότητες της μπάντας ELF (30 - 300 Hz) διαπερνούν το έδαφος και τη θαλάσσια μάζα αποκαλύπτοντας γεωλογικά και (Δείτε φωτό από το HAARP που είναι εγκατεστημένο στην Κύπρο)...
    ωκεανογραφικά χαρακτηριστικά του πλανήτη σε πολύ μεγάλο βάθος (εφαρμογές τομογραφίας).
    Το πρόγραμμα έχει συνοδευτεί από συνωμοσιολογικές θεωρίες, σύμφωνα με τις οποίες, το HAARP αποτελεί αμερικανικό «υπερόπλο» μαζικής καταστροφής, το οποίο μέσω εσκεμμένης διέγερσης της ιονόσφαιρας επιτυγχάνει επιλεκτική διακοπή των επικοινωνιών σε συγκεκριμένες γεωγραφικές περιοχές, εξουδετέρωση των κατοίκων θέτοντάς τους σε κατάσταση λήθαργου/αδράνειας (ψυχοτρονικό όπλο), την πρόκληση καιρικών φαινομένων, σεισμών (περιβαλλοντικό/γεωφυσικό όπλο), κτλ.
    Παρόμοια με το HΑARP ιονοσφαιρικά συστήματα είναι το EISCAT (European Incoherent Scatter Scientific Association) με εγκαταστάσεις στο Τρόμσο της Νορβηγίας (μέλη Νορβηγία, Σουηδία, Φινλανδία, Ιαπωνία, Γαλλία, Μεγάλη Βρετανία, Γερμανία, Κίνα), καθώς επίσης και το Ρωσικό SURA. Παρόμοιο σύστημα υπάρχει και στο Ακρωτήρι της Κύπρου.
    ΥΠΕΡΟΠΛΟ HAARP ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ.
    Το ανατολικότερο νησί της Μεσογείου, η Κύπρος, βρίσκεται στο σταυροδρόμι τριών ηπείρων και κοντά στην ευαίσθητη περιοχή της Μέσης Ανατολής. Αυτό το γεγονός κάνει την θέση της, μια από τις σημαντικότερες γεωστρατηγικές θέσεις στο πλανήτη. Κάτι που το παραδέχονται από την αγγλική κυβέρνηση, με βάση τις δηλώσεις του υπουργού Άμυνας της Βρετανίας το 1996, του Μάικλ Πορτίλο όπου χαρακτήρισε τις αγγλικές βάσεις στην Κύπρο ως εθνικό κεφάλιαο για τη Αγγλία λόγω της θέσης της και από τον αγγλικό στρατό χαρακτηρίζοντας τη βάση του Ακρωτηρίου ως την πιο σημαντική βάση της Βασιλικής Πολεμικής Αεροπορίας.
    Ο αγγλικός στρατός κατέχει στρατιωτικές βάσεις στην Κύπρο, κατάλοιπα της αποικιοκρατίας ή vestiges of colonialism, όρος των Ηνωμένων Εθνών όπου απαγορεύει τα λεγόμενα κυριαρχικά δικαιώματα πρώην αποικιοκρατικών δυνάμεων σε πρώην αποικίες. Οι Άγγλοι, με τη Συνθήκη Εγκαθίδρυσης το 1960, διατηρεί το 3 % του κυπριακού εδάφους υπό μορφή στρατιωτικών βάσεων σε διάφορα σημεία του νησιού και πιο συγκεκριμένα : στρατιωτική βάση στη Δεκέλεια ( κοντά στη Λάρνακα ) αεροπορική βάση στο Ακρώτηρι και την επιστάθμια Επισκοπής στρατιωτική βάση για λειτουργία ραντάρ στην κορυφή του Τροόδους μικρό τμήμα του αεροδρομίου Λευκωσίας που βρίσκεται στη νεκρή ζώνη χρησή εδάφους στο Εθνικό Πάρκο Ακάμα για τη διεξαγωγή στρατιωτικών ασκήσεων Η βάση στο Ακρωτήρι Λεμεσού, είναι η πιο σημαντική βάση των Άγγλων στο νησί και βρίσκεται στις γεωγραφικές συντεταγμένες 34 37 N, 32 58 E. Εκεί υπάρχουν οι εγκαταστάσεις του HAARP, αεροπορική βάση που υποστήριζει τις στρατιωτικές επιχειρήσεις τόσο στο Αφγανιστάν, τόσο στο Ιράκ.
    Δικαίως ο χαρακτηρισμός στο οποίο έχει αποδοθεί στην Κύπρο ως το χερσαίο αεροπλανοφόρο του ΝΑΤΟ. Επίσης από την αεροπορική βάση του Ακρωτηρίου διαχειρίζονται το πρόγραμμα αεροψεκασμών της ατμόσφαιρας με βαρέα μέταλλα, όπως αλουμίνιο ή βάριο (chemtrails).
    Λευκαδιος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  74. ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ?????? Την διόρισε ο Θεόδωρος Πάγκαλος το 1998 και ακόμη παραμένει δημόσιος υπάλληλος παίρνοντας κανονικότατα τον μισθό της αλλά όπως λέει τον δίνει σε... φιλανθρωπίες
    Υπάλληλος του υπουργείου Εξωτερικών με μισθό 55.000 ευρώ ετησίως είναι η κυρία Γιάννα Αγγγελοπούλου. Η σύζυγος του κ. Θόδωρου Αγγελόπουλου διορίστηκε από τον Θόδωρο Πάγκαλο πρέσβης εκ προσωπικοτήτων το 1998, λόγω του ρόλου της στην ανάληψη και προετοιμασία των Ολυμπιακών Αγώνων, ωστόσο παραμένει μέχρι σήμερα στη θέση αυτή εισπράττοντας κανονικά τον μισθό της, αλλά και θεμελιώνοντας τα συνταξιοδοτικά και άλλα δικαιώματα που έχουν όλα τα υπηρεσιακά στελέχη του Διπλωματικού Σώματος.
    Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας «Πρώτο Θέμα» η κυρία Αγγελοπούλου έχει δηλώσει πως δεν επιθυμεί να αμείβεται, ωστόσο εισπράττει κανονικά το μισθό της από το υπουργείο Εξωτερικών τα τελευταία 13 χρόνια, ακόμη και μετά τη λήξη της αποστολής της με το πέρας των Ολυμπιακών Αγώνων. Πρόκειται για τη μακροβιότερη πρέσβειρα εκ προσωπικοτήτων, ενώ δεν έχει γίνει γνωστή κάποια συμμετοχή της σε διπλωματικές προσπάθειες της χώρας τα τελευταία χρόνια.
    Αντί να καταθέτει τα χρήματα στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων η κυρία Αγγελοπούλου, προκειμένου να μην επιβαρύνει το προϋπολογισμό της «χρεωκοπημένης» Ελλάδας, προτιμά να δίνει τα χρήματα σε φιλανθρωπίες και φυσικά να εξασφαλίζει έκπτωση φόρου!
    Σύμφωνα με την εφημερίδα, ένας ακόμη λόγος που η κυρία Αγγελοπούλου δεν παραιτήθηκε από τη θέση είναι ότι κράτησε το διπλωματικό διαβατήριο που της εξσφαλίζει επαφές με τους «Αθανάτους» της ΔΟΕ και αξιωματούχους ξένων χωρών.
    Το διορισμό της κυρίας Αγγελοπούλου έκανε ο τότε υπουργός Εξωτερικών και νυν αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης Θεόδωρος Πάγκαλος!
    Ο ίδιος Πάγκαλος που αποκαλεί τους δημοσίους υπαλλήλους κοπρίτες και θέλει να μας πείσει ότι φάγαμε τα χρήματα της Ελλάδας μαζί!
    ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΚΥΡΙΕ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΕ ???????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  75. ακομα και ο ΄΄αριστερος΄΄ δημαρχος της αθηνας κ. καμινης καταλαβε οτι η αθηνα ειναι καμινη με τα αβατα λογω λαθρομεταναστων.
    βεβαια αλλα ελεγε ως συνηγορος του πολιτη για να τον ψηφισουν οι αλλοδαποι για δημαρχο.......
    και να λαβει το 16% απο το συνολο των εγγεγραμενων ψηφοφορων....... που τον οδηγησε στην δημαρχια.
    ωραια δημοκρατια εχουμε!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  76. Ε ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΚΟΒΑΝΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΑΛΛΑ ΜΕΤΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΡΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΜΗΝ ΚΟΒΟΥΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  77. Ολόκληρη φάμπρικα είχε στήσει ένα ανδρόγυνο, με τα χιλιάδες κουτιά φάρμακα που είχαν βρεθεί σε σπήλαια και πηγάδια στο Λαύριο. Και δεν ήταν καθόλου τυχαίο ότι ενώ οι αρχές γνώριζαν από τις έρευνες ονόματα και διευθύνσεις, εν τούτοις τα κρατούσαν μυστικά. Η εξήγηση απλούστατη. Και η σύζυγος και ο σύζυγος είναι στελέχη του ΠΑΣΟΚ. Εχουν γερές πλάτες μέσα στην κυβέρνηση. Όμως ουδέν κρυπτόν υπό τον ήλιον. Οι αρμόδιες υπηρεσίες αναγκάστηκαν να δώσουν στη δημοσιότητα το πόρισμα των ελεγκτών της Υπηρεσίας Ελέγχου και Διακίνησης Φαρμάκων που ρίχνει τις ευθύνες σε δύο άτομα: στον φαρμακοποιό Νικόλαο Ζαγουρή και στην παθολόγο-διαβητολόγο γιατρό του ΙΚΑ Όλγα Κηλυπούρη.
    Σύμφωνα με το πόρισμα, η κομπίνα είχε στηθεί ως εξής: Η γιατρός του ΙΚΑ συνταγογραφούσε σε βιβλιάρια ασφαλισμένων χωρίς να το γνωρίζουν οι ίδιοι και στη συνέχεια οι συνταγές εκτελούνταν από το συγκεκριμένο φαρμακείο. Μόνο από τα κουτιά (που βρέθηκαν στα πηγάδια με αναλλοίωτα τα χαρακτηριστικά τους) οι ελεγκτές κατόρθωσαν να ταυτοποιήσουν τις ταινίες γνησιότητας με αυτές που είχαν επικολληθεί σε συνταγές που είχαν εκτελεσθεί από το συγκεκριμένο φαρμακείο.
    Ενδεικτικά οι ελεγκτές κατέγραψαν ακόμα ότι κατά τη διάρκεια του ελέγχου τους, ενώ στη διάρκεια του 2009 το φαρμακείο του Νικόλαου Ζαγουρή εκτελούσε κατά μέσον όρο σε μηνιαία βάση 1.080 συνταγές αξίας περίπου 105.000 ευρώ, η αξία των συνταγών έπεσε στα 35.000 ευρώ τον μήνα.
    Αυτό όμως που δεν αναφέρεται στο πόρισμα είναι ότι η γιατρός Όλγα Κηλυπούρη είναι σύζυγος του φαρμακοποιού Νικόλαου Ζαγουρή. Άρα πρόκειται για μια ενδοοικογενειακή φάμπρικα. Παράλληλα με ένα κλικ στο google θα βρει κανείς ότι η Όλγα Κηλυπούρη ήταν υποψήφια νομαρχιακή σύμβουλος με τον συνδυασμό του ΠΑΣΟΚ στην Ανατολική Αττική το 2006, υποψήφια βουλευτής του ΠΑΣΟΚ στις εκλογές του 2007, υποψήφια μέλος του Εθνικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ στο 8ο Συνέδριο τον Μάρτιο του 2008 (δεν εκλέχθηκε καθώς βγήκε τελευταία με 5 σταυρούς), υποψήφια δήμαρχος Λαυρεωτικής στις τελευταίες δημοτικές εκλογές κ.λπ. Επίσης ο Νικόλαος Ζαγουρής έχει διατελέσει πρόεδρος της Κοινότητας Αγίου Κωνσταντίνου για 3 τετραετίες με τη στήριξη του ΠΑΣΟΚ, σύνεδρος στο 8ο Συνέδριο του ΠΑΣΟΚ κ.λπ.
    Τέλος, οι κακές γλώσσες λένε ότι έχουν στενές φιλικές σχέσεις με τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης Θεόδωρο Πάγκαλο. Γι’ αυτό άλλωστε και η αργοπορία της δημοσιοποίησης των δύο ονομάτων. Μήπως αυτούς εννοούσε ο κ. αντιπρόεδρος όταν έλεγε μέσα στη Βουλή «μαζί τα φάγαμε»;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  78. «Τυφλός εργάζεται σε οικοδομή - Υψηλά τα ποσοστά αναπηρικών συντάξεων στην Ελλάδα», είναι ο τίτλος ρεπορτάζ του Γκερντ Χέλερ στην Frankfurter Rundschau, που αναφέρεται στις αναπηρικές συντάξεις στην Ελλάδα.
    «Γύρω στους 350.000 Έλληνες παίρνουν αναπηρική σύνταξη. Πρόκειται για το 15% όλων των συνταξιούχων. Μάλιστα σε ορισμένες περιοχές της Ελλάδας, όπως π.χ. στην Κρήτη, τη Λευκάδα, την Αλεξανδρούπολη και τη Βέροια τα ποσοστά των αναπήρων-συνταξιούχων ξεπερνούν το 20%. Ο ευρωπαϊκός μέσος όρος αγγίζει μόνον το 8%. Είναι άραγε οι Έλληνες τόσο ευπαθείς ή τόσο πονηροί;». Το ρεπορτάζ κάνει λόγο για " περιπτώσεις δωροδοκίας".
    "Οι ελεγκτές του ΙΚΑ μαζί με τη δίωξη οικονομικών εγκλημάτων βρίσκουν όλο και περισσότερες περιπτώσεις όπου γιατροί και δικηγόροι βοήθησαν με πλαστά πιστοποιητικά στην χορήγηση αναπηρικής σύνταξης. Σε αυτή την απάτη είναι αναμεμειγμένοι και υπάλληλοι των ασφαλιστικών ταμείων. Μέχρι 7.000 ευρώ φθάνει το λάδωμα για να χαρακτηριστεί κάποιος π.χ. ‘τυφλός’.» Τέλος, η εφημερίδα αναφέρει ότι το υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης έχει ήδη παρέμβει, ενώ έχει αλλάξει από 1ης Ιανουαρίου το νομικό πλαίσιο και οι προϋποθέσεις χορήγησης αναπηρικής σύνταξης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  79. τα θαυματα συνήθως διαρκούν 3 μέρες.
    Το θαύμα να κόβουν οι έλληνες καταστηματάρχες απόδειξη κρεάτησε δυο μέρες
    και το θαύμα να αποδίδουν οι καταστηματάρχες αυτοί τον ΦΠΑ (που έχουν ήδη εισπράξει) δυστυχώς κράτησε μόλις μια μέρα.
    Κι ύστερα λένε μερικοί πως δεν θα χρεοκοπήσουμε!!!
    ΚΑΠΤ_ΦΟΥΡΤΟΥΝΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  80. ναι ρε Μαργελη βουλευτα που λες παντα την αληθεια... κανε ερωτησεις γιατι σταματησε η ιονια οδος... λες και δεν ξερεις... ρε μας κοροιδευεις η μας δουλευεις.. ?? και μην κοψεις το σχολιο παλι ρε κεφαλλονητισα γιατι θα ξανάρθω..

    Ο ... ξεσκούφωτος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  81. Εδώ μπήκαν οι ναζί στο δημοτικό συμβούλιο της Αθήνας και χαιρετάνε ναζιστικά μέσα στο δημοτικό συμβούλιο,ο καμίνης σε πείραξε;Τελικά οι απόγονοι των γερμανοτσολιάδων και των ταγματασφαλιτών κυβερνάνε αυτή τη χώρα της ρουφιανιάς,της αστυνομοκρατίας και των βασανιστών.Οι πρεζέμποροι,οι μαστροποί και οι εμπόροι όπλων θεωρούνται εξέχουσες προσωπικότητες (και παραδείγματα υπάρχουν και εδώ στη Λευκάδα),ενώ νεαροί συλλαμβάνονται και δείχνουν τα πρόσωπα τους στην τηλεόραση παρουσιάζοντας τους ως τρομοκράτες χωρίς να έχουν κανένα στοιχείο,παιδιά που βάζουν δυναμιτάκια σε κατσαρόλες.Πολλές φορές μάλιστα οι καραγκιόζηδες δημοσιογράφοι και
    η αντιτρομοκρατική διασύρονται διεθνώς όπως στην περίπτωση της Φαίης Μάγιερ.Οπότε μη σας φανεί περίεργο αν σε αυτή τη φασιστοχώρα σύντομα ξεσπάσουν εξεγέρσεις όπως αυτές που ξεσπούν στις χώρες τις Αφρικής,μια και η Ελλάδα βρίσκεται στην ίδια ή και χειρότερη μοίρα όσο αναφορά τα ανθρώπινα δικαιώματα και την κρατική καταστολή και πολύ πιο πίσω όσο αναφορά τη βιομηχανία και τους δείκτες ανάπτυξης.Απο χθες άρχισε να δικάζεται ο κύπριος που είχε ξυλοκοπηθεί απο τους μπάτσους πριν μερικά χρόνια στην υπόθεση της ''ζαρντινιέρας'',όπως οι
    γυναίκες στο ιράν που πρώτα βιάζονται και μετά λιθοβολούνται με την κατηγορία της πορνείας...ή όπως οι απόγονοι των γερμανοτσολιάδων και των ταγματασφαλιτών που πρόσκεινται στο ΛΑΟΣ και στα υπόλοιπα ακροδεξιά/ναζιστικά γκρουπούσκουλα που χαιρετάνε ναζιστικά μέσα στο δημοτικό συμβούλιο του δήμου της Αθήνας θα μας το παίξουνε και δημοκράτες.Σκατά στη ''δημοκρατία'' σας και στα μούτρα σας τα σάπια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  82. ΩΩΩΧΧΧΧΧ!!!!!!!!!!!!!!!
    ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΕ ΠΑΛΙ ΤΟ ΓΝΩΣΤΟ ΣΥΡΙΖΑΚΙ. Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΑΓΩΝΙΣΤΗΣ ΤΗΣ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑΣ!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  83. Δεκάδες κάτοικοι της Κερατέας έσπευσαν σε ταβέρνα των Καλυβίων, όπου έτρωγε ο Θεόδωρος Πάγκαλος μαζί με μέλη της Συντονιστικής Επιτροπής για το θέμα του ΧΥΤΑ.Εξαγριωμένοι κάτοικοι πέταξαν γιαούρτια προς το μέρος του, ενώ πολλοί τον χλεβαζαν.Λυπαμαι που δεν μπορω να αναρτησω το βιντεο απο το συμβαν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  84. Ο Γιώργος Δαυίδ ήταν από τους πρώτους μεγαλοεπιχειρηματίες, που είχε εξοργιστεί με τη φορολογία των επιχειρήσεων και είχε απειλήσει ότι θα πάρει την Coca Cola 3Ε και θα φύγει από την Ελλάδα. Την απειλή του δεν την πραγματοποίησε, αλλά τώρα βρήκε τον τρόπο να στείλει άλλη μία προειδοποίηση στην κυβέρνηση του στυλ «δεν πληρώνω – δεν πληρώνω». Όχι παράνομα, όπως το νεοσύστατο κίνημα. Πώς; Με το να μη διανείμει μέρισμα (που φορολογείται με 40%), ούτε η Coca Cola 3E, αλλά ούτε η Frigoglass που διοικεί ο γιος του Χάρης, αλλά να προτιμήσει την επιστροφή κεφαλαίου, που δεν φορολογείται. Αν δηλαδή ήθελε να δώσει μέρισμα 20 λεπτά, τα 8 λεπτά θα πήγαιναν στην εφορία και τα 12 στον μέτοχο. Με την επιστροφή κεφαλαίου και τα 20 λεπτά πηγαίνουν στο μέτοχο και κανένα στην εφορία. Έτσι, η Coca Cola 3E, που παρουσίασε αύξηση κερδών του 2010 στα 571,8 εκατ. ευρώ, θα πληρώσει μικρότερους φόρους. Όχι μόνο αυτό, αλλά λέγεται στους επιχειρηματικούς κύκλους ότι ο Γιώργος Δαυίδ δεν θα δώσει ούτε έκτακτη εισφορά. Αυτό συμβαίνει, γιατί το οικονομικό αποτέλεσμα της μητρικής, βάσει του οποίου υπολογίζεται η έκτακτη εισφορά, αναμένεται να διαμορφωθεί σε εξαιρετικά χαμηλά επίπεδα και δεν απαιτεί τη διανομή μερίσματος. Το ίδιο θα κάνει και με την Frigoglass, η οποία είχε κι αυτή αύξηση κερδών στα 34,8 εκατ. ευρώ, αλλά το δημόσιο θα εισπράξει ψίχουλα, επειδή η μητρική εταιρεία, που εδρεύει στην Ελλάδα έκλεισε το 2010 με ζημιές 1,530 εκατ. ευρώ, όταν ο όμιλος είχε κέρδη 34,8 εκατ. ευρώ. Έτσι και η έκτακτη εισφορά πάει περίπατο. Αυτό βέβαια σημαίνει λιγότερα έσοδα για το κράτος κι αυτός είναι ο στόχος της... προειδοποίησης Δαυίδ. Να καταλάβει το υπουργείο Οικονομικών ότι χάνει λεφτά με τη μεγάλη φορολογία των επιχειρήσεων και να την αλλάξει.
    Καταλαβατε τωρα γιατι το Κρατος ΔΕΝ ΕΙΣΠΡΑΤΕΙ ΦΟΡΟΥΣ ,και πρεπει μια ζωη να πληρωνει ο δημοσιος υπαληλος και ο συνταξιουχος????????
    Λευκαδιος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  85. Ίσως ο ρόλος του πρωταγωνιστή στην φετινή τουριστική περίοδο ανατέθηκε στην φύση.
    Η Λευκαδίτικη φύση, νεανική, διάχυτη και εναλλασσόμενη, με πολύ ψηλής ποιότητας αισθητική, με μοναδική δυνατότητα συνεχών λογικών επεξηγήσεων αυτής της αισθητικής, ακριβώς κάθε φορά που η έκσταση σκοτεινιάζει την ψυχή του επισκέπτη, είναι ένα από τα περισσότερο σύγχρονα εργαλεία της Ελληνικής τουριστικής βιομηχανίας της εποχής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  86. Μπορεί οι Έλληνες να βγούν στους δρόμους και να απαιτήσουν ένα κράτος ποιό δίκαιο αλλά η συντριπτική πλειοψηφία δεν πρόκειται να ζητήσει να έλθει το δικό σου κόμμα στην εξουσία.
    Τούς ναζί στο δήμο αθηναίων εσείς τους βάλατε με τις δικές σας ενέργειες και πρακτικές εξωθώντας τον πολίτη στήν άλλη άκρη από αυτήν που πρεσβεύτε εσείς ως μαιμού αριστερά.
    Είναι πολλοί αυτοί που δεν βγαίνουν στον δρόμο μόνο και μόνο γιατί το παίζετε πάτρωνες κατ αποκλειστικότητα.
    Ο ΛΑΟΣ πάντως απ ότι φαίνεται ανεβαίνει γιατί ξαφνικά γίνανε πολλοί οι ''Γερμανοτσολιάδες'' ενώ ο δικό σου χώρος πάει για βρούβες ή μάλον ψάχνει για καρέκλες made in λαθρομεταναστών.
    Αμ και αυτή η αστυνομία όλο αθώα παιδάκια συλλαμβάνει με κυνηγετικά όπλα για πάπιες.....
    και ΤΝΤ για κροτίδες το Πάσχα.
    Αιντε και καμιά ληστεία για χαρτζιλίκι μην ξεχάσεις..........
    Ξέρεις είναι η θεωρεία δεν ληστεύω απλά παίρνω πίσω τα κλεμένα......
    Στις επόμενες εκλογές το ΛΑΟΣ θα είναι τρίτο κόμμα στην βουλή και προσπάθησε να το χωνέψεις από τώρα σύντροφε της αριστεράς τσέπης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  87. Μισθοί διευθύνοντος συμβούλου και προέδρου που ξεπερνούν τις 20.000 ευρώ τον μήνα ! Τουλάχιστον 40 προσλήψεις «εκλεκτών» με μισθούς από 5.000 έως 15.000 ευρώ τον μήνα. Και το πάρτυ στον ΟΠΑΠ συνεχίζεται. Ο οργανισμός πληρώνει 4.200 ευρώ τον μήνα για τα … δίδακτρα των δύο παιδιών γενικού διευθυντή. Και 1.500 ευρώ τον μήνα για τα ..
    τροφεία παιδικού σταθμού άλλα golden boy. Μερικές μόνον από τις καταγγελίες για τον ΟΠΑΠ του Αργύρη Ντινόπουλου σήμερα ( 17-03-11) από το βήμα της Βουλής. Και όμως ουδείς στην κυβέρνηση συγκινείται. Οι συμβάσεις (δηλαδή οι απευθείας αναθέσεις) παραμένουν εκτός… κοινοβουλευτικού ελέγχου. Και στις οκτώ (!) ερωτήσεις μέχρι τώρα του Αργύρη Ντινόπουλου για όσα συμβαίνουν στον ΟΠΑΠ καμία συγκεκριμένη απάντηση δεν δίδεται από τον αρμόδιο υπουργό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  88. Σε «δωρεά ζωής» 1500 αλεξίσφαιρων γιλέκων τελευταίας τεχνολογίας, προς την Ελληνική Αστυνομία, κόστους ενός εκατομμυρίου ευρώ (1,3 εκατ. δολάρια πληρώθηκαν), προχώρησε πριν από μερικούς μήνες ένας από τους κορυφαίους Έλληνες επιχειρηματίες και μάλιστα θέλησε να κρατήσει την δωρεά κρυφή και αυτό είναι επίσης σημαντικό γιατί αποδεικνύεται ότι δεν το έκανε για να συγκεντρώσει τα φώτα της δημοσιότητας, αλλά γιατί πίστευε ότι έπρεπε να προσφέρει ασφάλεια σε αυτούς που φροντίζουν για την ασφάλειά μας.
    Εμείς θεωρούμε ότι τέτοιες κινήσεις πρέπει να αναδεικνύονται και να αποτελούν παράδειγμα ερέθισμα και σε άλλους επιχειρηματίες να προβούν σε τέτοιες ενέργειες προς την πατρίδα, όχι μόνο στα Σώματα Ασφαλείας, αλλά και στις Ένοπλες Δυνάμεις. Και όχι να μένουν κρυφές.
    Μην ξεχνάμε ότι το θωρηκτό «Αβέρωφ» χάρη στο οποίο το Αιγαίο ξανάγινε ελληνική «λίμνη» και απελευθερώθηκαν οι ελληνικοί πληθυσμοί του, πληρώθηκε κατά ένα μέρος του από τον μεγάλο ομώνυμο ευεργέτη.
    Τα συγκεκριμένα γιλέκα μάλιστα (όχι της ίδιας παρτίδας που χάρισε ο επιχειρηματίας, αλλά της ίδιας εταιρείας το οποίο το είχα αγοράσει με δικά του έξοδα ο αστυνομικός) αποδείχθηκαν και σωτήρια για έναν από τους αστυνομικούς της πρόσφατης σύγκρουσης στο Ρέντη.
    Ο επιχειρηματίας είναι ο Ανδρέας Βγενόπουλος της MIG και του απευθύνουμε δημόσια συγχαρητήρια και για την δωρεά, αλλά και γιατί δεν θέλησε να δημοσιοποιήσει το όλο θέμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  89. Περίεργα φαινόμενα διάρρηξης του φλοιού της Γης έχουν αρχίσει να εμφανίζονται σε διάφορα σημεία του πλανήτη: Στο νότιο Περού εμφανίστηκε ξαφνικά μία τεράστια ρωγμή, μήκους 3 χιλιομέτρων και περίπου 100 μέτρα σε πλάτος. Παρόμοιες ρωγμές εμφανίστηκαν και στη γειτονική Βολιβία, ενώ πριν από λίγο καιρό εντοπίστηκε άλλη μία ρωγμή στην Αιθιοπία.
    Το ανώμαλο αυτό φαινόμενο συνέβη σε επαρχία που βρίσκεται κοντά στην διάσημη λίμνη Τιτικάκα. Η ρωγμή έγινε εμφανής αμέσως. Η γη άνοιξε σαν να μετακινείτο το υπόστρωμα της, ενώ εκτοξεύτηκαν σε μεγάλη απόσταση και μεγάλα κομμάτια εδάφους από την υπόγεια πίεση που ασκείτο.
    Το παράδοξο της ιστορίας είναι ότι η ρωγμή δεν εμφανίστηκε μετά από σεισμό. Γενικά, δεν συνέβη καμία καταστροφή στην περιοχή. Η Γη άνοιξε έτσι απλά. Οι επιστήμονες δηλώνουν ότι το φαινόμενο δεν σχετίζεται με καμία πρόσφατη καταστροφή, εντούτοις παραμένουν σε σύγχυση ως προς τα αίτια.
    Οι γεωλόγοι που έχουν επισκεφθεί αυτές τις περιοχές δεν μπορούν να δώσουν εξήγηση για τι ακριβώς συμβαίνει...
    Οι ρωγμές στο έδαφος μπορεί να αποτελούν επιφανειακή εκδήλωση ενός σεισμογόνου ρήγματος ή μπορεί να οφείλονται σε δευτερογενείς παράγοντες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  90. Πενταετής κάθειρξη για ξέπλυμα χρήματος
    Δικαστήριο καταδίκασε σήμερα σε πενταετή κάθειρξη τον πρώην επικεφαλής των Ρεπουμπλικάνων στη Βουλή των Αντιπροσώπων Τομ Ντιλέι, ο οποίος κρίθηκε ένοχος για ξέπλυμα χρήματος .
    Ο Ντιλέι, κρίθηκε ένοχος στις 24 Νοεμβρίου για ξέπλυμα 190.000 δολαρίων για τη χρηματοδότηση της προεκλογικής εκστρατείας υποψηφίων των Ρεπουμπλικάνων στην Πολιτεία του Τέξας το 2002.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  91. ΡΕ ΠΑΤΕ ΚΑΛΑ ΕΚΕΙ ΣΤΗ SKY EXPRESS ?? TI TO ΠΕΡΑΣΑΤΕ ΤΟ ΑΘΗΝΑ - ΛΕΥΚΑΔΑ , ΑΘΗΝΑ - ΡΩΜΗ ?? 100 ΕΥΡΩΠΟΥΛΑ ΝΑ ΠΑΣ ΚΑΙ 100 ΝΑ ΓΥΡΙΣΕΙΣ ? ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΛΕΕΙ ΠΑΛΙ Ο ΣΚΛΗΡΟΣ ΚΑΙ Ο ΜΑΡΓΕΛΗΣ ΟΤΙ ΠΕΤΥΧΑΜΕ ...!! ΒΓΕΝΟΠΟΥΛΕ ΚΑΝΕ ΜΑΣ ΑΕΡΑ.....
    ΡΕ ΓΙΑ ΣΥΝΕΛΘΕΤΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΘΕΙ ΚΑΙ ΚΡΙΣΗ...!!!!!!!

    Ο.... ΞΕΣΚΟΥΦΩΤΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  92. ΙΟΟ ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΑΘΗΝΑ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΩΣ ΑΠΟ ΑΚΤΙΟ?????
    ΜΕ ΤΟΣΑ ΛΕΦΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΠΑΩ ΜΕ ΤΟ ΠΟΔΗΛΑΤΟ.....
    4 ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΑ ΝΑ ΠΑΩ ΚΑΙ 4 ΝΑ ΓΥΡΙΣΩ.....
    ΗΜΑΡΤΟΝ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΤΟ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΩΣ ΜΕΓΑΛΟ ΝΕΟ.......
    ΑΝ ΠΑΡΩ ΚΑΙ ΤΟ ΣΠΛΑΧΝΟ ΠΑΡΕΑ ΤΙ ΘΑ ΜΟΥ ΜΕΙΝΗ????
    ΟΥΤΕ ΚΟΥΚΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΑΣ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΠΑΝΣΕΛΙΝΟ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ 18 ΕΤΩΝ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  93. ΞΕΣΚΟΥΦΩΤΕ ΕΔΩ ΦΟΥΦΟΥΤΟΣ. ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΜΗΝ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΣΑΙ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΖΗΤΟΥΝ, ΤΟΝ ΞΕΣΚΟΥΦΩΤΟ. ΓΕΙΑ ΣΟΥ. ΦΟΥΦΟΥΤΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  94. ΜΑΡΙΑΝΘΗ ΜΟΥ ΤΑΘΕΛΕΣ ΚΑΙ ΤΑΠΑΘΕΣ
    ΠΡΟΣ ΓΝΩΣΗ ΚΑΙ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗ, ΓΙΑΤΙ ΕΝΙΟΤΕ ΔΕΝ ΑΡΚΕΙ Η ΟΣΦΥΟΚΑΜΨΙΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  95. ΡΕ ΦΟΥΦΟΥΤΕ ΤΙ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΩ ΚΑΙ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΜΑΙ ??ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΖΗΤΑΕΙ ΤΙ...?? ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΜΕ ΓΥΡΕΥΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΙΟ ΛΟΓΟ ?? ΠΕΣ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΑΡΧΙΣΑ ΚΑΙ ΦΟΒΑΜΑΙ...
    ΓΕΙΑ ΣΟΥ

    Ο.. ΞΕΣΚΟΥΦΩΤΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  96. ΡΕ ΑΓΝΩΣΤΕ ΦΙΛΕ ΟΤΑΝ ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΕΙ Ο ΦΟΥΦΟΥΤΟΣ ΔΕΝ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΤΑΙ Ο ΞΕΣΚΟΥΦΩΤΟΣ; ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΜΗΝ ΦΟΒΑΣΑΙ ΔΕΝ ΜΕΙΝΕΙΣ ...ΕΓΓΥΟΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  97. Δεν βλέπει ότι η αμόλυβδη βενζίνη έχει ξεπεράσει τα 1,70 και στα υπολοιπα νησιά πλησιάζει τα 2 ευρώ;
    Δεν ακούει τις επίσημες καταγγελίες της Ομοσπονδίας Πρατηριούχων που κάνουν λόγο για πειραγμένες αντλίες;
    Δεν διαβάζει τις προειδοποιήσεις της Επιτροπής Ανταγωνισμού για πρακτικές καρτέλ; Μέχρι και στις Βρυξέλλες βλέπουν αυτό που δεν βλέπει ο κύριος Ρόβλιας. Τη με ευθύνη του ανεξέλεγκτη ακρίβεια, την αισχροκέρδεια και την απουσία πολιτικής βούλησης να προστατευτεί ο εργαζόμενος και ο καταναλωτής.
    Αυτό ακριβώς καταδίκασε ο αρμόδιος επίτροπος στην απάντησή του σε σχετική ερώτηση που βάσει των ανωτέρω θέσαμε πριν λίγες ημέρες. Είπε τα αυτονόητα. Ή μήπως ο κ. Ρόβλιας σκόπιμα αποκρύπτει την εγκληματική συμπεριφορά; Μήπως θα έπρεπε αντί να τρέχει από κανάλι σε κανάλι να βγει στο δρόμο μαζί με όλους τους άλλους πολίτες να δει την τιμή της βενζίνης για την...
    οποία με τις δηλώσεις του αισθάνεται περήφανος;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  98. ΤΙ ΝΑ ΔΟΥΝΕ ΤΑ ΚΟΘΟΝΙΑ. ΕΔΩ ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΥΝΕ ΠΩΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΒΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΣΟΥΔΑΣ,ΤΟΥ ΑΚΤΙΟΥ, ΚΛΠ ΠΩΣ ΑΠΟΣΤΕΛΛΟΝΤΑΙ ΠΟΛΕΜΙΚΕΣ ΜΗΧΑΝΕΣ(ΠΛΟΙΑ,ΑΕΡΟΠΛΑΝΑ, ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΑ,ΑΒΑΞ) ΣΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΠΟΥ ΚΗΡΥΞΑΝ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΚΑΝΤΑΦΙ ΤΑ ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΔΟΥΝΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ. ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟΙ ΜΑΣ, ΔΕΝ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΜΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΜΕΤΑΛΛΑΓΜΕΝΟΙ, ΕΙΝΑΙ ΠΑΣΟΚΟΙ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ. ΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑΣ ΟΜΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΣΤΟ ΑΚΤΙΟ, ΤΗΝ ΣΟΥΔΑ, ΣΕ ΜΑΣ ΠΑ ΝΑ ΠΕΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΦΤΑΙΜΕ ΣΕ ΤΙΠΟΤΕ!!! ΦΟΥΦΟΥΤΟΣ . ΚΑΠΕΤΑΝ ΦΟΥΦΟΥΤΟΣ. ΜΙΛΑ ΚΑΙ ΣΥ ΡΕ ΞΕΣΚΟΥΦΩΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  99. ΖΗΤΕΙΤΑΙ ΤΟΠΟΓΡΑΦΟΣ - ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΓΙΑ ΕΚΔΟΣΗ ΤΟΠΟΓΡΑΦΙΚΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ ΣΕ ΠΕΡΙΟΧΗ ΠΛΗΣΙΟΝ ΛΕΥΚΑΔΑΣ.ΣΕ ΛΟΓΙΚΗ ΤΙΜΗ.ΑΓΡΟΤΕΜΑΧΙΟ ΠΕΡΙΦΡΑΓΜΕΝΟ ΚΛΠ.
    ΠΛΗΡΟΦ. ΤΗΛΕΦ.6973208685.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  100. Πληροφορίες των δυτικών υπηρεσιών πληροφοριών αναφορικά με την ύπαρξη στο οπλοστάσιο της Λιβύης βαλλιστικών βλημάτων SCUD-C με 500 χλμ. εμβέλεια και οι χθεσινές απειλές του Μ.Καντάφι ότι πλέον ολόκληρη η Μεσόγειος είναι μία εμπόλεμο ζώνη, έχουν θέσει σε κατάσταση συναγερμού την ελληνική αεράμυνα, ειδικά στην περιοχή της Κρήτης, που βρίσκεται εντός της ακτίνα δράσης των SCUD-C με την Σούδα να αποτελεί στόχο πρώτης κατηγορίας για τα λιβυκά βαλλιστικά βλήματα. Με τα βλήματα αυτά είχε βομβαρδίσει το 1991 ο Σαντάμ Χουσεϊν το Ισραήλ.
    Είναι βέβαιη η ύπαρξη δεκάδων βλημάτων SCUD-B, με εμβέλεια 300 χλμ. αλλά υπάρχει ανησυχία ότι έχει σε ενεργό υπηρεσία και την έκδοση "-C" και δεν παρέδωσε τον Ιανουάριο του 2004 όλες τις συλλογές μετασκευής που είχε προμηθευτεί στις ΗΠΑ, μετά από σχετική συμφωνία.
    Εν των μεταξύ, οι δυτικοί παρά τις προσπάθειές τους δεν έχουν καταφέρει ακόμα να πλήξουν τα αυτοκινούμενα βαλλιστικά συστήματα SCUD στην μέχρι τώρα επιχείρηση βομβαρδισμού της Λιβύης.
    ΕΣΕΙΣ ΠΑΙΞΤΕ ΤΟΝ ΠΟΥΛΟ ΜΕΤΑΞΥ ΣΚΟΥΦΟΤΟΥ ΚΑΙ ΞΕΣΚΟΥΦΟΤΟΥ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΛΕΥΚΑΔΑ.
    Ο ΑΝΗΣΗΣΩΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  101. ΒΡΕ ΑΝΗΣΗΣΩΝ ΤΩΡΑ ΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΟΤΙ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΚΑΝΤΑΦΙΚΑ ΑΓΕΡΟΠΛΑΝΑ ΣΤΗΝ ΛΕΥΚΑΔΑ ΜΕ ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑΣ....
    ΤΙ ΤΟΥΣ ΠΕΡΑΣΕΣ ΤΟΥΣ ΛΙΒΥΟΥΣ ΓΙΑΠΩΝΕΖΟΥΣ......
    Ο ΚΑΝΤΑΦΙ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΒΟΗΘΟΥΣΑΝ ΜΕΧΡΙ ΕΧΘΕΣ........
    Ο ΚΑΒΓΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ ΦΙΛΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΘΕΑΤΕΣ.......
    ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΗΝ ΤΡΕΞΟΥΝ ΟΙ ΛΕΥΚΑΔΙΤΕΣ ΣΤΑ ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ....... ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΣΠΗΛΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΟΥΧΑ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ .....
    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ SCOUD ΣΤΟΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΠΟΛΕΜΟ ΤΟΥ ΡΗΓΚΑΝ ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΝΑ ΠΕΤΥΧΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΝΤΕΛΑΡΙΑ [ΝΟΤΙΑ ΤΗΣ ΣΙΚΕΛΙΑΣ]ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΝΗΣΙ ΙΣΑ ΜΕ ΤΗΝ ΛΕΥΚΑΔΑ......
    ΟΙ ΝΤΕΛΑΛΗΔΕΣ ΤΩΝ ΚΑΝΑΛΙΩΝ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ......... ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΧΝΑΜΕ ΤΑ 50 ΔΙΣ......
    ΕΧΟΥΜΕ ΕΔΩ ΚΑΤΙ ΒΑΛΙΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΒΑΣΕΙΣ ''ΝΤΟΠΙΕΣ'' ΓΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΗΝ ΤΥΦΛΑ ΜΑΣ.....
    ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΒΡΩ ΠΟΣΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΚΟΤΩΘΗΚΑΝ ΣΤΑ ΠΕΔΙΑ ΤΩΝ ΜΑΧΩΝ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ FYROM - AFGANISTAN ΚΛΠ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΤΗΣ ΚΟΡΕΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΩ ΚΑΝΕΝΑΝ..... ΠΛΗΝ ΚΥΠΡΟΥ.......
    ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΑ ΤΡΟΧΑΙΑ ΚΑΠΟΙΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΜΑΤΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΩΝ ΤΗΣ ΝΥΧΤΑΣ..... ΠΛΗΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ......
    ΦΙΛΕ ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΜΑ ΝΑ ΣΕ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΕΣΥ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΕΙΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΠΙΘΑΝΟΝ ΕΝ ΑΓΝΟΙΑ ΣΟΥ.
    ΑΠΟ ΑΛΛΟΥ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΤΟΡΠΙΛΕΣ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  102. Ένας έλληνας είναι ο άνθρωπος που κατευθύνει τη νατοϊκή επιχείρηση εναντίον της Λιβύης. Είναι ο ναύαρχος Τζέϊμς Σταυρίδης, Διοικητής Νατοϊκών Δυνάμεων Ευρώπης.
    Μιλάει ελάχιστα ελληνικά αλλά νοσταλγεί «το λαμπερό ήλιο, το καυτό...
    αεράκι,τη ρετσίνα και το σουβλάκι». Παραδέχεται ότι ο παππούς του διώχτηκε από τη Τουρκία «στο πλαίσιο εθνοκάθαρσης,δηλαδή πογκρόμ εναντίον των Ελλήνων», αλλά αποκαλεί τη Σμύρνη με τη τουρκική της ονομασία,Ιζμίρ.Ο ελληνοαμερικανός ναύαρχος Τζέιμς Σταυρίδης είναι το αφεντικό των δυνάμεων του ΝΑΤΟ στην Ευρώπη. Ο Τζέϊμς Σταυρίδης, συνέχισε την οικογενειακή στρατιωτική παράδοση.
    Ο πατέρας του Γιώργος Σταυρίδης, ήταν συνταγματάρχης των αμερικανών πεζοναυτών και στις αρχές τις δεκαετίας του 1960,είχε υπηρετήσει ως ναυτικός ακόλουθος της αμερικανικής πρεσβείας στην Αθήνα. Ο Τζέϊμς Σταυρίδης, ήταν τότε 7 ετών και στα δύο χρόνια που έμεινε στην Αθήνα –από το 1962 έως το 1964- έμαθε τις ελάχιστες ελληνικές λέξεις που ακόμη θυμάται.
    Δεν διστάζει να παραδεχτεί την αδυναμία του να μιλήσει τη γλώσσα των προγόνων του και αποδίδει ευθύνες στον εαυτό του για το γεγονός ότι οι δυο του κόρες δεν γνωρίζουν καθόλου ελληνικά. Παρόλα αυτά δηλώνει υπερήφανος για τις ελληνικές του ρίζες και σ΄ένα βιβλίο το οποίο έχει γράψει περιγράφοντας τις πολλές εμπειρίες του από την καριέρα του κάνει συχνές αναφορές στην Ελλάδα. Αναφορές που επικεντρώνονται περισσότερο στα …σύμβολα του νεοελληνικού πολιτισμού όπως «οι καφετέριες, η ρετσίνα,τα σουβλάκια, τα ψητά κοτόπουλα».
    Πολύπειρος αξιωματικός Ο Τζέϊμς Σταυρίδης αποφοίτησε από την αμερικανική Ναυτική Ακαδημία και στη συνέχεια πήρε διδακτορικό στις διεθνείς σχέσεις από το Ταφτς,το πανεπιστήμιο που έχει τελειώσει και ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής.
    Στη πολύχρονη καριέρα του, έχει υπηρετήσει σε όλες σχεδόν τις κρίσιμες επιτελικές και επιχειρησιακές θέσεις, με αποκορύφωμα τη Βοσνία και το Ιράκ. Η θέση του ανώτατου στρατιωτικού διοικητή των συμμαχικών δυνάμεων του ΝΑΤΟ στην Ευρώπη (SHAPE),θεωρείται εξαιρετικά σημαντική. Όσοι βιάστηκαν να πανηγυρίσουν ,στην Ελλάδα για την τοποθέτησή του μάλλον θα πρέπει να το ξανασκεφτούν. Ο Τζέϊμς Σταυρίδης συνεχίζει να παίζει το γνωστό ρόλο του ΝΑΤΟ,που δεν είναι άλλος απ΄αυτόν του Πόντιου Πιλάτου. Στο υπουργείο Άμυνας ελπίζουν να θυμάται τουλάχιστον όσα ο ίδιος έχει γράψει στο βιβλίο του, περιγράφοντας την επισκεψή του στη Σμύρνη,ως κυβερνήτης πολεμικού πλοίου,το 1993, με αφορμή μια άσκηση του ΝΑΤΟ: «Εβδομήντα χρόνια πριν ο παππούς μου ,ο Δημήτρης Σταυρίδης διώχθηκε από τους Τούρκους, στο πλαίσιο μιας εθνοκάθαρσης εναντίον των Ελλήνων.
    Κατάφερε να γλιτώσει και με μία βάρκα πέρασε το Αιγαίο,έφτασε στην Αθήνα και από κει βρέθηκε στη Νέα Υόρκη. Ο αδελφός του δυστυχώς σκοτώθηκε».

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  103. Εσύ με τη ''ρετσίνα και το σουβλάκι'' ξέχασες μάλλον ότι αυτός που έκανε πρώτος εθνοκάθαρση
    ήταν ο κωλοκοτρόνης σφαγιάζοντας 32000 Τούρκους στην τριπολιτσά,αμαχους,γυναίκες,παιδιά και μάλιστα αυτή η σφαγή περιγράφεται και στον ''εθνικό ύμνο''ελλήνων αρβανιτών που έγραψε ο ιταλοθρεμμένος Σολωμός μια εποχή που οι κάτοικοι των επτανήσων σπούδαζαν στα ιταλικά πανεπιστήμια και η Λευκάδα ήταν ευρώπη,ενώ η ελλάδα ήταν οθωμανική αυτοκρατορία.Πρόσεξε λοιπόν όταν μιλάς για σουβλάκια και ρετσίνες,δεν είμαστε όλοι αρβανίτες,ούτε βλάχοι.
    Και πολύ θα γουστάρω όταν το ιόνιο αποσχιστεί απ αυτό το μπουρ'''ο και ξαναγίνει ευρώπη.
    Και άντε τραγούδα τον ηλίθιο αρβανίτικο ύμνο σου
    που έγραψε ο μαλάκας ο κωλοκοτρόνης που μας τα πρήξατε τόσα χρόνια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  104. SCOYD C xi xi xi
    παμε χοιροτρυπα μπουρανελοι.
    που εισαι κολεα στρατηγε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  105. ΡΕ ΑΝΩΝΥΜΕ ΦΙΛΑΡΑΚΟ ΤΗΣ 20/10:03 πμ ΠΕΣΤΟ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΟΜΑΡΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΦΑΓΑ ΤΟ ΣΥΣΣΙΤΙΟ ΤΟΥ ΚΑΝΤΑΦΙ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ. ΤΟ ΘΕΜΑ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝ ΜΕΙΝΩ ΕΓΩ ΕΓΚΥΟΣ ΑΛΛΑ ΝΑ ΣΕ ΕΧΟΥΝ ΕΣΕΝΑ ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΣΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙΣ ΕΓΚΥΟΣ..
    ΣΕ ΧΑΙΡΕΤΩ ΕΓΩ ΚΑΙ Ο ... ΣΚΟΥΦΟΣ ΜΟΥ

    Ο... ΞΕΣΚΟΥΦΩΤΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  106. ΑΧ ΚΑΚΟΜΟΙΡΕ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ!
    ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΜΑΣ ΕΙΧΕΣ ΑΦΗΣΕΙ ΝΑ ΗΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ
    ΑΚΟΜΑ......ΓΙΟΥΣΟΥΦΑΚΙΑ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  107. ΑΝΩΝΥΜΕ ΑΝΟΡΘΟΓΡΑΦΕ 22 ΜΑΡ. 1:27
    ΑΥΤΟΣ Ο ΚΑΤΑ ΔΗΛΩΣΗ ΣΟΥ ''ΜΑΛΑΚΑΣ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ'' ΣΟΥ ΕΔΩΣΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΛΕΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ ΠΑΠΑΡΟΥΛΗ.
    ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΑ ΓΟΥΣΤΑ ΣΟΥ ΠΕΡΙ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΕΥΡΟ[ΠΕΩΝ] ΚΛΠ. ΜΕΤΑΞΥ ΟΘΩΜΑΝΩΝΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΕΧΩ ΑΠΟΨΗ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΓΟΥΣΤΑ ΕΙΝΑΙ ΓΟΥΣΤΑ.
    ΓΙΑ ΤΗΝ ΡΕΤΣΙΝΑ ΕΠΙΣΗΣ ΑΝ ΔΕΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΡΕΤΣΙΝΟΛΑΔΟ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΝΑΣ ΑΒΕΡΤΑ ΚΟΥΒΕΡΤΑ.
    ΤΕΛΙΚΑ ΠΟΙΟΣ ΕΓΡΑΨΕ ΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟ ΥΜΝΟ????
    Ο ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ Η Ο ΣΟΛΩΜΟΣ ΜΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΤΟΝ ΣΟΛΩΜΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΦΙΝΑΛΕ ΤΟ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ.
    ΙΣΩΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΛΥ ΟΘΩΜΑΝΙΚΟ ΕΧΕΙΣ ΜΠΕΡΔΕΨΕΙ ΤΑ ΜΠΟΥΤΙΑ ΣΟΥ ΓΡΑΙΚΥΛΕ.
    ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ............

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  108. ΟΥΣΤ ΡΕ ΤΟΥΡΚΑΛΑΔΕΣ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ.
    ΤΟΥΡΚΟΣΠΟΡΟΙ ΣΤΟ ΑΙΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΠΑΛΙ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΛΕΥΤΕΡΙΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΣΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  109. φιλοτουρκε μηπως μπαμπα σου ηταν ο βεληγκεκας και νουνο σου ο μουχταρ;
    ουστ ρε αμφιδρομο κατασκευασμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  110. Δεν μιλάμε βεβαίως για το βρωμόστομα του κήτους που παίζει τον ρόλο του ...αντιπροέδρου της "κυβέρνησης" των ανδρεικέλων, διότι αυτό είναι μονίμως ανοιχτό.
    Άλλοτε τρώγοντας, και άλλοτε βρίζοντας.
    Μιλάμε για το κινητό του τηλέφωνο.
     Άλλος ένας λογαριασμός - πρόκληση λοιπόν, σαν κι' αυτόν εδώ καλούμαστε και πάλι όλοι εμείς οι κοπρίτες - μαλάκες να τον πληρώσουμε στο ακέραιο.
    Βέβαια αυτή τη φορά είναι πιο ...ανεβασμένος αφού αισίως φθάνει στο αστρονομικό ποσό των 2.989,28 ευρώ μόνο για τον μήνα Φεβρουάριο.
    Ο ξεφτίλας των Ιμίων, ο προδότης του Οτσαλάν, ο κύριος "μαζί τα φάγαμε" και "δεν γαμιέσαι πρωί πρωί" πρέπει να χρήζει ψυχιατρικής διερεύνησης.
    Δεν μπορεί να εξηγηθεί λογικά αυτό φαινόμενο.
    Και επειδή κυβέρνηση για τον ελέγξει, δεν υπάρχει, άλλος τρόπος περιορισμού τέτοιων δαπανών, δεν υπάρχει ρε γαμώ το κέρατό μου;
    Ρε μπας και η εταιρεία κινητής τηλεφωνίας τού επιστρέφει μέρος του υπέρογκου ποσό και το τσεπώνει ο ίδιος;
    Δεν είναι δυνατόν.!
    Δεν είναι δυνατόν σε περίοδο ισχνών αγελάδων, περίοδο οικονομικής κρίσεως, περίοδο που ο κοσμάκης κάνει το σκατό του παξιμάδι για να επιβιώσει, περίοδο που ο κοσμάκης περιμένει τις εκπτώσεις για να αγοράσει σώβρακο, αυτό το "κυβερνητικό" τέρας να χρεώνει μηνιαίως τον Ελληνικό λαό μόνο για το κινητό του τηλέφωνο, ποσό, ίσο με αυτό που εισπράττουν μαζί, πέντε υπάλληλοι του ιδιωτικού τομέα.
    Δεν είναι δυνατόν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  111. Τι Βελιγκέκα και Μουχτάρ του λές.
    Αυτός είχε παππού τον Κουζούμπεη και όταν οι Τούρκοι κατείχαν την Λεύκαδα.
    Ας κοιταχτεί στο καθρέφτη να δεί τα χαρακτηριστικά του και θα το καταλάβει.
    Το δημοτικό το έχει τελειώσει ή μόνο για την Τριπολιτσά έχει διαβασει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  112. ΜΕ ΣΥΓΧΩΡΕΙΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΡΙΑ.
    ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΥΣΜΟΙΡΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΞΙΟΠΟΙΕΙ ΤΟΥΣ 65.000 ΑΠΟΣΤΡΑΤΟΥΣ ΑΞΚΟΥΣ ,ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΟΠΛΩΝ ,ΠΟΥ ΕΧΕΙ ,ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙ ΣΑΝ ΕΘΝΟΦΥΛΑΚΗ ,ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΕΙ ΤΑ ΜΙΚΡΟΜΑΓΑΖΑ , ΤΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ, ΤΙΣ ΜΙΚΡΟΜΕΣΑΙΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ, ΤΑ ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ,ΠΡΑΤΗΡΙΑ ΚΑΥΣΙΜΩΝ ΚΑΙ ΛΟΙΠΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΚΛΟΠΕΣ Η ΔΙΑΡΗΞΕΙΣ,ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΛΥΜΥΡΗΣΕΙ ΤΗΝ ΧΩΡΑ.?????
    ΜΗΠΩΣ ΤΟΥΣ ΒΟΛΕΥΕΙ??????
    ΑΛΛΙΩΣ , ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΟ.
    ΟΠΛΙΣΤΕ ΤΟΣ ΑΠΟΣΤΡΑΤΟΥΣ , ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΝΑ ΠΕΣΕΙ ΣΤΟ ΜΗΔΕΝ.
    ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΒΟΛΕΥΕΙ!!!!!!!!!!!!
    ΤΥΧΑΙΟ???? ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  113. ΔΗΛΑΔΗ ΜΕ ΤΟ ΤΟΥΤΟ ΚΑΙ ΜΕ ΚΕΙΝΟ ΛΙΓΟ ΠΟΛΥ ΧΡΩΣΤΑΜΕ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΜΑΣ - ΕΑΝ ΠΑΘΟΥΜΕ ΚΑΤΙ - ΣΤΗΝ ΦΙΛΟΤΙΜΙΑ ΤΩΝ ΓΙΑΤΡΩΝ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΜΕΝΟΥΝ ΠΙΣΤΟΙ ΣΤΟΝ ΟΡΚΟ ΠΟΥ ΕΔΩΣΑΝ. ΚΥΤΤΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΑΔΕΡΦΑΚΙ ΜΟΥ !!! ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΑ ΟΤΙ ΤΟ ΧΡΩΣΤΑΜΕ ΣΤΗ ΜΑΡΙΑΝΘΗ ΣΤΗ ΛΙΛΗ ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΑΡΓΕΛΗ.. ΜΕ ΤΟ ΜΠΑΡΔΟΝ ...ΔΗΛΑΔΗ !!

    Ο....ΞΕΣΚΟΥΦΩΤΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  114. Προς ανώνυμο 22 Μαρτίου 2011

    Αν το επίθετό σου είναι ένα εκ των κάτωθι,μάλλον θα δυσκολευτείς να αποδείξεις οτι δεν έχεις αρβανίτικη ή βλάχικη καταγωγή:

    Αρβανίτης
    Μαλακάσης (Μαλακάσηδες:φάρα αρβανιτών)
    Κούρτης (τυπικό αρβανίτικο επίθετο)
    Βρεττός (τυπικό αρβανίτικο επίθετο)
    Κακιούσης (τυπικό αρβανίτικο επίθετο)
    Κόγκας (τυπικό σουλιώτικο επίθετο)
    Σκεπετάρης
    Βλάχος
    Ζαβιτσάνος (από Ζάβιτσα Ξηρομέρου)
    Ζαβερδινός (από Ζαβέρδα Ξηρομέρου)
    Σκλαβενίτης (από Σκλάβενα Ξηρομέρου)
    Χρυσοβιτσάνος (από χρυσοβίτσα Ξηρομέρου)
    Προδρομίτης (από Πρόδρομο Ξηρομέρου)
    Πλαγιώτης (από Πλαγιά Ξηρομέρου)
    Βονιτσάνος (από Βόνιτσα ξηρομέρου)
    Γουριώτης (από Γουριά Μεσολογγίου)
    Κατωχιανός (από Κατοχή Μεσολογγίου)
    Ξηρομερίτης
    Πρεβεζάνος
    Ολα αυτά είναι επίθετα που απαντώνται στο νησί.Προφανώς μου διαφεύγουνε και μερικά ακόμα.Και φαντάζομαι δε θες να αναφερθώ και σε παρατσούκλια (πχ Μπούκουρας,που απαντάται στο Βλυχό,σημαίνει όμορφος στα αρβανίτικα) γιατί δε θα τελειώσουμε ούτε αύριο...Γι αυτό άσε τις εξυπνάδες περί Κωλοκοτρώνη,Σολωμού και αυτονομίας,γιατί το νησί είναι 100% ελληνικό,αναπόσπαστο κομμάτι της πατρίδας Ελλάδας.Και αν έχεις αμφιβολίες περί αυτού,διάβασε λίγο Βαλαωρίτη (καταγωγή από το χωριό Βαλαώρα,στα σύνορα Βάλτου-Ευρυτανίας,πλησίον του γεφυριού της Τατάρνας), για να ρθεις στα ίσα σου...
    Ενας ΕΛΛΗΝΑΣ-ΛΕΥΚΑΔΙΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  115. Ρε παιδιά,γιατί αυτή την φορά η Μαριάνθη δεν έστειλε διάψευση ότι δεν έχει τιμωρηθεί και ότι έχει αθωωθεί?Μήπως περιμένει να βγεί μπροστά ο Λευτεράκης και ο Αντρίκος?Τέλος πάντων κάποιος που να λέγεται ΑΡΑΒΑΝΗΣ!!!Ούστ από εδώ ρε.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  116. και ξύπνησε και η ΝΟΔΕ να μας πει για την υγεία!!Ποιοί?οι ανύπαρκτοι....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  117. Στο πρώην ΥΕΝΑΝΠ (Υπουργείο Εμπορικής Ναυτιλίας, Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής) «άναψαν» τα τηλέφωνα τους μήνες Ιούνιο – Ιούλιο του 2010. Πήραν στην κυριολεξία ΦΩΤΙΑ! Αποτέλεσμα, σαν πήγε ο λογαριασμός στο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, να αναγράφει το… αστρονομικό ποσό των 327.391,50 ευρώ (τριακοσίων είκοσι επτά χιλιάδων, τριακοσίων ενενήντα ενός ευρώ και πενήντα λεπτών). Τώρα να πούμε ότι μας φάνηκαν πολλά; Μπορεί και να μας πουν ότι είναι… λίγα! Σε κάθε περίπτωση ρωτάμε: αφού οι συνδέσεις του ΟΤΕ έχουν απεριόριστες κλήσεις σε σταθερά (αστικά και υπεραστικά) στο πάγιο, δίνουν και κάποιον δωρεάν χρόνο ομιλίας σε κινητά, πώς είναι δυνατόν το Υπουργείο να χτυπά τέτοια νούμερα; Τι γίνεται; Θα δώσει κανείς στη δημοσιότητα τους αναλυτικούς λογαριασμούς να δούμε που πάνε τα λεφτά του ελληνικού λαού; Από περικοπές σε μισθούς και συντάξεις ξέρουμε, να βάλουμε καμιά φραγή στα τηλέφωνα δεν ξέρουμε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  118. ΚΑΖΑΝΑ ΠΕΣ ΑΛΕΥΡΙ...
    Ο Θ. ΦΕΤΣΗΣ ΣΕ ΓΥΡΕΥΕΙ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  119. Είναι γνωστό ότι η ελλάδα είναι δημιούργημα των μεγάλων δυνάμεων της εποχής (Αγγλία,Γαλλία,Ρωσία)και ότι πήρε δάνειο για να ιδρυθεί.Αυτή η βλαχιά περι ανωτερώτητας έναντι των άλλων λαών και οι γελοιότητες οτι οι νεοέλληνες είχαν ως πρόγονους τους τους αρχαίους έλληνες(!) και όχι ότι είναι ένα μίγμα διαφορετικών λαών και φυλών(αρβανίτες,σλάβοι,βλάχοι,τούρκοι κτλ)
    κάνει όλο τον κόσμο να γελάει.

    Όσο για το πυρενελουργείο,δεν γνωρίζω αν όντως το εργοστάσιο αυτό είναι ρυπογόνο,αυτό όμως που φαίνεται ξεκάθαρα είναι το ότι κάποιοι προσπαθούν με μανία να θάψουν την παράδοση που έχει η Λευκάδα στον αγροτικό τομέα και την παραγωγή λαδιού-κρασιού και άλλων προϊόντων και να προβάλλουν μόνο τον τουρισμό.Γιατί γίνεται αυτό;Γιατί δεν σέβεστε την ιστορία του τόπου,την παράδοση,τον μόχθο των προγόνων μας παρά την ''είδατε'' ότι η Λευκάδα είναι σαν τη Μύκονο,ενώ δεν έχει ιδιαίτερη παράδοση στον τουρισμό.Το νησί έχει ήδη αρχίσει να γίνεται αποκρουστικό με την άναρχη δόμηση,με την νοοτροπία του ''ότι αρπάξει ο κώ..ς μας το καλοκαίρι απ τους τουρίστες'',ο κόσμος γίνεται όλο και πιο μίζερος και ταυτόχρονα κάποιοι προσπαθούν να θάψουν το αγροτικό παρελθόν μας,αντι να το αναδείξουν με υπερηφάνεια και να δωθεί βάρος στην παράλληλη ανάπτυξη του αγροτικού τομέα με τον τουρισμό.
    Είναι βέβαιο ότι αυτός ο μονόδρομος που ακολουθεί η Λευκάδα δεν θα έχει καλο τέλος.Γιατί αυτοί που το παίζουν μάλιστα και απογονοι των αρχαίων,καλό είναι να ρίχνουν και καμιά ματια προς τα πίσω και να βλέπουν τι παρέλαβαν και τι παραδίδουν στις επόμενες γενιές.Γιατί αυτοί που το παίζουν απόγονοι των αρχαίων ελλήνων είναι οι ίδιοι που προσπαθούν να θάψουν το πρόσφατο παρελθόν του τόπου.Ας σεβαστούν πρώτα το πρόσφατο παρελθόν αντι να το θάβουν και να ψάχνουν στην αρχαιότητα να βρουν τις ''ρίζες'' τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  120. ΝΑΙ ΜΩΡΕ ΤΟ ΠΙΣΤΕΨΑΜΕ !!!!!!!!!!!!! ΤΟ ΚΑΨΩΝΙ ΤΗΣ ΔΙΑΚΟΠΗΣ ΝΕΡΟΥ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΠΛΗΡΩΤΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΤΟΥ ΝΕΡΟΥ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΑΛΙΟΥΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ ΤΗΣ ΛΕΥΚΑΔΑΣ ΤΗΝ ΒΑΦΤΙΖΟΥΜΕ " ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΑΝΤΛΙΟΣΤΑΣΙΟΥ "....!! ΑΛΛΑ ΠΑΠΑΤΖΗΛΙΚΙΑ ΘΑ ΔΟΥΜΕ...?? ΑΝΤΕ ΜΠΡΑΝΕΛΛΟΙ ΓΕΜΙΣΤΕ ΤΑ ΚΑΝΑΤΙΑ ΑΠΟ ΤΩΡΑ..

    Ο.....ΞΕΣΚΟΥΦΩΤΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  121. ΒΡΕ ΑΠΟΤΥΧΙΜΕΝΟΙ ΤΗΣ ΝΟΔΕ ΤΩΡΑ ΣΑΣ ΕΠΙΑΣΕ Ο ΚΑΗΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ?ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΡΔΙΟΛΟΓΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΜΕΣΗ ΑΝΑΓΚΗ ΚΑΙ ΧΑΝΕΤΕ ΚΟΣΜΟΣ! Ο ΥΠΕΡΗΧΟΣ ΣΑΣ ΜΑΡΑΝΕ ΓΙΑΤΙ ΜΑΛΛΟΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΓΙΑ ΒΟΛΕΜΑ.ΟΥΣΤ ΑΠΟ ΔΩ ΚΟΠΡΙΤΕΣ ΦΑΡΙΣΑΙΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  122. την πιο μεγάλη ήττα την έφαγε ο πρώην περιφερειάρχης....μέχρι και παρέμβαση έκανε μέσω του Μάρκου Αυρήλιου του Ευγενικού!!!Και φάγανε πόρτα από τους κάτω από το αυλάκι....Α ρε Παναγιωτάκη,πέρασε η μπογιά σου...μέχρι το πόντε και άν.....φτάνει ο λόγος σου!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  123. Θα προλάβει η Μ-Μ την παρέλαση???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  124. Χρέη συνολικού ύψους 400 εκατ. δολαρίων που έχουν προκύψει από την κατανάλωση ενέργειας 270.000 νοικοκυριών, αποφάσισε να διαγράψει η αλβανική κυβέρνηση. Την απόφαση αυτή ανακοίνωσε ο Αλβανός πρωθυπουργός, Σαλί Μπερίσα, κατά τη διάρκεια σύσκεψης του υπουργικού συμβουλίου...
    Οι λογαριασμοί των 270.000 νοικοκυριών, τα οποία αντιμετωπίζουν σοβαρά οικονομικά προβλήματα, αφορούν την περίοδο που η δημόσια επιχείρηση ηλεκτρισμού ήταν ακόμη στα χέρια του κράτους, πριν εξαγοραστεί δηλαδή από τσέχικη εταιρεία στις αρχές του 2009.
    Σύμφωνα με τον Σαλί Μπερίσα, το 98% των απλήρωτων λογαριασμών αφορούν σε οικογένειες φτωχές οι οποίες λαμβάνουν οικονομική βοήθεια από το ταμείο ανεργίας, το ταμείο ατόμων με ειδικές ανάγκες κ.ά. ταμεία.
    Παράλληλα, η αλβανική κυβέρνηση αποφάσισε την πώληση εταιρειών- «φιλέτων» του Δημοσίου και περιουσιακών του στοιχείων προκειμένου να συγκεντρώσει έσοδα και να προσελκύσει κεφάλαια από άμεσες ξένες επενδύσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  125. Η Μαριέττα Χρουσαλά είναι πολύ στεναχωρημένη… Όχι γιατί δε προχωράει η κατασκευή της βίλας της, η οποία στοίχησε εκατ. ευρώ, αλλά γιατί σύμφωνα με την ίδια, η οικονομική κρίση της χτύπησε τη πόρτα! Η κοπέλα αναγκάζεται να είναι προσεκτική με τα έξοδά της, αφού παραδέχεται ότι δεν ξοδεύει όλα όσα βγάζει αλλά μόνο όσα χρειάζονται.
    Η Μαριέττα λέει σε πρόσφατη συνέντευξη στο People:
    Σε έχει επηρεάσει η οικονομική κρίση;
    «Ε, βέβαια! Και όχι μόνο η κρίση στην Ελλάδα, αλλά και όλα αυτά που γίνονται στην Ιαπωνία και στη Λιβύη. Πολύ θλιβερά πράγματα. Περισσότερο, όμως, τρομάζω με το μέγεθος όλων αυτών των πραγμάτων, με όλες αυτές τις τρομερές εξελίξεις».

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  126. Γνωστά παυσίπονα όπως το salospir 500, η ασπιρίνη (extra 650+65), το kalmol extra, το φάρμακο που χορηγείται για την αντιμετώπιση των ιλίγγων vomex, τα γνωστά αντιισταμινικά phenergan και clarityne, το buscopan για τις γαστρεντερικές παθήσεις, το fucidin-h για τις φλεγμονές του δέρματος και τα βλεννολυτικά – αντιβηχικά σιρόπια bisolvon, mucosolvan, mucothiol και sinecod δε θα καλύπτονται από τα Ασφαλιστικά Ταμεία.
    Η λίστα περιλαμβάνει επίσης φάρμακα για την αντιμετώπιση της παχυσαρκίας και της στυτικής δυσλειτουργίας, καθώς και σκευάσματα για τη διακοπή του καπνίσματος, τη στιγμή που η κυβέρνηση δίνει αγώνα για την εφαρμογή του
    αντικαπνιστικού νόμου.
    Από την «αρνητική λίστα φαρμάκων» εκτιμάται ότι θα εξοικονομούνται 140 εκατομμύρια ευρώ ετησίως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  127. ΜΗΝ ΑΚΟΥΜΠΑΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΑΛΛΑΓΗΣ

    Έγραψε επιτέλους και η Νέα Δημοκρατία ( ΝΟ.Δ.Ε. Λευκάδας ) κάποια σταβά των κυβερνώντων και αμέσως βγήκαν οι θιγμένοι πρασινοφρουροί, να υπερασπιστούν το σπίτι τους. Σιγά ρε μη σας στραπατσάρουν τη βιτρίνα. Σκατά τα κάνατε. Κρυφό είναι;
    Τα δικά τους λάθη τα αντέξαμε. Τα δικά σας είναι αναπάντεχα βαριά και μοιάζουν εσκεμμένα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  128. ΓΙΑΤΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΡΑΓΕ;
    Ο ανώνυμος της 24 Μαρτίου ώρα 5:29μμ έχω την εντύπωση ότι γράφει με ιατρική ορολογία !!!
    Πω πω τι μόρφωση ... Θα πάει ψηλά ο τύπος !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  129. Το εθνικό μας φαγητό για τον εορτασμό της 25ης Μαρτίου είναι ο μπακαλιάρος υγράλατος με σκορδαλιά.
    Πως, όμως, καθιερώθηκε αυτό το έθιμο και πως ενσωματώθηκε στις διατροφικές μας συνήθειες ο μπακαλιάρος ή αλλιώς βακαλάος;
    Η ιστορία του μπακαλιάρου ξεκινά με την εποχή των Βίκινγκς, όπου πρωτοεμφανίστηκε σαν εμπορικό προϊόν περί το 800 μ.Χ..
    Μάλιστα, λέγεται ότι κυνηγώντας βακαλάους οι Βίκινγκς ανακάλυψαν κατά λάθος τον «νέο κόσμο».
    Τη σκυτάλη από αυτούς πήραν οι Βάσκοι ψαράδες, οι οποίοι ξεκίνησαν το εμπόριο του μπακαλιάρου από το Μεσαίωνα και οδηγήθηκαν στο πάστωμα του, μέσα από το οποίο πέτυχαν πρώτον, να έχουν φαγητό που διατηρείται στα μακρινά τους ταξίδια και δεύτερον, βρήκαν μια τροφή νηστίσιμη, αλλά και φθηνή για το λαό της Ισπανίας.
    Οι Βάσκοι, μάλιστα, επειδή ο βακαλάος κάλυπτε μεγάλο μέρος της διατροφής των κατοίκων της Ενδοχώρας που δε μπορούσαν να πηγαίνουν συχνά στα παράλια για να προμηθεύονται φρέσκα ψάρια, ονόμασαν τον παστό μπακαλιάρο «ψάρι του βουνού».
    Ο βακαλάος, αυτό το τόσο νόστιμο και θρεπτικό ψάρι μπήκε στο τραπέζι μας τον 15ο αιώνα και κατάφερε να διεκδικήσει επιτυχώς τη δική του θέση στο εθνικό μας εδεσματολόγιο. Πως, όμως, σχετίζεται με την 25η Μαρτίου και γιατί είναι το «πιάτο» της ημέρας;
    Απλούστατα και σύμφωνα με την κοινή λογική, κατά τη διάρκεια της σαρακοστιανής νηστείας η Εκκλησία επιτρέπει μόνο δύο φορές την κατανάλωση ψαριού, ήτοι την ημέρα του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου και την Κυριακή των Βαΐων.
    Με εξαίρεση τα νησιά, όπου το φρέσκο ψάρι δεν ήταν ποτέ πολυτέλεια, οπουδήποτε αλλού στην Ελλάδα ο παστός μπακαλιάρος εκείνες τις εποχές αποτέλεσε την εύκολη λύση, καθώς ήταν πιο εύκολο να τον προμηθευτεί κανείς και επιπλέον, μπορούσε να διατηρηθεί εκτός ψυγείου, οπότε πέρασε στην παράδοση και κατά συνέπεια έγινε το εθνικό φαγητό της 25ης Μαρτίου.
    Τέλος, αξίζει να σημειώσουμε ότι στις μέρες μας, την παγκόσμια πρωτιά σε κατανάλωση μπακαλιάρου κατέχει η Πορτογαλία, διότι οι Πορτογάλοι έχουν δημιουργήσει εκατοντάδες διαφορετικές συνταγές για την αξιοποίησή του στην εθνική τους διατροφή, ενώ κατά παράδοση τον αποκαλούν «πιστό φίλο».

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  130. Εγώ εορτάζω την εθνική εορτή τρώγοντας χοτ-ντογκ,πετώντας χαρταετό και ντυμένος άγιος βασίλης πειράζει;που δε μας έφταναν όλα τ άλλα έχουμε τώρα και ''εθνικό'' φαγητό..
    Αντί να καταργηθεί αυτό το καραγκιοζιλίκι που υποχρεώνει τα παιδιά να παρελαύνουν παρά τη θέληση τους,υπο το φόβο της αποβολής,προσπαθώντας να τα μετατρέψει σε υπάκουα γουρούνια,που αυτές οι μέρες έχουν καταντήσει ευκαιρία των φασιστών να μαχαιρώνουν κάνα μετανάστη και των βατραχανθρώπων που τους έχουν νηστικούς κάνα χρόνο και τους βάζουν να κάνουν σεξ με τα σακίδιά τους να φωνάζουν ότι θα ράψουν τα ρούχα τους με δέρματα αλβανών...Η μακακία στο αποκορύφωμα της...Αποτύχατε...Χρεωκοπήσατε.
    Ούτε εθνικό φαγητό υπάρχει,ούτε έθνος.
    Υπάρχει το μπουρ...ο που χτίσατε και τώρα πέφτει και μας πλακώνει όλους μας.
    Θα φάω ότι γουστάρω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  131. ΜΙΑ ΖΩΗ ΤΑ ΙΔΙΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ.
    ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΡΙΝ ΑΚΟΜΗ ΛΕΥΤΕΡΩΘΕΙ Η ΧΩΡΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΔΙΧΑΣΑΝ ΤΟ ΛΑΟ ΚΑΙ ΠΗΓΑΜΕ ΣΕ ΕΜΦΥΛΙΟ.
    ΣΥΚΟΦΑΝΤΟΥΣΑΝ ΤΟΥΣ ΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ ΩΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ.
    ΟΙ ΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ ΠΕΘΑΝΑΝ ΠΑΜΦΩΧΟΙ ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΔΟΛΟΦΟΝΗΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΓΟΝΟΥΣ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 180 ΧΡΟΝΙΑ.
    ΝΑ Χ@@@ ΤΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΜΑΣ......
    ΟΥΣΤ ΛΑΜΟΓΙΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΑΡΑΤΑΞΕΩΝ ΑΠ ΑΚΡΗ ΣΕ ΑΚΡΗ.
    ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΔΟΞΑ ΣΤΟΥΣ ΗΡΩΕΣ ΤΟΥ 21!!!!!
    ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ.........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  132. φαε οτι γουσταρεις.......
    αν δεν σου αρεσει ο μπακαλιαρος φαε και αμελετητα μαζι με χοτ ντογκ καβαλα στον χαρταετο.
    μονο προσεξε την ουρα απο τον χαρταετο μην απο τρελαθεις απο τις βουτιες-τουμπες.
    αμολα καλουμπα συντεκνε......... μα κουζουλος μου μοιαζεις......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  133. Σε συναγερμό έχει τεθεί το Λιμενικό της Ιταλίας, καθώς σκάφη με χιλιάδες μετανάστες από τη βόρεια Αφρική, κυρίως Τυνήσιους, εξακολουθούν να φτάνουν στις ιταλικές ακτές. Μόνο στη νήσο Λαμπεντούζα έχουν φτάσει τις τελευταίες 20 ημέρες, πάνω από 13.500 λαθρομετανάστες.
    Την Παρασκευή, συνολικά 261 μετανάστες κατέφθασαν στη Λαμπεντούζα, από όπου ήδη απομακρύνθηκαν άλλοι 800, με πλοίο του ιταλικού πολεμικού ναυτικού.
    Η κυβέρνηση ανακοίνωσε ότι επιταχύνει τις μεταγωγές μεταναστών σε άλλα κέντρα. Οι μισοί από τους
    5.000 ανθρώπους που βρίσκονται στο μικρό νησί ζουν σε κέντρο υποδοχής που είχε σχεδιαστεί για 850 άτομα, ενώ οι υπόλοιποι ζουν σε άθλιες συνθήκες, κοντά στο λιμάνι.
    Το ιταλικό υπουργείο Εσωτερικών θα χρησιμοποιήσει πορθμεία, τα πρώτα εκ των οποίων αναμένεται να φτάσουν στο νησί αύριο Κυριακή, για να μεταφέρει σε άλλα κέντρα περίπου 1.000 μετανάστες.
    "Εενισχύσαμε τα λιμάνια με άνδρες και μέσα, αναδιατάξαμε τους πόρους μας και αυξήσαμε την αεροπορική παρακολούθηση", δήλωσε ο επικεφαλής της ακτοφυλακής της χώρας, ναύαρχος Μάρκο Μπρούσκο, σύμφωνα με το ιταλικό ειδησεογραφικό πρακτορείο Ansa. "Με τις καιρικές συνθήκες να βελτιώνονται συνεχώς, είμαστε έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε νέες αφίξεις" πρόσθεσε.
    "Ο αριθμός των ανθρώπων που αφίχθησαν στη Λαμπεντούζα τις τελευταίες 20 ημέρες είναι 13.500. Η προσπάθεια που καταβάλει το λιμενικό στο νησί είναι η μέγιστη δυνατή", είπε ο ναύαρχος.
    Στη διάρκεια της νύχτας της Πέμπτης προς Παρασκευή οι ιταλικές αρχές διέσωσαν 81 μετανάστες στα ανοιχτά της Λαμπεντούζα, ενώ 44 άλλοι - περιλαμβανομένων 11 γυναικών, εκ των οποίων δύο ήταν έγκυες, και 7 παιδιών - διασώθηκαν στα ανοιχτά της Σικελίας.
    Στο πολιτικό πεδίο, η αριστερή αντιπολίτευση κατηγόρησε αυτή την εβδομάδα την δεξιά του Σίλβιο Μπερλουσκόνι ότι δημιουργεί για πολιτικές και ψηφοθηρικές σκοπιμότητες μια κατάσταση κρίσης στη Λαμπεντούζα.
    Η κυβέρνηση έχει ζητήσει μεγαλύτερη βοήθεια από την ΕΕ για την αντιμετώπιση της κατάστασης.
    Την Πέμπτη η Frontex ανακοίνωσε ότι διευρύνει την περιοχή όπου επιχειρεί ανοιχτά της Λαμπεντούζα και παρατείνει την αποστολή της για πέντε ακόμα μήνες στην Μεσόγειο λόγω της "αξιοσημείωτης αύξησης" των αφίξεων μεταναστών στην Ιταλία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  134. ΕΣΕΝΑ ΜΑΛΟΝ ΣΕ ΕΝΟΧΛΕΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΛΕΞΗ ''ΕΘΝΙΚΟ'' ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ Η ΦΑΣΟΛΑΔΑ ΔΕΝ ΣΟΥ ΑΞΙΖΕΙ.
    ΤΩΡΑ ΑΠΟΛΑΥΣΕ ΛΙΓΗ ΣΚΛΥΛΟΤΡΟΦΗ MADE IN USA.
    ΚΑΛΗ ΧΩΝΕΨΗ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  135. Κοιταξτε λιγο αυτο, μιας και το καρναβαλι νομιζουμε οτι περασε



    http://www.youtube.com/watch?v=vABjYtUGV4g&feature=related

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  136. ο κ. Μαργέλης έχει την μεγαλύτερη ευθ'υνη για τις ελλείψεις του νοσοκομείου
    και ακολουθεί ο Καζάνας που πήρε τον γιατρό για αντιδήμαρχο
    κι η Μαριάνθη που δεν προκυρύττει τις θέσεις όσων λείπουν.
    ΑΛΛΆ ΣΎΝΤΟΜΑ ΚΆΠΟΙΟς ΘΑ ΠΆΕΙ ΜΈΣΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  137. Μετά την παρέλαση εμφανίστηκαν στο δρόμο τρικάκια ρατσιστικού περιεχομένου τα οποία έφεραν την υπογραφή ''χρυσήαυγή''.Επιβεβαιώνομαι σε αυτό που γράφω πιο πάνω,ότι δηλαδή οι μέρες αυτές έχουν καταντήσει να είναι ευκαιρία των φασιστών.Χαίρομαι που πέφτουν οι μάσκες και φαίνεται το τι είναι και τι εκπροσωπεί ο καθένας.Είναι φυσικό τα παιδιά σας να γίνουν σαν τα μούτρα σας αφού απο μικρά τους μαθαίνετε να είναι ρατσιστές και όταν μεγαλώνουν αποκτούν ψυχολογικά προβλήματα.Γιατί λοιπόν δεν τα μαθαίνετε να χαιρετάνε ναζιστικά στην παρέλαση,όπως εκείνο το επιτυχημένο άρμα στο καρναβάλι,μισές δουλειές θα κάνουμε;Άλλωστε η παρέλαση δεν διαφέρει και πολύ απ το καρναβάλι.
    Προτείνω η παρέλαση της 25ης Μαρτίου να γίνεται σε πρότυπα καρναβαλιού,αφού είστε καρνάβαλοι.
    Ζήτω η χούντα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  138. Πρώτα – πρώτα η είδηση: "Το λάθος να εκδράμει για ψώνια στα λονδρέζικα μαγαζιά της Bond Street φαίνεται ότι έκανε ο Κώστας Σημίτης το Σάββατο της μεγάλης πορείας. Ο πρώην πρωθυπουργός αναγνωρίστηκε από Ελληνες διαδηλωτές κάπου στην Oxford Street, οι οποίοι τον έκραξαν και του πέταξαν κόκκινη μπογιά, ενώ αυτός βρήκε προσωρινό καταφύγιο σε ένα από τα πολυτελή μαγαζιά της περιοχής".
    Εκεί κατάντησε. Να τον γιουχάρουν, να τον βρίζουν και να τον… μπογιατίζουν. Διότι ο λαός μπορεί, (από ορισμένους) να θεωρείται βλάκας και κορόιδο, αλλά δεν είναι έτσι. Προς στιγμήν μπορεί να μην καταλάβει. Σύντομα, όμως, η αλήθεια έρχεται σε γνώση του και πράττει τα δέοντα.
    Ο Κώστας Σημίτης έκανε πολλά και κορόιδεψε τον λαό μας. Συνάμα τον βούλιαξε και οικονομικά. Ποιος θα ξεχάσει την υπόθεση του Χρηματιστηρίου ή αυτή των Γερμανικών υποβρυχίων που… γέρνουν και για την οποία κατηγορείται (προς το παρόν!..) ο Ακης Τσοχατζόπουλος ή την υπόθεση Τσουκάτου, ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΑΣΦΑΛΩΣ ΚΑΙ ΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΕΠΙΣΗΣ Ο ΣΗΜΙΤΗΣ, ενώ πολλά λέγονται και για τον συσχετισμό του… Κινέζου με το θέμα Μαντέλη.
    Ηταν, πράγματι, βρώμικη, πολιτικώς και ηθικώς, η παρουσία του στην πολιτική ζωή της Ελλάδας.
    Γι' αυτό και ο Σημιτάκος τρέχει τώρα να κρυφθεί, μπροστά στην οργή του Λαού.
    Βλέπεις, …έστιν δίκης οφθαλμός ος τα πανθ’ ορα!..
    Και πιο απλά: Όλα εδώ πληρώνονται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  139. "Ελληνας κροίσος με τέσσερα γράμματα" αποδεικνύεται ο Άκης Τσοχατζόπουλος, ο οποίος κατάφερε -ούτε λίγο ούτε πολύ- να πραγματοποιήσει αγορές ακινήτων ύψους 1,6 εκατ. ευρώ. Ακριβώς, δηλαδή, όσο εκτιμάται ότι ήταν και τα αφορολόγητα έσοδά του από το 1989 μέχρι το 2010.
    Την ίδια ώρα, στα 2,5 εκατ. ευρώ ανέρχεται η αξία των ακινήτων που έχει αγοράσει η κόρη του, Αρετή Τσοχατζοπούλου, η οποία, εκτός αυτού, μόνο κατά τη διετία 2009-2010 «επένδυσε» σε δύο εταιρείες της άλλα 2,4 εκατ. ευρώ.
    Η συνολική εμπορική αξία των ακινήτων όλης της οικογένειας ξεπερνά τα 4 εκατ. ευρώ, χωρίς να υπολογίζονται οικόπεδα-«φιλέτα» στην Κορινθία και στην Εύβοια.
    Ο Α. Τσοχατζόπουλος το 1989 δήλωνε εισόδημα μόλις 4.555.877 εκατ. δρχ. και καταθέσεις 5 εκατ. Το 1996, το εισόδημά του φτάνει τα 20 εκατ. δρχ., ενώ στο τέλος της θητείας του στο υπ. Εθν. Άμυνας εκτοξεύεται στα 40,5 εκατ. δρχ. με καταθέσεις 39 εκατ. δρχ. Ο πρώην υπουργός δηλώνει στο «πόθεν έσχες» του 2004 87.950 ευρώ και σε αυτό του 2006 85.042 ευρώ.
    Γιασου μεγαλε ιδεολογε ΣοσιαΛΗΣΤΗ!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  140. Φρόντισε το δικό σου παιδί να το μάθεις να διακατέχεται απο το ίδιο μίσος που έχεις εσύ για κάθε τι που αφορά την Ελλάδα ως γνήσιος ανθέλλην.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  141. ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΡΑΣΙΝΟΦΡΟΥΡΟΙ (Η ΠΡΑΣΙΝΟΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ΑΝ ΠΡΟΤΙΜΑΤΕ) ΚΑΙ ΧΩΘΗΚΑΝ ΣΤΟ ΚΑΒΟΥΚΙ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΝ ΣΤΙΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΝΟΥ-ΔΟΥΔΩΝ;
    ΔΕΝ ΑΠΕΧΕΙ ΠΟΛΥ Η ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΛΕΣ "ΜΑΣΟΚ" ΚΑΙ ΘΑ ΣΟΥΡΧΕΤΑΙ ΝΤΟΜΑΤΑ ΣΑΠΙΑ Η ΑΥΓΟ ΚΛΟΥΒΙΟ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  142. ΒΡΕ, ΒΡΕ ΒΡΕ,
    ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΞΥΠΝΗΣΕ ΚΙ Ο ΙΑΤΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΙ ΕΒΓΑΛΕ Η ΜΑΥΡΕΤΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ!
    ΑΥΤΟ ΑΠΟ ΜΟΝΟ ΤΟΥ
    ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙ ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΜΕ ...ΠΙΤΤΑ!

    ΚΑΠΤ- ΦΟΥΡΤΟΥΝΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  143. Μήπως γνωρίζει κάποιος να μας πεί τι μισθώματα εισπράτει το Γενικό Νοσοκομείο της Λευκάδας από την εκμίσθωση των ακινήτων του εδώ στην Λευκάδα και ποιοί είναι οι εκμισθωτές;
    Αν είναι αλήθεια κάποιοι έχουν βολευτεί τζάμπα..... κ. Λομβέρδο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  144. Πολύ δουλειά έχει πέσει τον τελευταίο καιρό στο Μέγαρο Μαξίμου καθώς οι υπάλληλοι προφανώς δεν σηκώνουν μέρα νύχτα κεφάλι απο τα γραφεία τους. Οι υπερωρίες έφτασαν στο κόκκινο ενώ και τα τηλέφωνα στα γραφεία πήραν φωτιά τον περασμένο μήνα.
    Σύμφωνα με τα στοιχεία που κατέθεσαν στη "Διαύγεια" τα γραφεία του πρωθυπουργού, του αντιπροέδρου αλλά και της γενικής γραμματείας της κυβέρνησης τον μήνα που πέρασε δαπανήθηκαν 66 χιλιάδες ευρώ για υπερωρίες ενώ εντύπωση προκαλεί ο τηλεφωνικός λογαρισμός της Γενικής Γραμματείας της Κυβέρνησης που έφτασε το ποσό των 60.147 ευρώ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  145. Ειμαι φαρμακοποιος και σας ενημερωνω οτι λογω των χρεων του ΟΠΑΔ δεν μπορουμε να πληρωσουμε τις αποθηκες μας οι οποιες δεν μας δινουν πλεον φαρμακα αν δεν τους πληρωσουμε!
    Ο ΟΠΑΔ υποσχεται οτι θα μας πληρωσει εδω και 6 μηνες! Δεν αντεχουμε αλλο οικονομικα! Οι περισσότεροι συνάδελφοι είναι σε δίλημα αν θα πληρώσουν το ενοίκιο τους ή την αποθήκη τους. Για πληρωμή των φόρων "δεν υπάρχει σάλιο". Άν δε μας πληρώσουν πολλοί συνάδελφοι θα βρεθούν στο δρόμο. Με τί λεφτά θα αγοράσουμε τα φάρμακα των ασθενών του ΟΠΑΔ;
    Ο κύριος Υπουργός υπόσχεται να μας πληρώσει. Τα ίδια μας λεει απο το Σεπτέμβριο. Μέχρι σήμερα μας εχει χρεωμένους για τους μήνες Αυγουστο, Σεπτέμβριο, Οκτώβριο, Νοέμβριο, Δεκέμβριο, Ιανουάριο, Φεβρουάριο, Μάρτιο... Πριν λίγο καιρό μας πληρωσε τον........... Ιούλιο και τον Ιουνιο... Οι αποθήκες ΔΕΝ ΜΑΣ ΠΙΣΤΩΝΟΥΝ ΓΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 2 ΜΗΝΕΣ!!! Ώς τώρα πληρώναμε με δανεικά απο τις Τράπεζες. Τώρα οι τράπεζες δε μας δανείζουν πια!!! Πώς θα αγοράσουμε τα φάρμακα; Με τί λεφτά; Πώς θα ζήσουμε τις οικογένειες μας;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  146. Είναι ξεκάθαρο στήν μικρογραφία του νησιού μας[έτσι και σε ολη η Ελλάδα]οτι ο ρατσισμός που επικαλούνται κάποιοι<>του παρών blog,όταν κάποιος μιλά για την Ελλάδα και ποσο υπερήφανος να είναι Ελληνας.Είναι τραγικό!Δεν θα αναλύσω τις απόψεις μεταξύ του κ. Πουλιανού και της κ.Χαντσιαρβελέρ για την καθαρότητα και συνέχεια του Ελληνικού DNA.Οποιος κατάλαβε..κατάλαβε.Αλλά,Η ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΜΟΡΦΗ ΡΑΤΣΙΣΜΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΣ ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ ΚΑΙ Ο ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΑΝΑΝΤΙΟΝ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΛΛΩΝ.Χρόνια και χρόνια βιώνουμε αυτόν τον παράλογο ρατσισμό,για ομάδες όπως φτωχόυς,ανάπηρους,άρρωστους,διαφορετικούς,αγράμματους,ανένταχτους.Για να απολάυσεις τους "κοινωνικους καρπούς της αποδοχης"θα πρέπει να θαυμάζεις το παράλογο,να σκύβεις,και να κολακέυεις τους κατέχωντες εξουσίας,ακολουθώντας τα βήματα του ξεπεσμού τους,που πρώτα αυτοί ξεπούλησαν τους εαυτούς στην εξουσία,τον παράνομο πλουτισμό,και φυσικά τον χαφιεδισμό και την νοοτροπίες προσκόλλησης[γλύφτες τους λεω εγω] στον καθε αφέντη τους ανάλλογα με τα συμφέροντα και εποχές.Αυτοί που διχρονικά προσέφεραν στο Ελληνικό έθνος πετάχτηκαν στον κάλαθο των αχρήστων.Δεν αντέχουν στην αλήθεια αυτοί!Γι'αυτό και πολεμούν οτι ζει ακόμη και αντιστέκεται.ΠΕΘΑΜΕΝΟΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ ΤΟΥΣ,ΒΡΩΜΙΚΟΙ ΣΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΤΩΝ ΕΞΟΥΣΙΩΝ ΤΟΥΣ,ΝΕΚΡΟΘΑΦΤΕΣ ΤΩΝ ΑΞΙΩΝ.Αυτός είναι ρατσισμός που ΕΣΥ ενδίδεις καθημερινά περμένωντας ενα κόκαλο αποδοχής.Διέγραψε τους και θάμπωσε τους με το φως της αλήθεια σου και απάλλαξε τον εαυτο σου απ'τον ραγιδισμό.Διαφορετικά θα επιβαιβεώνουμε την συνέχεια ενος μάτσου ραγιάδων που είναι αλβανοί,τουρκοι,εκτός απο Ελληνες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  147. Ο Κ. ΤΣΙΠΡΑΣ ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΝ ΟΙ ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΟΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ.....
    ΕΙΝΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΠΟΥ ΕΛΕΓΕ ΠΡΙΝ ΚΑΙΡΟ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΠΑΙΔΙΑ [ΠΑΣΟΚ-ΝΔ] ΚΑΙ ΜΠΗΚΑΝ ΜΕ ΜΕΣΟΝ....
    ΕΙΝΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΠΟΥ ΕΛΕΓΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΜΗΡΟΙ ΨΗΦΟΥ ΚΛΠ....,..
    ΤΟΤΕ ΜΙΛΟΥΣΕ ΓΙΑ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΜΕΣΩ ΑΣΕΠ ΕΝΩ ΤΩΡΑ ΑΛΛΑ ΛΟΓΙΑ.....
    ΚΡΙΜΑ ΣΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΕΝΑ ΤΕΤΟΙΟ ΑΡΧΗΓΟ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΕΝΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΒΟΗΘΟΥΣΕ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΣΤΙΣ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ....
    ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΕΤΑΚΙΝΟΥΜΕΝΗ ΜΑΖΑ ΟΧΛΟΥ Κ. ΤΣΙΠΡΑ ΓΙΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑΚΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ
    ΤΥΠΟΥ [ΝΔ-ΠΑΣΟΚ].
    ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΝ ΛΑΙΚΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΣΩΣΤΡΕΦΕΙΑ ΤΗΣ ΚΑΡΕΚΛΑΣ ΚΑΙ ΒΓΕΙΤΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΕ ΚΑΘΑΡΕΣ ΙΔΕΕΣ-ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΕΣΤΕΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟ.
    ΤΑ ΟΥΤΟΠΙΚΑ ΣΑΣ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΑΛΛΑΓΗ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΠΑΡΟΝ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗΣ ΔΕΝ ΣΥΓΚΙΝΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΟ ΑΝΘΡΩΠΟ ΕΞΑΙΡΟΥΜΕΝΩΝ ΤΩΝ ΦΑΝΑΤΙΚΩΝ ΕΜΦΥΛΙΟΦΙΛΩΝ.
    Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΑΥΤΕΣ ΤΟΥ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΥ ΑΙΩΝΑ......
    Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΑΣ ΑΠΕΙΡΙΑ ΟΔΗΓΕΙ ΤΟ ΧΩΡΟ ΣΕ ΣΥΡΙΚΝΩΣΗ ΠΑΡΑ ΤΗΝ ΑΠΑΞΙΩΣΗ ΠΡΟΣ ΤΑ ΔΥΟ ΚΟΜΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ.
    ΤΟ ΝΑ ΕΞΕΓΕΡΘΕΙ Ο ΛΑΟΣ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΩΣ ΚΑΘΕ ΕΞΕΓΕΡΜΕΝΟΣ ΑΣΠΑΖΕΤΑΙ ΤΗΝ ΣΥΓΚΟΛΗΜΕΝΗ ΠΕΡΙΣΤΑΣΙΑΚΑ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΗ ΝΟΜΕΚΛΑΤΟΥΡΑ ΤΗΣ ΑΣΤΙΚΗΣ ΒΟΛΕΜΕΝΗΣ ΚΡΑΤΙΚΟΔΙΑΙΤΗΣ ΤΑΞΗΣ ΤΗΣ ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΜΕ ΙΣΟΠΕΔΩΣΗ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ ΕΠΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΘΕΜΑΤΩΝ.
    Ο ΤΟΠΟΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΡΕΑΛΙΣΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΔΩ ΠΟΥ ΦΤΑΣΑΜΕ [ΜΑΣ ΦΤΑΣΑΤΕ ΟΛΟΙ] ΧΩΡΙΣ ΣΠΑΣΜΩΔΙΚΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΡΗΤΟΡΙΚΕΣ ΚΟΡΩΝΕΣ ΠΟΥ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ Ο ΙΔΙΟΣ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΤΕ.
    ΜΗΝ ΕΜΠΛΕΚΕΤΕ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΡΧΙΑ ΣΕ ΕΠΙΠΕΔΟ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑΣ.
    Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΣΑΦΩΣ Ο ΤΡΙΤΟΣ ΔΡΟΜΟΣ........
    ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΒΑΤΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΟΥ ΟΔΗΓΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  148. Καλύτερα ανθέλληνας παρά σκουλήκι.Άλλωστε αυτή τη χώρα οι κομμουνιστές την απελευθέρωσαν και όχι οι γερμανοτσολιάδες και οι ταγματασφαλίτες που οι απόγονοι τους το παίζουν ελληναράδες.Αυτοί που αποκαλείς ανθέλληνες σε ελευθέρωσαν.
    ''Συγνώμη'' κι όλας αλλά οι συντοπίτες και πρόγονοι μου, όπως ο Σάντας, ήταν εναντίον των ναζί και πολέμησαν ηρωικά ενάντον τους.Ως Λευκαδίτης και απόγονος αυτών των ανθρώπων δεν ανέχομαι ναζιστικά γουρούνια στον τόπο μου.
    Η Λευκάδα ήταν και είναι ευρώπη και όχι αρβανιτιά και βλαχιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  149. ΝΑ ΠΑΡΕΛΑΣΕΙ Ο ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΟΣ ΜΕ ΤΗ ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΛΛΑ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΑ ΤΗΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ.ΕΤΣΙ ΚΙ ΑΛΛΙΩΣ ΠΑΡΕΛΕΥΝΟΥΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΔΕΙΧΝΟΝΤΑΣ ΜΑΣ ΤΗΝ ΄΄ΠΑΙΔΕΙΑ΄΄ ΚΑΙ ΤΟΝ ΄΄ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ΄΄ ΤΟΥΣ ΠΟΥΛΩΝΤΑΣ ΤΑ ΚΩΛΟΒΙΒΛΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΣΤΗΝ ΤΟΥΑΛΕΤΑ.ΜΗ ΞΕΧΝΑΜΕ ΟΤΙ ΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΄΄ΚΟΠΤΟΝΤΑΙ΄΄ΔΗΘΕΝ ΓΙΑ ΤΟ ΕΛΛΑΝΤΑ ΨΗΦΙΣΑΝ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΔΝΤ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΒΑΛΑΝ ΤΗΝ ΤΑΦΟΠΛΑΚΑ ΞΕΠΟΥΛΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΄΄ΠΑΤΡΙΔΑ΄΄ ΠΟΥ ΤΟΣΟ ΑΓΑΠΑΝΕ ΚΑΙ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΑΠΟ ΠΑΝΩ!ΑΝΤΕ ΡΕ ΓΙΔΙΑ ΝΑ ΒΟΣΚΗΣΕΤΕ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΚΑΙ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ.
    ΣΚΑΤΑ ΣΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΟΥ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΧΟΥΝΤΟΠΑΙΔΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  150. ο σαντας μπορει να με απελευθερωσε.... μονο που εσυ θελεις να με σκλαβωσεις σε τυρρανικο καθεστως ηλιθιε ανθελληνα.
    το μυαλο που εχεις απο ψαρια το πηρες?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  151. ΒΟΛΟΜΕΝΟ ΤΣΙΠΡΑΚΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΤΕΜΠΕΛΧΑΝΙΟΥ [ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΣΤΗΝ ΛΕΥΚΑΔΑ] ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ.
    ΑΛΛΑ ΚΑΤΟΥΡΙΜΕΝΕΣ ΠΟΔΙΕΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΤΗΣ ΝΔ ΦΙΛΟΥΣΕΣ ΓΙΑ ΔΙΟΡΙΣΜΟ...........
    ΜΑΘΕ ΟΤΙ ΤΟ ΔΝΤ ΣΕ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΛΕΣ ΤΙΣ ΠΑΠΑΡΙΕΣ ΣΟΥ.
    ΑΝΤΕ ΞΕΚΙΝΑ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΣΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΞΑΝΑΜΟΙΡΑΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΦΤΩΧΕΙΑ ΠΟΥ ΕΠΙΘΥΜΕΙΣ ΣΕ ΑΠΟΛΥΤΑΡΧΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ!!!!!!!
    ΠΟΥ ΞΕΡΕΙΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΞΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΙΑΚΟΥ ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΕΣ ΣΑΝ ΤΟΥΣ ΜΑΙΜΟΥ ΑΝΤΙΣΤΑΣΙΑΚΟΥΣ ΤΗΣ ΚΑΤΟΧΗΣ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΕΓΙΝΑΝ ΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  152. ΤΟ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΟ ΠΑΣΟΚ ΣΕ ΕΒΑΛΕ ΣΥΝΤΡΟΦΕ ΣΤΟ ΔΝΤ...
    ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΨΗΦΙΖΕΣ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  153. Ουτε βολεμενος είμαι,ούτε ψηφίζω κανένα,ούτε γλύφω κανένα.Το δημόσιο της Λευκάδας έχει γεμίσει με ηπειρώτες που έρχονται εδώ με μέσο και πληρώνονται για να πίνουν καφέ.Γνωρίζω συγκεκριμένα άτομα και γι αυτό το λέω αυτό,δεν έχω τίποτα με τους ανθρώπους αυτούς,αλλά όχι να έρχονται εδώ να κωλοβαράνε και να τους πληρώνουμε και να μας κάνουν και υποδείξεις απο πάνω.Αυτά για το δημόσιο της Λευκάδας που έχει καταντήσει ο παράδεισος του κάθε βυσματία των γειτονικών περιοχών που ονειρεύονται μια θέση στον ''ήλιο''.
    Όσο για το δντ δεν με πληρώνει αυτό,εγώ το πληρώνω,χωρίς να του ζητήσω να με ''σώσει''.Είναι συγκεκριμένοι αυτοί που ψήφισαν για να έρθει το δντ και μέσα σ αυτούς είναι και ο φασίστας καρατζαφέρης μαζί με τη συμμορία του.Μη μου κάνεις εμένα το χαζό λοιπόν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  154. Ε, ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕ ΦΙΛΕ,
    ΟΙ ΑΡΧΟΝΤΕΣ ΜΑΣ ΒΛΕΠΕΙΣ ΕΧΟΥΝ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΣΤΟΥΣ "ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ" ΚΑΙ ΕΝΝΟΩ Σ' ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑΝ ΣΤΗ ΛΕΥΚΑΔΑ.
    (ΑΥΤΟ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΙΣΩΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΚΑΛΑ, ΤΙ ΚΟΥΜΑΣΙΑ ΕΙΝΑΙ {ΟΙ ΑΡΧΟΝΤΕΣ} ΚΙ ΕΤΣΙ ΤΟΥΣ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΣΠΟΥΔΑΙΟΙ...)
    ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΓΥΡΩ ΣΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΠΟΙΟΙ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΣΟΥΠΕΡ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΙ, ΠΟΙΟΣ ΕΓΙΝΕ ...ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ, ΠΟΙΟΙ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΗΚΑΝ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΣΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΛΕΩ.
    ΣΤΟΥΣ ΒΕΡΟΥΣ ΛΕΥΚΑΔΙΤΕΣ ΒΛΕΠΕΤΕ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΞΟΥΝ ΣΠΟΥΔΑΙΟΙ, ΓΙΑΤΙ ΞΕΡΟΥΝ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΑΠΟ ΠΟΥ ΚΡΑΤΑΕΙ Η ΣΚΟΥΦΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣΑΝΕ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  155. ΣΤΟ ΟΤΙ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΗΣ ΛΕΥΚΑΔΑΣ ΣΤΕΛΕΧΩΝΟΝΤΑΙ ΠΛΕΟΝ ΚΥΡΙΩΣ ΑΠΟ ΑΡΤΙΝΟΥΣ-ΓΙΑΝΝΙΩΤΕΣ-ΑΓΡΙΝΙΩΤΕΣ ΚΤΛ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ.
    ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΑΣ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΚΙ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΑΠΟ ΠΑΝΩ.ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΤΟΥΣ ΛΕΥΚΑΔΙΤΕΣ,ΑΠΛΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΠΡΟΣΠΑΘΩΝΤΑΣ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΙΣΑΓΩΜΕΝΟΙ ΔΗΜ.ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΟΥΣ ΚΟΙΤΟΥΝ ΠΕΡΙΦΡΟΝΗΤΙΚΑ ΑΠ ΤΑ ΜΠΑΡ
    ΠΙΝΟΝΤΑΣ ΤΙΣ ΚΑΦΕΔΑΡΕΣ ΤΟΥΣ.ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ ΑΥΤΗ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ;ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΣ,ΕΝΑ ΟΡΙΟ ΣΤΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΟΛΕΙΣ;ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΧΑΡΗ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΦΗΝΟΥΝ ΝΑ ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  156. Η ΑΓΟΡΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΣΤΡΑ ΜΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ,ΚΑΙ ΠΟΥ ΧΡΟΝΙΑ ΟΛΟΙ ΟΙ "ΑΡΧΟΝΤΕΣ" ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ ΦΡΟΝΤΙΖΑΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ "ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΕΝΤΙΠΟΣΙΑΣΜΟΥ"ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΥΣΙΑΣ.ΝΑ ΞΕΧΝΟΥΝ ΟΤΙ Η ΠΟΛΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ Η ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΑΓΟΡΑ,ΜΕ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ ΣΤΑ ΣΤΕΝΑ ΚΑΙ Η ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΗ ΥΠΟΒΑΘΜΗΣΗ ΤΟΥΣ,ΕΝΩ Η ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΚΑΤΕΣΤΡΑΜΕΝΩΝ ΑΠΟ Τ'ΑΜΑΞΙΑ ΣΤΕΝΩΝ,Η ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ ΤΗΣ ΤΡΟΧΑΙΑΣ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΕΙ ΤΗΝ ΤΑΞΗ[ΦΙΛΟΙ...ΒΛΕΠΕΤΕ],ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΕ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΜΗΝΑ,ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΝΤΟΛΟΔΟΧΟΥΣ ΝΤΕΛΑΛΗΔΕΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΜΑΥΡΟ-ΑΣΠΡΟ,ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΚΑΤΑΦΕΡΝΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΤΗ ΝΟΗΜΟΣΗΝΗ ΜΑΣ,ΚΑΙ ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΜΑΣ.ΥΓ.ΤΟ ΠΑΖΑΡΙ κ.ΔΗΜΑΡΧΕ,Η ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΖΟΔΡΟΜΟΣ,Η ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΡΟΜΟΣ ΓΙΑ Τ'ΑΜΑΞΙΑ.ΔΙΟΤΙ ΑΥΤΗ Η ΕΡΜΑΦΡΟΔΙΤΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΕ ΠΟΛΛΕΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ,ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΧΡΗΜΑ ΘΑ ΚΟΣΤΙΖΕΙ, ΑΦΟΥ ΘΑ ΞΑΝΑΣΠΑΣΟΥΝ ΟΙ ΠΛΑΚΕΣ ΣΕ ΕΝΑ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΞΑΝΑΔΙΑΒΑΣΟΥΜΕ ΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΕΡΓΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΓΙΑ ΕΜΑΣ,ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΠΑΧΑΛΟ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΡΕΠΑΤΗΣΟΥΝ ΤΟ ΠΑΖΑΡΙ ΚΑΙ ΤΑ ΣΤΕΝΑ ΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ,ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΤΟΝ ΦΟΒΟ ΤΟΥ ΛΕΥΚΑΔΙΤΗ ΝΤΑΛΙΜΠΑΝ-ΨΗΦΟΦΟΡΟΥ ΟΔΗΓΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  157. Μάλλον δεν μας αξίζει η δημοκρατία........
    Λαμόγια, κλέφτες, ρουφιάνοι, προδότες, ανθέλληνες,
    απάτριδες, αχάριστοι, εσωστρεφείς παρτάκιδες, φθονεροί, ψεύτες, επίορκοι πολιτικοί, αδιάφοροι πολίτες, νεολαία απαίδευτη, μιζαδόροι, ανέντιμοι, κόμματα αποκόμματα,
    διεφθαρμένη η πολιτεία, ηγέτες ανεπαρκείς και ανίκανοι, ε όλα αυτά πως να ταιριάξουν με δημοκρατία.
    Τι προσμένουμε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  158. ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΗΣ31 Μαρτίου 2011 στις 5:39 μ.μ.

    ΕΣΥ ΠΟΥ ΤΑ ΕΧΕΙΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΗΠΕΙΡΩΤΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟΚΑΛΕΙΣ ΤΟΝ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ΦΑΣΙΣΤΑ, ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ Ο ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ ΣΟΥ ΠΕΡΙ ''ΚΑΘΑΡΟΤΗΤΑΣ ΤΩΝ ΛΕΥΚΑΔΙΩΝ'' ΕΝΑΝΤΙ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΝ ΥΠΕΡΤΑΤΟ ΒΑΘΜΟ ΝΑΖΙΣΤΙΚΗ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΥΝΑΔΕΙ ΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙΣ ΚΑΙ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΠΡΕΣΒΕΥΕΙΣ.
    ΨΑΞΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΑΠΟ ΠΟΥ ΚΡΑΤΑΕΙ Η ΣΚΟΥΦΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΡΑΤΣΙΣΜΟ ΣΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  159. Πρόταση εξαγοράς της Αγροτικής Τράπεζας Ελλάδας αλλά και των θυγατρικών που αυτή διαθέτει (Γαλακτοβιομηχανία Δωδώνη, Βιομηχανία Ζάχαρης και Ελληνικές Βιομηχανίες Ζωοτροφών) ετοιμάζεται να καταθέσει ο τουρκικός τραπεζικός όμιλος της ZIRAAT BANK. Τα επεκτατικά επιχειρηματικά σχέδια των γειτόνων στον ελληνικό χώρο δεν σταματούν στα ανταγωνιστικά επιτόκια με τα οποία δανείζουν εδώ και....
    χρόνια τις ελληνικές επιχειρήσεις και τους έλληνες παραγωγούς στην περιοχή της Θράκης, όπου και η εν λόγω τράπεζα διατηρεί υποκαταστήματα, αφού σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, οι Τούρκοι ενδιαφέρονται να αποκτήσουν και τα διαμάντια του ελληνικού αγροτοσυνεταιριστικού κεφαλαίου, τις οποίες η Αγροτική Τράπεζα βγάζει στο «σφυρί». Ας προσέχαμε..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  160. Απίστευτο και όμως αληθινό! Αυτή η κυβέρνηση είναι απολύτως βέβαιο ότι δεν βλέπει όλους τους πολίτες ίσους, αφού η εμμονή της να πληρώνει καλύτερα τους υπαλλήλους της Βουλής αγγίζει πλέον τα όρια της... συνωμοσίας! Εκτός και αν οι 300 της Βουλής έχουν κάποιους φόβους για πιθανές διαρροές εγγράφων από υπαλλήλους που θα είναι δυσαρεστημένοι...

    Κι έτσι, με τα λίγα και με τα πολλά, έπιασαν τελικά τόπο οι πιέσεις των υπαλλήλων της Βουλής προς τον Υπουργό Οικονομικών, διά του προέδρου του κοινοβουλίου ή και βουλευτών, προκειμένου να παραμείνουν στον ψαλιδισμένο μεν, ειδυλλιακό δε μισθολογικό τους κόσμο κι εκτός του ενιαίου μισθολογίου που θα ισχύσει για τους δημόσιους υπαλλήλους.
    Σύμφωνα με τροπολογία που κατέθεσε χθες ο κ. Παπακωνσταντίνου τροποποιείται η αρχική τροπολογία κατά τέτοιο τρόπο ώστε να συμπεριληφθεί μεν η Βουλή στον προυπολογισμό της Γενικής Κυβέρνησης για λόγους στατιστικής ταξινόμησης, αλλά να εξαιρεθεί τεχνηέντως από το ενιαίο μισθολόγιο.
    Επισημαίνεται συγκεκριμένα ότι «εντάσσεται στον προϋπολογισμό της γενικής κυβέρνησης σύμφωνα με τον κανονισμό της, ως προς τον προϋπολογισμό εξόδων και τον ισολογισμό απολογισμό της». Με δεδομένο ότι οι περισσότεροι από εκείνους που εργάζονται στη Βουλή είναι συγγενείς των εκάστοτε βουλευτών, οι ισορροπίες στον ναό της Δημοκρατίας δεν διαταράχθηκαν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  161. ΑΝΩΝΥΜΕ 30 - 3- 12:55
    ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΝΘΕΛΛΗΝΑΣ ΠΑΡΑ ΣΚΟΥΛΗΚΙ..........!!!!!!
    ΕΙΣΑΙ ΣΟΒΑΡΟΣ ΑΝΘΡΩΠΕ ΜΟΥ;
    ΜΗΠΩΣ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ.
    ΕΣΥ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΟΥΤΕ ΦΑΣΙΣΤΑΣ ΟΥΤΕ ΚΟΥΜΟΥΝΙΣΤΗΣ..... ΝΑΖΙ ΣΕ ΝΕΑ ΕΚΔΟΣΗ 2011.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  162. Μισθούς Ευρώπης με παραγωγικότητα όμως Τουρκίας ή Αιγύπτου απολαμβάνουν οι εργαζόμενοι στα Ελληνικά Πετρέλαια.
    Σύμφωνα με στελέχη της διοίκησης του ομίλου ένας φύλακας βάρδιας μαζί με τις υπερωρίες εισπράττει ετησίως 110.000 ευρώ. Ένας τραπεζοκόμος παίρνει 74.000 ευρώ ετησίως, κλητήρας 67.000 ευρώ, αποθηκάριος 78.000 ευρώ, οδηγός 67.000 και οδηγός πυροσβεστικού 88.000 ευρώ.
    Οι εργαζόμενοι των ΕΛ.ΠΕ. είναι από τους καλύτερα αμειβόμενους σε σχέση με τους συναδέλφους τους στην Ε.Ε. Βέβαια, οι μέρες απασχόλησής τους είναι οι λιγότερες. Οι Έλληνες δουλεύουν 197 μέρες το χρόνο, στην Ισπανία 211, στην Ιταλία 232, στο Βέλγιο, την Ολλανδία και τη Γερμανία 244 και στην Ουγγαρία, τη Ρωσία και τη Ρουμανία 261 μέρες.
    Σε μία περίοδο οικονομικής ύφεσης και λιτότητας για το σύνολο σχεδόν των μισθωτών και συνταξιούχων, το Σωματείο των εργαζομένων στα ΕΛ.ΠΕ, σύμφωνα με όσα υποστηρίζει η διοίκηση του ομίλου, ζητά αυξήσεις 18%. Οι συνδικαλιστές είναι σε διαπραγματεύσεις για τη συλλογική σύμβαση εργασίας και όπως σημειώνουν στελέχη του ομίλου ζητούν αύξηση 4,7% συν 3% που είναι το χρονοεπίδομα και μαζί με διάφορα θεσμικά αιτήματα, το σύνολο των αυξήσεων φτάνει στο 18%. Το 2009 και το 2010 οι εργαζόμενοι είχαν λάβει αυξήσεις 7% και 7%.
    Μάλιστα, το ΠΣΕΕΠ (Πανελλήνιο Σωματείο Εργαζομένων στα Ελληνικά Πετρέλαια) επειδή δεν ικανοποιούνται τα αιτήματα έχει κηρύξει από την ερχόμενη Κυριακή 3 Απριλίου δύο επαναλαμβανόμενες 10ήμερες απεργίες, που απειλούν να στεγνώσουν την αγορά.
    Σύμφωνα με τη διοίκηση των ΕΛ.ΠΕ τα διυλιστήρια έχουν έλλειμμα παραγωγικότητας και ανταγωνιστικότητας. Στελέχη του ομίλου, λένε μάλιστα ότι "...οι μισθοί είναι ευρωπαϊκοί, και καλώς είναι έτσι, αλλά η παραγωγικότητα είναι Αιγύπτου, Τουρκίας κλπ. Η νοοτροπία είναι Δημόσιο..."
    Σύμφωνα με πηγές, η διοίκηση του ομίλου προτείνει στο Σωματείο των εργαζομένων "πάγωμα" μισθών, αύξηση των ωρών απασχόλησης από τις 38 εβδομαδιαίως στις 40 αλλά και είσοδο των νεοπροσλαμβανόμενων σε χαμηλότερο κλιμάκιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  163. EINAI AΛΗΘΕΙΑ ΟΤΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΛΕΥΚΑΔΑΣ ΧΡΩΣΤΑΕΙ ΜΟΝΟ ΔΕΚΑ ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ??????? ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΠΑΤΡΙΩΤ??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  164. O KARATZAFERHS EPIASE 1O% STIS DHMOSKOPHSEIS TSIPRAIOI.......
    ANTE GIA.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  165. τι σε πειραζει αν χρωστα ο δημος?
    μακαρι να χρωστουσα κι εγω στα ιδρυματα που δανειζουν.
    αμα παμε φαληριμεντο θα εβγαινα κερδισμενος κι εγω αν ειχα παρει κατι.
    ουκ λαμβανειν εκ του μη εχωντος........
    καπως ετσι εγινε και μετα την κατοχη το 45.
    5.000.000 δραχμες ενα αυγο...... πολλοι ειναι αυτοι που ξεχρεωθηκαν με δυο αυγα.....και τους εμεινε ακινητη περιουσια αυτα που ειχαν παρει με δανεικά.
    αλλωστε τοτε κανεις δεν θα ρωτησει αν τα αυγα ειναι απο αλανιαρες κοτες......... το συλλαμβανεις το τελευταιο πιστευω.
    καλο σαββατοκυριακο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  166. Έψαχναν νερό και βρέθηκαν μπροστά σε κοιτάσματα πετρελαίου στην Ζάκυνθο, μια ακόμη απόδειξη για την ύπαρξη πλούσιων ενεργειακών αποθεμάτων στο ελληνικό υπέδαφος, θέμα που έχουν αναδείξει οι έρευνες του Κώστα Χαρδαβέλλα.
    Σύμφωνα με το imerazante, σε 13 γεωτρήσεις για την υδροδότηση του νησιού-οι οκτώ καινούργιες- στην περιοχή του Κερίου αναβρύζει πετρέλαιο.
    Όπως αναφέρουν τοπικοί παράγοντες, το φαινόμενο είναι αναμενόμενο, καθώς στην συγκεκριμένη περιοχή υπάρχουν κοιτάσματα «μαύρου χρυσού» ενώ η μεγάλη υπεράντληση στον υδροφόρο ορίζοντα του νησιού έχει οδηγήσει στην εισροή μαζί με νερό και του πετρελαίου που υπάρχει στην θαλάσσια περιοχή.
    Υπενθυμίζεται, εξάλλου, ότι πρόσφατες έρευνες αναφέρονται σε τεράστιες ποσότητες πετρελαίου στα ανατολικά της Ζακύνθου προς Κατάκολο αλλά και στις δυτικές ακτές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  167. Η ΧΩΡΑ ΓΥΡΙΖΕΙ ΠΙΣΩ ΣΤΗΝ ΔΕΚΑΕΤΙΑ 50-60.......
    ΤΕΡΜΑ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ.
    ΘΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝ ΜΕ ΟΣΑ ΚΕΡΔΙΖΟΥΜΕ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΣ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΚΑΙ ΤΑ ΒΕΡΕΣΕΔΙΑ ΜΑΣ.
    Ο ΚΛΕΨΑΣ ΤΟΥ ΚΛΕΨΑΝΤΟΣ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΟΜΙΜΟ ΗΘΙΚΟ ΜΑΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕ.
    ΤΑ ΚΕΚΤΗΜΕΝΑ ΞΕΧΑΣΤΕΤΑ ΚΑΙ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΑΛΛΑ......
    ΟΛΟ ΠΑΣΟ ΚΑΙ ΝΤΟΥΚΟΥ.....
    ΘΑ ΦΑΕΙ Η ΜΥΓΑ ΣΙΔΕΡΟ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΥΝΟΥΠΙ ΑΤΣΑΛΙ....
    ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΜΕΡΕΣ ΠΟΥ Ο ΕΧΩΝ ΑΡΤΟΝ ΕΛΑΙΟΝ ΚΑΙ ΟΙΝΟΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΣ.
    ΘΑ ΞΑΝΑΣΜΙΞΟΥΝ ΟΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙΚΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΜΕ ΛΑΧΑΝΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΓΡΟΥΣ ΚΑΙ ΚΟΜΙΝΤΟΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΗΠΟ.
    ΟΙ ΛΑΧΑΝΟΥΔΕΣ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΤΙΜΗΤΙΚΗ ΤΟΥΣ....
    Η ΜΑΧΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΑΣΟΛΑΔΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΜΕ ΕΛΙΕΣ ΚΡΕΜΥΔΙ ΚΑΙ ΣΑΡΔΕΛΑ ΑΡΜΥΡΗ.
    ΤΑ ΡΟΥΧΑ ΘΑ ΑΠΟΚΤΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΜΠΑΛΩΜΑ ΚΑΙ Ο ΓΙΑΚΑΣ ΑΠΟ ΤΑ ΠΟΥΚΑΜΙΣΑ ΘΑ ΓΥΡΙΖΕΙ ΑΝΑΠΟΔΑ....
    ΤΑ ΚΑΠΟΥΛΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΙΚΟΙΛΑΚΙΑ ΘΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΟΥΝ........
    Η ΚΟΤΟΥΛΑ ΚΟΚΟΚΟ ΤΟ ΚΟΚΟΡΑΚΙ ΚΙΚΙΡΙΚΙ ΝΑ ΜΑΣ ΞΥΠΝΑΕΙ ΤΗΝ ΑΥΓΗ.........
    Η ΧΕΙΡΩΝΑΚΤΙΚΗ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ Μ@@@@ΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  168. ΟΙ ΤΣΑΡΟΙ ΚΑΙ ΤΑ ΤΣΑΡΟΥΧΙΑ

    ΘΥΜΑΜΑΙ ΤΑ ΩΡΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ
    Ο ΤΣΑΡΟΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΤΣΟΒΟΛΑΣ
    Ο ΤΣΑΡΟΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΠΑΠΑΝΤΩΝΙΟΥ
    ΟΤΣΑΡΟΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ
    Ο ΤΣΑΡΟΣ ΤΗΣ ΟΙΝΟΜΙΑΣ ΑΛΟΓΟΣΚΟΥΦΗΣ

    ΤΕΛΙΚΙΑ ΕΦΥΓΑΝ ΟΙ ΤΣΑΡΟΙ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΜΕΙΝΑΝ ΤΑ ΤΣΑΡΟΥΧΙΑ.............

    ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΩΝ ΕΛΠΕ ΜΗΝ ΤΣΙΜΠΑΤΕ
    ΟΤΑΝ ΧΑΡΙΣΑΝ ΤΑ ΕΛΠΕ ΜΕΣΑ ΣΕ ΕΝΑ ΒΡΑΔΥ ΣΤΟΝ ΛΑΤΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΝΧΩΝΕΥΣΗ , ΤΟ ΣΑΡΑΒΑΛΟ ΤΗΝ ΠΕΤΡΟΛΑ ΤΟ 99, ΟΛΑ ΚΑΛΑ.ΤΩΛΑ ΠΟΥ ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΝΑ ΤΟΥ ΔΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ 33 ΤΟΙΣ ΕΚΑΤΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΟ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΟ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΛΑΤΣΗΣ..........ΚΑΙ ΤΟΥ ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ
    Η ΝΟΜΙΖΕΤΑΙ ΟΤΙ ΤΥΧΑΙΑ ΑΝΑΚΑΛΗΨΑΝ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ ΣΤΙΣ ΔΕΚΟ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥΣ ΕΔΙΝΑΝ............ΤΥΧΑΙΟ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ


    Ο ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  169. Εκτίναξη των τιμών πετρελαίου στα 200 με 300 δολάρια το βαρέλι «βλέπει» ο πρώην υπουργός Πετρελαίου της Σαουδικής Αραβίας Σεΐχης Ζάκι Γιαμάνι, στην περίπτωση σοβαρής πολιτικής αναταραχής στη Σαουδική Αραβία.
    Σε συνέντευξή του στο Reuters, ο γνωστός ως «Κύριος Πετρέλαιο», από την εποχή του πετρελαϊκού εμπάργκο του 1973, εκτίμησε ότι «αν συμβεί κάτι στη Σαουδική Αραβία, [το πετρέλαιο] θα πάει στα 200 έως 300 δολάρια». «Δεν περιμένω μια τέτοια εξέλιξη προς το παρόν, αλλά ποιος περίμενε αυτά που συνέβησαν στη Τυνησία;», ανέφερε χαρακτηριστικά.
    Ερωτηθείς αν είναι πιθανό να καταφέρουν οι ΗΠΑ να μειώσουν την εξάρτησή τους από το σαουδαραβικό πετρέλαιο, σημείωσε ότι «από τη δεκαετία του 1950, οι Αμερικανοί πρόεδροι το λένε αυτό».
    Ο πρόεδρος Ομπάμα πρότεινε την προηγούμενη εβδομάδα μείωση των αμερικανικών εισαγωγών πετρελαίου κατά το ένα τρίτο μέσα στη επόμενη δεκαετία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  170. O κόσμος ευχαριστεί την Ιαπωνία… που θα μοιραστεί μαζί του τα 11.500 τόνους ραδιενεργεια!!
    Αλλά δεν πειράζει κλείσαμε τα φώτα για μια ώρα!!! Έχουμε αποκτήσει τη συνήθεια να υποκρινόμαστε μπροστά στους άλλους σε τέτοιο βαθμό ώστε στο τέλος ν’ αρχίζουμε να υποκρινόμαστε μπροστά στον εαυτό μας. Η ιαπωνική εταιρία ηλεκτρικής ενεργείας Tepco, η οποία διαχειρίζεται τον πυρηνικό σταθμό της Φουκουσίμα, άρχισε λίγο νωρίτερα να ρίχνει στη θάλασσα 11.500 τόνους ραδιενεργού ύδατος, το οποίο έχει συγκεντρωθεί στις εγκαταστάσεις του σταθμού.
    Λίγο πριν αρχίσει η διαδικασία αυτή, εκπρόσωπος της Tepco με δάκρυα στα μάτια και με τρεμάμενη φωνή από τους λυγμούς ζήτησε συγνώμη για τη ρύπανση της θάλασσας.
    «Έχουμε ήδη προκαλέσει πολλά δεινά στους κατοίκους της περιοχής. Δεν μπορούμε να σας πούμε πόσο λυπούμαστε γι’ αυτό το νέο κακό», τόνισε στην τηλεόραση.
    Πάντως, η Tepco τόνισε ότι πρόκειται για ελαφρώς ραδιενεργό ύδωρ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  171. ΡΕ ΚΕΦΑΛΛΟΝΗΤΙΣΑ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ?? ΕΣΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΟΤΙ ΤΟ ΝΕΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΘΑ ΓΙΝΕΙ
    ( ΟΤΑΝ ΒΓΑΛΟΥΝ ΟΙ ΑΧΙΝΟΙ ΓΕΝΙΑ ) ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΜΠΡΑΝΕΛΙΚΑ ΜΠΛΟΚ ΓΡΑΦΟΥΝ ΟΤΙ Ο ΛΑΒΕΡΔΑΣ ΤΟ ΔΙΕΓΡΑΨΕ ( ΒΑΣΙΚΑ ΤΟ " ΕΓΡΑΨΕ" )..!! ΤΙ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΩ ..ΕΧΩ ΜΠΕΡΔΕΥΤΕΙ..!!! ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΤΗ ΛΙΛΗ ΚΑΙ ΤΟ ΜΑΡΓΕΛΗ ΠΟΥ Ο ΚΑΨΕΡΟΣ ΚΟΥΡΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑΤΙ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 2 ΧΡΟΝΙΑ...!! ΑΥΤΟΙ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΘΑ ΞΕΡΟΥΝ...!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  172. Με κάθε «επισημότητα» η Άγκυρα ενημέρωσε την ελληνική πρεσβεία στην Αγκυρα πως η περιοχή νότια του Καστελόριζου ανήκει στην Τουρκική ΑΟΖ. Η τουρκική κυβέρνηση μπορεί να μην αμφισβητεί την ελληνικότητα του νησιού, αμφισβητεί όμως σαφώς, επισήμως και επίμονα το νόμιμο δικαίωμα του Καστελόριζου να έχει υφαλοκρηπίδα και Αποκλειστική Οικονομική Ζώνη (ΑΟΖ).
    Προφανώς δεν είναι τυχαίο ότι η τουρκική προκλητικότητα κλιμακώνεται ανάλογα με την ελληνική οικονομική αδυναμία. Όσο η ελληνική οικονομία εμφανίζεται να παραπαίει και να αδυνατεί να βρει διέξοδο, τόσο οι άσπονδοι φίλοι της χώρας θα εκμεταλλεύονται την κατάσταση.
    Ήδη οι πιστωτές και οι γύπες των αγορών κόβουν βόλτες πάνω από το «ημιθανές ελληνικό σώμα» προκειμένου να επωφεληθούν και να αρπάξουν ό,τι μπορεί να αξίζει. Αυτήν ακριβώς την αδυναμία σχεδιάζουν να εκμεταλλευτούν και ο «φίλοι» του Γ. Παπανδρέου στην Άγκυρα.
    Δεν θέλει ιδιαίτερη ανάλυση για να κατανοήσει κανείς τα αυτονόητα. Στις διεθνείς σχέσεις δεν υπάρχουν φιλίες. Μόνο συμφέροντα.
    Την εικόνα των ελληνοτουρκικών σχέσεων περιέγραψε χωρίς περιστροφές ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης της Τουρκίας και υπουργός Επικρατείας Μπουλέντ Αρίντς σε ομιλία του: «η Ελλάδα, είπε, χρωστά σχεδόν ένα τρισ. δολάρια. Σε λίγο θα ανοίξουν μαντίλια για να ζητιανεύουν. Σε όλα τα εργοστάσια έχει σταματήσει η παραγωγή. Βάλανε πωλητήριο στα εργοστάσιά τους και κανείς δεν τα αγοράζει».
    Με άλλα λόγια ο Τούρκος υπουργός υπενθύμισε στην ελληνική κυβέρνηση τη διαφορά (οικονομικής) ισχύος μεταξύ των δύο χωρών. Σε ένα δεύτερο επίπεδο η υπενθύμιση αυτή σημαίνει ότι η τουρκική κυβέρνηση θεωρεί πως μπορεί να επιβάλει τις θέσεις της εις βάρος των ελληνικών συμφερόντων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  173. Γιατί η τουρκική οικονομία αναπτύσσεται και η δική μας βουλιάζει??
    Σημαντική πρόταση της τουρκικής κυβέρνησης προς τη γερμανική αυτοκινητοβιομηχανία Wolkwagen, για την παραγωγή του μοντέλου Amarok, στην Τουρκία πραγματοποίησε ο Τούρκος υπουργός Προεδρίας, Ζαφέρ Τσαγκλαγιάν.
    Ο Τούρκος υπουργός άδραξε την ευκαιρία της επίσκεψης του στην Βιομηχανική Έκθεση του Ανόβερου, πρωτεύουσα της Κάτω Σαξονίας και πρότεινε την υλοποίηση αυτού του επενδυτικού σχεδίου στη γερμανική εταιρεία. Αξίζει να σημειωθεί ότι η Κάτω Σαξονία ελέγχει το 20% του μετοχικού πακέτου της Wolkswagen, ενώ τόσο ο πρωθυπουργός, όσο και ο υπουργός Οικονομικών του κρατιδίου, συμμετέχουν στο διοικητικό συμβούλιο της Wolkswagen.
    Στην περίπτωση που η τουρκική πρόταση έχει θετική εξέλιξη, τότε δημιουργούνται οι προϋποθέσεις για την υλοποίηση επένδυσης οικονομικού ύψους 400-500 εκατ. δολάρια, για την κατασκευή και λειτουργία μονάδας παραγωγής της Wolkwagen στην Τουρκία.
    Κατά τα άλλα στην Ελλάδα ασχολούμαστε με τα real estate προγράμματα τα οποία πιστεύουμε ότι αντιπροσωπεύουν το καλύτερο μοντέλο για την οικονομική ανάπτυξη μίας χώρας που θα συνεχίζει να μην μπορεί ή μάλλον να μην επιθυμεί να παράγει τίποτα.
    Και φυσικα, στην Τουρκια οι συνδικαλιστες δεν θεωρουν οτι ειναι συνιδιοκτητες στις επιχειρησεις, γιαυτο και δεν κλεινουν τα εργοστασια .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  174. ψαχνω να βρω ολους αυτους τους μαγκες που ελεγαν προεκλογικα ΠΑΣΟΚ και μαυρα λαχανα.
    τωρα που τα λαχανα θα ειναι πικρα πως νοιωθετε συντροφοι της μασας???????
    προσωπικα λαχανα ετρωγα παντα......... γιατι δεν εκλεβα και δεν μου κακοφαινετε.
    λαχανα ετρωγα λαχανα παλι.......
    εσεις τωρα ΝΑ κατι μουτρα ξινισμενα.
    κριμα γιατι καταστρεψατε και τα παιδια σας που δεν εφταιγαν σε τιποτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  175. ΚΥΡΙΕΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΟΙ ΓΛΥΤΩΣΑΜΕ......
    ΔΕΝ ΠΑΙΖΟΥΝ ΤΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ.....
    ΕΙΠΑ ΚΙ ΕΓΩ ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΙ ΧΑΡΟΥΜΕΝΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.....
    ΠΩ ΠΩ ΨΥΧΟΠΛΑΚΩΜΑ ΜΟΛΙΣ ΛΗΞΕΙ Η ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΟΥΣ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  176. Ένας 77χρονος από το Διακοφτό Αχαΐας καταδικάστηκε σε δεκαετή κάθειρξη για θανατηφόρο σωματική βλάβη και σε ένα χρόνο φυλάκιση για οπλοχρησία επειδή τραυμάτισε θανάσιμα έναν διαρρήκτη που εισέβαλε στο σπίτι του.
    Το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Πύργου, μετά την ακροαματική διαδικασία, δεν αναγνώρισε κανένα ελαφρυντικό στον 77χρονο, παρά μόνο τον αυτοτελή ισχυρισμό περί άμυνας.
    Μετά τη δίκη που κράτησε περίπου 13 ώρες με ενδιάμεσες διακοπές, ο κατηγορούμενος οδηγήθηκε στη φυλακή αφού προηγουμένως άσκησε έφεση.
    Στην ίδια δίκη καταδικάστηκε σε τρεις μήνες φυλάκιση με αναστολή για απλή συνέργεια σε υπόθεση κλοπής και ένας 30χρονος που ενεπλάκη στην υπόθεση.
    Το συμβάν έλαβε χώρα στις 24/11/2008, στην παραλία Δ.Δ. Ελαιώνα του δήμου Διακοφτού Αχαΐας μέσα στην οικία του 77χρονου.
    Ο 30χρονος και ένας ακόμη νεαρός, στις 24 Νοεμβρίου του 2008 μπήκαν τα μεσάνυχτα στο σπίτι του ηλικιωμένου και σύμφωνα με τη δικογραφία, του αφαίρεσαν χρηματικό ποσό ύψους 1.050 ευρώ.
    Ο 77χρονος τότε, άρπαξε ένα μαχαίρι από την κουζίνα του και κατάφερε με αυτό τραύμα στον μηρό του ενός από τους δύο νεαρούς.
    Το τραύμα υπήρξε αρκετά σοβαρό με αποτέλεσμα να πληγεί η μηριαία αρτηρία και να υπάρξει ακατάσχετη αιμορραγία για τον έναν από τους φερόμενους ως ληστές, ο οποίος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο αλλά τελικά υπέκυψε εννέα μέρες μετά.
    Το Δικαστήριο μετά την ακροαματική διαδικασία που περιελάμβανε καταθέσεις από επτά μάρτυρες και τις απολογίες των δύο κατηγορουμένων δεν αναγνώρισε κανένα ελαφρυντικό στον 77χρονο παρά μόνο τον αυτοτελή ισχυρισμό περί άμυνας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  177. ΜΕΓΑΛΕ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΤΑ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΙΣ ΘΑ ΠΑΩ ΝΑ ΓΙΝΩ ΚΛΕΦΤΗΣ..........
    ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΜΕ ΠΡΟΛΑΒΟΥΝ ΟΙ ΑΛΛΟΙ...... ΚΑΙ ΒΡΕΘΩ ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΤΟΝ 77ΧΡΟΝΟ......
    ΠΩΣ ΤΑ ΛΕΓΑΝΕ ΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΣΤΗΝ ΤΡΟΥΜΠΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΦΩΚΙΩΝΟΣ ΝΕΓΡΗ???????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  178. Αεροπορική άσκηση ΝΑΤΟ: Τους "έλιωσαν" όλους τα ελληνικά μαχητικά!
    "Αυτούς έπρεπε να είχαμε στην Λιβύη για να τελειώνουμε γρήγορα". Τα παραπάνω λόγια ανήκουν σε ανώτερο αξιωματικό της Αεροπορίας των ΗΠΑ (USAF), ο οποίος έμεινε άφωνος από τις επιτυχίες της 340 Μοίρας που συμμετείχε 2η/2011 Εκπαιδευτική Σειρά Αέρος του Tactical Leadership Programme (TLP), που διεξήχθη στο αεροδρόμιο του Albacete της Ισπανίας.
    Το αποτέλεσμα των Ελλήνων πιλότων και των αεροσκαφών τους ήταν κάτι παραπάνω από εντυπωσιακό απέναντι στην "αφρόκρεμα" των δυτικών πιλότων και μαχητικών. Πρώτοι σε όλα οι Έλληνες! Σε αποστολές κρούσης αέρος-εδάφους, σε αποστολές αέρος-αέρος και σε επιβιωσιμότητα! Τους νίκησαν, επικρατώντας σε όλες τις αερομαχίες, καταστρέφοντας όλους τους στόχους χωρίς την παραμικρή ελληνική απώλεια!
    Τέτοιες δύσκολες ώρες που περνάει η πατρίδα, το να γνωρίζουν οι Έλληνες ότι υπάρχουν οι Ένοπλες Δυνάμεις που αποδεικνύουν συνέχεια ότι είμαστε πρώτοι στα πιο δύσκολα, έχει ξεχωριστή σημασία...
    Και επειδή το μέγεθος της αξίας του νικητή το αποδίδει καλύτερα η αξία του ηττημένου, ιδού ποιές χώρες και ποιοι πιλότοι "έφαγαν σκόνη" από τους Έλληνες πιλότους: Οι ΗΠΑ με F-15E, η Γαλλία με Mirage 2000-5, η Ιταλία με EF-2000 Typhoon, η Πολωνία με αεροσκάφη F-16 Blk52+, η Δανία με F-16 MLU, , και η Ιταλία με Tornadο και EF-2000, Τον ρόλο των αντίπαλων αεροσκαφών (Red Air) ανέλαβαν F-18 Hornet από την Ελβετία, Alpha Jet της Γαλλίας, EF-2000 Typhoon της Ισπανίας, F-15E των ΗΠΑ καθώς και δύο F-16 της 340Μ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  179. Φίλοι μου
    Δυστυχώς το παιδί ο Πανταζής Κάτσενος που είχε χτυπήσει σ αυτούς τους αγώνες Καρτ,από σήμερα είναι στην γειτονιά των Αγγέλων....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  180. Τα στρατόπεδα κλείνουν , τα νοσοκομεία δεν έχουν ούτε για γάζες και αντιπηκτικά , τα περιπολικά δεν έχουν πια για βενζίνη και service , οι δήμοι δεν έχουν να πληρώσουν τους υπαλλήλους , τα σχολεία δεν έχουν να πληρώσουν ΔΕΗ και ΕΥΔΑΠ , τα νοικοκυριά στερούνται τα απαραίτητα αγαθά και τα χρωστούμενα
    νοίκια πολλαπλασιάζονται , η γενιά των 700 κατάντησαν λαθρεπιβάτες γιατί το
    1,40 αποδεικνύεται δυσβάστακτο , όλοι στο τρένο με περσινά ρούχα , οι καπνιστές το γύρισαν στο στριφτό για οικονομία , παιδιά σταματάμε
    τα αγγλικά και τα φροντιστήρια γιατί δεν έχουν οι γονείς για δίδακτρα, ο κόσμος καταθέτει πινακίδες και πουλάει τα αυτοκίνητα γιατί δεν έχει πια να τα συντηρήσει , δεν έχει πια ούτε για ασφάλεια (το δεύτερο αμάξι πουλήθηκε ήδη από τα Χριστούγεννα λόγω τελών κυκλοφορίας ) τα μαγαζιά και οι επιχειρήσεις κλείνουν το ένα μετά το άλλο … Το δημόσιο ουσιαστικά είναι σε καθεστώς στάσης πληρωμών …συντάξεις , μισθοί , επιδόματα , κάθε μήνα βρίσκονται με το ζόρι και τελευταία στιγμή …
    Δεν είμαι απαισιόδοξος …ούτε μηδενιστής …αλλά ρε γαμώτο όλα αυτά είναι πραγματικότητα και τα βιώνω κάθε μέρα !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  181. Η Διοίκηση του Οργανισμού Γεωργικών Ασφαλίσεων φαίνεται ότι, επιτέλους, αποφάσισε -έστω και πολύ αργά – να δώσει τέρμα στο σοβαρότατο θέμα των Βορειοηπειρωτών… «μαϊμού», συνταξιούχων του Οργανισμού.
    Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες μεγάλος αριθμός Αλβανών πολιτών, με τη βοήθεια... επίορκων οργάνων της Τοπικής Αυτοδιοίκησης – και ασφαλώς με το αζημίωτο (!) – «βαφτίστηκαν» Βορειοηπειρώτες και από πολλά χρόνια συνταξιοδοτούνται από τον ΟΓΑ! Ναι, από τις ασφαλιστικές εισφορές των Ελλήνων αγροτών!
    «Χαίρε βάθος αμέτρητον», λένε οι γνωρίζοντες, λόγω υπηρεσιακής θέσεως στον Οργανισμό!
    Η πρόσφατη απόφαση του ΟΓΑ, με την οποία ζητούνται από τους συνταξιούχους, πραγματικούς Βορειοηπειρώτες να προσκομίσουν στον Οργανισμό ορισμένα – επικυρωμένα αρμοδίως – δικαιολογητικά, είναι απόλυτα αναγκαία και σωστή. Ίσως, έτσι, ξεκαθαρίσει η «ήρα από το στάρι», για τα καλό του συνόλου των δικαιούχων αγροτών.
    Ας σημειωθεί ότι γύρω στους 18.000 Βορειοηπειρώτες είναι οι συνταξιούχοι του ΟΓΑ και από αυτούς πολλοί μένουν στη Βόρεια Ηπειρο.
    «Για τις αγρότισσες «μαϊμού» τι θα γίνει;», λένε στελέχη του ΟΓΑ, που, λόγω θέσεως, γνωρίζουν το επίμαχο θέμα από «πρώτο χέρι». Γυναίκες, συνταξιούχων του Ελληνικού Δημοσίου, Επιχειρήσεων Κοινής Ωφελείας κ.λ.π., που δεν είδαν χωράφια ούτε… με τα κυάλια, είναι συνταξιούχοι του ΟΓΑ! Κι αυτό, χάρη στη… μεγαλοθυμία (ή με το... αζημίωτο) κάποιων αρμοδίων των Δήμων ή Κοινοτήτων, οι οποίοι χορήγησαν πιστοποιητικά ότι δήθεν είναι καλλιεργητές, ότι είναι μόνιμοι κάτοικοι κοινότητας και ό,τι άλλο τους βόλευε!
    Η συμπεριφορά αυτή κυρίως επίορκων υπαλλήλων Τοπικής Αυτοδιοίκησης (ή αντιπροσώπων του ΟΓΑ) αποτελεί απάτη σε βάρος του Δημοσίου και συντελεστή και άλλων αδικημάτων: ψευδορκίας και ηθικής αυτουργίας, ψευδούς βεβαιώσεως, δωροδοκίας κ.λ.π.
    «Οι επιθεωρητές του ΟΓΑ εάν κάνουν συστηματικό και λεπτομερή έλεγχο - όπως, εκ του Νόμου, έχουν υποχρέωση – θα βρεθούν προ εκπλήξεων (!)», λένε υπηρεσιακοί παράγοντες του ΟΓΑ, που γνωρίζουν, εκ των έσω τα πράγματα. Τότε, κάποιοι αρμόδιοι Δήμων και Κοινοτήτων (εάν δεν έφυγαν…), θα χάσουν… τον ύπνο τους! Και οι αγρότισσες «μαϊμού» το… χαρτζιλίκι τους!
    Σύμφωνα με πληροφορίες, η επιθεώρηση – και ο ενδελεχής έλεγχος των συνταξιούχων του ΟΓΑ – θα αρχίσει από τους Δήμους Ζίτσας και Ζαγορίου και θα συνεχιστεί στους άλλους Δήμους της περιοχής. «Λαυράκια» θα πιάσει, όπως όλα δείχνουν, ο Επιθεωρητής του ΟΓΑ…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  182. ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΡΟΠΟΣ ΝΑ ΑΝΤΙΣΤΑΘΟΥΜΕ ΣΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΙΣΤΕΨΟΥΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  183. Αποδοκιμασίες χωρίς να πάρουν μεγάλη έκταση πριν από λίγο στο πλοίο "Μακεδών" στο οποίο έχει επιβιβαστεί επιστρέφοντας από την Τζιά στον Πειραιά ο Θόδωρος Πάγκαλος. Τουλάχιστον 15 άνδρες(!) της ασφάλειας του αντιπροέδρου της κυβέρνησης...
    πρόλαβαν και τον ανέβασαν στο κατάστρωμα του πλοίου για να μην συνεχιστούν οι αποδοκιμασίες από τους επιβάτες, στους οποίους απαγορεύτηκε η προσέγγιση τους στο κατάστρωμα. Το πλοίο φθάνει σε λίγη ώρα στον Πειραιά, την ίδια στιγμή που ο Θ. Πάγκαλος, παρά τα γιούχα, τρώει σάντουιτς από το μπαρ του "Μακεδών"! Κωμικοτραγικές καταστάσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  184. Πληρώνετε Διόδια στη Γέφυρα Ρίου Αντιρίου;
    Η γέφυρα Ρίου Αντιρρίου κόστισε συνολικά 740 εκ ευρώ ή 252 δισ. δραχμές.
    Από αυτά:
    Το 10% (74 εκ. ευρώ, ή 25 δισ. δρχ.) το έβαλε η κοινοπραξία που την κατασκεύασε και την εκμεταλλεύεται.
    Το 40% (296 εκ. ευρώ 101 δισ. δρχ.) είναι η συμμετοχή του δημοσίου, δηλαδή το πληρώσαμε εμείς.
    Το υπόλοιπο 50% (370 εκ. ευρώ 126 δισ. δρχ.) είναι δάνειο από την Ευρωπαϊκή Τράπεζα, με κρατικές εγγυήσεις. Που σημαίνει ότι αν στραβώσει η δουλειά, η τράπεζα θα πάρει τα λεφτά της από το κράτος, δηλαδή από εμάς. Αν δεν στραβώσει, θα τα πάρει από τα διόδια, δηλαδή πάλι από εμάς.(σ.σ. Είδες που θα πάει η σύνταξη κι ο μισθός που σου έκοψαν;).
    Βάσει των συμφωνημένων, η κατασκευάστρια κοινοπραξία θα εκμεταλλεύεται τη γέφυρα μέχρι το 2039, δηλαδή επί 35 χρόνια. Από την εκμετάλλευση αυτή, υπολογίζεται ότι θα εισπράξει 1,7 δισ. ευρώ, ή 579 δισ. δραχμές. Αν αφαιρέσει κανείς τα 370 δισ. της τράπεζας, υπολείπονται 209 δισ. για την κοινοπραξία, δηλαδή 8,36 φορές παραπάνω από όσα έβαλε, ή περιθώριο κέρδους 736%.
    Δεν είναι κι άσχημα!
    Αν το υπολογίσουμε αυτό σε διάστημα 35 χρόνων, προκύπτει εύκολα ότι κάθε χρόνο η κατασκευάστρια κοινοπραξία θα καθαρίζει περίπου το 1/4 της αρχικής της συμμετοχής στο έργο.
    Δηλαδή σε 4 χρόνια θα έχει πάρει τα λεφτά της πίσω και θα της μένουν άλλα 31 χρόνια να εισπράττει.
    (σ.σ. ΝΑ ΤΟ ΕΠΑΝΑΛΑΒΟΥΜΕ ΑΥΤΟ: Δηλαδή σε 4 χρόνια θα έχει πάρει τα λεφτά της πίσω και θα της μένουν άλλα 31 χρόνια να εισπράττει.)
    Αυτού του είδους οι δουλειές, πριν τις βαφτίσουν "υποδειγματικά αναπτυξιακά έργα", τις λέγανε απλώς "αποικιακές". Και ο βασιλεύς Λεοπόλδος, στο Κονγκό, το 1900, με τέτοιους όρους δούλευε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  185. Στη θαλάσσια περιοχή «ΚΑΣΤΡΟ» Λευκάδας βούτηξε σήμερα το πρωί ένα γερανοφόρο όχημα, από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία.
    Άμεσα στελέχη της τοπικής Λιμενικής Αρχής μετέβησαν στην περιοχή, όπου διαπίστωσαν ότι το ανωτέρω όχημα, με οδηγό έναν 60χρονο, κατά την πορεία του έχασε τον έλεγχο, με αποτέλεσμα την πτώση του στη θάλασσα, ενώ μέρος του γερανοφόρου προσέκρουσε στο Α/Κ σκάφος «ΑΓ. ΣΠΥΡΙΔΩΝ» Ν Λευκάδας 131, προκαλώντας την ημιβύθισή του.
    Από την πτώση τραυματίστηκε ο 60χρονος οδηγός του οχήματος και διακομίστηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκάδας για την παροχή των πρώτων βοηθειών, όπου και νοσηλεύεται, ενώ παρατηρήθηκε μικρής έκτασης ρύπανση (ιριδίζουσας μορφής 10 τ.μ. περίπου) από ελαφρά πετρελαιοειδή.
    Από τη Λιμενική Αρχή Λευκάδας, που διενεργεί την προανάκριση, τοποθετήθηκε άμεσα πλωτό φράγμα, καθώς και απορροφητικές πετσέτες, ενώ ενημερώθηκε ο ιδιοκτήτης του οχήματος για την άμεση ανέλκυσή του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  186. @ Ξαναχτύπησε το σαρανταπεντάρι του κ. Μάκη
    @ Ανάγκασε ξανά τους είλωτες της zougla.gr να γίνουν απεργοσπάστες
    @ Όποιος απεργήσει φεύγει...
    @ Το αφεντικό δηλώνει αριστερός επαναστάτης
    @ Για αυτό έχει χόμπι τις......
    απολύσεις, όπως λέμε το κυνήγι της αλεπούς
    @ Τρέχει να ξεφύγει ο υπάλληλος, αλλά πως. Ο κ. Μάκης του την έχει στημένη!
    @ Δόκανα παντού
    @ Το κάνει, λένε, για να φτιάχνει επιδερμίδα
    @ Του είπε ο ουρολόγος του ότι ανεβαίνει η τεστοστερόνη την ώρα που ξεψυχάει ο χαμηλόμισθος
    @ Οι υπάλληλοι του κ. Μάκη παίζουν ρώσικη ρουλέτα για να δουν ποιος είναι ο επόμενος στη λίστα του ταμείου ανεργίας
    @ Απολύει όσους απεργούν, τρώει τα ένσημα του ΙΚΑ σε όσους μένουν
    @ Δεν πληρώνει υπερωρίες τον τελευταίο χρόνο και βάζει τους δημοσιογράφους τζάμπα στο κουπί 4 και 5 συνεχόμενα Σαββατοκύριακα
    @ Ο Ρομπέν των Καγιέν που καταγγέλλει τους κακούς, στο γωνιακό μαγαζάκι των 600 ευρώ, βγάζει από τη μύγα ξύγκι και κλέβει τα δημόσια ταμεία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  187. Τους ενέπνευσε το περιβάλλον και είπαν να επιδοθούν σε σεξουαλικές πράξεις μέσα σε θάλαμο παιδιατρικής κλινικής και συγκεκριμένα δίπλα στο κρεβάτι που νοσηλεύονταν τα παιδιά τους! Ο λόγος για δύο παθιασμένους γονείς στο νοσοκομείο του Ρίομ τους οποίους και έπιασε στα πράσα μια νοσοκόμα στην διάρκεια τυπικού ελέγχου στο τέλος της ημέρας!
    Το κερασάκι στην τούρτα είναι το γεγονός ότι οι δύο «δράστες» δεν ήταν αντρόγυνο, αλλά όπως αποκαλύφθηκε στην συνέχεια, επρόκειτο για τον μπαμπά του ενός παιδιού και την μαμά του άλλου. Μάλιστα, επειδή το δωμάτιο δεν είχε τρίτο κρεβάτι, οι γονείς έβαλαν τα δύο άρρωστα παιδιά να κοιμηθούν στο ίδιο!
    Το περιστατικό έχει προκαλέσει σχόλια στην περιοχή, ενώ η νοσοκόμα ακόμα δεν μπορεί να πιστέψει, ότι δεν πρόκειται για κάποιο αστείο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  188. ΓΕΦΥΡΑ ΡΙΟΥ ΑΝΤΙΡΙΟΥ ΚΛΠ.......
    ΑΝ ΘΕΣ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΩΣΤΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΑ ΕΞΟΔΑ.... ΔΕΗ, ΜΙΣΘΟΥΣ, ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΕΡΓΟΥ, ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΕΙΣΦΟΡΕΣ, ΖΗΜΙΕΣ- ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ,ΑΝΤΑΛΑΚΤΙΚΑ, ΑΝΑΛΩΣΙΜΑ, ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ, ΦΟΡΟΥΣ, ΦΠΑ, ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΣΦΟΡΑ ΚΛΠ.
    ΒΕΒΑΙΑ ΜΕΤΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΕΡΔΗ ΠΑΛΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ...... ΑΝ ΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΟΙ.
    Ο ΛΕΟΠΟΛΔΟΣ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ...... ΔΥΣΤΥΧΩΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  189. Οι πασάδες της Άγκυρας έχουν αποφασίσει να τραβήξουν το σχοινί με την αδύναμη σήμερα Ελλάδα, μέχρι εκεί που θα πρέπει να μιλήσουν τα όπλα. Στο Πεντάγωνο σχεδόν καθημερινά γίνονται συσκέψεις επιτελών για το αναμενόμενο θερμό επεισόδιο που σχεδιάζουν να δημιουργήσουν αμέσως μετά το Πάσχα οι Τούρκοι στο Αιγαίο. Κι αυτήν τη φορά όχι στον αέρα, αλλά στη θάλασσα. Όλα αυτά θα παιχτούν γύρω από το Καστελόριζο, το ελληνικό νησί που η Τουρκία το τοποθετεί στη Μεσόγειο (δήλωση Νταβούτογλου) και όχι στο ελληνικό Αιγαίο. Ήδη τουρκικό πολεμικό πλοίο και όχι ακταιωρός του λιμενικού, όπως γινόταν μέχρι σήμερα περιπολεί όλο το 24ωρο στην περιοχή του Καστελόριζου, ενώ για το τέλος του Απρίλη έχει αποφασιστεί από τους Τούρκους η εμφάνιση νορβηγικού πλοίου ερευνών στον υποθαλάσσιο χώρο για υδρογονάνθρακες, το οποίο θα αρχίσει τις έρευνες στα όρια της ελληνικής και κυπριακής ΑΟΖ για λογαριασμό της Τουρκίας. Το τουρκικό πολεμικό πλοίο περιπολεί ήδη στο στίγμα γεωγραφικό μήκος 32 μοίρες, 16 πρώτα, 38 δεύτερα, που βρίσκεται ανοικτά των κυπριακών ακτών και ουσιαστικά καταργεί την εφαπτόμενη αποκλειστική ζώνη Ελλάδας –

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  190. Ένα πλούσιο ζευγάρι είναι προσκεκλημένοι σ' ένα πάρτι. Η κυρία αποφάσισε να δώσει άδεια εξόδου για τη νύχτα στον μπάτλερ τους, τον Τζέημς. Του είπε ότι θα επέστρεφαν πολύ αργά και ότι μπορούσε να απολαύσει τη βραδιά με τους φίλους του.
    Τα πράματα όμως δεν πήγαν καλά και η κυρία έπληξε στο πάρτι και αποφάσισε να γυρίσει σπίτι μόνη της, γιατί ο άντρας της ήταν με κάτι πολύ σπουδαίους πελάτες του και δεν ήθελε να τον διακόψει.
    Μόλις μπήκε στο σπίτι, είδε τον Τζέημς να κάθεται μόνος του στο μεγάλο τραπέζι της τραπεζαρίας. Του είπε να την ακολουθήσει. Τον οδήγησε στο δωμάτιό της. Τότε έκλεισε και κλείδωσε την πόρτα.
    Τον κοίταξε και χαμογέλασε.
    - Τζέημς, βγάλε το φόρεμά μου.
    Τζέημς εκτέλεσε την εντολή της προσεκτικά.
    - Τζέημς, συνέχισε η κυρία, βγάλε τις κάλτσες μου και τις ζαρτιέρες.
    Ο μπάτλερ την υπάκουσε σιωπηλός.
    - Τζέημς, βγάλε το σουτιέν μου και την κιλότα μου.
    Καθώς το έκανε κι αυτό η ένταση στο δωμάτιο είχε φτάσει στο απροχώρητο. Η κυρία τον κοίταξε και, μετά από μια βασανιστική σιωπή, του είπε:
    - Αν ποτέ σε ξαναπιάσω να φοράς τα ρούχα μου, θα ψάχνεις για δουλειά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  191. Σας ενημερώνουμε πως την Πέμπτη 14 Απριλίου 2011, στις 19.30 και στην αίθουσα Metropolis Live Stage (Πανεπιστημίου 54 και Εμμανουήλ Μπενάκη, 4oς Όροφος), θα πραγματοποιηθεί η διακήρυξη του «Πανελλήνιου Άρματος Πολιτών».
    Θα είναι χαρά μας να σας δούμε εκεί.
    Γιαννης Δημαρας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  192. Ενώ στην Ελλάδα οτιδήποτε έχει να κάνει με την ασφάλεια και την πολεμική βιομηχανία της χώρας αντιμετωπίζεται είτε επιφανειακά είτε με πλήρη αδιαφορία από τα ΜΜΕ στην γειτονική χώρα στην Τουρκία ακόμα και τα μεγάλα τηλεοπτικά κανάλια όπως το NTV αφιερώνει πέντε λεπτά από το δελτίο ειδήσεων του τηλεοπτικού σταθμού για την παρουσία του νέου UAV που ανέπτυξε και κατασκεύασε μία τουρκική εταιρεία.
    Όπως οι περισσότεροι γνωρίζουν ο τηλεοπτικός χρόνος και πιο συγκεκριμένα ο τηλεοπτικός χρόνος των δελτίων ειδήσεων είναι όχι απλά λιγοστός αλλά και πολύτιμος. Παρόλα αυτά το συγκεκριμένο κανάλι είχε την περηφάνια να παρουσιάσει στο τουρκικό κοινό το τελευταίο δημιούργημα της πολεμικής βιομηχανίας της χώρας.
    Το σύστημα αυτό θα αγοραστεί από τις τουρκικές Ένοπλες Δυνάμεις και θα αποτελέσει ένα από τα βασικά εξαγώγιμα προϊόντα της Τουρκίας συμβάλλοντας στην αύξηση των εξαγωγών προϊόντων υψηλής τεχνολογίας. Επιπλέον από ρεπορτάζ σαν και αυτά φαίνεται η ξεκάθαρη εθνικοκεντρική προσέγγιση των δελτίων ειδήσεων με την παρουσίαση οπλικών συστημάτων που παράγει η εγχώρια βιομηχανία δημιουργώντας αίσθημα υπερηφάνειας στον τουρκικό λαό, ο οποίος βλέπει την τεχνολογική πρόοδο της χώρας.
    Στην άλλη πλευρά του Αιγαίου τα ελληνικά ΜΜΕ αγνοούν πλήρως την ελληνική πολεμική βιομηχανία ένα σημαντικό κομμάτι της βιομηχανίας υψηλής τεχνολογίας της χώρας ως αν είναι το μίασμα. Η αντιμετώπιση αυτή δεν περιορίζεται μόνο στα ΜΜΕ αλλά αποτελεί μέρος μίας ευρύτερης αρνητικής αντίληψης για οτιδήποτε έχει να κάνει με την ανάπτυξη και κατασκευή στρατιωτικού υλικού στη χώρα, αφού πολύ απλά όλα αυτά τα συστήματα θεωρούνται άχρηστα, με τη διαφορά ότι τα θυμόμαστε μόνο όταν τα έχουμε ανάγκη.
    Με τον τρόπο αυτό αναπαράγεται η εντύπωση ότι είμαστε σαν λαός ανίκανος να παράγει ακόμα και απλά οπλικά συστήματα και ότι το συγκριτικό πλεονέκτημα της οικονομίας μας είναι διοργάνωση γιορτών και πανηγυριών, και όλα αυτά σε μία χώρα με τεράστιο απόθεμα λαμπρών επιστημόνων και ερευνητών που μη μπορώντας να δημιουργήσουν στην Ελλάδα φεύγουν ακόμα και για την Τουρκία. Και μετά απορούμε για βουλιάζουμε σαν οικονομία και σαν χώρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  193. Η ΜΕΣΣΗΝΗ ΠΑΛΙ ΤΗ ΓΛΥΤΩΣΕ!
    ΕΙΔΑΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΛΕΓΕΤΑΙ Ο ΛΟΒΕΡΔΟΣ ΣΤΗΝ Β ΑΘΗΝΑΣ;
    ΚΑΠΤΑΝ ΦΟΥΡΤΟΥΝΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  194. ΛΕΤΕ ΝΑ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ Η ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΛΟΜΒΕΡΔΟΥ ΣΤΗΝ ΠΡΕΒΕΖΑ ΜΕ ΤΟ ΝΕΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ[;] ΣΤΟ ΑΚΤΙΟ ΒΟΝΙΤΣΑΣ ?????
    ΑΠΛΑ ΜΙΑ ΣΚΕΨΗ ΕΚΑΝΑ ΜΕΤΑ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΠΟΥ ΠΑΙΖΟΥΝ ΣΤΑ ΜΜΕ.
    ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΣΚΕΨΗ.
    ΑΝ ΤΕΛΙΚΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΘΕΙ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΣΤΟ ΑΚΤΙΟ ΜΗΠΩΣ ΤΕΛΙΚΑ ΘΑ ΗΤΑΝ ΚΑΛΟ ΤΟ ΥΠΑΡΧΟΝ ΕΔΩ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΓΗΡΟΚΟΜΕΙΟ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΙ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΜΕΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ????
    ΒΕΒΑΙΑ ΑΝ ΚΑΤΑΡΕΥΣΕΙ ΜΕ ΚΑΝΑ ΣΕΙΣΜΟ ΠΑΛΙ ΜΙΚΡΟ ΤΟ ΚΑΚΟ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΧΑΘΟΥΝ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΚΑΙ ΘΑ ΜΕΙΩΘΟΥΝ ΟΙ ΣΥΝΤΑΞΕΙΟΔΟΤΟΥΜΕΝΟΙ!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  195. ΟΥΤΕ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΟΥΤΕ ΓΗΡΟΚΟΜΕΙΟ...ΜΟΝΟ ΕΝΑ ΝΕΟ ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΟ ΡΕ ΛΑΒΕΡΔΑ ΛΙΛΗ ΚΑΙ ΜΑΡΓΕΛΗ ΝΑ ΠΑ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΤΕ ΣΤΗ ΛΕΥΚΑΔΑ ΓΙΑΤΙ ΕΚΕΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΗΞΟΥΜΕ ΜΑΛΛΟΝ ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΑΝΕΤΕ..!!

    Ο...ΞΕΣΚΟΥΦΩΤΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  196. ΜΑΡΓΕΛΑΚΟ ΠΕΣ ΑΛΕΥΡΙ!
    ΤΟ ΝΕΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΣΕ ΓΥΡΕΥΕΙ...
    (ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗΝ ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΗ ΑΚΤΗ ΟΜΩΣ)
    ΚΑΠΤΑΝ ΦΟΥΡΤΟΥΝΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  197. Με το λογαριασμό που είχε ανοίξει ο Πετσάλνικος για τη «σωτηρία της πατρίδος», τι γίνεται; Εκτός από εκείνα τα δυο παιδάκια που σπάσανε τον κουμπαρά τους και τρέχανε οι κάμερες να πάρουν δηλώσεις από τη γιαγιά τους, κάνας βιομήχανος, κάνας τραπεζίτης, κάνας εφοπλιστής, κάνας εργολάβος – καναλάρχης, έδωσαν κάνα φράγκο; Καλά, κύριε πρόεδρε της Βουλής, μην ενοχλείστε. Τις καλησπέρες μoy

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  198. ΡΕ ΜΑΡΓΕΛΗ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΜΑΣΑΣ ΠΑΡΑ ΝΑ ΜΙΛΑΣ...!! ΜΕΤΑ ΤΑ ΦΟΥΜΑΡΑ ΟΤΙ ΤΗ ΒΓΑΖΕΙΣ ΜΕ 800 ΕΥΡΩ ΤΟ ΜΗΝΑ ( ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ / ΟΚΤ.2010 ) ΞΑΝΑΡΧΙΣΕΣ ΤΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΓΙΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ, ΥΠΟΓΕΙΑ ΚΑΝΑΛΙΑ, ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΜΑΛΑΠΕΡΔΕΣ. ΠΑΡΤΟ ΑΠΟΦΑΣΗ ΚΑΙ ΕΣΥ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΓΑΛΑΖΟΠΡΑΣΙΝΟΙ ΤΣΟΠΑΝΑΡΑΙΟΙ : ΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ ΣΚΟΡΠΙΣΑΝΕ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΑ ΚΡΙΑΡΙΑ ΣΑΣ ΨΑΧΝΟΥΝΕ ΝΑ ΣΑΣ ΡΙΞΟΥΝΕ ΜΕΡΙΚΕΣ ΚΟΥΤΟΥΛΙΕΣ...!!!!

    Ο...ΞΕΣΚΟΥΦΩΤΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  199. Μέτοχος είναι διευθυντής τράπεζας σε νέα εφημερίδα που θα κυκλοφορήσει και κόπτεται τόσο; Ή πρόκειται να αφήσει την τράπεζα και σκέφτηκε νέες επενδύσεις;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  200. ΕΡΩΤΗΣΗ ΣΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ.ΟΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΠΟΥ ΜΕΓΑΛΩΣΑΝ ΤΗΝ ΠΟΛΗ 3 ΦΟΡΕΣ ΜΕ ΤΟ ΑΘΛΙΟ ΡΥΜΟΤΟΜΙΚΟ ΤΟΥΣ ΣΧΕΔΙΟ,ΤΥΠΟΥ,ΚΑΝΩ ΟΤΙ ΘΕΛΩ,ΜΕ ΤΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΚΥΒΙΚΑ ΝΕΡΟ ΓΙΑ ΤΑ ΜΠΕΤΑ ΤΟΥΣ,ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΤΟ ΝΕΡΟ 20ΕΤΙΑΣ?ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΧΡΩΣΤΑΝΕ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΓΙΑ ΝΕΡΟ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ?ΓΙΑ ΠΙΣΙΝΕΣ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΛΛΑ ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΕΝ'ΚΑΙΡΟ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Αναγνώστες